Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Learn fast! Μάθε στο σκύλο σου το «ξάπλωσε» (Βίντεο)



Πόσο πιο εύκολη θα ήταν η ζωή σου αν έλεγεςστο σκύλο σου το «ξάπλωσε» και εκείνος το έκανε; Θα σου απαντήσω εγώ σαν γνωστή πλέον σκυλομάνα (της Μιζού)… θα γίνει πανεύκολη, απολαυστική και θα νιώθεις ότι έχεις 24/7 μία πολύ καλή παρέα και όχι ότι μιλάς σ’ ένα ντουβάρι! Μπορείς, λοιπόν, να μάθεις μερικές εντολές στον σκύλο σου χωρίς να σου βγει ο κούκος αηδόνι ούτε να σου σπάσουν τα νεύρα! 
Σίγουρα το να ζητήσεις την βοήθεια από κάποιον εκπαιδευτή θα ήταν το πιο σωστό καθώς έχουν σπουδάσει το αντικέιμενο και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, αλλά στην ελλάδα της κρίσης το να δώσεις έστω και ένα πολύ μικρό ποσό είναι δύσκολο. Γι’ αυτό και εμείς θα σε βοηθήσουμε να του μάθεις βασικές εντολές. Αυτή τη φορά θα ασχοληθούμε με το «ξάπλωσε» που αν έχεις σκύλο μπορείς να αντιληφθείς πόσο σημαντική εντολή είναι!

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά!

  1. Πάρε μπόλικες λιχουδιές και κρύψτες στην τσέπη σου.
  2. Βάλε μία από τις λιχουδιές μέσα στη παλάμη σου και δώστην να την μυρίσει ο σκύλος σου ενώ κάθεται. ΠΡΟΣΟΧΗ να την μυρίσει όχι να την φάει.
  3. Στη συνέχεια με το χέρι σου πίεσε τον ελαφρά στην πλάτη του ώστε να τον οδηγήσεις προς το έδαφος. Παράλληλα χρησιμοποίησε το άλλο σου χέρι με την λιχουδιά ώστε να σε ακολουθήσει προς το πάτωμα!
  4. Πλέον ο σκύλος είναι ξαπλωμένος με την κοιλιά στο πάτωμα. με το ένα χέρι (που έχει την λιχουδιά) πιάσε την μία πατούσα του και με το άλλο τον ώμο του και οδήγησε τον με ελαφριά πίεση στο πλάι.
  5. Όλη την ώρα θα πρέπει να του λες «ξάπλωσε».
  6. Μόλις τον φτάσεις στην τελική θέση συνεχίζεις να επαναλαμβάνεις το «ξάπλωσε» και δώστου την λιχουδιά!

Δες το video και καλή προσπάθεια!

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα