Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Τι είναι οι μεταβολές της πραγματικότητας;




Μεταβολή της πραγματικότητας 1. εκδήλωση αντικειμένων που εμφανίζονται, εξαφανίζονται, μετασχηματίζονται και μεταφέρονται. 2. αλλαγές στον τρόπο που βιώνουμε το χρόνο. 3. οποιαδήποτε ξαφνική, απότομη μεταβολή της φυσικής πραγματικότητας χωρίς εμφανή φυσική αιτία. 4. πηγή της συγχρονιμότητας.

Η μεταβολή της πραγματικότητας είναι ένας σχετικά νέος όρος που περιγράφει ένα αρχαίο φαινόμενο. Οι αλλαγές στην πραγματικότητα έχουν χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα από εκείνους που ασκούν μαγεία, δουλεύουν ως σαμανικοί ή θεραπευτές ενέργειας ή πιστεύουν στις μετασχηματιστικές δυνάμεις της προσευχής ... και τώρα γίνονται γνωστές στο ευρύ κοινό ως ένα πολύ πραγματικό φαινόμενο που μας επηρεάζει όλους . 

Υπάρχουν δυο τρόποι για να ζήσεις. Μπορείς να ζήσεις σαν τίποτα να μην είναι θαύμα ή μπορείς να ζήσεις σαν το οτιδήποτε να είναι ένα θαύμα.
- Albert Einstein

Οι μεταβολές της πραγματικότητας συμβαίνουν γύρω μας όλη την ώρα, παρόλο που συνήθως δεν παρατηρούμε ότι συμβαίνουν. 

Με την πρόθεση να παρακολουθήσετε τις αλλαγές της πραγματικότητας και να δώσετε ακόμη μεγαλύτερη προσοχή στο φυσικό σας περιβάλλον από ό, τι συνήθως, θα αυξήσετε τις πιθανότητές σας να δείτε τις αλλαγές της πραγματικότητας να συμβαίνουν ακριβώς μπροστά σας. 



Όταν για πρώτη φορά άρχισα να βιώνω πολυάριθμες αλλαγές της πραγματικότητας το 1994, σκέφτηκα ότι το 
μυαλό μου έπαιζε τεχνάσματα και ότι αν απλά έδινα λίγο περισσότερη προσοχή στα πράγματα γύρω μου τότε θα σταματούσα να σκέφτομαι ότι τα πράγματα εμφανίζονταν, εξαφανίζονταν και μεταφέρονταν ολόγυρά μου. 

Έμεινα έκπληκτη όταν ανακάλυψα ότι το αντίθετο ήταν αλήθεια ... όσο περισσότερο έδινα προσοχή στο περιβάλλον μου, τόσο ανακάλυπτα ότι τα πράγματα πολύ συχνά δεν ήταν καθόλου όπως πίστευα ότι ήταν.



Για παράδειγμα, μία μισοφαγωμένη φρατζόλα ψωμί στον πάγκο της κουζίνας έγινε ξανά ολόκληρη κατά τη διάρκεια της νύχτας. 

Έψαξα όλο το σπίτι για τα αγαπημένα παπούτσια της κόρης μου χωρίς αποτέλεσμα.... και λίγες μέρες αργότερα βρήκα τα παπούτσια της σε ένα μέρος που δεν θα τα έβαζε ποτέ ... πάνω στο κρεβάτι της!

Όσο περισσότερες αμφιβολίες είχα γύρω από αυτό το θέμα τόσο πιο θεαματικές μεταβολές της πραγματικότητας παρουσιάζονταν μπροστά μου.


Παρατήρησα μία παλιά ταμπέλα να εμφανίζεται στη μέση του καθημερινού μου μονοπατιού την ημέρα που είχα αρχίσει να γράφω το πρώτο μου άρθρο σχετικά με τις αλλαγές της πραγματικότητας και αισθανόμουν αμφιβολία αν αυτό το φαινόμενο θα μπορούσε να είναι πραγματικό. Η ταμπέλα φαινόταν να βρίσκεται εκεί μήνες και ίσως χρόνια, και τα σκουπίδια γύρω της έδειχναν σημάδια από τη δραστηριότητα των ζιζάνιων εκεί την προηγούμενη μέρα. Είχα δει τους κηπουρούς που εργάζονταν εκεί στο πάρκο ... και είχα επίσης δει ότι εργάζονταν σε ένα συγκεκριμένο σημείο που δεν είχε καμμία ταμπέλα και κάδο σκουπιδιών.

Έχετε παρακολουθήσει αλλαγές στην πραγματικότητα της ζωής σας ... ίσως να μην γνωρίζετε πώς να τις φέρετε στη μνήμη σας ή πώς να τις συζητήσετε με άλλους; Εάν απαντήσετε "ναι" σε κάποιες από τις παρακάτω ερωτήσεις, ίσως έχετε δει αλλαγές πραγματικότητας:


* Ανακαλύπτετε ότι οι κάλτσες που έχετε βάλει για πλύσιμο στο πλυντήριο είναι μονές, ενώ είσαστε σίγουροι ότι είχατε βάλει ζευγάρια;

* Βρήκατε τα κλειδιά ή το πορτοφόλι σας κάπου αλλού, από εκεί που ξέρετε ότι τα βάλατε μόλις λίγα λεπτά νωρίτερα; 

* Σκεφτήκατε κάποιον ή κάτι και μερικές στιγμές αργότερα μείνατε έκπληκτοι όταν εμφανίστηκε μπροστά σας απροσδόκητα; 

* Έχετε παρατηρήσει ότι ο χρόνος δεν κινείται με κανονική, γραμμική κίνηση προς τα εμπρός; 

* Τα φανάρια κυκλοφορίας γίνονται πράσινα και η κυκλοφοριακή συμφόρηση ξεκαθαρίζει μόλις τα χρειάζεστε περισσότερο;


Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους οι άνθρωποι παρατηρούν και περιγράφουν αλλαγές της πραγματικότητας και ενώ ο τύπος ''εξαφάνισης/επανεμφάνισης αντικείμενου'' είναι ίσως ο συνηθέστερος , μερικοί άλλοι συχνά αναφερόμενοι τύποι αλλαγών της πραγματικότητας περιλαμβάνουν:


 άνθρωποι που θεωρούνταν νεκροί εμφανίζονται ζωντανοί ξανά, τραύματα και ασθένειες που εξαφανίζονται (όπως σπασμένα οστά, κοψίματα, φουσκάλες, όγκοι), βρόχοι στο χρόνο (στους οποίους επαναλαμβάνεται η ίδια σειρά γεγονότων), παρελθόν και μέλλον συμπίπτουν (στις οποίες ένα άτομο αλληλεπιδρά με κάποιον από το παρελθόν ή το μέλλον), μεγάλες αποστάσεις καλύπτονται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, τα φανάρια και ο καιρός αλλάζουν στιγμιαία σε συνδυασμό με τις σκέψεις,  κουτάλι κάμπτεται με τη δύναμη των σκέψεων, σπασμένα πράγματα είναι άθικτα και πλήρως λειτουργικά χωρίς να έχουν επισκευαστεί, κενά containers  (συμπεριλαμβανομένων των δεξαμενών αερίου) είναι γεμάτα χωρίς να ξαναγεμίζονται, χρήματα που εμφανίζονται σε ένα πορτοφόλι, τρόφιμα που εμφανίζονται στον πάγκο, στα ράφια και το ψυγείο (με τόσο θόρυβο που ακούγονται), φώτα ανάβουν ή σβήνουν χωρίς κάποιος να αγγίζει τους διακόπτες, αλλαγή του παρελθόντος (όπως ένα κείμενο σε ένα παλιό βιβλίο) και  αντικείμενα που τηλεμεταφέρονται από τη μια θέση στην άλλη.

Δεν γνωρίζω καθόλου πως να αποδείξω τις αλλαγές της πραγματικότητας, αφού τα φυσικά αποδεικτικά στοιχεία και οι μάρτυρες αλλάζουν τόσο συχνά μαζί με όσα άλλα έχουν αλλάξει, με αποτέλεσμα να βιώνω μια πραγματικότητα στην οποία οι άνθρωποι μου λένε πως «πάντα ήταν έτσι» όταν ρωτώ σχετικά με το πως  ''κάτι'' έχει προκύψει κατά τη διάρκεια της νύχτας, ''κάτι'' που φαίνεται ότι υπήρχε για μήνες ή χρόνια. 


Όσον αφορά το θέμα ενός αντικειμένου που έχει εξαφανιστεί, μερικές φορές η επανεμφάνιση συμβαίνει σε πολύ διαφορετικό χρόνο και τόπο, καθιστώντας την επανεμφάνιση του υπερβολική και αξιοσημείωτη. Το δόντι της κόρης μου χάθηκε μια μέρα στο σχολείο μετά την εξαγωγή του και έμεινα έκπληκτη όταν επανεμφανίστηκε λίγα εκατοστά από το χέρι μου πολλές ώρες αργότερα το βράδυ καθώς έγραφα μια σημείωση για τον εαυτό μου για το πώς η κόρη μου είχε χάσει το δόντι της στο σχολείο εκείνη την ημέρα. 


Τέτοιες προφανείς αλλαγές της πραγματικότητας δείχνουν σαφώς ότι υπήρξε μια μεταβολή στην πραγματικότητα και ότι κάτι που λείπει σε ένα μέρος, τώρα έχει τηλεμεταφερθεί σε άλλο χρόνο και τόπο όπου ήταν επιθυμητό. 


Ίσως σας ενδιαφέρει να δείτε τα αποτελέσματα της πρώτης έρευνας σχετικά με τις μεταβολές της πραγματικότητας που πραγματοποιήθηκε το 2000, η ​​οποία περιγράφει μερικούς από τους πιο συχνά αναφερόμενους τύπους αλλαγών πραγματικότητας. 

Αυτά τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιεύονται στο διαδίκτυο στη διεύθυνση: http://realityshifters.com/pages/research/apr2000.html


 Από τη Cynthia Sue Larson

realityshifters + beyondillusionproject



[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]  

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΝΤΕΛΑ ΕFFECT ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΤΟΥ ΞΑΝΑΚΑΝ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα