Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι ακόμη απαγορευμένοι από τον Θεοδόσιο.

Διαβάζοντας τον υπέρτιτλο της εφημερίδας που ομοιάζει ως ο έντυπος προμαχώνας του Δ.Ν.Τ  εντός του Ελλαδικού κράτους για το πόσο σωστό βρίσκει το αποκλεισμό της αθλήτριας ( ή υπαλλήλου του πρωταθλητισμού της ντόπας και των «political correct» διοργανώσεων, όπως το βλέπει κανείς..)  λόγω της γνώμης της που εξέφρασε δημόσια, δεν μπορώ να συγκρατήσω ένα μειδίαμα.
Τι πιο φυσικό από το να αποκλειστεί η συμμετοχή του οποιουδήποτε από οτιδήποτε ελέγχουν οι φαιδροί οι γελοίοι και οι χρηματιστές όταν δεν συμφωνεί ένας/μία μαζί τους?
Προσωπικά αδιαφορώ απόλυτα για τα “games” που αποκαλούν «Olympics”.
Τι σχέση έχουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες με τα “games”?

ΠΟΙΟΙ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.Η ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά την τελευταία εβδομάδα, σούπερ σταρς και VIP προσωπικότητες αποφασισαν να μην παραστουν στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου στην κυριολεξια το τελευταίο λεπτό.. Ειναι δυνατον να γνωριζουν κατι σχετικά με μια ψεύτικη επίθεση  κατά τη διάρκεια των αγώνων??

ΑΙΤΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΣΕ 3 ΛΕΠΤΑ

Μερικές σκέψεις για τα οικονομικά βάσανα της Ευρώπης ή πως γίνεται φαληρισμένες οικονομικά χώρες να δανείζουν σε άλλες φαληρισμένες οικονομικά χώρες και όλες αυτές μεταξύ τους να έχουν δημιουργήσει ένα γιγάντιο φαύλο κύκλο από τον οποίο δεν μπορούν να ξεφύγουν.

HD TV και mind control

Η τεχνολογία αποκαλούμενη FMRI (λειτουργική μαγνητική αντήχηση) είναι παλαιά και αρχαΐζουσα στην πραγματικότητα. Το Mengele και άλλα «διάβαζαν» τα κύματα εγκεφάλου μέσω της μαγνητικής αντήχησης δίνοντας γραφική αναπαράσταση στις αρχές του 70. Ο αερολιμένας Βοστώνη-Logan χρησιμοποιεί ήδη τις νέες ακτίνες χαμηλής συχνότητας κυμάτων για να ανιχνεύσει και να “διαβάσει” τις προθέσεις των επιβατών προτού επιβιβαστούν στα αεροπλάνα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα