Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Μαγνήτης Αποτυχίας ή Δημιουργός Ευτυχίας [Kάνουμε ΣΕΞ, ΕΡΩΤΑ ή ΘΕΟ];!

Τα Κλασικά Αίτια της Αποτυχίας 
στη Σύναψη Σχέσεων Μεταξύ των Ανθρώπων...

Αποτέλεσμα εικόνας για Μαγνήτης Αποτυχίας ή Δημιουργός Ευτυχίας [Kάνουμε ΣΕΞ, ΕΡΩΤΑ ή ΘΕΟ];!



.....Αυτός που Έρχεται να Δώσει Πολλά, που Εισβάλλει Ορμητικά στη Ζωή Κάποιου Άλλου με την Πρόφαση της Σύναψης Σχέσης, που Έχει Όρεξη να ΔΩΣΕΙ, Συνήθως Είναι Κάποιος που Έχει ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ και ΚΕΝΑ. Που Έχει Απεγνωσμένη Ανάγκη να Λάβει.

Από Πού θα Αντλήσει Ώστε να Προσφέρει;! Από τη Δική του Ανάγκη να Λάβει. Έχει Όντως Περίσσευμα να Προσφέρει Ανιδιοτελώς, Αλλά Γιατί Έχει την Ίδια Στιγμή "Ψυχολογικό Έλλειμμα". Το Οποίο Προκλήθηκε Από την ΑΠΟΡΡΙΨΗ στην Παιδική Ηλικία.

Οι Ακραίες Συμπεριφορικές Πολώσεις που Προκαλούνται Από τους Διάφορους Τύπους Απόρριψης Είναι:

ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟΣ 

Αυτοπροβολή - Απρόσιτος / Ψυχρός Εκτελεστής - Αδυνατεί να Αγαπήσει - Τραύμα Απόρριψης Από τη Μητέρα για τον Άντρα, Από τον Πατέρα για τη Γυναίκα

ΑΙΩΝΙΟ ΘΥΜΑ 

Εκπέμπει τη Μειωμένη Αυτοεκτίμηση - Έλκει την Απόρριψη -Αυτοκαταστροφικός - Περνά στην Εκδίκηση - Συχνά Συνειδητά Σκηνοθετεί την Κατάσταση


Αυτοί οι Κλασικοί Τύποι Σκοτώνουν Αυτό 
το Οποίο τους Έλειψε Περισσότερο: 
Την Αγάπη.


Συνήθως Έλκουν Όμοιους, Καθώς τα Όμοια Έλκουν τα Όμοια με Σκοπό να Αλληλοθεραπευτούν. Αλλά Πόσοι
Θεραπεύονται Από Αυτούς που Δοκιμάζονται σε Αυτή την Αρένα; Συνήθως Αλληλοσκοτώνονται.

Για να Ξεπεράσει Κανείς το Γεγονός - Μαγνήτη, να Έλκει τον Πατέρα του [η Γυναίκα] ή τη Μάνα του [ο Άντρας] Απαιτείται ΑΥΤΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

Οι Επιτυχημένες Σχέσεις Είναι Συνήθως Αβίαστες Μεταξύ Αυτών που Μεγάλωσαν σε Φυσιολογικές Οικογένειες ή για Αυτούς που Δεν Ήθελαν Ποτέ να Μοιάσουν στους Γονείς τους και Έκαναν Στόχο τους το Αντίθετο Από το Βίωμά τους.

Ίσως Βέβαια Δεν Είναι Τόσο Τραυματισμένοι Όπως Άλλοι, Ίσως Μεταστοιχείωσαν τον Πόνο σε Αγάπη, το Τραύμα σε Δημιουργό Δύναμη και το Ξεπέρασαν Ξορκίζοντάς το Κάνοντας Οικογένεια και Μάλιστα Καλή και Ισορροπημένη.

Έχω Γράψει Πολλές Φορές ότι το Μόνο που Μας Μένει Είναι η ΑΥΤΑΓΑΠΗ. Η Μειωμένη Αυτοεκτίμηση Μπορεί να Θεραπευτεί και στη Θέση της να Μπει η Αυτο-Πληρότητα. Δηλαδή με το να Εκτιμήσουμε και να Αγαπήσουμε Εμείς Όντως Βιωμάτικά τον Εαυτό μας. 

Όπως Είπαμε, Έλκουμε τα Ίδια Φορτία με το Δικό μας. Εάν Κάποιος Κατάφερε να Συγχωρήσει τους "Δήμιους της Ζωής του", Πρόσφερε ο Ίδιος στον Εαυτό του την Αγάπη που του Έλειψε. Όταν θα του Εμφανιστεί Ένα Παρόμοιο Μάθημα [Σχέση] που του Θυμίζει το Παρελθόν, Αμέσως 
θα το Προσπεράσει, Δε θα Πάρει το Ίδιο Μάθημα Ξανά. Αυτό Συμβαίνει Μόνο Όταν Κανείς 
''Δε Μαθαίνει το Μάθημα'': Το Ξαναπαίρνει!

" Γίνει για τον Εαυτό σου, 
Αυτός που Χρειαζόσουν ως Παιδί "

'' Αν Θες Αγάπη, Γίνε η Αγάπη "


Αυτό το Επίτευγμα της Συγχώρεσης και Αυταγάπης ως και Συγχώρεσης του Ίδιου του Εαυτού - που Έχει Γεμίσει στο Μεταξύ Ενοχές Παράλογες για την Παράλογη κι Ανεξήγητη Εξέλιξη των Πραγμάτων, Σημαίνει τη ΦΩΤΙΣΗ.

Μία Μεγάλη Καρδιά Μπορεί να Συγχωρέσει, Γιατί η Αγάπη του Θείου που Ξυπνά Μέσα της Είναι Πολύ Ισχυρότερη Όλων Όσων θα Μπορούσαν να Προσφέρουν οι Άνθρωποι ως Περιορισμένοι και Περασμένοι, Κρινόμενοι Από τον Επιφανειακό Τρόπο που Βιώνουν τα Πράγματα. 

Υπάρχουν 3 Επίπεδα Κατανόησης Άλλωστε, Όπως οι 3 Ταυτόχρονες Γλώσσες στις Οποίες Μίλησε ο Χριστός, στις Οποίες Γράφω κι Εγώ τα Βιβλία μου.



''Κοσμική Μύηση της Γης στην 5η Διάσταση"



1ο Επίπεδο Απλός Άνθρωπος - Ιστορία
2ο Επίπεδο - Φωτισμένος - Εσωτερισμός
3ο Επίπεδο - Μυημένος - [Φωτεινός] Μυστικισμός


Στο 1ο Επίπεδο [ΣΕΞ] - Οι Άνθρωποι Χτυπιούνται Μέσα στα Δράματά τους, Δε Διδάσκονται, Αδυνατούν να Αποκωδικοποιήσουν τους Λόγους και τους Ρόλους και Εκδικούνται [Ουσιαστικά τον Εαυτό τους]. 

Στο 2ο Επίπεδο [ΕΡΩΤΑΣ] - Οι Άνθρωποι Κατανοούν τους Λόγους και τους Ρόλους ως Διδάγματα - Μαθήματα - Ευλογίες. Γιατί Μέσω της Αποκωδικοποίησης Κατανόησαν 
το Έργο, τους Πρωταγωνιστές,
το Νόημα της Ενσάρκωσης.

Στο 3ο Επίπεδο [ΘΕΟΣ] - Η Κατανόηση Έχει Φέρει Ήδη τη Συμπόνια. Η Φώτιση Έχει Ανάψει στο Κέντρο της Καρδιάς το Θείο Σπινθήρα
ο Οποίος Ενώνει Πλέον τη Συνείδηση 
με το Πνεύμα και την Ψυχή,
ως και με το Όλον Φως.
Αυτή η Αγάπη, το Άναμμα του Θείου Σπινθήρα Εντός Δε Χρειάζεται ''Μισά'' για να Ολοκληρωθεί. 

Ο Θείος Γάμος με το ''Άλλο Ολόκληρο'' Επετεύχθη. Έτσι, Μια Μέρα το Ολόκληρο που Μπορεί Κάποτε να Ένιωθε Μισό Αλλά Φωτίστηκε, Τώρα Είναι Ένας Ήλιος - Όχι Σελήνη - και Πια Έλκει Ήλιους.

Οι Ήλιοι Μεταξύ τους Δεν Κάνουν Έρωτα.
ΚΑΝΟΥΝ ΘΕΟ.~

Ο Ήλιος Εκπέμπει Φυγόκεντρη Δύναμη - Έμφυτη Δοτικότητα  Άνευ Όρων Προσφορά - Αγάπη.

Η Σελήνη Είναι Κεντρομόλος Μαγνήτης - Έλκει, Κλέβει, Απεγνωσμένα Ζητά Ενέργεια Από Ήλιους.

Συμβουλή Λοιπόν: 

Κοιτάξτε να Θεραπεύσετε τα Τραύματά σας και να Ζήσετε Γιατί Είναι Μικρή η Ζωή Αυτή. Όλοι Έχουμε Θυσιαστεί και Θυσιάσει Κάτι, Γιατί Αυτό Είναι το Μάθημα που Ήρθαμε να Εκτίσουμε στη Γη. Θυσία με Σκοπό τον Εξαγνισμό και την Ανάταση - Ανάληψη - Ανάδυση του Θείου Εαυτού στην Ύλη.

Συγχωρήστε το Παρελθόν και Μην το Φέρνετε στο Παρόν σας Γιατί το Σκοτώνετε. Τιμήστε τα Μαθήματά σας και Όλες Αυτές τις Ψυχές που Ήρθαν να Κάνουν τους ''Κακούς'' για να Διδαχτείτε! Θέατρο Είναι η 3η Διάσταση. 

Κι αν τους Χρωστούσατε Κάτι Από Προηγούμενες Ενσαρκώσεις, Αν... Ορίστε, το Ξεπληρώσατε και Τέλος! Αγάπη και Συγχώρεση. Πάμε για Άλλα! Γεμάτοι, Είμαστε Εμείς η Αγάπη. Όχι Άδειοι, Ζητιάνοι.

Τους Ζητιάνους, Δεν τους Απαντά Ούτε ο Ίδιος ο Θεός. Μέχρι να τον Αναγνωρίσουν Μέσα τους. [Να τον Εκπέμψουν και να τον Έλξουν κι Αυτοί]. 


Κάνουμε ΣΕΞ, ΕΡΩΤΑ ή ΘΕΟ;! 


*[Με Θεό Γεννιέσαι και Έτσι το Βιώνεις Από Πάντα σε Σπάνιες Περιπτώσεις Λεπτοφυών Ψυχών Βέβαια, Αλλά Αυτό Είναι για Άλλο Άρθρο....]



Με Αγάπη Φίλοι μου, η Ζωή Αυτή Είναι Μικρή.
Αξίζει να Αξίζει. Να Έχει Σημασία το Γεγονός
ότι Ζήσαμε!

Φίλις Χρυσού
[Andromeda Galactica]


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα