Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Η μεγαλύτερη πετρελαική απάτη που έγινε ποτέ! Το πετρέλαιο δεν είναι ορυκτό καύσιμο!

Νέα στοιχεία υποστηρίζουν την παραδοχή ότι η Γη παράγει ατελείωτη προσφορά! Απο τον  Jerome R. Corsi (2008)


Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Science παρουσιάζει σήμερα νέα στοιχεία που στηρίζουν την θεωρία αβιοτικού για την προέλευση του πετρελαίου, η οποία υποστηρίζει ότι το πετρέλαιο είναι ένα φυσικό προϊόν που παράγει η Γη συνεχώς και όχι «ορυκτά καύσιμα»  που προέρχονται από  αρχαία σάπια δάση και νεκροί δεινόσαυροι.


Ο επικεφαλής επιστήμονας για τη μελέτη - Giora Proskurowski της Σχολής της Ωκεανογραφίας στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον στο Σιάτλ - λέει ότι τα πλούσια σε υδρογόνο  υγρά που εξαερίζονται στο κάτω μέρος του Ατλαντικού Ωκεανού στην Lost City Hydrothermal Field  παρήχθησαν από την αβιοτική σύνθεση των υδρογονανθράκων στο μανδύα της γης.

Η αβιοτική θεωρία για την προέλευση του πετρελαίου αμφισβητεί ευθέως τη συμβατική επιστημονική θεωρία ότι οι υδρογονάνθρακες είναι οργανικά στη φύση, που δημιουργήθηκε από την επιδείνωση του κατατεθειμένου βιολογικού υλικού πριν από εκατομμύρια χρόνια σε ιζηματογενή πετρώματα και μετατρέπεται σε υδρογονάνθρακες κάτω από έντονη πίεση και θερμότητα.

Ενώ οι οργανικοί θεωρητικοί έχουν θέσει ευθέως ότι το υλικό που απαιτείται για την παραγωγή υδρογονανθράκων σε ιζηματογενή πετρώματα προήλθαν από τους δεινόσαυρους και αρχαία δάση, το πιο πρόσφατο επιχείρημα είναι ότι οι ζωντανοί οργανισμοί, μικροί όσο το πλαγκτόν μπορεί να ήταν η προέλευση.

Η θεωρία των αβιοτικών υποστηρίζει, αντίθετως, ότι οι υδρογονάνθρακες παράγονται φυσιολογικά σε συνεχή βάση καθ 'όλη σε όλο το ηλιακό σύστημα, μεταξύ άλλων και στο μανδύα της γης. Οι υποστηρικτές πιστεύουν ότι το πετρέλαιο διαρρέει μέσα από ρωγμές υπόβαθρο για να αποθηκευτούν σε ιζηματογενή πετρώματα. Παραδοσιακά οι πετροχημικοί    γεωλόγοι, λένε, ότι έχουν μπερδέψει το βράχο ως δημιουργό και όχι ως αποθήκη των υδρογονανθράκων.

Η Lost City είναι ένα  υποθερμικό πεδίο περίπου 2.100 πόδια κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας που βρίσκεται κατά μήκος του Mid-Atlantic Ridge στο κέντρο του Ατλαντικού Ωκεανού, γνωστή για τους παράξενους 90 έως 200 ποδιών λευκούς πύργους στο βυθό της θάλασσας.

Το 2003 και πάλι το 2005, ο Proskurowski και η ομάδα του κατέβηκαν σε ένα επιστημονικό υποβρύχιο για τη συλλογή υγρού φυσαλίδων απο το  Lost City πάνω από τα ανοίγματα της θάλασσας .

Proskurowski βρήκε υδρογονάνθρακες που περιέχουν άνθρακα 13 ισοτόπων που φάνηκε να σχηματίζεται από το μανδύα της Γης, αντί από βιολογικό υλικό που εγκαταστάθηκε στον πυθμένα του ωκεανού.

Ο άνθρακας 13 είναι ο άνθρακας ισότοπου που οι επιστήμονες τον συνδέουν με αβιοτικής προέλευσης, σε σύγκριση με τον άνθρακα 12, που οι επιστήμονες συνήθως συνδέουν με βιολογικής προέλευσης.

Proskurowski υποστήριξε ότι οι υδρογονάνθρακες που βρίσκονται στο φυσικό υδροθερμικά ρευστά που προέρχονται από τα ανοίγματα της θάλασσας της Lost Πόλη οφείλεται σε αβιοτικούς παραγωγής Fischer-Tropsch, ή ΦΧΣ, αντιδράσεις.

Οι  εξισώσεις Fischer-Tropsch αναπτύχθηκαν για πρώτη φορά από  ναζιστές επιστήμονες που δημιούργησαν μεθοδολογία για την παραγωγή συνθετικού ελαίου από τον άνθρακα.

«Τα ευρήματά μας δείχνουν ότι η σύνθεση των αβιοτικών υδρογονανθράκων στη φύση μπορεί να συμβεί με την παρουσία υπερβασικών πετρωμάτων,  νερό και μέτρια ποσά θερμότητας," έγραψε Proskurowski.

Η μελέτη επιβεβαίωσε επίσης ένα σημαντικό επιχείρημα του Πανεπιστημίου Cornell φυσικός Thomas Gold, ο οποίος υποστήριξε στο βιβλίο του «The Deep Hot Biosphere: Ο Μύθος των ορυκτών καύσιμων» ότι οι μικροοργανισμοί που βρέθηκαν στο πετρέλαιο θα μπορούσαν να έχουν προέλθει από το μανδύα της γης, όπου, απουσιάζει φωτοσύνθεση, οι μικροοργανισμοί τρέφονται με υδρογονάνθρακες που προέρχονται από τον μανδύα της γης στα σκοτεινά βάθη του ωκεανού ορόφους.

Επιβεβαιώνοντας αυτό το σημείο, Proskurowski κατέληξε στο συμπέρασμα σημειώνοντας, "παραγωγή υδρογονανθράκων από FTT θα μπορούσε να είναι ένα κοινό μέσο για την παραγωγή των πρόδρομων ουσιώδους ζωής  βασικών δομικών υλικών σε ωκεανό όροφο περιβάλλοντα ή όπου θερμό πετρώματα είναι σε επαφή με το νερό."

Η εύρεση αβιοτικών υδρογονάνθρακων στα υγρά εξαερισμού της Lost City θάλασσα είναι η δεύτερη ανακάλυψη τα τελευταία χρόνια, προσθέτοντας πλεονέκτημα στην αβιοτική θεωρία για την προέλευση του πετρελαίου.

Όπως ανέφερε WND το 2005, ένα καθετήρας της NASA, στο τον Τιτάνα, το γιγαντιαίο φεγγάρι του Κρόνου, ανακάλυψε άφθονο άνθρακα 13 μεθανίου και  η υπηρεσία το έχει κηρύξει αβιοτικής προέλευσης.




Απλά ερωτήματα
  1. Γιατί δεν κατασκευάζουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αφού υπάρχει διαθέσιμη τεχνολογία για μπαταρίες, αφού το ''πετρέλαιο μειώνεται'' συνεχώς;
  2. Γιατί γίνονται πόλεμοι σε χώρες που έχουν κοιτάσματα πετρελαίου;
  3. Γιατί αφού μειώνεται το ποσοστό πετρελαίου, κατασκευάζονται καθημερινά υλικά με πρώτη ύλη το πετρέλαιο;
  4. Πως είμαστε σίγουροι ότι τα αποτελέσματα των γεωτρήσεων είναι αληθή;
  5. Ποιοί πραγματικά ελέγχουν τα κοιτάσματα πετρελαίου παγκοσμίως;


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα