Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΤΡΑΠΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΤΡΑΠΟΥ


(Η ΟΔΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ)

(Η Άμεση Αφύπνιση)


Η Άμεση Αφύπνιση είναι Αναγνώριση αυτού που συμβαίνει, εδώ, τώρα, Κατανόηση του πραγματικού  περιεχόμενου της δράσης μας κι Άμεση Δράση, διάλυση της αυταπάτης: Άμεσος Φωτισμός, χωρίς διαδικασία, χωρίς χρόνο, ελευθερία χωρίς όρια, Συνείδηση χωρίς ιδιότητες, η Αλήθεια.

Η Άμεση Αφύπνιση δεν είναι θεωρία, νοητική σύλληψη και δράση σύμφωνα με την «ιδέα». Δεν είναι διδασκαλία, νοητική πληροφορία που μεταδίδεται με τον λόγο. Δεν είναι καν διαδικασία, διαδικασία πνευματικής άσκησης, διαλογισμού, προσευχής, ή οτιδήποτε από αυτές τις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι νοητικοί άνθρωποι (που δεν ζουν στην πραγματική ζωή αλλά σκέφτονται την ζωή και δρουν σύμφωνα με την ημιμαθή γνώση τους).

Η Άμεση Αφύπνιση είναι Άμεσο Πέρασμα Πέραν (της δυαδικότητας, της σκέψης, της αυταπάτης, της άγνοιας), πραγματική μετατόπιση από τον χώρο της δυαδικότητας (και της πραγματικότητας που κατασκευάζει η σκέψη) στην Πραγματική Ζωή. Είναι ακόμα Πέραν της Ενότητας (της Παγκόσμιας Συνείδησης).

Πέραν κάθε αντίληψης Θείας Ύπαρξης.   Διάλυση στον «Απέραντο Χώρο του Χωρίς Ιδιότητες» που είναι πέρα από οποιαδήποτε αντίληψη (σαν διαδικασία ή «περιεχόμενο» αν και αυτά ταυτίζονται, μόνο ο δυαδικός νους τα «ξεχωρίζει»).

Η Άμεση Αφύπνιση είναι η Μετάδοση της Ζωής ( της Αληθινής Ζωής που είναι Άμεση Επαφή με την Πραγματικότητα κι όχι «σκέψη» της ζωής, η φαντασία). Είναι το Ιερό Μυστικό των Αρχαίων Σοφών. Το «Άγγιγμα» του Θεού.

Η Άμεση Αφύπνιση είναι το Πολύτιμο Μυστικό που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά, από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα,  στους ευλογημένους που μπορούν να κατανοήσουν (με την Άμεση Υπόδειξη) χωρίς ανάλυση ή διαδικασίες ή προσπάθειες. Είναι η Μετάβαση από την δυαδικότητα της σκέψης και του χρόνου στο Άχρονο.

wholemind8

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα