Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Πότε είναι καλό το σεξ για τις γυναίκες; Έρευνα

σεξ καλο

Μπορεί οι άνδρες να θεωρείται ότι έχουν την τάση να περηφανεύονται για το σεξ της προηγούμενης ημέρας αλλά και οι γυναίκες από ότι φαίνεται βαδίζουν στα ίδια μονοπάτια.

Μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 1000 γυναίκες από site γνωριμιών, απέδειξε πότε και κάτω από ποιες συνθήκες, το σεξ με το εταίρο ήμισυ είναι καλό.
Δείτε ποια είναι η ….«συνταγή» της επιτυχίας βήμα βήμα!
Προκαταρκτικά
Η προετοιμασία παίζει σημαντικό ρόλο για τις γυναίκες οι οποίες πριν τη σεξουαλική επαφή φαίνεται ότι προτιμούν να έχουν προηγηθεί τα απαραίτητα προκαταρκτικά.
Χωρίς ανησυχίες και τα άγχη της καθημερινότητας
Το μασάζ δεν χρειάζεται να είναι μόνο ένας τρόπος ξεκούρασης και χαλάρωσης. Πατώντας τα σωστά κουμπιά (γύρω από την περιοχή των γεννητικών οργάνων, στις ρώγες, στα αυτιά, στο λαιμό, αλλά και σε όλες τις ερωτογενείς ζώνες), μπορεί να μετατραπεί σε πρώτης τάξης προκαταρκτικό.

Νιώθει χαλαρά
Η ίδια μελέτη έδειξε ότι όσοι άνδρες καταφέρνουν να χαλαρώσουν τη σύντροφό τους εκείνες απολαμβάνουν καλύτερα το σεξ. Το μυστικό επισημάνουν οι ειδικοί μελετητές είναι να τις κάνουν να αποβάλλουν το αίσθημα του φόβου και του άγχους.
Τολμάει
Οι άνδρες που κάνουν πράξη ακόμη και τις πιο κρυφές φαντασιώσεις των γυναικών τότε η επιτυχία είναι σίγουρη. Ρώτησέ την τι θα ήθελε και τολμήστε!
Επίτευξη οργασμού
Οι γυναίκες που έχουν οργασμό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, βάσει σχετικού ερωτηματολογίου που απάντησαν, και δεν είναι αναγκασμένες να προσποιηθούν απολαμβάνουν καλύτερα το σεξ με τον σύντροφό τους.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα