Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Αν | Υψώσεις ...


Το κείμενο που ακολουθεί, είναι αποτέλεσμα channeling και οι πληροφορίες που περιέχει, δόθηκαν από τον Α.Α.Μιχαήλ.
Δημοσιεύτηκε στις 9 Ιουλίου από: Celia Fenn.


[ Αγαπημένη Οικογένεια του Φωτός, έχετε φτάσει τώρα σε ένα χρονικό σημείο στο  έτος σας 2017 όπου μια μεγάλη αλλαγή βρίσκεται πολύ κοντά σας. Θα την ονομάσουμε: «η Μεγάλη Μετατόπιση του 2017». Όντως, όπως έχουμε ξαναπεί, το 2017 είναι το έτος του Ιερού Πλανήτη Γη και το έτος των νέων ξεκινημάτων. Οι εισερχόμενοι Κώδικες Φωτός κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017, έχουν τοποθετήσει τους σπόρους για την ανάδυση και την υλοποίηση στη Γη της Νέας Γήινης Συνειδητότητας.

Αυτή η νέα συνειδητότητα, είναι στην ουσία το «Ενοποιημένο Πεδίο» της Ανώτερης Συνειδητότητας. Είναι το νέο και αναδυόμενο πεδίο της Ανώτερης και Πολυδιαστατικής Συνειδητότητας που έρχεται σε ύπαρξη γύρω από τον πλανήτη, ώστε να δημιουργήσει πολυδιάστατα πλέγματα (grids) για τη Νέα Γη (Gaia Nova). Θα βρεθεί στην Καρδιά, την Ψυχή και το Φωτεινό Σώμα κάθε ατόμου, αφιερωμένου στην Ανώτερη Συνειδητότητα και την Πολυδιαστατική Ζωή. Καθώς αυτά τα φωτεινά όντα αφυπνίζονται και συσχετίζονται μεταξύ τους, οι ακτινοβόλες ατομικές και ομαδικές ενεργειακές υπογραφές τους δημιουργούν τα δομικά πλέγματα για την υλοποίηση της Νέας Γης.
Γι`αυτό και είναι τόσο απαραίτητο για εσάς να διατηρήσετε την προσωπική ενεργειακή σας υπογραφή / προσωπικό δονητικό πρότυπο, σε υψηλή συχνότητα και να συσχετιστείτε μ`εκείνους που δονούνται στην ίδια συχνότητα Φωτός και Συνειδητότητας, ώστε να συνεισφέρετε στην ανάδυση του Ενοποιημένου Πεδίου της Ανώτερης Συνειδητότητας.
Αυτό το αναδυόμενο πεδίο, έφτασε τώρα η στιγμή όπου είναι τόσο ισχυρό που θα αποτελέσει το κίνητρο για μεγάλες μετατοπίσεις στη Γη. Οι ενέργειες του Ιουλίου θα αυξηθούν σταδιακά, φτάνοντας σε κορύφωση τον Αύγουστο στις ημέρες της Πύλης των Λεόντων και των εκλείψεων στο ζώδιο του Λέοντα, ειδικά κατά την ολική ηλιακή έκλειψη στις 21/8.
Αυτή θα είναι μια αρκετά εκτενής περίοδος διαρκούς έντασης, κατά την οποία Αγαπημένοι μου θα πρέπει να εστιάσετε την πρόθεσή σας για να διατηρήσετε την εσωτερική σας Ειρήνη και Δύναμη, καθώς θα διέρχεστε μέσα από προκλήσεις και δοκιμασίες ενώ θα γεφυρώνετε το παλιό με το καινούριο στις ζωές σας. Μην απελπίζεστε, μην αφεθείτε σε αυτο-θυματοποίηση ή στον θυμό, αλλά επιτρέψετε στους εαυτούς σας να παραμείνουν σε κατάσταση Ροής και Εμπιστοσύνης. Δεν είναι τώρα ο καιρός για πολλές δραστηριότητες με σκοπό την αλλαγή. Είναι περισσότερο ο καιρός για να στραφείτε εντός και να παραδοθείτε σε μια μεγαλύτερη δύναμη, καθώς θα επιτρέπετε στους εαυτούς σας να πλοηγηθούν μέσα στις αλλαγές με Αυτοπεποίθηση και Εμπιστοσύνη.


Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω

Το πρώτο ισχυρό σημείο της ενεργειακής επιτάχυνσης θα έρθει στην Πανσέληνο της 9ης Ιουλίου στον Αιγόκερω που επηρεάζεται πολύ ισχυρά από τον Πλούτωνα, καθώς και αυτός βρίσκεται στον Αιγόκερω. Ο Πλούτωνας ενδυναμώνει την Μεταμόρφωση και μαζί με τις ισχυρές μαγνητικές ενέργειες της Πανσελήνου, θα γίνει παράγοντας που θα ωθήσει στην επιφάνεια πολύ βαθιά αισθήματα και συναισθήματα με σκοπό την κάθαρση και την μεταμόρφωσή τους. Επιτρέψτε αυτό να συμβεί ώστε να επέλθει η απελευθέρωση και η απομάκρυνσή τους. Μην αντιστέκεστε μέσα από αισθήματα ενοχής ή απελπισίας, απλώς απελευθερώστε τα, όσο πιο ευγενικά μπορείτε.
Κάτω από τις παλιές ενέργειες, θα έπρεπε να εργαστείτε πολύ σκληρά για να επεξεργαστείτε τέτοια συναισθήματα και θα δαπανούσατε πολλή ενέργεια για ν`ανακαλύψετε τις αιτίες τους. Στη νέα πολυδιαστατική ενέργεια, είναι αρκετό ν`αναγνωρίσετε αυτό που αναδύεται και να το απελευθερώσετε με αγάπη και την επίγνωση ότι δεν είναι ανάγκη να παλεύετε πλέον με ανάλογα αισθήματα και συναισθήματα. Είναι αρκετό να τ`αφήσετε να παρασυρθούν μακριά ενώ θα εστιάζετε στο σημείο που έχετε βρεθεί στο Τώρα και σε όλα όσα επιθυμείτε να δημιουργήσετε.
Όντως, η Πανσέληνος είναι μια πολύ καλή περίοδος κατά την οποία πολλά και παλιά πρότυπα (patterns) μπορούν ν`απελευθερωθούν και να δημιουργήσουν χώρο στον πλανήτη για τα νέα πρότυπα / υποδείγματα (templates) αντίληψης και έκφρασης της Νέας Γης. Αυτή θα είναι μια περίοδος που θα χρειαστεί να κατανοήσετε πλήρως την έννοια της Πολυ-διαστατικής ζωής, να μπορέσετε ν`αναγνωρίζετε την συχνότητα και την δόνηση και έτσι να επιλέξετε την αγκυροβόληση της προσωπικής σας δονητικής συχνότητας ή Ενεργειακής Υπογραφής, στις ενέργειες της Νέας Γης.
Ίσως χρειαστεί να δαπανήσετε κάποιο χρόνο στις χαμηλότερες συχνότητες των παλιών ενεργειών λόγω της εργασίας ή της οικογένειάς σας, αλλά μπορείτε να κατανοήσετε κάτι τέτοιο ως «προσωρινές επισκέψεις» πριν επιστρέψετε στις ανώτερες συχνότητες όπου και θα αισθάνεστε πιο άνετα. Πολλοί από εσάς, ίσως βρίσκεστε ακόμη σε ρόλους «γεφυροποιού» ανάμεσα στα επίπεδα των συχνοτήτων, με σκοπό να βοηθήσετε εκείνους που πρόκειται ν`αφυπνισθούν και να επεκταθούν προς τις συχνότητες της Νέας γης.
Αγαπημένοι μου, ακόμα κι αν γύρω σας βιώνετε τις χαοτικές εμπειρίες φόβου και οργής, να θυμάστε ότι είστε οι Πολεμιστές της Καρδιάς και Ενσαρκωμένοι Διδάσκαλοι του Φωτός και πως η Αγάπη και η Ακτινοβολία στην Καρδιά και την Ψυχή σας θα σας προστατεύουν και θα διανοίγουν μονοπάτια Αφθονίας, Αρμονίας και Χαράς στις ζωές σας, καθώς θα εκφράζετε το Ενοποιημένο Πεδίο της Ανώτερης Συνειδητότητας.
 


Η επίδραση του Σείριου: όταν δύο Ήλιοι ανατέλλουν

Το επόμενο μέγιστο σημείο της ενεργειακής επιτάχυνσης θα έρθει κατά την έναρξη του Πλανητικού Νέου Έτους στις 26 του Ιουλίου. Αυτή η ημερομηνία ήταν γνωστή στους αρχαίους Αιγύπτιους και τους Μάγια ως η στιγμή που η Γαία ξεκινάει έναν νέο κύκλο στην συνεχιζόμενη εξέλιξή της.
Στις 25 του μήνα, προηγείται η «μέρα έξω από τον χρόνο» / «μέρα δίχως χρόνο». Αυτή είναι μια «μήτρα χώρου» όπου γεννιέται η μετάβαση από έναν χρονικό κύκλο σε έναν άλλο. Θεμελιώστε με χαρούμενη και δημιουργική διάθεση στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο το νέο σας πλανητικό κύκλο καθώς αυτή η εορταστική ενέργεια θα σας προωθήσει στις 26 όπου ο Πλανήτης και όλα τα ζωντανά του πλάσματα θα ξεκινήσουν ένα νέο προσωπικό κύκλο δημιουργίας και ζωής.
Για τους αρχαίους Αιγύπτιους, αυτή η περίοδος σηματοδοτούσε ένα ετήσιο γεγονός που ονομαζόταν: «Ηλιακή Ανατολή του Σείριου» και είναι η στιγμή όπου ο Σείριος ανατέλλει στον πρωινό ουρανό δίπλα στον Ήλιο. Τότε, η στάθμη του ποταμού Νείλου ανέβαινε και πλημμύριζε τα χωράφια φέρνοντας γονιμότητα και αφθονία στους ανθρώπους. Επιπρόσθετα, ο Σείριος ήταν γνωστός και ως το «Άστρο του Ιερού Δασκάλου» και κάθε φορά που ευθυγραμμιζόταν με τον Ήλιο, οι πανίσχυροί του Κώδικες του Φωτός εκπέμπονταν στη Γη μέσω της Πύλης των Λεόντων που ανοίγουν στις 26 Ιουλίου και φτάνουν στο απώγειό τους στις 8 Αυγούστου (8/8). Αυτή είναι η παντοδύναμη στιγμή των δύο ήλιων, του Λευκόχρυσου (Ήλιος της Γης) και του Ηλεκτρικού Μπλε (Σείριος). Οι Αδαμάντινοι Κώδικες του Φωτός που μεταφέρουν τα πρότυπα της επόμενης χρονικής σπείρας, εκπέμπονται από το Γαλαξιακό Κέντρο και ενισχύονται απ΄τον Σείριο καθώς ενοποιούνται με τους Γήινους Χρονικούς Κύκλους.


Η Πύλη των Λεόντων: 8 Αυγούστου 2017


Έτσι, Αγαπημένοι μου, μπορείτε να δείτε ότι τα σημεία κλιμάκωσης σε αυτή τη σειρά των ενεργειακών ευθυγραμμίσεων και επιταχύνσεων θα έρθουν στην Πύλη των Λεόντων και στις δύο Εκλείψεις στον Λέοντα τον Αύγουστο.
Η Πύλη των Λεόντων είναι μια πανίσχυρη πύλη που βρίσκεται κάτω από την φρούρηση των «Βασιλικών Πνευματικών Λεόντων του Σείριου». Αυτά τα Μεγαλειώδη Φωτεινά Όντα, γνωστά και ως «οι Λέοντες του Χτες και του Αύριο», κρατούν τον Ιερό Χώρο για τους Νέους Κώδικες του Φωτός και τα Εξελικτικά Πρότυπα που θα κατέλθουν στη Γη και θα ενεργοποιήσουν τα πλέγματα και τα Φωτεινά Σώματα όλων όσοι είναι δεκτικοί στην ανύψωση της εξέλιξής τους σε μια ανώτερη σπείρα συνειδητότητας.
Είναι απαραίτητο να κρατήσετε το επίπεδο της συνειδητότητάς σας και την ενεργειακή σας υπογραφή / το συχνοτικό σας πρότυπο, στα υψηλότερα σημεία που μπορείτε, αυτή την περίοδο. Έτσι, θα εκμεταλλευτείτε πλήρως τη ροή του Θεικού Φωτός και Ευλογίας από τους εισερχόμενους νέους Αδαμάντινους Κώδικες του Φωτός. Μην επιτρέψετε οποιοδήποτε γεγονός άγχους, φόβου ή θυμού να σας υποβιβάσει σε χαμηλά επίπεδα της συνείδησης.
Αυτή είναι όντως η στιγμή της Μεγάλης Μετατόπισης του 2017 και θα πρέπει να θυμάστε πως είστε Πολεμιστές του Φωτός και Ενσαρκωμένοι Διδάσκαλοι του Φωτός. Καθήκον σας είναι ν`αφομοιώσετε αυτές τις ενέργειες στην Ενεργειακή σας Υπογραφή / στο συχνοτικό σας πρότυπο, έτσι ώστε να εισέλθουν και να γειωθούν οι νέοι Κώδικες του Φωτός, μέσω εσάς και προς όφελος της Ανθρωπότητας και του Πλανήτη.


Οι Εκλείψεις της 7ης και της 21ης Ιουλίου

Η Πύλη των Λεόντων κλείνει στις 12 Αυγούστου, όμως η ενέργειά της θα εξακολουθήσει με ένταση μέχρι το τέλος του μήνα και θα ενισχυθεί αυξητικά από τις δύο Εκλείψεις στον Λέοντα.
Μια μέρα πριν την κορύφωση της Πύλης των Λεόντων, έχουμε τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 7 μαζί με μια μερική Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο. Αυτό θα δημιουργήσει χώρο για την ενδυνάμωση της ενέργειας της Θεάς στον Πλανήτη. Τον περασμένο Φεβρουάριο έγινε μια δακτυλιοειδής σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα η οποία ξεκίνησε αυτή την πανίσχυρη ροή της Αδαμάντινης Ενέργειας προς τη Γη, ως το πρώτο στάδιο της Ανύψωσης της Θεάς / της Θεϊκής Θηλυκής Ενέργειας στη Γη.
Κατά την διάρκεια του έτους 2017 θ`αποκτήσετε περισσότερη επίγνωση της αναδυόμενης δύναμης της Θεϊκής Θηλυκότητας καθώς οι ενέργειες του δεξιού εγκεφαλικού σας ημισφαιρίου της Δημιουργικότητας και της Συμπόνοιας θα δραστηριοποιούνται όλο και περισσότερο. Θα υπάρξει μια μεγαλύτερη ευκαιρία ώστε οι Θεϊκές Θηλυκές Ενέργειες να εκδηλώσουν το Ενοποιημένο Πεδίο της Ανώτερης Συνειδητότητας.
Η Ολική Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου, ολοκληρώνει τον κύκλο των εκλείψεων για το 2017 και θα επιβεβαιώσει ότι οι Νέοι Πλανητικοί Κώδικες που θα εισαχθούν από τους Βασιλικούς Πνευματικούς Λέοντες του Σείριου θα αφομοιωθούν και θα ενοποιηθούν με τα Πλανητικά Πλέγματα.
Έτσι, σε αυτό το χρονικό σημείο, οι συσσωρευμένες ενέργειες της ώθησης και της μετατόπισης θα παρέχουν την απαραίτητη ορμή για να επέλθουν σημαντικές αλλαγές στη Γη. Η Λεόντια Πύρινη Ενέργεια θα κατακάψει και θα μεταμορφώσει οτιδήποτε δεν ευθυγραμμίζεται με τους Αδαμάντινους Κώδικες του Φωτός της Νέας Πραγματικότητας.
Από αυτό το σημείο και έπειτα, η έμφαση θα δοθεί σε νέους τρόπους διαβίωσης και αντίληψης. Οι παλιοί τρόποι θα βρίσκονται υπό συνεχείς προκλήσεις από τις αναδυόμενες ενέργειες της Νέας Γης. Η ισχύς του αναπτυσσόμενου πεδίου της Ενοποιημένης Συνειδητότητας θα μεταμορφώσει και θα τροποποιήσει, δημιουργώντας τον απαραίτητο ζωτικό χώρο για τη Νέα Γήινη Πραγματικότητα. ]


- Μετάφραση από τα αγγλικά: Άνοπτρον -


 anoptron

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα