Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΡΕ, ΜΑΛΑΚΕΣ, Η ΓΗ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Το ακούω από τότε που γεννήθηκα. Ότι ο πλανήτης, που τον είπαν πλανήτη διότι πλανάται, διότι κινείται, διότι είναι ξεκρέμαστος στο σύμπαν, όλο και απειλείται από διάφορα ουράνια «σκουπίδια», άλλο είναι τόσο μεγάλο όσο ένα νησί, άλλη όσο ένα βουνό.
Πράγματι, γίνεται ένα ασύλληπτο, ένα παρανοϊκό και ατελείωτο γαμήσι στο διάστημα, ένα όργιο εκτοπίσεων, μετακινήσεων, ρίψεων διαφόρων «αντικειμένων», που από το «τίποτα» γεννιώνται και μετά από πορεία εκατομμυρίων χιλιομέτρων συντρίβονται μόνα τους, διαλύονται.
Έτσι που λες. Δεν υπάρχει ησυχία στο σύμπαν. Είναι όπως το αιδοίο της γυναίκας που βαράει φωτιές όταν ο άνδρας την χαμουρεύει και είναι έτοιμος να μπει μέσα της. Έτσι και το σύμπαν βρίσκεται σε διαρκές οργασμό.
Και λένε. Πέρασε «ξυστά» από την γη, δηλαδή καμία σαρανταριά χιλιάδες χιλιόμετρα ένας αστεροειδής, κάποιο «σκουπίδι» ουράνιο, που λέγαμε. Και πέρασε πριν προλάβουμε να το δούμε ότι μας επιτίθεται. Έχουν, όμως, «δει» οι μαλάκες οι επιστήμονες αυτό που ήδη μας πλησιάζει και θα επισκεφθεί στις 17 Σεπτεμβρίου.
Είπαμε. Αυτή η ιστορία παίζει αιώνες. Ο κίνδυνος να μας τσακίσει μια «μπόμπα» κάπου από το σύμπαν, από τα πολλά σύμπαντα, που στο χάος και το έρεβος δεν έχουν καταγραφεί, ούτε και πρόκειται ποτέ.

Να τελειώνουμε. Η γη δεν είναι απλά ο πιο όμορφος πλανήτης. Είναι και άτρωτος! Έχει «αντιμαγνητισμό»! Έχει την ανεξήγητη δύναμη να αυτοπροστατεύεται μόνη της η γη. Να απομακρύνει κάθε απειλή εξωτερική. Να την διώχνει. Να «αλλάζει» την πορεία, την κατεύθυνση σε κάθε ανεξέλεγκτο ξένο σώματος.
Άλλο είναι το γαμημένο πρόβλημα του πλανήτη Γη. Οι μπινέδες οι κάτοικοι του. Οι άνθρωποι, όχι τα ζώα. Κανένα ζώο, της θάλασσας, του αέρα, του εδάφους της γης δεν ενοχλεί, ούτε αλλοιώνει περιβαλλοντολογικά το σπίτι του, δηλαδή τη γη. Μόνον το καταραμένο δίποδο.
Δεν κινδυνεύουμε, λοιπόν, από εξωγήινα «τούβλα», ούτε από εξωγήινους. Μόνον από γήινους που σήμερα κατέχουν πυρηνικά όπλα ικανά να καταστρέψουν 270 πλανήτες, όπως η γη.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα