Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Ο άγνωστος πόλεμος ΗΠΑ – Κίνας

Ο άγνωστος πόλεμος ΗΠΑ – Κίνας

Ο ίδιος ο Πρόεδρος Ομπάμα ηγείται των καταγγελιών της χώρας του κατά των Κινέζων. Την ίδια ώρα στο Πεκίνο προσπαθούν να γίνουν όλο και πιο ανταγωνιστικοί εναντίον των ΗΠΑ. Ένας ακήρυχτος, οικονομικός πόλεμος μαίνεται ανάμεσα στις δύο υπερδυνάμεις.

Από τον Παναγιώτη Χριστόπουλο 
Αν έχεις βρεθεί στην Κίνα τους τελευταίους μήνες κι έχει τύχει να συζητήσεις με κάποιον για τους σιδηροδρόμους (οι Κινέζοι λατρεύουν να ταξιδεύουν με το τρένο), θα άκουσες σίγουρα την ατάκα: «Ακόμη και το τρίτο πιο γρήγορο τρένο μας, ταξιδεύει με μεγαλύτερη ταχύτητα απ’ ο,τιδήποτε στις ΗΠΑ».






Ο άγνωστος πόλεμος ΗΠΑ – ΚίναςΑν οι σιδηρόδρομοι είναι ένα από τα δυνατά εμβλήματα μιας αυτοκρατορίας, τότε οι Κινέζοι έχουν φροντίσει να αποκτήσουν το πιο επιβλητικό απ’ όλα. Τι κι αν αντέγραψαν την τεχνολογία για τα τρένα τους που πάνε με 300 χλμ./ω. από τους Ιάπωνες; Το θέμα είναι ότι, όπως η Ρωσία, που έφτιαξε τον Υπερσιβηρικό μόνο και μόνο για να επιδείξει το μέγεθος της αυτοκρατορίας της, όπως οι ΗΠΑ με το 20th Century Limited ή η Μεγάλη Βρετανία με τις ράγες που έστησε σε κάθε μεριά του κόσμου, έτσι και η Κίνα μπορεί να παινεύεται για ένα τεχνολογικό επίτευγμα που την οδηγεί μπροστά από τους αντιπάλους της.

Θέλεις να σου διαγράψουν δάνεια; Όσα πρέπει να ξέρ...

Θέλεις να σου διαγράψουν δάνεια; Όσα πρέπει να ξέρεις!


Με ανησυχητικούς ρυθμούς αυξάνονται και πληθύνονται οι συμπολίτες μας που καταθέτουν αιτήσεις στα κατά τόπους Ειρηνοδικεία της χώρας για τη ρύθμιση των χρεών τους, λόγω αδυναμίας αποπληρωμής.....
Και αυτό γιατί από τη μία η οικονομική κατάσταση της χώρας έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο μεγάλο μέρος της κοινωνίας και από την άλλη ορισμένες αποφάσεις δικαστηρίων που διέγραψαν ακόμη και το 80% του χρέους κάποιων υπερχρεωμένων δανειοληπτών, έχουν δημιουργήσει ελπίδες σε πολλά νοικοκυριά ότι μπορούν να πετύχουν κάτι ανάλογο.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ?(ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!!!!!)




Ποιοί είναι οι Νεφελίμ;
Οι Νεφελίμ ήταν μια προκατακλυσμιαία φυλή, που στη Βίβλο αναφέρονται ως γίγαντες. Ήταν, όπως λέγε*ται, τα παιδιά που γεννήθηκαν από τις «κόρες των αν*θρώπων», και τους «Υιούς του Θεού». Είναι υψίστης σημασίας να σημειωθεί ότι αναφέρονται σχεδόν ταυτό*χρονα με τη δήλωση του Θεού ότι θα κατάστρεφε τη γη με πλημμύρα και φαίνεται απ' αυτή τη σχέση ότι η επί*δρασή τους στο ανθρώπινο γένος ήταν μια απ' τις βα*σικές αιτίες που προκάλεσαν την καταστροφή.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜATRIX, Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ.



      Υπάρχουν δύο ΕΛΛΑΔΕΣ. Υπάρχουν πολλοί Κόσμοι. Εδώ σήμερα θα δούμε ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.Δεν θα πω πολλά. Δεν θα αναλύσω και δεν θα μιλήσω περισσότερο απ΄όσο μου επιτρέπεται για την ώρα. Το κείμενο για τους ανυποψίαστους και τους εφησυχασμένους είναι αυστηρώς ακατάλληλο και ας μη το διαβάσουν καλλίτερα.
    Η Ελλάδα σήμερα, όπως και ολόκληρος ο Κόσμος ΔΕΝ είναι αυτό που φαίνεται. Είναι αυτό που μας έχει επιβληθεί, να φαίνεται. Μια καθαρή υποβολή και παραποίηση της πραγματικότητας.

Στήνουν πυραύλους στις στέγες των κατοικιών στο Λονδίνο

Στήνουν πυραύλους στις στέγες των κατοικιών στο ΛονδίνοΟι κάτοικοι του Λονδίνου που αντιδρούσαν στην τοποθέτηση αντιαεροπορικών πυραύλων στις στέγες των σπιτιών τους κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, που θα ξεκινήσουν ...
στα τέλη Ιουλίου, έχασαν τη δικαστική μάχη που είχαν ξεκινήσει με το υπουργείο Άμυνας της Βρετανίας. Το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα μιας ομάδας κατοίκων που ζητούσαν να εξεταστεί το σχέδιο του υπουργείου για την ανάπτυξη πυραύλων προκειμένου να αντιμετωπιστεί ενδεχόμενη τρομοκρατική επίθεση εν μέσω των Ολυμπιακών. Το πολυώροφο κτίριο του Λέιτονστοουν, κοντά στο Ολυμπιακό Πάρκο στο ανατολικό Λονδίνο, είναι η μία από τις έξι τοποθεσίες όπου το υπουργείο θέλει να τοποθετήσει τα αντιαεροπορικά συστήματα, στα τέλη της εβδομάδας. Ο δικαστής έκρινε ότι οι ένοικοι του κτιρίου έχουν «παρανοήσει» το είδος του εξοπλισμού που θα αναπτυχθεί και τους κινδύνους που μπορεί να επιφέρει. Οι κάτοικοι υποστήριζαν ότι η ζωή τους θα διέτρεχε κίνδυνο και επιπλέον θα παραβιάζονταν τα ανθρώπινα δικαιώματά τους από την τοποθέτηση των πυραυλικών συστημάτων, κάτι πρωτάκουστο σε καιρό ειρήνης. Το υπουργείο Άμυνας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση. «Ετοιμαζόμαστε για το χειρότερο σενάριο, όχι για το πιο πιθανό», δήλωσε ένας εκπρόσωπός του. 
ΠΗΓΗ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ (VIDEO)

Χρονολόγιο – Σαν σήμερα στην Ιστορία » ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ (VIDEO)


Σαν σήμερα το 1982 ημέρες δόξας ζει το ιταλικό ποδόσφαιρο με την Σκουάντρα Ατζούρα να κερδίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου για τρίτη φορά στην ιστορία της, νικώντας στον τελικό την Δυτική Γερμανία με 3 -1.
postsΤο 1988  στις 6.45 το απόγευμα, τρία μίλια ανοιχτά της Αίγινας, δύο ένοπλοι με αυτόματα αρχίζουν να γαζώνουν το κρουαζιερόπλοιο «City of Poros». Ακολουθεί μακελειό. Αυτοσχέδιοι μηχανισμοί εκρήγνυνται σε διάφορα σημεία. Εννέα από τους 471 επιβάτες και τα 25 μέλη του πληρώματος πέφτουν νεκροί και 60 τραυματίζονται. Το κρουαζιερόπλοιο παραδίδεται στις φλόγες.
Το 1989 πεθαίνει στο Λονδίνο ο σερ Λόρενς Ολίβιε, που θεωρούνταν ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς της εποχής του. Γεννημένος το 1907, αφοσιώθηκε στην ερμηνεία σαιξπηρικών ρόλων, τους οποίους ανήγαγε σε πραγματική τελειότητα. Εκτός από το θέατρο, ασχολήθηκε και με τον κινηματογράφο, αλλά έργο της ζωής του θεωρείται η ίδρυση και λειτουργία του Βρετανικού Εθνικού Θεάτρου.
Το 1996  το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης κατά των Σερβοβόσνιων Ράντοβαν Κάρατζιτς και Ράτκο Μλάντιτς με τις κατηγορίες της γενοκτονίας και των εγκλημάτων πολέμου.

ΠΗΓΗ

Oι τελευταίες επιθυμίες του Μ. Αλεξάνδρου·

Eυρισκόμενος στα πρόθυρα του θανάτου, ο Μέγας Αλέξανδρος συγκάλεσε τους στρατηγούς του και τους κοινοποίησε τις τρεις τελευταίες επιθυμίες του...

25 ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΣΤΕΡ ΛΙΣΤΑ

25 ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΣΤΕΡ ΛΙΣΤΑ

1)  Λεμόνι για καθαρό φούρνο μικροκυμάτων.
  1. Γεμίστε τα 2/3 ενός μπόλ (να επιτρέπετε για φούρνους μικροκυμάτων) με νερό και προσθέστε το χυμό μισού λεμονιού.
  2. Τοποθετήστε το μπόλ στο φούρνο μικροκυμάτων και ανάψτε τη δυνατή σκάλα για ένα λεπτό.
  3. Βγάλτε το μπόλ και σκουπίστε τα τοιχώματα του φούρνου με ένα καθαρό νωπό πανί.

Ο φούρνος μικροκυμάτων σας τώρα αστράφτει από καθαριότητα και έχει υπέροχη μυρωδικά!!!


H σημασία του Δελφικού Έψιλον

DefenceNet - H σημασία του Δελφικού Έψιλον


H σημασία του Δελφικού Έψιλον




ΓΝΩΘΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ – ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ – ΕΓΓΥΑ ΠΑΡΑ ΔΑΤΑ Αυτές ήταν οι περισπούδαστες εντολές του Θεού του φωτός Απόλλωνα, προς όλους τους ικέτες - επισκέπτες προκειμένου να γίνουν δεκτοί από τους Μύστες θεράποντες του.

Το Ε : Ήταν στην κορυφή του Αετώματος του Ναού και ακριβώς απέναντι από την κεντρική Πύλη του ιερού χώρου. ΔΗΛΟΣ – ΔΕΛΦΟΙ - ΔΩΔΩΝΗ : Δύναμη κατερχομένου Φωτός. Είναι μήπως τυχαίο, ότι αυτές οι τρεις σεπτές τοποθεσίες που έχουν άμεση σχέση με τον Απόλλωνα αρχίζουν με το ιερό γράμμα Δ ; Ασφαλώς όχι. Ας προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε και να ερμηνεύσουμε το περίφημο Δελφικό Ε ή και ΕΙ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα