Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Λευκή Υπερκοσμική Μαγεία εναντίον Μαύρης Κοσμικής Μαγείας




“Οι επιστήμονες φίλοι μου με κατηγορούν για της μεταφυσικές αποκλίσεις μου και οι μεταφυσικοί φίλοι μου για υπερβολικό επιστημονισμό…”. Άρθουρ Καίσλερ

Από τον Ζάχο Σκαφίδα

Ενεργειακή φύση της λευκής και μαύρης Μαγείας

Πριν το 1970 συνήθιζαν οι συγγενείς να επισκέπτονται ο ένας τον άλλο στις γιορτές τους και κάποιες άλλες φορές. Όταν λοιπόν ερχόταν μια ξαδέλφη της μητέρας μου με την μητέρα της, έλεγε η δικιά μου μητέρα, “ωχ ήρθε ή Α”. Η Α. ήταν η μητέρα της ξαδέλφη της. Η Α. ήταν ένα καλοπροαίρετο άτομο χωρίς κακίες, με αγάπη για την ζωή. Αν ή Α. έλεγε “τι ωραίο είναι αυτό το πράγμα” αλλοίμονο του. Όταν έφευγε θα έπεφτε κάτω και θα έσπαγε ή θα έσπαγε χωρίς να το αγγίξει κανείς. Θυμάμαι ένα καναρίνι που είχαμε, είπε "τι ωραία που κελαηδά" και όταν έφυγε πέθανε. Είχα ακούσει το κρότο που έκανε το ποτηράκι του καφέ που της άρεσε όταν έσκασε σε κομμάτια. Θυμάμαι τα ξεματιάσματα που έκαναν για να μη τους δημιουργηθεί κάτι κακό.

Τότε ήταν που δημιουργήθηκαν στο παιδικό μυαλό μου τα ερωτήματα τι είναι μαγεία, ποιός είναι λευκός και ποιός μαύρος μάγος. Δεν ήταν δυνατόν να φανταστώ ότι ή Α. ήταν μάγισσα τη στιγμή που ήταν θεοσεβούμενη και δεν γνώριζε τίποτα για το θέμα. Και όμως προκαλούσε ασυνείδητα κακό ή βλάβη, σύμφωνα με τον ορισμό ήταν μια μαύρη μάγισσα χωρίς να το ξέρει.

Μαγεία είναι η προσπάθεια του ανθρώπου να υπερβεί τους περιορισμούς των υλικών του δυνάμεων με σκοπό να χειραγωγήσει την πραγματικότητα μέσω της πνευματικής οδού. Όλα τα έμβια όντα επιτελούν μαγεία στη διάρκεια της ζωής τουςΑν η μαγεία αυτή επιφέρει καλό, λέγεται λευκή, αν επιφέρει κακό, βλάβη, επιστημονικά αν αυξάνει την εντροπία ή αταξία, λέγεται μαύρη.

Αφού αναφέραμε τον όρο εντροπία πρέπει να πούμε ότι αυτός εκφράζεται από το δεύτερο Θερμοδυναμικό αξίωμα “ ότι η θερμότητα ρέει πάντα αυθόρμητα από τα θερμά στα ψυχρά σώματα και ποτέ από τα ψυχρά στα θερμά χωρίς να δαπανήσουμε ενέργεια”. Δηλαδή το αντίστροφο δεν μπορεί να γίνει καθώς κυλάει ο χρόνος ( αυτό είναι γνωστό ως βέλος του χρόνου ) Διαφορετικά, καθώς ο χρόνος αυξάνεται, ένα σύστημα θα αποκτάει περισσότερη αταξία. Σύμφωνα με το αίτημα του Prigogine, όλοι οι νόμοι της φυσικής δεν είναι συμμετρικοί ως προς τον χρόνο.

Τώρα θα πείτε τι σχέση έχουν αυτά με τη μαγεία. Η μαγεία είναι ένα φυσικό φαινόμενο αφού επιδρά στη φύση και ακολουθεί υποχρεωτικά τους νόμους της φύσης. Όταν ένας μάγος κάνει λευκή μαγεία, μειώνει την αταξία, όταν κάνει μαύρη μαγεία, αυξάνει την αταξία.

Στο πρωταρχικό μου παράδειγμα ένα ποτήρι καφέ έχει μια τάξη, όταν σπάσει δημιουργείται αταξία, αν δεν σπάσει με φυσικό τρόπο κατατάσσεται σε φαινόμενο μαύρης μαγείας.

Το Σύμπαν στη αρχική σημειακή φάση ήταν σε τάξη, με το Big Bag μπήκε σε αταξία. Όταν ο Χριστός ανέστησε τον Λάζαρο που το σώμα του ήταν σε αταξία το έθεσε σε σχετική τάξη. Η αταξία να μετατραπεί σε τάξη δεν μπορεί να συμβεί σε ένα κλειστό σύστημα, όπως το Σύμπαν μας σύμφωνα με το αξίωμα του Prigogine. Εκτός αν κάνουμε χρήση εξωσυμπαντικών δυνάμεων, δηλαδή του Θεού.

Όταν φυτρώνει ένας σπόρος και δίνει ένα πανέμορφο λουλούδι εκφράζει την τάξη που με τον χρόνο μαραίνεται και πεθαίνει λόγω της εντροπίας. Στη αρχική του φάση δεν έχουμε λευκή μαγεία, παρά τη αύξηση της τάξης, διότι την ενέργεια την πήρε από τον ήλιο το νερό και τα ανόργανα συστατικά της Γης που βαίνουν σε αταξία, το πλανητικό σύστημα διατήρησε της ισορροπία του ακολουθώντας το βέλος του χρόνου.

Η εξίσωση της Μαγείας



Στο άρθρο μου Κοσμική, Υπερκοσμική και Χαοτική Μαγεία είχα εισάγει την εξίσωση μαγείας. 

(Σε όσους αρέσει η επιστήμη αναφέρουμε το τύπο της χαοτικής μαγείας που περιγράφει όλα τα ανωτέρω.
Μ= (Δ.Γ*(1-Σ.Ε)*(1-Υ.Α)) *Α.Γ.*Σ.Δ.*ΘΟ
Όλοι οι παράγοντες παίρνουν τιμές από 0 έως 1.
Μ είναι η μαγική δύναμη σας. 

Δ.Γ.  είναι η διεγερτική γνώση που επιτυγχάνεται με χορό, μουσική, τελετουργίες, έντονα συναισθήματα, σεξουαλική διέγερση, παραισθησιογόνα, γενικά μυστικότητα. Ο παράγοντας αυτός πολλαπλασιάζεται με το 1-Σ.Ε. που Σ.Ε. είναι η συνειδητή επίγνωση που πρέπει να τείνει στο μηδέν ώστε το 1-Σ.Ε. να τείνει στο 1 και Υ.Α. είναι η υποσυνείδητη αντίσταση που ομοίως πρέπει να τείνει στο μηδέν (πχ δεν περιμένω να λειτουργήσει η τεχνική) .
Α.Γ.  είναι η ανασταλτική γνώση που εξαρτάται από χαλάρωση, αυτό ύπνωση ή ύπνωση, τεχνικές αναπνοής, διαλογισμός. Μέσα που χρησιμοποιούνται μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν τη νηστεία , αϋπνία , αισθητηριακή στέρηση και υπνωτική ή έκσταση που προκαλείται από φάρμακα.  
Σ.Δ. είναι οι συμπαντικές δυνάμεις που είναι η χρησιμοποίηση βοτάνων, λίθων, θετικές ή αρνητικές οντότητες και διάφορα στοιχεία του σύμπαντος που είπαμε αστρολογικά, γη, φωτιά, νερό, αέρας κλ.
Θ.Ο. είναι ο θετικός οραματισμός.
Τελικός παράγοντας που δεν μπαίνει, είναι ο χρόνος που αφήνουμε για την πραγματοποίηση)

Κοσμική μαγεία Λευκή και Μαύρη

Η μαγεία που δεν χρησιμοποιεί την Υπερκοσμική δύναμη, ονομάζεται κοσμική.
Μπορεί να είναι λευκή όπως: Αγγελική μαγεία, μαγεία με επίκληση αγαθών πνευμάτων (άγιοι, εξελιγμένα πνευματικά όντα). Θεραπείες με παντός είδους ενισχυμένες σκεπτομορφές από διαφόρους μεθόδους (Ρείκι, διαλογισμός ,προσευχές, μέθοδος Σίλβα).

Μπορεί να είναι μαύρη όπως: Σολομωνική (Έχομε κλάδο της Σολομωνικής που χρησιμοποιεί την Υπερκοσμική δύναμη και πράττει λευκή μαγεία και επικλήσεις για μαύρη μαγεία). Βουντού. Σάμανικη λευκή και μαύρη. Καβαλιστική λευκή και μαύρη. Βίκα λευκή και μαύρη. Ενωχιακή του Τζον Ντι λευκή και μαύρη. Του Άλιστερ Κρόουλη λευκή και μαύρη.  Γητεία. Ταρώ.  Μελλοντολογία. Επαοιδία. Γοητεία. Οιωνοσκοπεία. Φαρμακεία.  Γιόγκα. Δαιμονικά Φυλακτά. Χαρτομαντεία. Νεφοδιωκτική . Καφεμαντεία. Νεκρομαντεία. Αστρονομία. Αλχημεία. Υποχθονιωτική ή Αντικειμενοποιητική  και πολλά άλλα.  Όλες η θρησκευτικές τελετές από την αρχαιότητα ως σήμερα, σε όλα τα μέρη του κόσμου, επιτελούν μαγεία, κατά κύριο λόγω λευκή και ελάχιστα μαύρη.

Οι δεήσεις των ιερέων στις χριστιανικές τελετουργίες:
 “ ῾Υ­πέρ τοῦ συ­μπο­λε­μῆ­σαι καί ὑ­πο­τά­ξαι ὑ­πό τό κρά­τος αὐ­τοῦ,  πά­ντα ἐ­χθρόν καί πο­λέ­μι­ον, τοῦ  Κυ­ρί­ου δε­η­θῶ­μεν”
 “  Έτι δε­ό­με­θα ὑ­πέρ τοῦ εὐ­σε­βοῦς ἡ­μῶν ῎Ε­θνους, πά­σης ᾿Αρ­χῆς καί ᾿Ε­ξου­σί­ας ἐν αὐ­τῷ, τοῦ κα­τά ξη­ράν, θά­λασ­σαν καί ἀ­έ­ρα φιλο­χρί­στου ἡ­μῶν στρα­τοῦ, κρά­τους, νί­κης, δι­α­μο­νῆς, ὑ­γι­εί­ας, σω­στη­ρί­ας αὐ­τῶν καί τοῦ Κύ­ρι­ον τόν Θε­όν ἡ­μῶν, ἐ­πί πλέ­ον συ­νερ­γῆ­σαι, κα­τευ­ο­δῶ­σαι αὐ­τούς ἐν πᾶ­σι καί ὑ­πο­τά­ξαι ὑ­πό τό κρά­τος αὐ­τῶν πά­ντα ἐ­χθρόν καί πο­λέ­μι­ον ”.
Προφανώς εμπεριέχουν βία και εντάσσονται στη μαύρη μαγεία.

Όλες η μυητικές ή ιερατικές εργασίες από την αρχαιότητα ως σήμερα, αποτελούν πράξεις λευκής ή μαύρης μαγείας.

Τέλος κάθε σκέψη που κάνουμε, συνειδητά ή ασυνείδητα, αν είναι προς το καλό, επιτελεί λευκή μαγεία, αν είναι βλαπτική επιτελεί μαύρη μαγεία.

Διαγράμματα κοσμικής και υπερκοσμικής Μαγείας
            
                                

Στα διαγράμματα που βλέπουμε είναι χωρισμένα σε δύο τριάδες οι παράγοντες της μαγείας διότι στις αρχικές καταστάσεις λειτουργούσαν κάπως έτσι, σήμερα μπορεί να εμφανιστεί σε μια μαγική πρακτική ο ένας παράγοντας έως και οι έξη.

Οι τιμές των μεταβλητών κυμαίνονται από μηδέν έως ένα, αν και οι τρείς μεταβλητές πάρουν ή τείνουν να πάρουν την τιμή ένα, έχουμε τη τέλεια μαγεία. Τότε το τρίγωνο εγγράφεται στον κύκλο που είναι στο επίπεδο του νερού και το στοιχείο αυτό δίνει ζωή στη κάτω στεγνή Γή και η μαγεία επιτελείται. 
Στις πρωταρχικές κοινωνίες ή τους λιγότερο εξελιγμένους ανθρώπους ή Σ.Ε. (συνειδητή επίγνωση) έπαιρνε τη τιμή μηδέν δηλαδή ο παράγοντας 1-Σ.Ε. γινόταν 1. Ομοίως Υ.Α. (υποσυνείδητη αντίδραση) δηλαδή η αμφισβήτηση ότι αυτό μπορεί να συμβεί σχεδόν μηδενιζόταν και ο παράγοντας 1-Υ.Α. γινόταν ένα. Η Δ.Γ.  ( διεγερτική γνώση)  επιτυγχάνονταν με πρωτόγονους τρόπους (βλέπε: Η εξίσωση της Μαγείας), αυτό συμβαίνει ακόμα και σήμερα σε μερικές ομάδες.

Γνωρίζουμε ότι ο ιερέας ερχόμενος σε σεξουαλική επαφή με την ιέρεια, επιτύγχαναν τη γονιμότητα της φύσης. Δεν σκέφτονταν καθόλου αν αυτό στέκει (Σ.Ε.) , δεν το αμφισβητούσαν (Υ.Α.), και έκαναν την τελετουργία του σεξ (Δ.Γ.). Προφανώς στη σημερινή κοινωνία, αυτή η μαγική πρακτική είναι για γέλια.

Στο διάγραμμα που επιγράφεται, Λευκή και Θεϊκή Μαγεία, αν ο Σ.Δ. (συμπαντικές δυνάμεις) είναι ο Δημιουργός, τότε η μαγεία είναι μονό λευκή, αν είναι άλλες συμπαντικές δυνάμεις, όπως πλανήτες, εξελιγμένες ή μη οντότητες κλ. μπορεί να είναι και μαύρη. Όταν όλοι οι παράγοντες πάρουν την τιμή ένα, τότε το τρίγωνο εγγράφεται κανονικά μέσα στον κύκλο του αέρα και αυτός δίνει ζωή στη φωτιά και η μαγεία επιτελείται.

Το εξάκτινο της υπερκοσμικής και κοσμικής μαγείας

                                        

Όταν και οι έξη παράγοντες πάρουν την τιμή ένα, δημιουργείται το εξάκτινο της υπερκοσμικής (αν Σ.Δ. είναι ο δημιουργός) ή κοσμικής μαγείας που περιέχει την πυθαγόρεια τετρακτύ. Το δέντρο της ζωής, την ορθή πεντάλφα (αν Σ.Δ. είναι ο δημιουργός ή αγαθές συμπαντικές δυνάμεις) το σύμβολο σοφίας, γνώσης, προστασίας, ή την ανεστραμμένη πεντάλφα για άλλες συμπαντικές δυνάμεις.

Όταν δημιουργηθεί το εξάκτινο ή άστρο του Δαυίδ που κατά την παράδοση έδωσε ο Θεός στον Σολομώντα, κατά την κοσμική ή υπερκοσμική μαγεία, το πάνω τρίγωνο που συμβολίζει τον πνευματικό κόσμο (πυρ-αήρ) ή Σίβα (αρσενική αρχή) ενώνεται με το κάτω τρίγωνο που συμβολίζει την σαρκική φύση (γη –ύδωρ) ή Σάκτι (θηλυκή αρχή). Τότε δημιουργείται ή θεία τετρακτύ του Πυθαγόρα,  η αιώνια και απέραντη πηγή της Φύσεως που μέσα της περικλείει τα μυστήρια του Σύμπαντος.

Στο κέντρο του εξάκτινου της υπερκοσμικής μαγείας είναι το Τιφαρέτ ή ομορφιά , ο υιός, ο κάθε υιός, ΕΣΥ. Εκεί γίνεται η ένωση των αντιθέτων κλιφωθικών και θείων στοιχείων. Η ολοκλήρωση του τέλειου εξάκτινου, εκφράζει την επιτυχία και την πραγματοποίηση της κοσμικής και υπερκοσμικής μαγείας

Ας μελετήσουμε τώρα ενεργειακά τα διάφορα είδη μαγείας. Θα ανατρέξουμε σε κάποια μύηση Ρέικι 1ου ,2ου3ου, βαθμού που περιγράφω στο μπλοκ μου. Οι παράγοντές της μαγείας που χρησιμοποιούνται εδώ είναι:  Εντυπωσιακό τελετουργικό (Δ.Γ.). Θετικός οραματισμός διότι συμμετέχει ο μυούμενος (Θ.Ο.). Εντυπωσιακά σύμβολα των όποιων τη σκεπτομορφή έχει ενισχύσει ο Ουσούι και άλλοι ασκούμενοι (Σ.Δ.) Η (Σ.Ε.), συνειδητή επίγνωση και (Υ.Α.) που είναι η υποσυνείδητη αντίσταση, εξαρτάται από το υποκείμενο και την εργασία που έχει κάνει μαζί του ο μυητής. Ομοίως  η (Α.Γ.), η ανασταλτική γνώση, εξαρτάται από την χαλάρωση που επέφερε ο μυητής. Όλοι οι παράγοντες της εξίσωσης υπεισέρχονται χωρίς κατά την γνώμη μου να παίρνουν τη μέγιστη τιμή τους που είναι το ένα. Το εξάκτινο της κοσμικής μαγείας δεν έχει σχηματισθεί τέλεια.

Ενεργειακές απώλειες και ψυχοσωματικά προβλήματα από την μαγική πράξη



Για να αντιληφτούμε την λειτουργία των μαγικοσκεπτομορφών, πρέπει να διαβάσουμε τα άρθρα,Δημιουργία Τούλπας από την Αλεξάνδρα Νταίηβιντ-Νηλ (Alexandra David-Néel) και Πως να δημιουργήσετε ένα φάντασμα. Όταν  ή Αλεξάνδρα David-Néel,  δημιούργησε τον καλόγερο έκανε κάποιους μήνες. Όταν θέλησε να τον εξαφανίσει επειδή διαπίστωσε ότι ήταν ενοχλητικός, ήξερε και έκανε αποκοπή του αστρικού λώρου παροχής ενέργειας και χρειάστηκε πολλαπλάσιο χρόνο να κάνει την σκεπτομορφή να διαλυθεί. Όταν η  Ντιόν Φόρτσιουν  έφτιαξε τον λύκο της, ήταν σε άσχημη συναισθηματική κατάσταση, το φάσμα του λύκου βρήκε τροφή στο κατώτερο αστρικό που βρίσκεται το ομαδικό πρωτοσυναισθηματικό ασυνείδητο και εμφανίστηκε.

Οι σκεπτομορφές των Ρέικι συμβόλων βρίσκονται στο αστρικό επίπεδο και αναγκαστικά παίρνουν τροφή από τον θεραπευτή, είναι δικές του και προσκολλημένες στο υποσυνείδητό του. Δεν μπορεί να προκληθεί μια θεραπεία αν δεν κυλίσει ενέργεια, δηλαδή αταξία στον θεραπευτή για να προκαλέσει θεραπεία ή τάξη στον θεραπευμένο σύμφωνα με το αίτημα του Prigogine. Με τον καιρό ο θεραπευτής θα πάρει τη θέση του θεραπεύομενου λόγω της αταξίας που προκαλεί στην ενέργεια του.

Ας υποθέσουμε ότι κάποιος επικαλείται κατώτερες δυνάμεις και μέσα από ένα τελετουργικό επιχειρεί να κάνει κακό σε ένα άλλον. Οι δυνάμεις αυτές είναι του κατώτερου αστρικού, αν δεν τραφούν με κατώτερα συναισθήματα θα διαλυθούν. Τρέφονται κυρίως με τον φόβο, το μίσος, τον τρόμο όπως ακριβώς ο λύκος της Ντιόν Φόρτσιουν . Αν επιτύχει η τελετή, αυξάνεται η αταξία σε κάποιο άτομο που στέλνεται η μαγεία, αυτό σημαίνει ότι αφού βρισκόμαστε στο κλειστό συμπαντικό σύστημα, κάποια ενέργεια πρέπει να αφαιρεθεί από κάπου. Το κατώτερο πνεύμα την απορρόφα από τα άσχημα συναισθήματα του μάγου και την κατευθύνει στο προσβαλλόμενο. Συνεπώς προκαλείται αταξία στον μάγο με τα γνωστά για την υγεία επακόλουθα. Επί πλέον το υποσυνείδητο του γεμίζει από κατώτερα συναισθήματα για να τραφούν αυτές οι προσκολλημένες οντότητες που πιθανόν να τον οδηγήσουν στην τρέλα με τις γνωστές απονενοημένες πράξεις (ανθρωποθυσίες τελετές σεξ, βιασμοί κλ.).

Γενικά οποιοδήποτε είδος κοσμικής μαγείας επιτελέσεις, χάνεις ενέργεια από λίγο έως πολύ διότι επιτελείται στο γνωστό κλειστό συμπαντικό σύστημα. Στην αγγελική ή πέμπτου επιπέδου μαγεία, έχουμε σύνδεση του πνευματικού μας σώματος με το πέμπτο επίπεδο και από εκεί γίνεται η άντληση πνευματοενέργειας. Η ενέργεια που χάνεται είναι ψυχικής φύσεως που έχει αργότερα επίπτωση στο σώμα.

Ας δούμε τώρα τι συμβαίνει στην υπέρσυμπαντικη μαγεία. Όπως είδαμε στο παραπάνω διάγραμμα αρκούν μόνο οι τρεις παράγοντες. Η  Α.Γ. ο Θ.Ο. και οι Σ.Δ. που εδώ είναι ο δημιουργός, ο Θεός. Ο Θεός είναι εκτός σύμπαντος, αυτό είναι το δημιούργημά του. Όταν η ενέργεια αντλείται από εκεί, εκτός συστήματος, δεν ισχύει το αίτημα του Prigogine. Όταν επιτελούμε Θεϊκή μαγεία, επικαλούμαστε μέσω της απεριόριστης ανιδιοτελούς Θεϊκής αγάπης να επιφέρει το καλλίτερο δυνατό αποτέλεσμα, διότι δεν γνωρίζουμε εμείς ποιό είναι. Για τους γνώστες μπορεί να ονομαστεί και αρχαγγελική μαγεία Μέτατρον.

                                                 

Όταν επιτευχθεί η τάξη, δηλαδή η επιτυχία στο ζητούμενο, όχι μόνο δεν επέρχεται αταξία σε εμάς, αλλά επειδή δουλεύομε με την υψηλότερη ενέργεια του σύμπαντος, την αγάπη, παίρνουμε ενέργεια. Εδώ η προσκολλούμενη σκεπτομορφή, είναι το ανώτερο συναίσθημα της αγάπης το οποίο πειραματικά έχει αποδειχθεί ότι χαλαρώνει το  DNA (βλέπε: διαλογισμό του νερού  μελέτη του Καρδιομαθηματικού Ινστιτούτου και διήμερο συνέδριο του ΟΟΣΑ και της Σχολής Οικονομικών του Λονδίνου). Το συναίσθημα είναι εκπληκτικό και δύσκολα το αποχωρίζεσε.

Για την επίτευξη  των μέγιστων τιμών στους παράγοντες (Α.Γ.),  την ανασταλτική γνώση, χρειάζεται χαλάρωση, αυτό ύπνωση ή ύπνωση, τεχνικές αναπνοής, διαλογισμός Για τον . (Θ.Ο.), θετικό οραματισμό, εξάσκηση ή ύπνωση. Για επαφή με την πηγή, εξάσκηση σε διαλογιστική χαλάρωση ή σε ύπνωση. Θα μου πείτε με την ύπνωση επιτυγχάνονται τα καλλίτερα αποτελέσματα; Δεν είναι τυχαίο που στα Ασκληπιεία στην αρχαία Ελλάδα εφαρμόζονταν η εγκοίμηση. Ούτε είναι τυχαίο ότι πολλά θαύματα έγιναν κατόπιν ενός θαυματουργού ονείρου ( βλέπε Ύπνωση και Θεραπείες )

Οποιοδήποτε λευκό μαγικό έργο επιτελείτε, πρέπει να γίνεται μέσω της πηγής των πάντων, αλλιώς επιβαρύνεστε ενεργειακά με επιπτώσεις ψυχοσωματικές. Ακόμα και στην αγγελική θεραπευτικομαγική πράξη, οι άγγελοι πρέπει να αποστέλλονται από τον δημιουργό.


Δεν χρειάζεται να είστε τέλειος γνώστης της μαγείας, δύο μόνο πράγματα χρειάζονται, η Ενεργειακή ασπίδα για προστασία, θεραπεία, ενέργεια και ο διαλογισμός του νερού  για την εκπλήρωση των επιθυμιών σας.  



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα