Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΞΕΝΕΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΑ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ!



Σκηνή κινηματογραφική. Ο άνδρας δεν κρατιέται να ορμήσει στο κορίτσι, πως και πως περιμένει κι εκείνη να σμίξουνε επιτέλους, να τα πετάξουν όλα από επάνω τους, και να δοθεί ο ένας στον άλλον. Έφθασαν πια έξω από την πόρτα του διαμερίσματος της, το παλληκάρι κρατάει στο χέρι το κλειδί και...προσπαθεί να ξεκλειδώσει με χέρι που τρέμει, από το μέγα πόθο, όσο γίνεται πιο γρήγορα να πέσουν στο κρεβάτι. Πριν συνεχίσω, απαραίτητη η παρένθεση…
Μιλάμε για σεξ. Ποιο είναι το πρώτο που έχεις μασήσει δυνατά και χωνέψει καλά πριν αρχίσεις να περπατάς στο σύμπαν της ερωτοπραξίας. Όλα παίζουν μέσα στο κεφάλι σου. Στο μεγάλο, στο επάνω κεφάλι. Το μυαλό είναι που στέλνει μηνύματα στο μικρό, στο κάτω κεφάλι.
Ερεθίζεσαι, καυλώνεις, σου σηκώνεται, γιατί αυτό «ζητάει» ο εγκέφαλός σου, που είναι υπέρ-υπέρ ευαίσθητος. Όσο εύκολα, όσο ασυναίσθητα, χωρίς καν τη δική σου εντολή έφθασες στη στύση, τόσο…ανυπάκουος, παρά τη θέλησή σου μπορεί να συμπεριφερθεί ο «μπέμπης ». Λες και όλα στο σεξ κρέμονται από μία κλωστή.

Το κορίτσι της ιστορίας μας, ο παίδαρος! Τίποτα να μην του λείπει, μπαλκόνια, καπούλια, μπουτάρες να τις πιεις στο ποτήρι. Τελικά το αγόρι κατάφερε να βρει…την τρύπα στην κλειδαριά, ανοίγει την πόρτα και τότε προέκυψε το αδιανόητο. Επειδή εκείνη φοβάται το σκοτάδι, άναψε ένα μικρό φωτάκι στην κρεβατοκάμαρα. Παναγιά παρθένα, τι ήταν αυτό! Οι τοίχοι στο δωμάτιο ήταν γκρι χρώματος. Η γκαντεμιά! Ο άλλος έχασε απότομα κάθε διάθεση για σεξ.
Γίνεται, ρε, αυτό το πράγμα; Παραγίνεται. Αν τα χρώματα στο δωμάτιο ήταν μωβ, έστω προς το κόκκινο, προς το ροζ, και το γαλάζιο, δεν υπήρχε περίπτωση να φρεναριζότανε ο λεβέντης. Ποιος το λέει αυτό; Η επιστημονική έρευνα.
Φοβερά πράγματα. Τα διαβάζεις τα συμπεράσματα της έρευνας και λες Εγώ δεν ζω σ' αυτόν τον κόσμο. Εγώ είμαι από άλλο πλανήτη, από άλλον αιώνα. Επηρεάζει, λένε, αρνητικά τη λίμπιντο το χρώμα που κυριαρχεί στο χώρο που θα κάνει έρωτα ένα ζευγάρι. Ακόμα και τα σεντόνια!
Φοβερά πράγματα. Ανάβεις, αν τα σεντόνια είναι μεταξένια, ενώ αρχίζει να σου πέφτει με βαμβακερά σεντόνια. Καλά, με νάυλον ή πολυεστερικά σεντόνια το πιστόλι αφοπλίζεται επιτόπου.
Να βρεθώ με μανουλομάνουλο στο βυζαβί και να ξενερώσω από τα χρώματα στους τοίχους, στις κουρτίνες ή από το υλικό των σεντονιών. Ρε, δεν καταλαβαίνω τίποτα, ας ξαπλώσω σε κουρελούδες, σε τσουβάλια και χαρτοσακούλες. Τίποτα δεν με κρατάει.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα