Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Οι πράκτορες της αναλήθειας

Αποτέλεσμα εικόνας για Οι πράκτορες της αναλήθειας

Είναι πολύ ενδιαφέρον να διαπιστώσουμε ότι πολλοί πράκτορες της αναλήθειας επιτρέπεται να βρίσκονται στην ατραπό, απλά για να παραπλανήσουν τους ανθρώπους και να τους κατευθύνουν στο μονοπάτι που οδηγεί στο πεδίο της αναλήθειας.

Αυτοί οι άνθρωποι γνωρίζουν όλο το λεξιλόγιο της Ανώτερης Διδασκαλίας αλλά δεν έχουν πραγμάτωση της Διδασκαλίας. Είναι αποτυχημένοι. Και επειδή είναι αποτυχημένοι, δεν έχουν αγγίξει ποτέ τον ιερό βράχο της πραγματικότητας. Στην καρδιά τους δεν πιστεύουν στην ύπαρξη της πραγματικότητας. Η ευχαρίστησή τους είναι να παραπλανούν τους ανθρώπους να μιλούν τη γλώσσα της πραγματικότητας σε αυτούς και να τους συμβουλεύουν να ακολουθήσουν τα μονοπάτια που τους απομακρύνουν από την πραγματικότητα.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι σαν "καταστήματα φαρμάκων". Έχουν όλων των ειδών τα καλούδια να πουλήσουν. Ό, τι χρειάζεστε μπορείτε να το αγοράσετε από αυτά τα "καταστήματα".



Μερικά βιβλία που γράφονται από τέτοιους ανθρώπους ή διαλέξεις που δίδονται από αυτούς είναι σαν "καταστήματα φαρμάκων". Έχουν όλα τα καλούδια τους μόνο για να πουλήσουν ή να φανεί ότι είναι στην επιχείρηση. Τέτοια βιβλία και πρόσωπα δεν αλλάζουν την κατάσταση της συνειδητότητας μας ούτε μας οδηγούν στην πραγματικότητα που βρίσκεται λανθάνουσα μέσα μας. Αντ 'αυτού, μας κρατούν απασχολημένους να αγοράζουμε τα καλούδια τους, τα οποία δεν συμβάλλουν ποτέ στην ανακάλυψη της δικής μας πραγματικότητας.

Εκείνοι που γνωρίζουν μόνο τη «γλώσσα» της πραγματικότητας είναι πολλοί και έχουν την επιχείρησή τους στο μονοπάτι. Αυτοί οι επιχειρηματίες είναι οι πιο επικίνδυνες δοκιμασίες στην ατραπό για τον μαθητή να ξεπεράσει.

Ένας μαθητής δεν πρέπει μόνο να παλέψει ενάντια στην αναλήθεια στον εαυτό του, αλλά και να καταπολεμήσει τις ενσαρκώσεις της αναλήθειας στην ατραπό.

Μια νίκη πάνω σε αυτούς τους ανθρώπους στην ατραπό οδηγεί τους μαθητές σε υψηλότερες διαστάσεις της πραγματικότητας.

Πραγματικότητα είναι ο επεκτεινόμενος Εαυτός, που πηγαίνει από δόξα σε δόξα.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Virtues & Values vol.3 


elenastral

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα