Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Ξένος κατάσκοπος υπέκλεψε φωτογραφίες από ελληνικό στρατόπεδο παριστάνοντας πως πιάνει Pokémon

636046975244759254-army-pokemonΑίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση που έγινε μόλις χθες γνωστή, σύμφωνα με την οποία νεαρός κατάσκοπος, του οποίου η εθνικότητα δεν έχει ακόμα διασταυρωθεί, φέρεται να απέσπασε φωτογραφίες από ελληνικό στρατόπεδο έχοντας εισχωρήσει με την πρόφαση ότι θέλει να πιάσει ένα σπάνιο Pokémon.
Όπως αναφέρει απολύτως αξιόπιστη πηγή του «Κουλουριού», ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο εν λόγω κατάσκοπος πλησίασε την πύλη του στρατοπέδου και απευθύνθηκε στον φρουρό, ο οποίος αρχικά ήταν καχύποπτος, αφού δεν γνώριζε τον νεαρό άνδρα. Ο νεαρός κατάσκοπος εξήγησε πως, περνώντας εντελώς τυχαία δίπλα απ' το στρατόπεδο, το κινητό του εμφάνισε τη χαρακτηριστική ένδειξη της ύπαρξης κάποιου Pokémon σε κοντινή απόσταση και μάλιστα μέσα στο στρατόπεδο.
Στο άκουσμα της παραπάνω αποσαφήνισης, φαίνεται πως ο σκοπός εφησυχάστηκε και εκμυστηρεύτηκε στον παράξενο επισκέπτη πως και ο ίδιος λίγο πριν είχε μόλις ολοκληρώσει τη σύλληψη ενός σπάνιου Pokémon εγκαταλείποντας το πόστο του, ωστόσο μόνο για δύο λεπτά, παρακαλώντας τον κατάσκοπο για την εχεμύθειά του.
«Όταν μου αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο ήθελε να περάσει, λύγισα, γιατί ξέρω πως είναι», εξήγησε ο φρουρός της πύλης, μιλώντας σε δημοσιογράφο του «Κουλουριού» και συνεχίζει:
«Κάλεσα τον αξιωματικό επιφυλακής, ο οποίος είχε ήδη πάει για ύπνο, ωστόσο σηκώθηκε κι έσπευσε πιο βιαστικά από ποτέ στην πύλη. Ζήτησε από τον επισκέπτη να δείξει και σε εκείνον το πολυπόθητο Pokémon μιας κι είναι κι εκείνος μανιώδης συλλέκτης και προχώρησαν μαζί προς το εσωτερικό του στρατοπέδου. Μάλιστα, με τη δικαιολογία ότι πρόκειται για ειδικό, σπανιότατο Pokémon που συνεχώς μεταπηδά από μέρος σε μέρος, ο κατάσκοπος απέσπασε φωτογραφίες σχεδόν απ' ολόκληρο το στρατόπεδο πριν τελικά μας καληνυχτίσει και απομακρυνθεί ανενόχλητος», καταλήγει.
Με αφορμή τα παραπάνω, ο αρμόδιος υπουργός Πάνος Καμμένος έχει ήδη δεσμευθεί ότι θα παρακολουθήσει στενά το ζήτημα και θα αποδοθούν ευθύνες στους υπαιτίους, ωστόσο τόνισε ότι πρόκειται για χρυσή ευκαιρία για τη δημιουργία νέας υπηρεσίας η οποία θα επιχειρεί μέσα στο ίδιο το παιχνίδι, εντοπίζοντας κακόβουλους χρήστες και εξάγοντας πληροφορίες για την πραγματική τους θέση προσφέροντας έτσι στον στρατό μας ένα μόνιμο τακτικό πλεονέκτημα.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα