Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

E-News: Το αποκρυφιστικό χρονοδιάγραμμα για την Παγκόσμια ...

E-News: Το αποκρυφιστικό χρονοδιάγραμμα για την Παγκόσμια ...: «Πρέπει να κινηθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα προς μια Ενιαία Παγκόσμια Κυβέρνηση και μια Παγκόσμια Θρησκεία κάτω από την ηγεσία ενός Παγκόσμιου Ηγέτη».


- Robert Muller, πρώην Βοηθός Γ. Γραμματέας του ΟΗΕ

Από το βιβλίο ‘Ο Τελευταίος Παγκόσμιος Δικτάτορας’ (The World's Last Dictator) του Dwight L. Kinman (1996) :


Ποιος είναι αυτός ο Ρόμπερτ Μύλλερ; Ήταν βοηθός Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, για πάνω από σαράντα χρόνια. Τώρα είναι Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ειρήνης στην Κόστα Ρίκα.(Σχ. ΚΟ: Ο Μύλλερ που γεννήθηκε το 1923 στο Βέλγιο, πέθανε στις 20 Σεπτεμβρίου 2010). Διατηρεί “χαμηλό προφίλ” (δεν προβάλλεται πολύ) αλλά είναι από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του κόσμου που επινόησαν τη θρησκεία της Νέας Εποχής και τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Τον Απρίλιο του 1985, έβγαλε λόγο στην Εθνική Καθολική Εκπαιδευτική Ένωση στον Άγιο Λουδοβίκο του Μισσούρι των ΗΠΑ. Αποκάλυψε ότι ο «Χριστός» της Νέας Εποχής θα ανεβεί στον δισχιλιετή θρόνο του κόσμου κατά το έτος 2000, και τότε “ο άνθρωπος θα γίνει ο θεός του εαυτού του”. (Ο Ρόμπερτ Μύλλερ έχει ενστερνισθεί το αρχαίο μεγάλο ψέμα του Οφι της Εδέμ: “Εσεσθε ως θεοί ... ου θανάτω αποθανείσθε”).

http://enews-gr.blogspot.gr/2012/07/blog-post_4056.html?spref=fb

ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

από Αποκαλυψη Το Ενατο Κυμα, Σάββατο, 7 Ιουλίου 2012 στις 10:38 π.μ. ·


από ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΓΟΥΝΗΣ, Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2012 στις 1:36 μ.μ. ·
Τα γεγονότα που θα αναφερθούν είναι αληθινά.Μετά από αυτά όπως θα διαπιστώσει και ο πιο δύσπιστος κάποια ερωτήματα θα βασανίσουν το μυαλό του: τι παίζεται εδώ;Είναι η πραγματικότητα όπως τη γνωρίζουμε; Υπάρχουν δυνάμεις, ορατές ή αόρατες που...ορίζουν αυτό που αποκαλούμε πραγματικότητα;

Ο Abraham Lincoln εκλέχθηκε στο κοινοβούλιο το 1846.Ο John F. Kennedy εκλέχθηκε στο κοινοβούλιο το 1946.Ο Abraham Lincoln εκλέχθηκε πρόεδρος το 1860 .Ο John F. Kennedy εκλέχθηκε πρόεδρος το 1960.Tα ονόματα Lincoln και Kennedy αποτελούνται από 7 γράμματα.

"Μεταξωτοί άνθρωποι" ή τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος!

από Αποκαλυψη Το Ενατο Κυμα, Σάββατο, 7 Ιουλίου 2012 στις 10:42 π.μ. ·


από Fondas Peace, Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012 στις 12:50 μ.μ. ·
Το είχε πει σε μια συνέντευξή του ο αείμνηστος Νίκος Καρούζος: «Μεταξωτοί άνθρωποι». Μιλούσε για κάποιους χωρικούς που είχε συναντήσει στη ... (συγνώμη που έσβησα τα ονόματα που παρουσιάζονταν στο κείμενο, αλλά έγινε καλοπροαίρετα με την κρυφή μου ευχή να ανταποκρίνονταν σε οποιοδήποτε πρόσωπο ή χώρο!). Αγράμματοι ήταν, αλλά σοφοί. Και, προπάντων, τρυφεροί με τους άλλους. Απαλοί, χωρίς γωνίες που κόβουν, χωρίς καχυποψία, δίχως έπαρση και επιθετική ειρωνεία που πληγώνει. Μεταξωτοί άνθρωποι…

Αφύπνιση Συνείδησης: Επίλυση αρχαίων μυστηρίων (VIDEO)

Αφύπνιση Συνείδησης: Επίλυση αρχαίων μυστηρίων (VIDEO) Ότι διαβάσετε παρακάτω στην παρούσα παράγραφο έχει γραφτεί από τον άνθρωπο που δημοσίευσε  το βίντεο. Έχει πολύ καλά σημεία. Ένα από τα καλύτερα είναι ότι ο σύγχρονος άνθρωπος δεν έχει ιδέα για το τι τον συνδέει μαζί με το σύμπαν. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι αρχαίοι πολιτισμοί είχαν γνώσεις πέρα από το χρόνο τους. Η γνώση που ο σύγχρονος άνθρωπος δεν διαθέτει σήμερα.
Τότε είχαν τη δυνατότητα να σχεδιάζουνε και να κατασκευάζουνε δομές πολύ πέρα από τις φυσικές τους ικανότητες ή τα εργαλεία που κατείχαν. Θα πρέπει να πιεστούμε σκληρά για να αναπαράγουμε τις αρχαίες πυραμίδες,και δεν έχουμε ιδέα για το πώς χτίστηκαν. Οι αρχαίοι πραγματικά κατείχαν πληροφορίες που εμείς δεν διαθέτουμε και είναι μόνο θέμα χρόνου πριν καταλάβουμε πώς τα κατάφεραν με τα αδύνατα κατορθώματα τους.

ΠΗΓΗ: http://afipnisoy.blogspot.com/2012/07/video.html#ixzz1zvK1kL3i
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα