Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Α. Φενγκ Σούι – Τα ιπτάμενα άστρα του 2017

Ανάλυση των ιπτάμενων άστρων του 2017. Θεραπείες και αντίμετρα για τους αρνητικούς τομείς

Τα ιπτάμενα άστρα είναι μια εξαιρετική φόρμουλα του Φενγκ Σούι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιστοποιήσετε την τύχη σας στο έτος του Πετεινού.

ΣΤΙΣ 28 Ιανουαρίου 2017 μπαίνουμε σε ένα νέο κινεζικό έτος (είναι το έτος 4715 στο κινέζικο ημερολόγιο), αυτό του Πύρινου Πετεινού, το οποίο θα διαρκέσει έως τις 15 Φεβρουαρίου 2018.
Το νέο έτος είναι γιν και το κύριο χαρακτηριστικό του είναι ότι, αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι, θα πρέπει να βασιστούμε μόνο στις δικές μας ικανότητες. Είναι έτος αντιπαράθεσης δυνάμεων και θα πρέπει να επιλέξουμε πλευρά και παράταξη. Αν αποφύγουμε να επιλέξουμε, θα επιλέξουν τα πράγματα για εμάς. Επίσης, θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να είμαστε υπομονετικοί, εάν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.
Το έτος αυτό οι μάσκες πέφτουν, τα ψέματα τελειώνουν και θα φανεί το αληθινό πρόσωπο όλων μας. Είναι καιρός άλλωστε να διαχωριστεί η ήρα από το στάρι!
Ένα ανατρεπτικό έτος
Οι άνθρωποι μπορούν και πρέπει να διαμορφώνουν τη μοίρα τους! Δεν έχει νόημα να εξαρτόμαστε συνέχεια από το παρελθόν, αλλά ούτε και από το μέλλον που αποφασίζουν άλλοι για εμάς. Κατά το έτος του Πύρινου Πετεινού, η αντίληψή μας για τα πράγματα όπως τείνουν να διαμορφωθούν και ο επηρεασμός τους από την άμεση συμμετοχή μας σε αυτά, θα αποτελέσουν αναπόσπαστο μέρος της πραγματικότητας και των αλλαγών που θα επέλθουν.
Το 2017 απαιτείται ρεαλισμός. Τα τελευταία χρόνια έδειξαν «ποιος είναι ποιος», ποιος διαθέτει μικρή αντίσταση και κάμπτεται και ποιος έχει πραγματικά σταθερή βάση και δεν αλλάζει κατεύθυνση με την πρώτη δυσκολία.
Τα λάθη του παρελθόντος δεν εξαφανίζονται, όμως έχει κατακτηθεί ένα σημαντικό μάθημα. Έτσι, το 2017, που χαρακτηρίζεται από ειλικρίνεια και δικαιοσύνη, είναι ένα έτος χωρίς αυταπάτες και παρωχημένα δόγματα. Και παρ’ όλο που δεν αποτελεί την αρχή μιας νέας εποχής, θα εμφανιστούν πολλές νέες ιδέες που απαιτούν βελτίωση. Η επιλογή για το πώς θα διαμορφώσει ο καθένας το μέλλον του είναι δική του και αν δεν έχει το σθένος να επιλέξει, τότε κάποιοι άλλοι θα αποφασίσουν γι’ αυτόν.
Όπως είπαμε, το 2017 είναι χρονιά γιν που σημαίνει ότι θα υπάρξουν στιγμές που θα τις περάσουμε μόνοι μας, σε ενδοσκόπηση, και άλλες με την οικογένεια ή με καλούς φίλους.
Τα προηγούμενα έτη του Γιν Πύρινου Πετεινού ήταν το 1957, το 1897 και το 1837. Καθένα από αυτά ήταν έτος μεγάλων αλλαγών και αξιοσημείωτης προόδου στην τεχνολογία και την ιατρική.
Τα αρνητικά στοιχεία του έτους
Το 2017 έχουμε το άστρο 1 (Ju Men) στο κέντρο, στο στοιχείο της Γης, και ενώ είναι ένα πολύ ευοίωνο άστρο μπορεί να προκαλέσει καταστροφές που σχετίζονται με το νερό, τη σεισμική δραστηριότητα και τις φωτιές. Είναι πολύ πιθανό οι ταραχές και οι συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή και τις χώρες της Ασίας να συνεχιστούν.
Ευαίσθητα διακρατικά ζητήματα και διαμάχες δεν θα επιλυθούν τόσο εύκολα και οι διαφορές θα παραμείνουν. Οι χρηματοοικονομικές αγορές ενδέχεται να παρουσιάσουν άνοδο κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, αλλά οι προβλέψεις από τον Σεπτέμβριο και μετά επειδή δεν είναι τόσο καλές, θα πρέπει να σας κάνουν προσεκτικούς με τις οικονομικές κινήσεις που θα κάνετε το 2017.
Αυτές οι εκτιμήσεις στηρίζονται στο ότι η χρονιά του Πετεινού χαρακτηρίζεται από δύο αντικρουόμενα στοιχεία: τη Φωτιά και το Μέταλλο. Πρόκειται για μια ισχυρή σύγκρουση στοιχείων, καθώς η Φωτιά λιώνει το Μέταλλο, κάτι που δημιουργεί έντονες καταστροφικές δυνάμεις. Τέτοια αντικρουόμενα στοιχεία συνήθως προκαλούν μεγάλη δυσαρμονία σε όλο τον κόσμο.
Σε προηγούμενα έτη, ο συνδυασμός της Φωτιάς με το Μέταλλο έχει προκαλέσει πολέμους και σοβαρές καταστροφές, ιδιαίτερα αν αυτές σχετίζονται με το νερό.
Τα θετικά στοιχεία του έτους
Σύμφωνα με την κινεζική αστρολογία, τα έτη του Πετεινού χαρακτηρίζονται από ακεραιότητα και αποτελεσματικότητα. Ευνοούν τις επιχειρηματικές πρωτοβουλίες και επενδύσεις σε καινοτόμους τομείς, ενώ η σκληρή δουλειά είναι το κλειδί για την επίτευξη της επιτυχίας. Σε προσωπικό επίπεδο, ακολουθήστε εναλλακτικές θεραπείες και κάντε διαλογισμό για να έχετε το άγχος υπό έλεγχο και να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητές σας στο μέγιστο.
Aυτή είναι μια καλή χρονιά για τους ελεύθερους. H χρονιά του Πετεινού δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για σχέσεις και γάμο. Αν είστε δεσμευμένοι, σύντομα θα σας επισκεφτεί ο πελαργός. Oι επαγγελματικές σχέσεις θα αποδειχθούν επίσης γόνιμες.
Μην περιπλέκετε τα πράγματα, κάνοντας υπερβολικές σκέψεις και αναλύσεις. Και μην επιδίδεστε σε επικίνδυνες ή ύποπτες συμφωνίες που μπορεί να φαίνονται δελεαστικές και κερδοφόρες, αλλά κρύβουν κινδύνους.
Η χρονιά θα είναι εξαιρετική για όσους έχουν γεννηθεί σε έτη Δράκοντα. Aλλά και όσοι ανήκουν στο Φίδι, το Βόδι και τον Πετεινό θα έχουν επίσης μια καταπληκτική χρονιά. Οι Aρουραίοι και οι Τίγρεις είναι δύο άλλα ζώδια που ευνοούνται.
Tο Πρόβατο, ο Xοίρος και ο Πίθηκος θα έχουν μια ανάμεικτη χρονιά, ενώ ο Λαγός, το Άλογο και ο Σκύλος ενδέχεται να αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα. Από τη στιγμή όμως που θα δείξετε θέληση και θα μείνετε επικεντρωμένοι στο στόχο σας, μπορείτε να ξεπεράσετε όλες τις προκλήσεις. Aν το πάρετε απόφαση, τίποτα δεν θα μπορεί να σας σταματήσει από το να επιτύχετε όσα επιθυμεί η καρδιά σας!
Τα ιπτάμενα άστρα του 2017
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στη χρονιά του Πύρινου Πετεινού, εξετάζουμε τη θέση των ιπτάμενων άστρων στο μαγικό τετράγωνο Λο Σου (δεξιά). Αυτά μας δείχνουν τις ενέργειες που επικρατούν στα διάφορα τμήματα του σπιτιού σύμφωνα με την κατεύθυνσή τους.
Μπορούμε να βρούμε τις ακριβείς θέσεις των ιπτάμενων άστρων, εφαρμόζοντας το Λο Σου στην κάτοψη του σπιτιού, με τη βοήθεια πάντα μιας πυξίδας, καθώς οι κατόψεις των μηχανικών έχουν πάνω τους σημειωμένο τον γεωγραφικό και όχι τον μαγνητικό Βορρά.
Εφέτος προτιμήστε τα γήινα χρώματα, όπως το καφέ και το κίτρινο και όλα τα χρώματα που ταιριάζουν με το κόκκινο. Αποφύγετε, παρ’ όλα αυτά, το ίδιο το κόκκινο χρώμα στη διακόσμηση του σπιτιού ή του καταστήματος.
Tο μοβ και το βιολετί είναι εφέτος τα πιο τυχερά χρώματα. Επίσης ο αμέθυστος και το τοπάζι φέρνουν καλή τύχη και επιτυχία. Τέλος, φροντίστε να κάνετε θετικές σκέψεις και διαλογισμό (αυτοσυγκέντρωση), έτσι ώστε να έχετε ηρεμία και γαλήνη.
Τα ευοίωνα άστρα το 2017 είναι το 8 του πλούτου, το 6 της ουράνιας τύχης, το 1 της νίκης και της επιτυχίας, το 4 της αγάπης και των σπουδών και το 9 της μελλοντικής καλοτυχίας και ευημερίας. O τομέας του σπιτιού στον οποίο πέφτει οποιοδήποτε από τα παραπάνω άστρα είναι καλότυχος και ευνοϊκός.
Τα δυσοίωνα άστρα είναι το 5 της δυστυχίας, το 2 των ασθενειών, το 3 των φιλονικιών και το 7 των κλοπών και της βίας. Οι τομείς, όπου βρίσκονται τα άστρα αυτά, ενδέχεται να παρουσιάσουν προβλήματα και θα πρέπει να πάρουμε τα αντίστοιχα αντίμετρα και να εφαρμόσουμε τις κατάλληλες θεραπείες Φενγκ Σούι.
Ας δούμε πιο αναλυτικά τα ιπτάμενα άστρα του 2017 και τους τομείς που επηρεάζουν.
youmagazine

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα