Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ;


Η αλήθεια είναι, ότι έχουμε επιτρέψει σε ένα δίκτυο εγκληματικής ελίτ να μας διοικεί, και να παρουσιάζονται ως σωτήρες του πλανήτη.
ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ;

Οι Σιωνιστικοί Ολυμπιακοί αγώνες του Λονδίνου 2012

 Γράφει ο Κωνσταντίνος Φανουράκης + Ο.Ε.Α.Φ.
Με βάση τα δεδομένα πολλών ερευνητών και δημοσιογράφων  φαίνεται πως οι ολυμπιακοί αγώνες του 2012 στο Λονδίνο θα διεξαχθούν κάτω από δρακόντεια μέτρα, φοβούμενοι για τρομοκρατική επίθεση ή όπως αναφέρουν ¨κάποιοι¨ για πιθανόν εμφάνιση Α.Τ.Ι.Α. και εξωγήινων όντων.
Μέσα σε όλα αυτά έρχεται και η ανακοίνωση για αδυναμία φύλαξης και φρούρησης από

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τραγωδία! Νεκρός ποδηλάτης από λεωφορείο!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τραγωδία! Νεκρός ποδηλάτης από λεωφορείο!Απίστευτη τραγωδία στο Λονδίνο, καθώς ένας ποδηλάτης σκοτώθηκε έπειτα από σύγκρουσή του με λεωφορείο που μεταφέρει του εκπροσώπους του Τύπου, έξω από το Ολυμπιακό Πάρκο!
Ακριβώς έξω από Ολυμπιακές εγκαταστάσεις της βρετανικής πρωτεύουσας περνούσε ο άτυχος άνδρας οδηγώντας το ποδήλατό του, όταν προσέκρουσε με το διώροφο λεωφορείο. Τριάντα στρατιώτες, οι οποίοι πραγματοποιούσαν περίπολο στην περιοχή, έσπευσαν να βοηθήσουν, αλλά

Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ - ΚΥΝΗΓΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)



o πολεμιστής δρα με συνέπεια.

Κάθε τι που κάνει, θα πρέπει να στηρίζεται στην προσωπική του Δύναμη.

Είναι σημαντικό να είναι ήρεμος και συγκεντρωμένος και ποτέ να μη χάνει τον έλεγχό του.

Για να πετύχει, λοιπόν, τα παραπάνω θα πρέπει να γίνει κυνηγός!

Η τέχνη του κυνηγού είναι να γίνει ΑΠΡΟΣΙΤΟΣ.

ΑΠΡΟΣΙΤΟΣ σημαίνει,

ΑΔΕΛΦΕΣ ΨΥΧΕΣ... η αποστολή! (ΒΙΝΤΕΟ)


Πριν έρθουμε στη Γη σαν εθελοντές...
Αποφασίσαμε με μία αγαπημένη μας ψυχή να δουλέψουμε μαζί στη Νέα Εποχή...
Η ψυχή αυτή ανήκει στην κατηγορία των αδελφών μας ψυχών...
Έχουμε ζήσει μαζί της άπειρες ενσαρκώσεις...
Και έχουμε αγαπηθεί απόλυτα...
Γνωρίζουμε η μία

Σε 9.903.268 ανέρχεται ο νόμιμος πληθυσμός της χώρα μας. Ο παράνομος;;;

σ.σ.Ο: Μπορεί να μην πρόλαβαν για τις εκλογές, αλλά τα στοιχεία τα έβγαλαν! 14 σχεδόν μήνες μετά!

Σε 9.903.268 ανέρχεται ο νόμιμος πληθυσμός της χώρα μας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε σήμερα η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ). Πρόκειται για τον αριθμό των δημοτών κάθε Δήμου της Χώρας, ανά Δημοτική Ενότητα, όπως ...
αυτά προέκυψαν από την Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών 2011, η οποία διενεργήθηκε κατά το χρονικό διάστημα από 10-24 Μαΐου 2011, με ημερομηνία αναφοράς την 9η Μαΐου 2011.

Ο ΟΙΩΝΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ, ΤΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΙ Η ΘΥΣΙΑ. ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ

Η αφη της Ολυμπιακης Φλογας εγινε στις 10/5/2012.
1+5+2+1+2=11 απο 11 γυναικες (θηλυκη ενεργεια) που αντιπροσωπευουν τις 11 παρθενες του φωτος του ηλιου χρησιμοποιωντας εναν παραβολικο καθρεπτη.
Στην συνεχεια εκανε το γυρο της Ελλαδας σε 8 ημερες.
Στις 18/5 ξεκινησε το ταξειδι στο Ηνωμενο Βασιλειο  
MAY 18 2012  1+8+5+2+1+2=1 Ο αριθμος της αρχης.

Το Μεγάλο Σχέδιο Του Google


Συγκλονιστική ομιλία από Πομάκα: «Γιατί μας μαθαίνει η Ελλάδα τούρκικα με το ζόρι;» (βίντεο)


 

Μολλά Νουρσέλ (Πομάκα): «Γιατί μας μαθαίνει η Ελλάδα τούρκικα με το ζόρι;» 
Το τι συμβαίνει στη Θράκη εδώ και δεκαετίες με την ανοχή του «ελληνικού» κράτους το γνωρίζουμε: Το τουρκικό προξενείο «κοσοβοποιεί» αργά αλλά σταθερά την περιοχή και οι ελληνικές (;) αρχές, απλά φοβούνται και τον ίσκιο τους και αφήνουν ολόκληρους πληθυσμούς Ελλήνων μουσουλμάνων να ποδηγετούνται από τους πράκτορες και τους εξτρεμιστές της μειονότητας με πιο χαρακτηριστική περίπτωση τους Πομάκους.


Αρχαίο θρακικό φύλλο, καμία σχέση με την μογγολική καταγωγή

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΤΗΣ ΒΑΛΤΙΚΗΣ

Το μυστήριο στα βάθη της βαλτικής συνεχίζεται και μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης αποστολής από την Ocean-Χ.

Η ομάδα που επέστρεψε στην ακτή στις 21 Ιουλίου, μπορεί να μην ταυτοποίησε για ακόμα μία φορά το αντικείμενο, αλλά μετά το τελευταίο ταξίδι κατάφερε να αποκτήσει τα δείγματα που χρειαζόταν και να καταγράψει όλα τα παράξενα συμβάντα.
Όπως αυτό που δήλωσε ο Dennis Åsberg στη σελίδα του στο facebook, τρεις μέρες μετά την επιστροφή: "Όταν ήμασταν στο αντικείμενο, είχαμε ένα ισχυρό σήμα 40-50 megahertz . Ανεβήκαμε, κλείσαμε τα πάντα πάνω στο πλοίο και με έναν πολύ εξελιγμένο αναλυτή φάσματος καταγράψαμε το πολύ ισχυρό σήμα, που δεν είναι σίγουρο ότι προερχόταν από το αντικείμενο!

Οι Rothschild εισπράττουν ημερησίως 5 δισ. δολάρια από τόκους,δηλαδή κοντά στα 2 τρισ. ετησίως.Μόνο απο τα δάνεια!

Προσοχή! Τα δύο τρισ. το χρόνο αφορούν στοιχεία του 2001. Σήμερα που το παγκόσμιο κρατικό χρέος έχει εκτιναχθεί απο τα 10 τρισ. δολάρια στα 40 τρισ. δολάρια τα κέρδη τους έχουν πολλαπλασιαστεί! Αυτή η οικογένεια έχει χρεοκοπήσει την ανθρωπότητα και συνεχίζει να μένει στην αφάνεια και στο απυρόβλητο την ώρα που οι κυβερνήσεις καταρρέουν!

Μία από τις εταιρίες που πρωτοστάτησαν στη χρηματιστηριακή επίθεση εναντίον του Χρηματιστηρίου Αθηνών ήταν η Neuberger Berman....Η πιο ενδιαφέρουσα σύμπτωση, όμως, είναι πως η συγκεκριμένη εταιρία έχει ιδρυθεί από ένα μέλος της οικογένειας Rothschild, της μεγαλύτερης τραπεζικής δυναστείας στον κόσμο...

LS3: Το τετράποδο ρομπότ “βοηθός” του μελλοντικού στρατιώτη

Σήμερα, ο στρατιώτης στη μάχη είναι φορτωμένος με έως και 100 κιλά εργαλείων και εφοδίων, με αποτέλεσμα την σωματική καταπόνηση, κόπωση και μειωμένη απόδοση. Για να μειώσει αυτό το πρόσθετο βάρος στα αμερικανικά στρατεύματα, η DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) ανέπτυξε ένα ημι-αυτόνομο τετράποδο ρομπότ! Το σύστημα λέγεται

Καύσωνας, σεισμοί, βροχές, ηλιακές κηλίδες και χάος... Όλα βαίνουν αισίως!




«Στην Ιταλία, για τριάντα χρόνια υπό την εξουσία των Βοργίων είχαν πόλεμο, τρομοκρατία, φονικά και αιματοκύλισμα, έβγαλαν όμως έναν Μιχαήλ Άγγελο, έναν Λεονάρντο ντα Βίντσι, μια Αναγέννηση.

Στην Ελβετία αγαπιόντουσαν αδελφικά – είχαν 500 χρόνια δημοκρατίας και ειρήνης, και τι παρήγαγαν; Το ρολόι με τον κούκο» Γκράχαμ Γκρην

Υπάρχει μια λαϊκή προκατάληψη που συνδέει τους σεισμούς με τη ζέστη.

Πάντα όταν έχει καύσωνα και...


κουφόβραση –όπου τίποτα δεν κινείται ούτε καν ένα μόριο αέρα- οι «παλιοί των ημερών» λένε: «Θα μας κάνει κάνα σεισμό με τέτοια κουφόβραση».

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ. Το χρέος είναι προϊόν απάτης και συμπαιγνίας



 Το χρέος, ιδιωτικό ή δημόσιο, η πείνα, η ανεργία και η εξαθλίωση οφείλονται στο γεγονός πως ένα πρωί οι ιδιοκτήτες του χρήματος απέσυραν το χρήμα από την αγορά.

Το στερούν από την κοινωνία, χάρις στους συνένοχους πολιτικούς.

Ο, -κατά τον Αριστοτέλη- "ανταλλάξιμος αντιπρόσωπος της ανάγκης" μας, το νόμισμα, δεν είναι προϊόν "κοινής συμφωνίας".


Πότε συμφωνήσαμε, κύριοι της πολιτικής να δώσουμε σε τραπεζίτες την ιδιοκτησία της δραχμής ή του ευρώ; Πότε;
Ποτέ!!!!!

Τι σχέση έχει η προεκλογική σας εκστρατεία και τα ψεύτικα διλήμματα (ευρώ ή δραχμή) με τις ζωές των ανθρώπων;
Καμμία!!!!

ΑΔΙΚΟ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ?

Tασιάδης: "Δεν αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα γιατί δεν μου προσέφερε τίποτα" 

 Ο Σιδέρης Τασιάδης, ο οποίος αν και ελληνικής καταγωγής αγωνίζεται με τα χρώματα της Γερμανίας στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, δήλωσε ότι δεν αφιερώνει στην Ελλάδα το αργυρό μετάλλιο που κέρδισε στο κανόε καγιάκ σλάλομ.
 
Ο αθλητής που κατάγεται από τον Έβρο και γεννήθηκε στο Αουγκσμπουργκ, έχοντας περάσει τα περισσότερα από τα παιδικά του χρόνια στην Ελλάδα, δηλώνει χαρακτηριστικά:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα