Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Η ελληνική γλώσσα είναι ένα μοναδικό "εργαλείο"

Η ελληνική γλώσσα είναι ένα μοναδικό "εργαλείο"







Διαβάστε το για να συνειδητοποιήσετε ότι έχουμε ένα απίθανο, ένα απίστευτα καλό "εργαλείο" που αν μάθουμε να το χειριζόμαστε σωστά θα μας ανοίξει τα μάτια και την σκέψη. Θυμίζουμε ότι σκεπτόμαστε με λέξεις...

  
Η γλώσσα μας             
 
Η Αγγλική γλώσσα έχει 490.000 λέξεις από τις οποίες 41.615 λέξεις (οι οφθαλμοφανείς μόνο) είναι από την Ελληνική γλώσσα.. (βιβλίο Γκίνες)
 
Η Ελληνική με την μαθηματική δομή της είναι η γλώσσα της πληροφορικής και της νέας γενιάς των εξελιγμένων υπολογιστών, διότι μόνο σ' αυτήν δεν υπάρχουν όρια. (Μπιλ Γκέιτς, Microsoft)

Η Ελληνική και η Κινέζικη. είναι οι μόνες γλώσσες με συνεχή ζώσα παρουσία από τους ίδιους λαούς και.... στον ίδιο χώρο εδώ και 4.000 έτη.  Όλες οι γλώσσες θεωρούνται κρυφοελληνικές, με πλούσια δάνεια από τη μητέρα των γλωσσών, την Ελληνική. (Francisco Adrados, γλωσσολόγος).

Η Ελληνική γλώσσα έχει λέξεις για έννοιες οι οποίες παραμένουν χωρίς απόδοση στις υπόλοιπες γλώσσες, όπως άμιλλα, θαλπωρή, φιλότιμο κ.ά. Μόνον η Ελληνική γλώσσα ξεχωρίζει τη ζωή από το βίο, την αγάπη από τον έρωτα. Μόνον αυτή διαχωρίζει, διατηρώντας το ίδιο ριζικό θέμα, το ατύχημα από το δυστύχημα, το συμφέρον από το ενδιαφέρον.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Νέα στοιχεία υποστηρίζουν την υπόθεση της Γαίας


Νέα στοιχεία υποστηρίζουν την υπόθεση της Γαίας

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Maryland (UMD) λένε ότι μια νέα μελέτη που διεξήχθη πρόσφερε νέα αποδεικτικά στοιχεία που υποστηρίζουν την υπόθεση της Γαίας. Όπως είναι γνωστό αυτή η υπόθεση προτείνει ότι ολόκληρος ο πλανήτης είναι ένας γιγάντιος ζωντανός οργανισμός.

Η ομάδα πιστεύει ότι θα είναι σύντομα σε θέση να ανακαλύψει και να αναλύσει ένα μεγάλο αριθμό αλληλεπιδράσεων, που μέχρι τώρα ήταν κρυμμένες,μεταξύ της ατμόσφαιρας, του εδάφους και των οργανισμών που ζουν στους ωκεανούς της Γης, και οι οποίες μπορεί να ερμηνευθούν ως ένα στήριγμα για αυτή τη θεωρία.

Η υπόθεση της Γαίας μπορεί να έχει ακόμα κάποια αξία προτείνει μια νέα μελέτη

Πλησιάζει η συντριπτική οικονομική κατάρρευση και αυτή τη φορά θα είναι παγκόσμια;

Πλησιάζει η συντριπτική οικονομική κατάρρευση και αυτή τη φορά θα είναι παγκόσμια;

Η συγκεκριμένη συνέντευξη που σας παρουσιάζουμε σήμερα στο pentapostagma.gr και που θα δείτε στο σχετικό βίντεο πρέπει οπωσδήποτε να ακουσθεί.


Ο Ηarley Schlanger είναι ο εθνικός εκπρόσωπος της οργάνωσης LaRouche.


Η οργάνωση LaRouche δεν φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομά τους, λαμβάνει ισχυρές θέσεις βασισμένες στην αλήθεια, και κατονομάζοντας την εγκληματική στάση της κυβέρνησης των Η.Π.Α προσπαθεί σκληρά να παρουσιάσει άμεσες λύσεις προς όφελος του λαού …

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα