Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Τι στο καλό ψεκάζουν (ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)

Σε αυτό το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ θα δείτε..
* Κορυφαίους επιστήμονες της γεωμηχανικής να παραδέχονται ότι θέλουν να ψεκάσουν στην στρατόσφαιρα μικρά σωματίδια από διάφορα μέταλλα και ιδιαίτερα το αλουμίνιο.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ





Μια παραγωγή του περιοδικου Crash που πρέπει να δουν και να κρατήσουν όλοι οι Ελληνες.Το ντοκιμαντέρ του Crash παρουσιάζει το χρονικό της μεγάλης λεηλασίας, ξεσκεπάζει συνωμότες και αποκαλύπτει την ωμή αλήθεια με ντοκουμέντα, αποδείξεις και ονόματα.



ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Χριστός διάνυσμαΈνας εξαιρετικός μονόλογος του χρήστη philhellenes με μια εξίσου υπέροχη μουσική επένδυση και παρουσίαση από το χρήστη Circus of Bedlam.
Playing God: The Loving Psychopath.
Αναδημοσιεύεται με ελληνικούς υπότιτλους κατόπιν δημόσιας ευγενικής αδείας του δημιουργού του αρχικού του βίντεο.

Η ανθελληνική δήλωση του Χένρι Κίσινγκερ – Το χρονικό ενός μύθου

Η γέννηση του μύθου
Τον Φεβρουάριο του 1997, το μηνιαίο περιοδικό «Νέμεσις» της Λιάνας Κανέλλη (η οποία δεν είχε ακόμη αρχίσει τη στενή συνεργασία της με το ΚΚΕ) δημοσίευσε ένα απόσπασμα ομιλίας του Χένρι Κίσινγκερ από τη βράβευσή του από προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον», που (υποτίθεται ότι) είχε γίνει το Σεπτέμβριο του 1994:

«Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε

Τα 7 σημάδια της αποκάλυψης (Ντοκιμαντέρ Ελληνικοί υπότιτλοι)

Aκραία και πρωτοφανή φονικά φυσικά φαινόμενα

H «υπερθέρμανση του Πλανήτη» και οι επικίνδυνες συνέπειές της

Πολεμικές συρράξεις και ο φόβος ενός πυρηνικού ολοκαυτώματος!
Για πολλούς, όλα αυτά είναι «σημάδια» που επιβεβαιώνουν τις προφητείες που αναφέρονται στο Τέλος των Ημερών και περιγράφονται λεπτομερώς σε ένα βιβλίο!

 

Ο τέταρτος παγκόσμιος πόλεμος (Ντοκιμαντέρ – ελληνικοί υπότιτλοι



                                                                                                                                                                              
Ο Τέταρτος Παγκόσμιος Πόλεμος για πολλούς έχει ήδη αρχίσει....
Οι πολιτικές του νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού σε παγκόσμια κλίμακα έχουν διαστάσεις πολεμικής, λένε οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ, και ο «πόλεμος» με πέτρες και ρόπαλα ενάντια σε όσους προσπαθούν να τον επιβάλλουν έχει ήδη αρχίσει. Με αφορμή τις κινητοποιήσεις στο Σιάτλ στο γύρισμα της χιλιετίας οι σκηνοθέτες ακολουθούν τα κινήματα διαμαρτυρίας ανά τον κόσμο και καταγράφουν τις στιγμές σύγκρουσης.
Για τον κύριο εμπνευστή και σκηνοθέτη της ταινίας Rick Rowley (Η.Π.Α., 2003), οι κοινωνικές συγκρούσεις στο Μεξικό, την Αργεντινή, την Παλαιστίνη, τη Νότια Αφρική και τη Νότια Κορέα, οι μάχες του «Βορρά» στο Κεμπέκ και τη Γένοβα και ο «Πόλεμος ενάντια στην Τρομοκρατία» στη Ν.Υόρκη και το Ιράκ, αποτελούν σημεία ενός ενιαίου και παγκόσμιου κύματος αντίστασης, απέναντι στη βία της καθεστηκυίας οικονομικής και πολιτικής ηγεμονίας. Μια διαμάχη χωρίς συγκεκριμένο εχθρό, πεδίο μάχης, γεωγραφικά όρια και τέλος. Χίλιες εμφύλιες διαμάχες. Ο Τέταρτος Παγκόσμιος Πόλεμος.

Δίδυμοι Πύργοι | 9/11 | Όλη η ΑΛΗΘΕΙΑ [Βίντεο}




Δεν είναι απλά, θεωρίες συνωμοσίας...Η έρευνα που θα δείτε στη συνέχεια απαντά με στοιχεία ποιοι ευθύνονται πραγματικά και ποια τα οφέλη τους. Κρατήστε επίσης στην άκρη του μυαλού σας,πως αυτή η "τρομοκρατική" ενέργεια άλλαξε η ροή της παγκόσμιας ιστορίας από το 2001 μέχρι σήμερα...

ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΗΣ... ΚΑΡΟΤΣΑΣ

Σε κάθε λακκούβα η καρότσα αγκομαχάει, μαζί της κι εμείς. Και μήπως ξέρουμε πού μας πηγαίνουν; Μας ξεσήκωσαν στα ξαφνικά από το όμορφο και άνετο σπίτι μας για να μας οδηγήσουν στο άγνωστο. Ποτέ δεν ήμουν λάτρης της τόσης περιπέτειας. Το άγνωστο το ψιλοφοβάμαι. Και τις μετακομίσεις ακόμα περισσότερο. Ε, δεν έχω κάνει και λίγες στα δώδεκα χρόνια της ζωής μου. Η πρώτη έγινε όταν

...Σελίδες...κάτω από μια λάμπα πάρκου...

Κάπου με έχασα το πρωί, αλλά με ξαναβρήκα το βράδυ...


Έχει 4 μέρες που έφυγα από το σπίτι και 4 μέρες που είμαι άπλυτος. Δεν περίμενα ποτέ να έχω 4 μέρες να είμαι άπλυτος κι όταν το σκέφτομαι, όσο αστείο κι αν μου ακούγεται, δεν μπορώ να γελάσω.

Σαν σήμερα

postsΣαν σήμερα το 1903 η Ford πουλά το πρώτο της αυτοκίνητο, το μοντέλο Α, το οποίο κοστίζει 850 δολάρια κι αναπτύσσει τελική ταχύτητα 48 χλμ. / ώρα.
Το 1953 αρχίζει η δίκη του Νίκου Πλουμπίδη. Ήταν ηγετικό στέλεχος του ΚΚΕ με πλούσια αγωνιστική δράση και μία από τις πλέον τραγικές φυσιογνωμίες στην ιστορία του κόμματος.  Συνελήφθη επί κυβερνήσεως Παπάγου, σε προχωρημένο στάδιο φυματίωσης. Εκτελέστηκε τον Ιούλιο του 1953 αφού το έκτακτο στρατοδικείο Αθηνών τον καταδίκασε δις εις θάνατο.
Το 1974 πέφτει η Χούντα των συνταγματαρχών, που ξεκίνησε με το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου του 1967. Κατά τη διάρκειά της σχηματίστηκαν πέντε δικτατορικές κυβερνήσεις. Το καθεστώς κλονίστηκε από τα γεγονότα του Πολυτεχνείου και κατέρρευσε μετά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.
Το 2007 συντρίβεται πυροσβεστικό καναντέρ στα Στύρα της Εύβοιας, σε επιχείρηση κατάσβεσης. Βρίσκουν τραγικό θάνατο ο κυβερνήτης Δημήτρης Στοϊλίδης και ο συγκυβερνήτης Γιάννης Χατζούδης.

 Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ.

This video is a tribute to the greatest Greek women of antiquity and of the medieval era.

ΠΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ? ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.


               «Αχ! Να μην έσωνα κι εγώ, ύστερα από αυτούς, να βρίσκομαι με τους ανθρώπους του πέμπτου γένους, παρά ή να πέθαινα πρωτύτερα ή να ζούσα κατόπιν. Γιατί τώρα πια υπάρχει το πέμπτο γένος, το σιδερένιο. Ποτέ δεν θα πάψουν την ημέρα να τραβάνε κόπους και βάσανα και τη νύχτα να μαραζώνουν για κάτι τι, γιατί βαριές έγνοιες θα τους δίνουν οι θεοί. Μα όπως και να είναι, με τα κακά αυτά θα αναμιχθούν και καλά. Ο Ζευς θα αφανίσει και τούτο το γένος των ανθρώπων τότε που θα μοιάζει των παιδιών του ούτε και τα παιδιά (του πατέρα), ούτε ο αδελφός στον αδελφό, καθώς πρωτύτερα. Και τους γονείς, μόλις γεράσουν, θα τους καταφρονούν. Θα τους βρίζουν τότε λέγοντάς τους βαριά λόγια, οι κακοί, χωρίς να λογαριάζουν την τιμωρία των θεών. Ούτε και θα αποδίδουν αυτοί στους γερασμένους γονείς τους τα όσα ξόδεψαν για να τους μεγαλώσουν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα