Κυριακή, 29 Ιουλίου 2012

Ο Κύκλος των Χαμένων Τριχών, Συμβουλές για Πλούσια Γερά Μαλλιά

3aΑιτίες Τριχόπτωσης και στα δύο φύλα: Η γήρανση, η κληρονομικότητα, το άγχος, οι ορμονικές μεταβολές, η υπερβολική δόση φαρμάκων, δερματικές παθήσεις, μολύνσεις, λοιμώξεις, προγράμματα δίαιτας, χρήση προϊόντων με χημικά, έκθεση σε ακραίες φυσικές συνθήκες, ατμοσφαιρική μόλυνση, μολυσμένο νερό.
Επίσης η ανδρική ορμόνη τεστοστερόνη σε συγκεκριμένες τιμές είναι μία αιτία της πτώσης των μαλλιών καθώς εκτός των άλλων ιδιοτήτων της επηρεάζει την ανάπτυξη της τριχοφυΐας στο ανδρικό αλλά και στο γυναικείο σώμα. Έχουν σημειωθεί

2000 χρόνια παρακμής: Το άρθρο του Focus μεταφρασμένο στα ελληνικά

2000 χρόνια παρακμής: Το άρθρο του Focus μεταφρασμένο στα ελληνικά2000 χρόνια παρακμής

Από κοιτίδα της Ευρώπης στην πίσω αυλή της Ευρώπης:


Η πτώση της Ελλάδας είναι χωρίς παράδειγμα. Πως συνέβη κάτι τέτοιο;Ακόμα και οι μεγάλοι φιλόσοφοι είναι δυνατό να κάνουν λάθος – ορισμένοι χωρίς αμφιβολία σχετικά γρήγορα, για άλλους περνούν αρκετοί αιώνες μέχρι να φανερωθεί το λάθος. Στους τελευταίους ανήκει ο Αριστοτέλης με την διαπίστωσή του πως οι κάτοικοι των κρύων περιοχών της Ευρώπης είναι φτωχοί στο πνεύμα σε σύγκριση με τους λαούς του νότου και ανίκανοι να δημιουργήσουν πραγματικές πολιτείες.


Σήμερα ισχύει μάλλον το αντίθετο.

Χωροχρονικά πειράματα και η μάχη του Μαραθώνα… Μια νέα Διάσταση-μια τολμηρή και βάσιμη θεωρία

Μεταφέρω μια πολύ ενδιαφέρουσα οπτική που συσχετίζει τα χωροχρονικά πειράματα στην Ελλάδα (η συνέχεια του πειράματος Φιλαδέλφεια και Montauk) με τη μάχη του Μαραθώνα όπως προκύπτει από τη ματιά ενός ερευνητή και συγγραφέα του αντίστοιχου βιβλίου...
κ. Ασλάνη σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα
(το εξώφυλλο του σχετικού βιβλίου)

Ανακεφαλαίωση: Η Τέχνη της Ελευθερίας!


dualityΟ Δόν Χουάν μας δίδαξε ότι η μαγεία είναι μια αντικειμενική προσπάθεια μέσω της οποίας μπορούμε να αντιληφθούμε την ενέργεια. Υποστήριζε ότι για να αντιληφθούμε την ενέργεια με αυτόν τον τρόπο, έπρεπε να απελευθερωθούμε από τη συνηθισμένη μας αντιληπτική ικανότητα. Κάνουμε τα πάντα για να ελευθερώσουμε την ύπαρξή μας και να αντιληφθούμε άμεσα την ενέργεια.
Μια μαγική θεωρία αναφέρει ότι η συνηθισμένη μας αντίληψη μας έχει επιβληθεί

Το σεξ είναι καταστροφικό είτε για αναπαραγωγή είτε για ευχαρίστηση

Στο ανθρώπινο βασίλειο, ο βασικός σκοπός της σεξουαλικής επαφής είναι η αναπαραγωγή. Υπάρχει όμως και άλλη μια συγκαλυμμένη λειτουργία, που χρησιμεύει για να διασφαλίσει τη συνεχή ροή ενέργειας από τις γυναίκες στους άντρες. Οι άντρες αφήνουν συγκεκριμένες ενεργειακές γραμμές μέσα στο σώμα μιας γυναίκας. Αυτές μοιάζουν με φωτεινές ταινίες ή σκουλήκια που κινούνται πρός τη μήτρα ρουφώντας συνεχώς ενέργεια. Τοποθετούνται για να διασφαλίσουν

Η χρεοκοπία χτυπάει την πόρτα της Γερμανίας!


20120728-235815.jpgΣοκ προκαλούν στη Γερμανία οι δηλώσεις εκπροσώπων οίκων αξιολόγησης για το μέλλον της γερμανικής οικονομίας!
Δεν έφταναν οι δυσοίωνες προβλέψεις για την γερμανική οικονομία, τώρα έρχεται και ο εκπρόσωπος και συνιδρυτής του αμερικάνικου οίκου αξιολόγησης Egan-Jones να βάλει φωτιά στη Μέρκελ και την πολιτική της.
Η επιλογή της Γερμανίας για σκληρή λιτότητα σε όλο τον ευρωπαϊκό Νότο φέρνει την ίδια τη Γερμανία

"ΩΔΗ ΣΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΧΑΡΑ" ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΥ / Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ (ΒΙΝΤΕΟ).

"Η Ωδή στη Χαράς" του Μπετόβεν (1785) είναι ο επίσημος ύπνος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.)
Η "Ωδή στη Χαμένη Χαρά" είναι μια μεταφορά για τη σημερινή κατάσταση με την οποία έρχονται - και θα έρχονται - σταδιακά αντιμέτωποι οι λαοί της Ευρώπης - οι Έλληνες όντας οι πρώτοι επιτηθέμενοι με τον πιο βίαιο τρόπο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα