Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ..ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΤΩΧΟΥΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙ






ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Περί προφητειών το ανάγνωσμα! Αλήθεια η ψέματα;
Όσοι ισχυρίζονται μέσα από τις προφητείες την αλήθεια περί θεού, αποκαλύφθηκε πλήρως η γύμνια και το μεγάλο ψέμα τους.
Οι προφητείες πάντα απευθύνονται στους αφελείς και φτωχούς ανθρώπους γεμάτους από προβλήματα. Διότι οι υπόλοιποι απλά δεν τις πιστεύουν, αφού ζουν σχετικά καλά.
Όσοι άνθρωποι είναι απογοητευμένοι από την ζωή διότι δεν έχουν αυτό που ζητούσαν στην ζωή, πολύ απλά όλες οι ελπίδες τους στηριζόταν στην ΄ύπαρξη του θεού μέσω της αποδείξεως των προφητειών. Να όμως που διαψεύτηκαν δεκάδες φορές, αφού όλες μα όλες οι προφητείες απλά πήγαν στον καιάδα.


Η αλήθεια είναι, ότι είμαστε μόνοι μας πάνω στον πλανήτη, και μόνοι μας αποφασίζουμε το δικό μας μέλλον!..Αλλά όχι ακριβώς έτσι! Μα για κάποιον λόγο γεννιόμαστε είτε πλούσιοι είτε φτωχοί, και εμείς παίζουμε τον ρόλο μας πάνω σε αυτή την θέση.
Ζούμε σε έναν κόσμο, όπου οι επιλογές μας είναι αυτές που καθορίζουν την ζωή μας! Αλλά ο τόπος και το περιβάλλον που γεννηθήκαμε το προκαθορίσαμε πρωτύτερα εμείς οι ίδιοι η κάποιος άλλος.
Όσο για την μετά θάνατον ζωή; Απλά αλλάζουμε πραγματικότητα.
Κανείς δεν ήρθε να μας πει πως και τι είναι, και αυτό σημαίνει ότι εμείς αποκλειστικά ζούμε εδώ σε αυτόν τον κόσμο, σε μια πραγματικότητα από τις άπειρες που υπάρχουν και τίποτα άλλο!
Η ευτυχία εξαρτάται από εμάς, αλλά και από τους νόμους που διέπουν αυτόν τον κόσμο και την δομή του. Αν μας έλεγαν την αλήθεια αυτοί που την γνωρίζουν, , θα ήταν σίγουρο ότι θα ζούσαμε ελεύθεροι και ωραίοι!! Σήμερα δεν είμαστε ελεύθεροι αφού δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτα! Και όταν δεν γνωρίζεις την αλήθεια, απλά είσαι φυλακισμένος και όχι ελεύθερος!
Απλά ζούμε την ζωή εδώ και τίποτα παραπάνω, με οδηγό μας αυτό που νιώθουμε κι επιθυμούμε με την ανάλογη ζωή.

morfeas sky



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα