Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

* ΙΟΥΔΑΣ ή ΗΡΑΚΛΗΣ;! *

Αποτέλεσμα εικόνας για ~ ΧΡΟΝΟΓΡΑΜΜΕΣ - Το Μέλλον μας ~
~ ΧΡΟΝΟΓΡΑΜΜΕΣ - Το Μέλλον μας ~
Για να Δούμε, Τι Λέει ο David Wilcock:
...Έχω κι Εγώ Νέα για την Ανταρκτική, Όσο και για τα "Σημεία των Καιρών". Διαπιστώνω Μετά Από Μελέτες και “Ανώτερες Επικοινωνίες” 9 Ολόκληρων Ετών, ότι Όντως ο Καιρός της Ολοκλήρωσης του Σχεδίου: “Γαία Ανθρωπότητα" Είναι Κοντά στην Ολοκλήρωση - Αναλογικά με Ολόκληρο το Χρονοπλαίσιο.
Κι Εγώ Αγγελιοφόρος του "Μεγάλου Ξεκαθαρίσματος" Είμαι. Μου Άρεσαν τα Δύσκολα και Βρίσκομαι Τώρα Εδώ, σε Αυτή την Κοινή μας Δοκιμασία. Στην Πιο Κρίσιμη Αυτή Πλανητική Φάση οι Άνθρωποι Δε Διανοούνται το Πώς Μεταφράζονται τα Φαινόμενα, Αγνοούν Τι Συμβαίνει Πραγματικά Καθώς Ζουν σε Μία Φαινομενική Πραγματικότητα. Ενώ Αγνοούν Εσκεμμένα και Φυγόπονα το Εγχειρίδιο του Φωτός - της Πλήρους Απελευθέρωσης της Ψυχής τους, που Έδωσε ο Χριστός. Με Τόσο Απλό Τρόπο. Βαριά η Καλογερική της Απλότητας, της Καλοσύνης, της Συγχώρεσης, της Πίστης στο Θετικό Σενάριο Ώστε να Υλοποιηθεί, ε;!
Κι Αν Προχωρήσουμε στη Χρονογραμμή που Ξεκάθαρα Περιγράφεται στην “Αποκάλυψη του Ιωάννη”, Αν σου Ζητήσουν να Βάλεις ''Κάτι'' στο Χεράκι σου; Στο Μέτωπό σου;! Νομίζεις ότι ''Βγαίνει'' Μετά;! Αυτή η Επιλογή θα Είναι το Τέλος της Ψυχής σου και η Εισαγωγή στην Απόλυτη Κόλαση Ήδη Επί της Γης. Επέλεξες το Θηρίο. Τέλος. Το Θηρίο και οι Ακόλουθοί του Μια Μέρα θα Περάσουν σε Διάλυση. Ο Ύψιστος Δίνει Ευκαιρίες σε Όλα τα Παιδιά του. Μήπως και στη Διαδρομή Μετανιώσουν... Αλλά Όταν Ξεκινήσει η Απόδοση Τιμών κι Ευθυνών, Δε θα Σταματήσει Πουθενά.
Ο Χριστός στην “Αποκάλυψη” - Γιατί ο Χριστός Υπαγορεύει στον Ιωάννη - Μιλά για την 5η Διάσταση / Ανάληψη των Λίγων και Εκλεκτών. Γιατί οι Άλλοι Δεν Ήθελαν να Πεινάσουν. Να Κουραστούν. Τα Ήθελαν Όλα. Δεν Ήξεραν Άλλωστε να Επιβιώνουν στη Φύση. Έτσι τους Προγραμμάτισαν Πολύ Έξυπνα, να Είναι Εξαρτημένοι, ως την Ημέρα που θα τους τα Έπαιρναν Όλα, για Ένα Ξεροκόμματο. Μην Πιστέψετε ότι θα Έχετε Ανέσεις Αν, Λέω Αν.... Είμαστε σε Αυτή τη Χρονογραμμή Ακόμα Όπου Λέχθηκε να Εκπληρωθούν Αυτά τα Σχέδια. Ήδη τα Σημεία και Τέρατα Συμβαίνουν.
Το Φως Δίνει και Ευκαιρίες και τον Τρόπο. "Πολλοί οι Καλεσμένοι, Λίγοι οι Εκλεκτοί" Είπε ο Χριστός. Εγώ Λέω: "Εκλεκτοί Είναι οι Χρίζοντες Εαυτόν Εκλεκτόν". Αυτό Σημαίνει την Ανα-Γνώριση του Θείου Σπινθήρα Μέσα μας.
Ο David Wilcock Mιλά Μέσα Από την Αισιόδοξη Χρονογραμμή. Αυτή που Έχει Αποφύγει τη Μεγάλη Δοκιμασία Λόγω της Αφύπνισης Πολλών Ανθρωποψυχών οι Οποίοι Αναβάθμισαν τη Γαία και το Σενάριο! Θυμόσαστε Τι Άλλο Είχε Προτείνει ο Χριστός;! ΠΙΣΤΗ! Που Είναι η Πίστη σας στο Θετικό Σενάριο Ώστε να Κινήσει Βουνά;!
Γνωρίζετε το “Mandela Effect”;! Έχουμε Μπλεχτεί σε 2 - 3 ΧΡΟΝΟΓΡΑΜΜΕΣ Ταυτόχρονα https://www.youtube.com/watch?v=FQ2o8bDQ4os . Από τη Μία το 2012 Περάσαμε σε Ανώτερη Χρονογραμμή η Οποία Αποφεύγει τα Χειρότερα. Από την Άλλη οι ''Κακοί'' Προσπαθούν να μας ''Κατεβάσουν'' σε Μία που τους Εξυπηρετεί - Δηλαδή Δεν Γλυτώνουν Ούτε Αυτοί τη Μεγάλη Τελική Κρίση Αν Βάλουν την Ανθρωπότητα σε Αυτό το ''Τριπάκι''. Συν ότι Είμαστε Μπλεγμένοι σε Όλες τις Χρονογραμμές Ήδη.
Κάποια Γεγονότα Είναι Γραφτό να Πραγματοποιηθούν. Όμως η Θέση σου, η Στάση σου, Μπορεί να Μετατοπιστεί Αν Επιλέξεις Άλλη Χρονογραμμή. Ο Οδηγός: το Εσώτερο Ένστικτό σου. Ο Ανώτερος Εαυτός.
Αν Θες να Εξασφαλίσεις ''Καλή Χρονογραμμή'' Πρέπει να Σκέφτεσαι, να Οραματίζεσαι Μόνο το Καλόν, την Αναβάθμιση Όλων μας, Ώστε ο Πλανήτης ΚΑΙ να Μην Απαιτηθεί να Κηρύξει Γενικό Κατακλυσμό [Είναι ο Καιρός του Τώρα - Ανά 5.125 Έτη] ΚΑΙ να Μη Χρειαστεί να Βάλεις Σφραγίσματα και Άλλα Τέτοια Ψυχο-Καταδικαστικά.
Όσοι Περισσότεροι Αφυπνίζονται Πνευματικά, Τόσο η Γη Ξαλαφρώνει και Αναβαθμίζεται, Περνά Γρηγορότερα στο Σχέδιο Ανάληψης της Εποχής του Υδροχόου και η Ανθρωπότητα Μπορεί Γρηγορότερα να Ξεφορτωθεί το Κακό, να Λειτουργήσει το Καλόν Ανέπλιστα Γρηγορότερα, Χωρίς να Χρειαστεί να Περάσει σε Σκοτεινή Τυραννία.
Με Λίγα Λόγια ως Δημιουργοί Καλούμαστε να Αναστήσουμε το Σενάριο που Θέλουμε για ΖΩΗ! Υλοποιούμε Κάθε Μέρα την Πραγματικότητά μας. Όσοι Περισσότεροι Αφυπνιζόμαστε, Τόσο Μεγαλύτερες οι Ευκαιρίες μας να Περάσουμε Γρηγορότερα σε Μία Εσωτερική για Αρχή ΑΝΑΛΗΨΗ, η Οποία Δε θα Είναι ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ.
Πάραυτα, Μέσα Από τη Χρονογραμμή του "Μαρτυρικού Τρόπου", Κάποιοι θα Υποφέρουν Μόνο για Λίγο. Κάποιοι Άλλοι στην Αρχή θα Χαρούν, Αλλά Αυτοί Μετά θα Είναι Καταδικασμένες Ψυχές στον Αιώνα τον Άπαντα. Το Όνομά τους Δε θα Υφίσταται Γραμμένο στο “Βιβλίο της Ζωής” του Υψίστου Πανδημιουργού μας.
Για να Γραφτεί το Όνομά σου στο ''Βιβλίο της Ζωής'' - του Υψίστου Δεν Μπορείς να Επιλέξεις το ''Δρόμο της Κακίας'' Αλλά Μόνο το "Δρόμο της Αρετής".
Ιούδας ή Ηρακλής;!
Η Επιλογή Είναι Δική σου. Ελευθέρα Βούληση σου Έδωσε ο Θεός. Ένα Σπάνιο Δώρο που Δεν Ισχύει σε Όλους τους Κόσμους. Τι θα Κάνεις με Αυτό το Σπάνιο Δώρο - Εργαλείο;!
Φίλις Χρυσού.~
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα