Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Να είστε κύριοι της αυθεντίας σας (ΒΙΝΤΕΟ)


ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ DR. RATH ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


Δρ. Rath – Η ομιλία στην Αθήνα

Δείτε σημαντικές πληροφορίες  και στοιχεία για το πώς άρχισαν όλα με τα καρτέλ  που προετοίμασαν τον πρώτο  και δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και το πολιτικό σκέλος του σχεδίου τους , την Ευρωπαϊκή Ενωση .
Δείτε ποιοί ονόμαζαν τους εαυτούς τους “Το Συμβούλιο των Θεων “  και πώς αυτοί  εξακολουθούν να προετοιμάζουν την  πλήρη υποδούλωση των ανθρώπων με την λεγόμενη “Νέα Παγκόσμια Τάξη”  ,βασικό μέρος της οποίας είναι  το υπό εκκόλαψη  φασιστικό  υπερκράτος της  ΕΕ , που κόπτονται να υπηρετούν τα δικά μας ασπόνδυλα.

ΦΟΒΟΣ .Ο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ , ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρωσία: το Phobos-Grunt απέτυχε να μπει σε τροχιά προς τον ΑρηΤο ρωσικό μη επανδρωμένο διαστημικό σκάφος Phobos-Grunt  που εκτοξεύθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης απέτυχε να πάρει κατεύθυνση προς τον Αρη , ανακοίνωσε η Ρωσική Διαστημική Υπηρεσία Roskosmos.


Στη συνέχεια διευκρίνισε ότι έχει στη διάθεσή της τρεις ημέρες

Greece Debt Free (ΒΙΝΤΕΟ)- ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

GreeceDebtFree
Το Greece Debt Free (GDF) είναι ένας μη κερδοσκοπικός, μη κυβερνητικός, μη πολιτικός οργανισμός των ΗΠΑ, σχεδιασμένος για να βοηθήσει επιχειρήσεις και ιδιώτες να λάβουν δράση για τη μείωση του εθνικού χρέους σε βιώσιμα επίπεδα. Είμαστε μια διαφανής πλατφόρμα για μια δράση που ξεκινά απ’ τους πολίτες: «να εξαγοράσουμε το χρέος». Οι δωρεές που προέρχονται από τις ΗΠΑ μπορεί να δικαιούνται έκπτωση φόρου.
 http://www.facebook.com/GreeceDebtFree

 Πέτρος Νομικός :Διαγραφή του ελληνικού χρέους

Ο 33χρονος Πέτρος Νομικός

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ TESLA ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ



Η ασύρματη μεταφορά ενέργειας (WET), γνωστή και ως ασύρματη μετάδοση ενέργειας, είναι η μεταφορά της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας που εκπέμπεται από μια κεντρική πηγή ενέργειας χωρίς τη χρήση καλωδίων σύνδεσης. 
Τα πειράματα του Tesla, αποδεικνύουν τη σκοπιμότητα της WET, κατά τη διάρκεια πειραμάτων του στο Κολοράντο στις αρχές του 1900, και ήταν ο πρόδρομος στις «εφευρέσεις» σε αυτόν τον τομέα σήμερα. 
 

Το δόγμα του σοκ(ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ.
Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ
NAOMI KLEIN
Το Δόγμα του Σοκ   αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη ανάλυση της συγκαλυμμένης ιστορίας της εποχής μας. Μια συναρπαστική περιγραφή της νέας παγκόσμιας τάξης, που βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ. Η ανάλυση του καπιταλισμού της καταστροφής επιχειρείται από την Κλάιν με τέλεια διυλισμένη οργή, που διοχετεύεται μέσα από αδιάσειστα δεδομένα. Σε αυτή την πρωτοποριακή εναλλακτική ιστορία της πλέον κυρίαρχης ιδεολογίας της εποχής μας, της οικονομικής επανάστασης των ελεύθερων αγορών του Μίλτον Φρίντμαν, η Ναόμι Κλάιν αμφισβητεί το διαδεδομένο μύθο ότι η παγκόσμια νίκη του νεοφιλελεύθερου κινήματος υπήρξε ειρηνική. Καταδεικνύει ότι, από τη Χιλή του 1973 μέχρι το σημερινό Ιράκ, ο Φρίντμαν και οι υποστηρικτές του εκμεταλλεύτηκαν επανειλημμένα τη βία και μια σειρά από τρομακτικά σοκ για να επιβάλουν τις ακραίες πολιτικές τους.
Αποκαλύπτει την εντυπωσιακή ομοιότητα ανάμεσα στις ανακριτικές τεχνικές της CIA και στις εκβιαστικές τεχνικές της Παγκόσμιας Τράπεζας και του ΔΝΤ, στην προσπάθειά τους να επιβάλουν τον καπιταλισμό της καταστροφής σε ολόκληρο τον κόσμο.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2012 : ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ.(ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ)


 Σε αυτό το βίντεο έχω συγκεντρώσει στοιχεία μεταφρασμένα στα Ελληνικά απο διάφορα βίντεο του YOUTUBE που είναι στην Αγγλική γλώσσα και αναφέρονται στο ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012. Δεν υιοθετώ απαραίτητα τις απόψεις τους, τα παρουσιάζω όμως για ενημέρωση.
Δείτε το βίντεο στο διαβάστε περισσότερα...

Πρέπει να δημιουργήσουμε την αθανασία μας, να παραγάγουμε την αφθονία μας, να οικοδομήσουμε έναν καινούργιο κόσμο.


Μόνοι μας δημιουργήσαμε τις δυσκολίες μας. Όταν αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια αρνητική κατάσταση, αφοσιωθήκαμε τόσο πολύ σ’ αυτό το παιχνίδι, ώστε μετατρέψαμε αυτήν την κατάσταση στην πιο βασική μας πραγματικότητα.
Είναι το παράδειγμα που σας έδωσα πιο πριν, όπου συμβαίνει ένα αρνητικό πράγμα, το οποίο ίσως να μην είναι αρνητικό από μόνο του, αλλά μας φαίνεται αρνητικό εκείνη τη στιγμή.
 
Να σας πω ένα άλλο παράδειγμα. 
Ήταν μια επίδοξος ηθοποιός της τηλεόρασης

Απειλήθηκε ξανά η Ολυμπιακή φλόγα!(ΒΙΝΤΕΟ)

 

Δεν το ‘χουν οι Βρετανοί!

 

 Την πρώτη φορά τα κατάφεραν και την έσβησαν! Τώρα, παραλίγο να τους την πάρουν μέσα από τα χέρια τους!  Στα τελευταία χιλιόμετρα της διαδρομής της ως το Ολυμπιακό Στάδιο, στο Μέιντστοουν του Κεντ, 17χρονος επιτέθηκε στην λαμπαδηδρόμο Άννα Σκόρα και φωνάζοντας στα Αραβικά «Ο Θεός είναι μεγάλος» προσπάθησε να αρπάξει τη δάδα!

Το σκηνικό κατέγραψε σε απευθείας σύνδεση το
BBC

Ότι βιώνουμε είναι Όνειρο μέσα σε Όνειρο….(ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό το επιχείρημα, που είναι παλιό (πριν τον ερχομό της κβαντομηχανικής) σού δείχνει ότι δεν μπορείς να εμπιστευτείς τις αισθήσεις σου για να γνωρίσεις τον κόσμο. 
Ας πούμε, εσύ και ένας σκύλος ή μια κατσαρίδα μπορεί να έχετε διαφορετικό εγκέφαλο και γι’ αυτό να λαμβάνετε διαφορετικά δεδομένα σχετικά με τον κόσμο.
Στην πραγματικότητα, αυτό το επιχείρημα δεν εκφράζει αμφιβολία για την ύπαρξη ή για τη φύση του κόσμου, αλλά μονάχα για τη δυνατότητά σου να τον αντιλαμβάνεσαι όπως ακριβώς είναι.


Η απάντηση σε αυτό το επιχείρημα είναι η μεταφορά του κριτηρίου της αλήθειας από τα αισθητηριακά όργανα στον επιστημονικό νου. 
Γιατί η επιστήμη μπορεί να βρει, έστω μέσω των μαθηματικών περιγραφών, εκείνα τα στοιχεία στη δομή του κόσμου που είναι κοινά για διαφορετικά ζώα ή αισθητηριακά μέσα.


ΌΤΑΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.

Με την είδηση που κοινοποιήθηκε περί της πίεσης που ασκούν ισλαμιστές στην Αίγυπτο προς τον πρόεδρο της χώρας ώστε να καταστραφούν οι Πυραμίδες, μιας και αυτές αποτελούν «σύμβολα του παγανισμού», αντιλαμβάνονται και οι πλέον αδαείς, τι προοιωνίζει το μέλλον για την Ελλάδα και την Ευρώπη αν οι λαοί μας δεν φροντίσουν εγκαίρως να ξαναποτίσουν το Δέντρο των Παραδόσεών τους ώστε να θεριέψουν ξανά οι καρποί του Πολιτισμού που ακόμη και τώρα τρέφουν μυστικά τη συνοχή και το αξιακό σύστημα μας , ενάντια στην ολοκληρωτική μανία των εξουσιαστικών τραπεζιτικών λόμπι που θέλουν να κυριαρχήσουν, ενάντια στο εντελώς αποκοιμισμένο καθεστώς των υποτιθέμενων και πολυδιαφημιζόμενων αργόσχολων, των δήθεν διανοητών δηλαδή, που με χαρά αρνούνται τα Έθνη και ότι ο Εθνισμός προασπίζει, φυσικά ενάντια στο προηγούμενο ανατολίτικο σκοτάδι , που παρηκμασμένο και δίχως καμία αυτοπεποίθηση, πλέον παραδίδει αμαχητί τη θέση του

«Ας ζούμε χαρούμενα ανάμεσα σ' αυτούς που μισούν, χωρίς να μισούμε

«Όλες οι (νοητικές) καταστάσεις είναι αποτέλεσμα των όσων έχουμε σκεφτεί. Ο νους είναι ο κύριός τους κι αυτές δημιουργούνται από το νου. Ο άνθρωπος που μιλά ή δρα με νου που δεν είναι καθαρός, ακολουθείται από τον πόνο, όπως ακριβώς ο τροχός της άμαξας ακολουθεί την οπλή του βοδιού που τη σέρνει. Ο άνθρωπος που μιλά ή δρα με καθαρό νου,

Και όμως, η κρίση στην παγκόσμια οικονομία δεν έχει ξεκινήσει!

Πέντε δυσοίωνες προβλέψεις διατυπώνει ο επικεφαλής επενδυτικής στρατηγικής στην GLC Partners, Joni Baz, εκτιμώντας ότι η πραγματική κρίση τόσο στην Ευρώπη όσο και στην παγκόσμια οικονομία δεν έχει ακόμη ξεκινήσει! Πέντε χρόνια μετά το πρώτο ξέσπασμα της κρίσης...

βρισκόμαστε σε χειρότερη θέση

Ήλιος: Ευεργέτης της υγείας μας

Εχθρός ή φίλος; Προκαλεί ή μάς προστατεύει από τον καρκίνο;

Η αλήθεια για έναν από τους μεγαλύτερους μύθους τής σύγχρονης Ιατρικής.



    Ο ήλιος αποτελεί τη βάση για όλη τη ζωή στον πλανήτη. Ο ήλιος είναι η πηγή τής ενέργειας για όλα τα φυτά και έμμεσα για όλα τα ζώα. Αν ο ήλιος προκαλούσε καρκίνο, οι άνθρωποι δεν θα βρίσκονταν εδώ σήμερα. Ο ήλιος χρησιμοποιείτο από την αρχαιότητα ήδη ως ένα γενικό τονωτικό, που προάγει την υγεία. Οι αρχαίοι έλληνες γιατροί θεωρούσαν τον ήλιο ως ένα φάρμακο, που θεράπευε πολλές ασθένειες. Τα παληότερα χρόνια σε χώρες τού εξωτερικού ιδρύονταν ειδικές κλινικές για την εφαρμογή ηλιοθεραπείας.

Το φως και η θερμότητα από τον ήλιο είναι απαραίτητη για όλη τη φύση. Η ανθρωπότητα αποτελεί μέρος τής φύσης και χρειάζεται το ηλιακό φως για υγεία, ζωτικότητα και ευεξία. Ο Richard Hobday (MSc, PhD) στο βιβλίο του ‘’The Healing Sun: Sunlight and Health in the 21st  Century’’ εξηγεί πώς και γιατί πρέπει να καλωσορίσουμε τον ήλιο πίσω στη ζωή μας και αναλύει πώς το ηλιακό φως χρησιμοποιείτο, για να προλάβει και να θεραπεύσει ασθένειες στο παρελθόν και πώς μπορεί να μας θεραπεύσει και να μας βοηθήσει στο μέλλον.
     Ο Jacob Liberman, ο οποίος έχει ντοκτορά στην οπτομετρία και στην επιστήμη τής όρασης λέει, ότι οι άνθρωποι έχουν εξελιχθεί να αναπτύσσονται κάτω από το φως τού ήλιου. Αυτό σημαίνει,

Οι μύθοι και οι αλήθειες για τα ζωικά προϊόντα

Ομιλία του Gary Yourofsky στις 07/08/2010 στο πανεπιστήμιο GA Tech. της Georg. Μια εξαιρετική ομιλία που καταρρίπτει όλους τους μύθους υπέρ της χρήσης ζωικών προϊόντων. Ο Gary θα γεμίσει το μυάλο σας με ενδιαφέρον στοιχεία, και θα σας βοηθήσει να κάνετε ηθικές επιλογές για μια υγιείς καρδιά και ψυχή. Το χαρισματικό του στυλ είναι μοναδικό - απαραίτητη θέαση για όσους νοιάζονται για τα ζώα ή επιθυμούν να κάνουν τον κόσμο έναν καλύτερο τόπο.

Παρακαλώ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ αυτήν την εξαιρετική ομιλία όσο μπορείτε.

Σαν σήμερα

postsΣαν σήμερα το 1965 μεγάλη διαδήλωση φοιτητών λαμβάνει χώρα στην Αθήνα εν μέσω πολιτικής αστάθειας και κυβέρνησης της Αποστασίας. Η αστυνομία προσπαθεί να την διαλύσει κάνοντας χρήση γκλομπς και δακρυγόνων. Στην σύγκρουση τραυματίστηκαν και συνελήφθησαν 250 διαδηλωτές, μεταξύ των οποίων και ο Σωτήρης Πέτρουλας, ο οποίος και χάνει τη ζωή του από ασφυξία λόγω δακρυγόνου, σύμφωνα με το ιατρικό πόρισμα. Η κηδεία του Πέτρουλα, πήρε τη μορφή διαδήλωσης.
Το 1974 πραγματοποιείται η “Αποστολή ΝΙΚΗ” κωδική ονομασία μεταφοράς της 1ης Μοίρας Καταδρομέων από τη Σούδα στο βομβαρδισμένο αεροδρόμιο της Λευκωσίας με μεταγωγικά αεροσκάφη της 354 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών. Από τα 15 το ΝΙΚΗ-4 καταρρίπτεται από φίλια πυρά και σκοτώνονται χειριστές και καταδρομείς εκτός από έναν καταδρομέα. Άλλα 3 παθαίνουν σοβαρές ζημιές και καταστρέφονται στο έδαφος για να μην γίνουν αντιληπτά από τους Τούρκους. Ήταν η μοναδική βοήθεια που στάλθηκε από τη Χούντα στο δοκιμαζόμένο Κυπριακό λαό.
Το 1989 πεθαίνει ο μεγάλος έλληνας ζωγράφος Γιάννης Τσαρούχης, ο άνθρωπος που αποτύπωσε με το πινέλο του τον 20ό αιώνα στη χώρα μας. Από το 1935 έως το 1937 επηρρεάστηκε από το κίνημα του σουρεαλισμού, κάτι που όμως αποδείχτηκε έξω από την ιδιοσυγκρασία του και στην πορεία ακολούθησε πιο κλασικούς δρόμους, μέσα από τους οποίους έλαμψε η μεγάλη τεχνοϊστορική κατάρτισή του.

Μπουργκάς: Μία βόμβα που βρήκε τον βομβιστή της

H υπόθεση είναι φιάσκο. Οι λεπτομέρειες που διαρρέουν στα δυτικά ΜΜΕ μπάζουν νερά από παντού και αν είσαι και στην κατάλληλη διάθεση μπορεί να βάλεις τα γέλια.

Όλα δείχνουν να είναι προκατασκευασμένα.

Ο καλός Θεός μας έδωσε ένα μυαλουδάκι για να σκεφτόμαστε. Όταν βάλουμε κάτω τα στοιχεία, τι βλέπουμε; Επτά (7) πτώματα ανασύρθηκαν από το λεωφορείο. Το ένα ήταν του Βούλγαρου οδηγού, τα άλλα έξι (6) ήταν Ισραηλινών τουριστών. Αυτό το κυκλοφόρησαν οι αρχές της Βουλγαρίας αμέσως, προτού αρχίσουν κάποιοι να φτιάχνουν σάλτσα για το γιαχνί.

Σήμερα νωρίς το πρωί, όμως, κι ενώ τα πτώματα ήταν de facto 7, άρχισε να βγαίνει προς τα έξω ότι τελικά τα πτώματα ήταν οκτώ (8)!

Η ΒΟΥΡΤΣΑ ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΣΑ

Οι φίλοι αναγνώστες που παρακολουθούν καιρό τώρα το παρόν ιστολόγιο, έχουν αντιληφθεί ασφαλώς, ότι εξ επιλογής προτιμάται και διατηρείται ένας συγκεκριμένος τρόπος γραφής και αποτύπωσης του λόγου.

Δεν είμαι ούτε ο Σεφέρης ούτε ο Γιανναράς, αλλά με λίγη θέληση και καθάριο νου είναι εύκολο να γράψεις σωστά Ελληνικά, λιτά κατά βάσιν και φτιασιδωμένα όπου απαιτείται. 

Γνωρίζω ότι τακτικοί αναγνώστες είναι πολλοί και λίγοι εξ αυτών σχολιάζουν. Σε κάθε περίπτωση σάς ευχαριστώ όλους. Σας ευχαριστώ διότι το ιστολόγιο είναι και αυτό ένας οργανισμός. Δεν πειράζει αν υπάρχουν σχόλια ή όχι. 

Είναι σαν την ανθρώπινη ανάσα. Το χειμώνα φαίνεται καθαρά ενώ το καλοκαίρι όχι. Ξέρεις, όμως, ότι η ανάσα είναι εκεί, ξέρεις ότι αναπνέεις, αλλιώς είσαι νεκρός.


Επιλέγω να ξεκινήσω έτσι το κείμενό μου διότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι. 
Έρχονται στιγμές όπου ο λόγος δεν αρκεί ή – τουλάχιστον - δεν αρκεί ο κόσμιος λόγος. Έχει και η υπομονή τα όριά της και τις ταλαντώσεις της.
 Και σαν την υπομονή… έτσι είναι και ο λόγος. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα