Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΜΥΚΟΝΟΣ!


Η Ρωσία τα τελευταία 20 χρόνια εξήγαγε τις περισσότερες πουτάνες της Ανατολικής Ευρώπης. Η Ρωσίδα, που στον πόλεμο φόρεσε το χακί και αντιμετώπιζε χιτλερικά τανκ, στη δυτική σκέψη ταυτίσθηκε με μπαργούμαν, κωλγκέρλ, ντασγκέρλ. Πώς βλέπουν τη δουλειά οι Έλληνες που δίνουν υποσχέσεις στην Ευρώπη ότι θα προχωρήσουν στην αληθινή πολιτική αλλαγή, δηλαδή σε τροχιά επενδύσεων; Ας ανοίξουν Σχολές Εραστών. Η απόλυτη επιλογή για την ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας!
Δεν προβλέπεται να αποδώσει μια προπαγάνδα στους συνταξιούχους π.χ.να αμολυθούν στα βουνά να μαζεύουν άγρια χόρτα. Αυτή είναι μια μπίζνα επισφαλής, ελαφρά βεβαίως, που δεν πρόκειται να ρεφάρει τα κλεμμένα τους. Έτσι είναι. Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Ποιες «μειώσεις» των συντάξεων; Πρόκειται για καραμπινάτη ληστεία κρατική όταν βάζεις χέρι νταηλίκι στην τσέπη του άλλου.
Γιατί όχι Σχολές με καθηγητές επώνυμους γαμιάδες. Τατσόπουλος με κύρος επιστημονικό στο είδος τους. Να διδαχθούν οι Έλληνες να ικανοποιούν σεξουαλικά γυναίκες κάθε ηλικίας. Όλη η Ελλάδα να γίνει Μύκονος, όμως όχι στο μπρίλι, αλλά στο στραίητ. Ας αφήσουν τα περί… ανακάμψεως, υφέσεως κι άλλα τέτοια εντελώς άγνωστα στο Συνδικαλιστάν.
Ακαδημαϊκός λαϊκισμός του κώλου. Ρήσεις για λούμπεν πατσατζήδικα. Να ομιλούμεν σοβαρώς. Σ’ ένα συνδικαλιστικοκρατούμενο και κομματομαντρωμένο κράτος αυτό που λέγεται Επενδύσεις δεν είναι απλά μια κυβερνητική απόφαση. Δεν κατάλαβα. Έχει ξανακάνει πρωταθλητισμό η Ελλάδα, στα κυβικά της βέβαια, στην ελεύθερη οικονομία; Με ποιους; Με ποια κόμματα, με ποιες κυβερνήσεις, με ποιους τεχνοκράτες, σαν κράτος, άσε στην άκρη τα τσακάλια τους ιδιώτες. Προσωπικώς, γνωρίζω τουλάχιστον εκατό, μετρημένους έναν προς έναν, Έλληνες αστέρια στον τομέα τους που δεν είναι κομματικοί, ούτε και επιθυμούν να κομματισθούν, και αγνοούνται από τη συγκυβέρνηση.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα