Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Μυστήριο με τη σημαία της πρώτης αμερικανικής αποστολής στη Σελήνη!!!


Οι σημαίες που είχαν υψώσει οι Αμερικανοί αστροναύτες στη σελήνη πριν από σαράντα χρόνια βρίσκονται όλες στη θέση τους, εκτός από μία, αποκάλυψε σήμερα ένας επιστήμονας της αμερικανικής διαστημικής υπηρεσίας NASA.
Η σημαία που λείπει είναι αυτή που είχαν τοποθετήσει ο Μπαζ Όλντριν και ο Νιλ Άρμστρονγκ, οι αστροναύτες της πρώτης επανδρωμένης αποστολής στο φεγγάρι, το 1969.

Διαβάστε περισσότερα...

ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ - Ένα είναι το μόνο σίγουρο. Ότι πλέον το «ο σώζων εαυτώ σωθήτω» .....



Και ξαφνικά, ο υπέρμαχος του Μνημονίου, πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος, δηλώνει πως «το Μνημόνιο θα έπρεπε να αντικατασταθεί με ένα νέο ευρύτερο εθνικό σχέδιο ανόρθωσης, ευρωπαϊκών προδιαγραφών» και συνεχίζει μεγαλώνοντας την έκπληξη, χαρακτηρίζοντας «αδιέξοδη την λογική των οριζόντιων περικοπών και της αύξησης φόρων», ενώ επισημαίνει και «την ανάγκη για εφαρμογή μεταρρυθμίσεων, αλλά και άμεσης αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής».

Και ξαφνικά, ο Βαγγέλης Βενιζέλος και ο Φώτης Κουβέλης

Απίστευτο! Το εκλογικό σώμα είναι μεγαλύτερο από το σύνολο του πληθυσμού κατά 49.302 ενήλικες ψηφοφόρους!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τελευταίας απογραφής, που ανακοίνωσε επιτέλους χθες η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), ο νόμιμος πληθυσμός της χώρα μας ανέρχεται σε 9.903.268 Ελληνίδες και Έλληνες (νεογέννητους, ανήλικους, ενήλικες).

Πρόκειται για τον αριθμό των δημοτών κάθε Δήμου της Χώρας, ανά Δημοτική Ενότητα, όπως αυτά προέκυψαν από την Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών 2011, η οποία

Νέες φωτογραφίες της NASA δείχνουν τις αμερικανικές σημαίες στη Σελήνη


Νέες φωτογραφίες της NASA δείχνουν τις αμερικανικές σημαίες στη Σελήνη




H αποστολή Apollo 15 το 1971
Με βάση την ανάλυση των σκιών στην επιφάνεια της σελήνης, όλες οι σημαίες, που τοποθέτησαν οι Aμερικανοί αστροναύτες του προγράμματος Apollo,

Mια εκπληκτική εικόνα του ήλιου

Ο ήλιος … όπως φαινόταν στις 29 Ιουλίου 2012, στο μήκος κύματος των 656,3 νανομέτρων, που αντιστοιχεί στην γραμμή H-άλφα του υδρογόνου (πρόκειται για το μήκος κύματος του φωτός που εκπέμπεται κατά την μετάβαση του ηλεκτρονίου του ατόμου υδρογόνου από n=3 σε n=2).


Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε την παραπάνω εικόνα σε όλο της το μεγαλείο!

ΠΗΓΗ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

postsΣαν σήμερα το 1944 κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, οι σοβιετικές δυνάμεις φτάνουν στον ποταμό Βιστούλα, στα ανατολικά της Βαρσοβίας, ωθώντας τον πληθυσμό της πόλης σε εξέγερση κατά των Ναζί. Η εξέγερση πνίγηκε στο αίμα από τους Γερμανούς.
Το 1972 δημοσιεύεται στην Ουάσιγκτον Ποστ, το πρώτο άρθρο στο οποίο αποκαλύπτεται το σκάνδαλο Γουότεργκέιτ, το οποίο και στη συνέχεια θα ρίξει από την προεδρία τον Ρίτσαρντ Νίξον.
Το 1976 τραυματίζεται σοβαρά ο αυστριακός οδηγός της Φόρμουλα 1, Νίκι Λάουντα, στην πίστα του Νίρκμπουρκρινγκ. Το αυτοκίνητό του ανατρέπεται και αναφλέγεται. Ο Νίκι Λάουντα τελικά διασώζεται με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο.
Το 2002 οδηγούνται σε κελιά υψίστης ασφαλείας, στην ειδική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, οι Πάτροκλος Τσελέντης και Νίκος Παπαναστασίου με την κατηγορία της συμμετοχής στην τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη.
Το 2006 ο Ραούλ Κάστρο αναλαμβάνει προσωρινά καθήκοντα προέδρου στην Κούβα, αντικαθιστώντας τον ασθενή πλέον αδελφό του, Φιντέλ.

Τι πραγματικά είπε ο Ισοκράτης για τους μετέχοντες Ελληνικής Παιδείας.

Πουθενά δὲν ἀναφέρει ὁ Ἰσοκράτης (οὒτε ἂλλος Ἓλλην συγγραφεὺς) ὃτι “Ἓλληνὲς εἰσι οἱ μετέχοντες τῆς Ἑλληνικῆς παιδείας”. Ἡ ρῆσις αὐτὴ, τὴν ὁποίαν κατά κόρον ἐξεμεταλεύθησαν τὰ Μ.Μ.Ε., εἶναι χαλκευμένη, παράφρασις, παρερμηνεία, διαστρεύλωσις τοῦ 50οῦ ἐδαφίου απὸ τὸν “Πανηγυρικὸν” τοῦ Ἰσοκράτους, τὸ ὁποῖον εἰς τὴν πραγματικότητα διατυπώνει, σαφῶς, τελείως αντίθετη ἒννοια. (Γι’ αὐτὸ δὲν ἐπιθυμοῦν κάποιοι νὰ διδάσκωνται τὰ ἀρχαῖα Ἑλληνικὰ εις τὰ σχολεῖα: γιὰ νὰ μποροῦν διάφοροι ἐπιτήδειοι, νὰ ἐρμηνεύουν τὰ ἀρχαῖα κείμενα ὃπως τοὺς βολεύει).

Ὁ Ἰσοκράτης, λοιπὸν, πλέκων τὸ ἐγκώμιον τῆς πνευματικῆς αἲγλης τῶν Ἀθηνῶν, γράφει ἐπὶ λέξει:

Άβουλες ζωές υπάκουων ανθρώπων

Άβουλες ζωές υπάκουων ανθρώπων

Η μεγάλη απάτη.


Σου όρισαν ποια πράγματα πρέπει να αποκτήσεις στη ζωή σου για να μην δημιουργήσεις τίποτα μα τίποτα άλλο εκτός από αυτά, κι όταν ήρθε η ώρα να σε εκβιάσουν σε απειλούν ότι θα στα πάρουν αν δεν εκτελέσεις τις εντολές τους.
Δεν μπορείς να πεις όχι, γιατί δεν έχεις τίποτα άλλο στη ζωή σου εκτός από αυτά που σου όρισαν.



Τρεις ορόφους ουρά στην εφορία. Κοπάδια

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ.ΘΕΛΕΙΣ Ν'ΑΓΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ Σ'ΑΦΗΝΟΥΝ!

Ο μηνας ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ πηρε το ονομα του απο τον αιμοδιψη και παντοδυναμο ρωμαιο αυτοκρατορα,Augustus,ο οποιος νικησε τον Μαρκο  Αντωνιο και την Κλεοπατρα.
Ηταν γνωστος και ως sextillus (sex=six!).

Τωρα....

 Στις 4 Αυγ 1961 στις 19:24,γεννήθηκε ο Barry Soetoro, επίσης γνωστος ως Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα .
4 +8 +1 +9 +6 +1 = 29 2 +9 = 11
Στις 4 Αυγούστου του 2012 θα γιορτάσουμε τα 51α γενέθλιά του! 5 +1 = 6
Πέρυσι ήταν τα 50ά του γενέθλια, που για τους περισσότερους από εμάς  θα σήμαινε μια γιορτή, αλλά για  αυτούς τους ανθρώπους, μια εποχή που έχει την αριθμητική τιμή των 6, είναι ένα πολύ πιο σημαντικό ορόσημο.


Επισης


Στις 4 Αυγ. 1830

4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ.ΘΕΛΕΙΣ Ν'ΑΓΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ Σ'ΑΦΗΝΟΥΝ! ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ


4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
70 Μ.Χ     Καταστροφη του ναου στην Ιερουσαλημ απο  τους Ρωμαιους 

Η κατασκευη του κολοσεουμ εγινε επισης το 70 Μ.Χ. .μπορουμε να πουμε οτι η πνευματικη ενεργεια μετακινηθηκε απο τον ναο του σολομωντα στο

Το Κρυσταλλινο Κρανιο Των Μαγια.




 


Το κρυστάλλινο κρανίο ανακαλύφθηκε στη ζούγκλα του Yucatan της κεντρικής Αμερικής το 1927 κοντά σε έναν ερειπωμένο αρχαίο ναό των Μάγια. Το κρανίο είναι φτιαγμένο από κάποιο πετρώδες κρύσταλλο, έχει χρώμα κεχριμπαριού και οι διαστάσεις του είναι σε φυσικό μέγεθος ανθρώπου.

Το κρανίο έχει τεράστια αξία τόσο σε

Οι Ρώσοι προειδοποιούν Αγγλία και Τουρκία...

Νέα κλιμάκωση στις σχέσεις Δύσης και Ρωσίας, με το ρωσικό Ναυτικό να δηλώνει πριν λίγες ώρες ότι...
έχει λάβει εντολή να προστατέψει το φορτηγό πλοίο ALAED,



το οποίο μεταφέρει μεταξύ άλλων και αναβαθμισμένα επιθετικά ελικόπτερα (gunship είναι η ακριβής ορολογία του συγκεκριμένου τύπου) στην Συρία και το οποίο είχε εμποδιστεί από ...

Χωρίς ρεύμα πάνω από 600 εκατομμύρια άνθρωποι στη βόρεια και ανατολική Ινδία



«Τα δίκτυα ηλεκτροδότησης της βόρειας, βορειοανατολικής και ανατολικής Ινδίας έχουν καταρρεύσει,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα