Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

13.000 νεκροι στην Ολυμπιαδα του Λονδινου ;; Δειτε ποιος το λεει

Καλήμερα σε όλους τους φίλους και φίλες. Σας δίνω μια διεύθυνση από το ίδρυμα της
Οικογένειας Ροκφέλερ. Είναι μια μελέτη - υποθετικό σενάριο. Πηγαίνετε στην σελίδα
34 και θα δείτε ότι στο υποθετικό σενάριο υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα για  Ολυμπιακή τρομοκρατική επίθεση με 13.000 νεκρούς. Περιμένω τα σχόλια σας.

Ορισμένα, λιγότερα γνωστά, γεγονότα για τη Λιβύη επί Καντάφι ? (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ)

1. Στη Λιβύη δεν υπήρχαν λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος. Ο ηλεκτρισμός ήταν δωρεάν για όλους τους πολίτες της.

2. Δεν υπήρχαν τόκοι στα δάνεια. Οι τράπεζες της Λιβύης ήταν κρατικές
και τα δάνεια δίνονταν, σύμφωνα με το νόμο, σε όλους τους πολίτες της
με μηδενικό (0%) επιτόκιο.
3. Η κατοικία θεωρείτο ένα ανθρώπινο δικαίωμα στη Λιβύη. Ο Καντάφι
ορκιζόταν ότι οι γονείς του δεν θα αποκτήσουν σπίτι μέχρι ότου όλοι οι
υπόλοιποι Λίβυοι είχαν αποκτήσει το δικό τους. Ο πατέρας του Καντάφι
απεβίωσε, ενώ ο ίδιος, η σύζυγος του και η μητέρα του ζούσαν ακόμη σε
μια σκηνή.
4. Όλα τα νεόνυμφα ζευγάρια στη Λιβύη λάμβαναν 60.000

Ανταρτες Κατα Της Δυναστειας Των Φιδιων!!(ΒΙΝΤΕΟ)

LaRouche: Ο Ομπάμα θα φέρει τον τρίτο παγκόσμιο (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Ο Lyndon Hermyle LaRouche, Jr. (γεννηθείς στις 8 Σεπτεμβρίου του 1922), είναι Αμερικανός, πολιτικός ακτιβιστής και ιδρυτής ενός δικτύου πολιτικών επιτροπών, κομμάτων και εκδόσεων, γνωστό σαν το κίνημα LaRouche.
Στα τέλη Δεκεμβρίου του 2011, έκανε μία δημόσια έκτακτη τηλεοπτική εμφάνιση σε Αμερικανικό δίκτυο.


Μια βομβα υδρογονου δρα σαν πυρηνικη αλλα εχει την δυνατοτητα να καιει καθε ζωντανο κυτταρο, ειναι σαν να λεμε θα εξαφανιζει την ζωη ισως και τα ιχνοι της.

Οσοι ζησουν απο τις πυρηνικες η της θερμοπυρηνικες οι ποιο κοντινοι προς την εκρηξη θα ειναι ζωντανοι χωρις δερμα και τα ρουχα θα

Αρνούμαι κάθε φόβο, αρνούμαι κάθε απειλή. Εγώ Είμαι (ΒΙΝΤΕΟ)

David Icke in front of TV screensΟ σωματοφυλακας είναι μια φυσικη εκφραση μιας νοητικης καταστασης. Και αυτή η νοητικη κατασταση είναι ότι «αποδεχομαι ότι ισως μου συμβει κατι». «Αρα χρειαζομαι προστασια». Μολις όμως αρχιζεις να δεχεσαι τη δικη σου πραγματικοτητα των αισθησεων ότι θα μπορουσαν να σου συμβουν διαφορα, τοτε υπαρχει πολύ μεγαλη πιθανοτητα αυτά να συμβουν. Διοτι δημιουργεις την νοητικη ενεργειακη κατασταση, στην οποια αυτά μπορουν να εκδηλωθουν. Οσο βαθυτερα στο φοβο βρισκεσαι, τοσο πιο αργα κραδαινει η ενεργεια σου, και ετσι γινεται πιο πυκνη.

Όταν όμως διατηρεις ανοικτο το νου σου,

To εγκεφαλικό επεισόδιο της διορατικότητας (ΒΙΝΤΕΟ)


To εγκεφαλικό επεισόδιο της διορατικότητας.

Ομιλία της Νευροανατόμου Jill Bolte Taylor στο TED (http://www.ted.com)
Η νευροανατόμος Jill Bolte Taylor είχε την ευκαιρία που αρκέτοί μελετητές του ανθρώπινου εγκεφάλου θα ήθελαν να έχουν. Ένα πρωινό συνειδητοποίησε πως είχε πάθει εγκεφαλικό επεισόδιο. Καθώς συνέβαινε και όπως ένιωθε τις λειτουργίες του μυαλού της να σταματούν μία μία, η ομιλία, η κίνηση, κατανόηση της πραγματικότητας - μελέτησε και θυμήθηκε κάθε στάδιο του επεισοδίου.

Wayne Dyer -Ο κανόνας αριθμός 6





Δυο πρωθυπουργοί κάθονται σε μια αίθουσα και συζητούν διακριτικές υποθέσεις.
Ξαφνικά ένας άντρας εισβάλλει στην αίθουσα, έξαλλος από θυμό, φωνάζοντας, χτυπώντας δυνατά τα πόδια του στο πάτωμα και βαρώντας τη γροθιά του στο γραφείο.
Ο φιλοξενών πρωθυπουργός

H βλακεία οδηγεί στην κακία και η κακία οδηγεί στην βλακεία Γ

Εύλογα λοιπόν γεννιέται το ερώτημα για το αν υπάρχει τρόπος να απαλλαχτούμε από την παγκόσμια βλακεία.

«Όχι, δεν υπάρχει. Γιατί δεν έχει αναπτυχθεί καμιά λογική μέθοδος που να προβλέπει με ακρίβεια το πώς, το πότε και το γιατί θα χτυπήσει, ένα ηλίθιο πλάσμα. Ενώ οι πράξεις του κακού είναι κατά κάποιον τρόπο προβλέψιμες και αποτρέψιμες, οι πράξεις του ηλίθιου είναι απολύτως απρόβλεπτες. Ο ηλίθιος, με το χαμόγελο στα χείλη, με πλήρη φυσικότητα, χωρίς καμιά πρόθεση, τύψεις, και αιτία, θα εμφανιστεί ξαφνικά και θα καταστρέψει όλα σου τα σχέδια – και θα το κάνει από καθαρή βλακεία».


Γ. Η χρησιμότητα των Βλακών. Απ όλα όσα έχουμε αναφέρει μέχρι στιγμής εύκολα συνάγεται ότι η βλακεία είναι επικίνδυνη, καταστρεπτική και πιθανόν ανίκητη. Γιατί κανείς όμως δεν έχει κάνει έστω και το παραμικρό εναντίον της; Απ όσο ξέρω καμιά μελέτη στον κόσμο δεν ασχολείται με το πρόβλημα, κανένα ιατρικό ερευνητικό κέντρο δεν αναζητά τα αίτια ή την θεραπεία της .
Μήπως κατά κάποιο τρόπο η βλακεία και οι φορείς της είναι κοινωνικά χρήσιμοι; Η πρώτη παγκόσμια μελέτη για το θέμα αυτό είναι Ελληνική .
5764607525185436162Εὐάγγελος Λεμπέσης – Ἡ Τεράστια Κοινωνικὴ Σημασία τῶν Βλακῶν ἐν τῷ Συγχρόνῳ Βίῳ

Τὸ πλέον γνωστὸ αὐτὸ ἔργο τοῦ Εὐάγγελου Λεμπέση, δημοσιεύτηκε ἀρχικὰ στὴν «Ἐφημερίδα τῶν Ἑλλήνων Νομικῶν» τὸ ἔτος 1941 μὲ ἀποτέλεσμα τὴν πολεμικὴ συζητήσεων κριτικῶν καὶ ἀντιπαραθέσεων στὶς ἐφημερίδες τῆς ἐποχῆς. Εἶναι γεμάτο ἀπὸ ὀξυδερκεῖς παρατηρήσεις

H βλακεία οδηγεί στην κακία και η κακία οδηγεί στην βλακεία Β

Δοκίμιο Περί Ανθρώπινης Βλακείας του CIPOLLA CARLO
108002215
“Δύο πράγματα είναι ατελείωτα: το σύμπαν και η βλακεία του ανθρώπου, όμως για το σύμπαν δεν είμαι ακόμα σίγουρος”. (Σ. Είπε ο Αϊνστάιν περιγράφοντας θαυμάσια τον εαυτό του.) Το θέμα της βλακείας ερευνήθηκε από στατιστικής πλευράς σε μεγάλα πανεπιστήμια των ΗΠΑ και εντόπισε το ίδιο ακριβώς ποσοστό «βλακών» ανάμεσα στις καθαρίστριες , τους διοικητικούς υπαλλήλους , τους φοιτητές και τους καθηγητές. Προφανώς, αν η έρευνα στρεφόταν και προς τους ίδιους τους ερευνητές θα ανακάλυπταν και το δικό τους ποσοστό ηλιθίων. Άρα βλάκες υπάρχουν παντού. Από που προέρχεται όμως η βλακεία ;

Α . Η «Προέλευση των Βλακών»
Στην αυγή της ιστορίας , στα πρώτα βήματα του ανθρώπου ως είδος ο αγώνας για επιβίωση υπήρξε ανελέητος. Ο πανίσχυρος νόμος της Φυσικής επιλογής εξαφάνιζε χιλιάδες είδη που δεν κατόρθωναν να επιζήσουν (το 99,9% όλων των ειδών που υπήρξαν ποτέ έχουν εξαφανιστεί). Και οι ανθρώπινες φυλές που χάθηκαν από διάφορες αιτίες είναι αναρίθμητες. Κυρίως αφανίστηκαν από τον συνεχή

H βλακεία οδηγεί στην κακία και η κακία οδηγεί στην βλακεία Α


“…Το βαρύ φορτίο των συμφορών και των αθλιοτήτων που πρέπει να υποφέρουν τα ανθρώπινα όντα, είτε σαν άτομα, είτε σαν μέλη μιας οργανωμένης κοινωνίας, είναι ουσιαστικά το αποτέλεσμα του εντελώς απίθανου – και θα τολμούσα να πω βλακώδους – τρόπου με τον οποίο οργανώθηκε η ζωή από τις απαρχές της.” CIPOLLA CARLO


Η Βλακεία Είναι η πιο επικίνδυνη δύναμη του κόσμου.
Δεν μπορούμε να την εξαλείψουμε, αλλά μπορούμε να την αναγνωρίσουμε. Αν και, κάποιες φορές, μας βοηθά να προοδεύσουμε. Η βαθύτερη αιτία της βλακείας, είναι η δυσανεξία της απέναντι στο δικό της Απύθμενο Εσωτερικό Κενό…


Ο Βλάξ αυτό το εσωτερικό του Κενό, το υποψιάζεται, κι αν είναι λίγο καλλιεργημένος Βλάξ το γνωρίζει καλά, αλλά καθώς αδυνατεί, φοβάται, δειλιάζει, να το παραδεχτεί, το Απωθεί. Το παραγεμίζει είτε σωματικά -λαιμαργία- είτε στρεφόμενος προς τον εξωτερικό κόσμο με Κακία.
Είναι γνωστόν πως το ον που έχει ως υπέρτατον σκοπό ζωής τα κατώτερα ενεργειακά κέντρα, τροφή-σεξ είναι εκτός από ΟΠ, Νεκρός και Βλάξ. όσο πιο Βλάξ είναι τόσο πιο πολύ θέλει να πείσει τον εαυτό του κατ’ αρχάς, πως είναι σωστός αλλά και Μοναδικός ο σκοπός του. Αυτή την γελοιότητα την αποκαλεί Μοναδική Αλήθεια και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να την επιβάλει στους
υπόλοιπους.


Προσπαθώντας να Επιβάλλει τη σαθρή –το γνωρίζει πως είναι σαθρή και αυτό τον κάνει Βλάκα- εξουσία του ελπίζει να ξεχάσει την εσωτερική του κενότητα ..αλλά

ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ - ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ - ΠΡΟΣΕΥΧΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν είμαστε παρατηρητές του κόσμου μας.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ :-))
Μέσα απο την καρδιά μου θα σας πω:
Βγάλτε τις τσίμπλες απο τα μάτια της καρδιάς σας
και δείτε ΚΑΘΑΡΑ το κόσμο,
ΔΕΙΤΕ καθαρά αυτό που είστε,
δείτε καθαρά τις ΖΩΕΣ σας.

Πολυσύμπαν - Καποιος Ατελης Νους Εφτιαξε Αυτον Τον Ατελη Κοσμο..

Πώς  σας φαίνεται η ιδέα το ένα Σύμπαν να γεννά το άλλο;
Πώς  σας φαίνεται η περίπτωση να ζούμε σε ένα Πολυσύμπαν, όπου υπάρχουν πολλά παράλληλα Σύμπαντα;  Κάθε επί μέρους Σύμπαν έχει τους δικούς του φυσικούς νόμους που δεν ισχύουν στα άλλα Σύμπαντα με εξαίρεση το νόμο της βαρύτητας. Αγνοώ γιατί εξαιρείται αυτός ο νόμος, αλλά οι επιστήμονες που θέτουν στα τραπέζι αυτές τις υποθέσεις, ξέρουν.
 Το ένα Σύμπαν λοιπόν γεννά το άλλο μέσα σε μια αέναη διαδικασία παραγωγής Συμπάντων  που καταργεί την έννοια της αρχής και του τέλους του χρόνου. Μπορεί μάλιστα αυτά τα Σύμπαντα να βρίσκονται πολύ κοντά μας, δίπλα μας, αλλά εμείς δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε με αυτά.
 Ο Δημήτρης Νανόπουλος, ο γνωστός φυσικός και διευθυντής Αστροσωματιδιακής Φυσικής του Κέντρου Προκεχωρημένων Ερευνών του Χιούστον που μας  λέει αυτά τα καταπληκτικά πράγματα, προχωρεί ακόμα περισσότερο:

Η πόλη των πηγαδιών...Χορχε Μπουκαι (ΒΙΝΤΕΟ)



Εκείνη την πόλη δεν την κατοικούσαν άνθρωποι, όπως όλες τις άλλες πόλεις του πλανήτη.
Σ’ εκείνη την πόλη κατοικούσαν πηγάδια. Πηγάδια ζωντανά … αλλά πηγάδια.


Τα πηγάδια διέφεραν μεταξύ τους όχι μόνο ως προς τον τόπο όπου είχαν ανοιχτεί, αλλά και ως προς το στόμιο (το άνοιγμα που τα συνέδεε με τον εξωτερικό κόσμο).


Υπήρχαν πηγάδια ευκατάστατα και πολυτελή, με στόμιο από μάρμαρο και όμορφα μέταλλα, πηγάδια ταπεινά από τούβλα και ξύλο, κι άλλα πιο φτωχά, απλές γυμνές τρύπες που ανοίγονταν στη γη.

Εγω Ο Ελληναρας....



Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί
Και πήραν τις δουλειές των χτιστών και των εργατών της γης
Κι εγώ, που δεν ήμουν τίποτα από τα δυό, είπα:Καλά είναι..Γίνονται και οι δουλειές φθηνότερα.
Και μετά άρχισαν να κλέβουν τα σπίτια στα χωριά.
Αλλά εγώ, που δεν έχω σπίτι σε χωριό, είπα δεν πειράζει...
Τι κι αν μας μισούν, κι αν δεν συνυπογράφουν ΑΟΖ...Τι κι αν έδωσαν τον Αυλώνα ΜΑΣ στον προαιώνιο εχθρό για να ελλιμενίζει το Στόλο του στα νώτα μας και να μας χτυπήσει πισώπλατα;
Ας είμαστε ανοιχτόμυαλοι...
Κι αυτά το ΟΥΚ και το Λιμενικό,

Εισαι Παντα Μεσα Στην Καρδια Μας....70 χρόνια Μπρους Λι (1940 – 2010)

Σαν σήμερα πέθανε ο Μπρους Λι

20/7/1973
Post image for Σαν σήμερα πέθανε ο Μπρους Λι Σαν σήμερα πριν από 38 χρόνια στις 20/7/1973 έφυγε από τη ζωή μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του κινηματογράφου και του 20ου αιώνα ο Μπρούς Λι. Γεννημένος 27/11/1940 στο Σαν Φρανσίσκο της Αμερικής και με κινέζικη καταγωγή , ο Μπρούς μεγάλωσε και έζησε τα παιδικά του χρόνια στο Χόνγκ-Κόνγκ συμμετέχοντας από τα έξι του σε αρκετές ταινίες του κινέζικου κινηματογράφου που συμπρωταγωνιστούσε με τον πατέρα του. Κατά την ενηλικίωση του αποφάσισε να ταξιδέψει ως την Αμερική και στη συνέχεια να σπουδάσει φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον. Εκεί ήταν το μέρος που μπορούσε να εξελίξει

Όμορφη χώρα, άσχημα καίγεσαι...


"Η Ελλάδα αλλάζει".
Όχι, δεν πρόκειται για ένα ακόμη ηλίθιο πολιτικάντικο κλισέ.

Η Ελλάδα αλλάζει κάθε χρόνο χρώμα.

Αλλάζει ο χάρτης της.
Από χώρα με βουνά γεμάτα πράσινο, πέλαγα γαλαζοπράσινα, σπαρμένους κάμπους και δροσερά ποτάμια καταντά μια χώρα με βουνά κατάμαυρα απ' τη στάχτη, θάλασσες γεμάτες βρωμιά, κάμπους άσπαρτους και ποτάμια εργοστασιακών λυμάτων.

Έλεγε παλιά ο Ελύτης:
"Εάν η Ελλάδα καταστραφεί τελείως

Μπιλ Χικς: ο «σκοτεινός ποιητής» της κωμωδίας(BINTEO)


 Ο ΜΠΙΛ ΧΙΚΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ.ΙΣΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ.ΑΝ ΣΥΝΕΒΕΙ ΑΥΤΟ ,ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ  ΤΩΡΑ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΩΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΥΠΗΡΞΕ.ΞΟΔΕΞΤΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.
ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!


Ο Γουίλιαμ Μέλβιν («Μπιλ») Χικς (1961 - 1994) ήταν Αμερικανός stand-up κωμικός. Μέσα από το χιούμορ του σατίριζε τις κυρίαρχες πεποιθήσεις και αντιλήψεις στις Η.Π.Α., ασκώντας έντονη κριτική στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στις πολυεθνικές εταιρίες και τη θρησκεία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα