Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Φρίκη! - Όταν οι "δημοκράτες" - κατά το ελληνικό ΥΠΕΞ - κρέμανε παιδιά...

Image Λϊβυοι μισθοφόροι που διακρίνονται για την αγριότητά τους και ισλαμιστές αντάρτες κρέμασαν στην Δαμασκό ένα μικρό παιδί μιας οικογένειας Σιιτών αφού πρώτα σκότωσαν όλα τα μέλη της, αναφέρουν ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Ιράκ, όπως δημοσιεύει το ιρανικό πρακτορείο FNA. Αυτοί οι δολοφόνοι μικρών παιδιών χθες

Το πρώτο ρωσικό απόσπασμα "πάτησε" Συρία!


Ένα αναγνωριστικό απόσπασμα Ρώσων πεζοναυτών αποβιβάστηκε τις τελευταίες ώρες στην Ταρτούς χωρίς να είναι ξεκάθαρος ο ρόλος τους: Αν δηλαδή είναι ο προπομπός της κύριας δύναμης του Τάγματος πεζοναυτών που βρίσκεται στα ανοικτά των ακτών της Συρίας ή απλώς θα ενισχύσουν την φύλαξη των ρωσικών αντιαεροπορικών και αντιπλοϊκών συστημάτων.
Την ίδια ώρα κορυφώνονται οι προπαρασκευαστικοί βομβαρδισμοί των θέσεων των ανταρτών και των μισθοφόρων (αλλά και των ομάδων ειδικών δυνάμεων δυτικών χωρών, κυρίως Βρετανών και Γάλλων, που εμπλέκονται στην σύγκρουση) στο Χαλέπι από τις κυβερνητικές δυνάμεις και όλα δείχνουν ότι τις επόμενες ώρες ή ημέρες οι κυβερνητικές δυνάμεις θα ξεκινήσουν την μεγάλη επίθεσή τους για την εκδίωξη τους από την πόλη. Αυτή την στιγμή ελέγχονται από τους αντάρτες περί τις τρεις μεγάλες συνοικίες, ενώ έχουν

Υπόγειες βάσεις στις ΗΠΑ και η μάχη μεταξύ Αμερικάνων και εξωγηινων















Υπόγειες βάσεις στις ΗΠΑ και η μάχη μεταξύ Αμερικάνων και εξωγηινων:
Υπάρχουν πολλές υπόγειες σήραγγες και υπόγειες εγκαταστάσεις της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Η πιο μυστική βάση του αμερικανικού στρατού, είναι η βάση 51 (Περιοχή 51).
Το 1953 επί Πρόεδρου Τρούμαν ιδρύθηκε η"Majestic 12". Αυτή ήταν μια απόρρητη οργάνωση που σκοπό είχε την συνεργασία και την ανταλλαγή τεχνολογίας μεταξύ Αμερικανών και εξωγηινων (Grays).

Ολο και πιο πολλοί πύρινοι δίσκοι εμφανίζονταν συνέχεια στον ουρανό ώσπου έγιναν πολυάριθμοι. Ήταν τόσοι πολλοί που σκέπασαν τον ήλιο και επεκτάθηκαν στις τέσσερις γωνιές του ουρανού.




Ολόκληρος στόλος από UFO παρουσιάστηκε πριν 3.000
χρόνια στον ουρανό της Αιγύπτου αναφέρει αρχαίος πάπυρος.

Ο πάπυρος του Tulli όπως ονομάζεται και βρίσκεται στο μουσείο του Καΐρου
γράφει τα εξής:

Οι σφαίρες Ντάισον και οι κοσμικές σήραγγες

Μέσα σε εκατό χρόνια ανακαλύψαμε όλα όσα χαρακτηρίζουν σήμερα τον πολιτισμό μας: τον ηλεκτρισμό, τους υπολογιστές και τα διαστημικά ταξίδια. Ποιο θα είναι, άραγε, το επίπεδο ενός τεχνολογικού πολιτισμού ηλικίας εκατομμυρίων ετών; Μόνον οι βασικότερες αρχές της Φυσικής είναι δυνατόν να μας βοηθήσουν να απαντήσουμε σε αυτή την ερώτηση
  
ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ
Ζωγραφική απεικόνιση της εισόδου σε μια κοσμική σήραγγα
 
ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ

Τα έξοδα των Ολυμπιακών Αγώνων του 1896 και του 2004

Το 1896 έγινε απόδοση λογαριασμού με τέτοια ακρίβεια, ακόμα και στα λεπτά, που κάνει να ωχριούν σημερινές πρακτικές και νοοτροπίες στη διαχείριση του δημοσίου χρήματος!!!!!

 

 

 

 

 

  Η Διεθνής  Ολυμπιακή Επιτροπή στη μέση ο  προεδρος της Ελληνικής

Του Τάσου Κ. Κοντογιαννίδη
akontogiannidis@yahoo.gr
Στην Ελλάδα, εδώ και αρκετά χρόνια, οι πολιτικοί μας θεωρούν περιττή πολυτέλεια να λογοδοτούν για το  πού ξοδεύεται το Δημόσιο χρήμα.  Μόνο στην τελευταία διετία μπήκαν στον κόπο, κι αυτό με απαίτηση των ξένων δανειστών μας, να βάλουν τάξη και να περιστείλουν περιττές δαπάνες. Δεν θα επεκταθώ περισσότερο γιατί το θέμα μου είναι τα έξοδα  των Ολυμπιακών Αγώνων.

 

Πώς πήραν το όνομά τους οι ήπειροι?

Δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση να βρούμε πώς προήλθαν τα ονόματα των ηπείρων του κόσμου, και για κάποιες ηπείρους η ακριβής εξήγηση είναι άγνωστη.

Το όνομα Ευρώπη είναι συνδεδεμένο από την εποχή της αρχαίας Ελλάδας με την πριγκίπισσα Ευρώπη που, σύμφωνα με τη μυθολογία, την είχε απαγάγει ο Δίας. Ωστόσο, νεότερες έρευνες δείχνουν πως η λέξη αυτή προέρχεται από τη σημιτική λέξη ereb/ερεμπ, δηλαδή, «
χώρα της εσπέρας/εσπερία».

Η προέλευση του ονόματος Ασία είναι επίσης αβέβαιη, αλλά ίσως προέρχεται από τη σημιτική λέξη asu, δηλαδή «ανατολή» (του ήλιου).

Βρέθηκαν οι «ρίζες» του ανθρώπινου πολιτισμού


Αμερικανοί ερευνητές ανακάλυψαν σε σπήλαιο στη Νότια Αφρική μια σειρά από ευρήματα (τόξα, βέλη, τεχνουργήματα κ.α.) ηλικίας 44 χιλιάδων ετών. Πρόκειται για τα παλαιότερα δείγματα εξελιγμένης ανθρώπινης νοημοσύνης και πολιτισμού και η ανακάλυψη κρίνεται ως εξαιρετικά σημαντική αφού πάει πολλές χιλιάδες έτη πίσω σε σύγκριση με ό,τι πιστεύαμε την....εμφάνιση του σύγχρονου ανθρώπου.

Ο ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ 

Ο ναός του Επικουρίου Απόλλωνος βρίσκεται στις Βάσσες της Φιγάλειας της Αρκαδίας, κοντά στα σύνορα του νομού με την Μεσσηνία.Είναι ένας από τους σπουδαιότερους και επιβλητικότερους ναούς της αρχαιότητας και αφιερώθηκε από τους Φιγαλείς στον Απόλλωνα διότι τους βοήθησε να ξεπεράσουν μια επιδημία πανώλης. Ο ναός υψώνεται επιβλητικά στα 1.130 μέτρα, στο κέντρο της Πελοποννήσου, πάνω στα βουνά μεταξύ Ηλείας, Αρκαδίας και Μεσσηνίας και βρίσκεται 14 χλμ. νότια της Ανδρίτσαινας.





Πότε ανακαλύψαμε ότι η Γη είναι στρογγυλή;

Perierga.gr - Πότε ανακαλύψαμε ότι η Γη είναι στρογγυλή;ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Η γη είναι στρογγυλή!!!

Ο Πυθαγόρας, ήταν από τους πιο μεγάλους αστρονόμους στην εποχή της Αρχαίας Ελλάδας. Ήξερε από τότε, κοιτώντας τον ήλιο και την σελήνη, ότι ήταν σφαιρικά σώματα. Έτσι, σκέφτηκε ότι εφόσον ο ήλιος και η σελήνη είναι σφαιρικά σώματα, έτσι πρέπει να είναι και η γη. Παρόλα αυτά, όντας ένα απασχολημένο άτομο, δεν ασχολήθηκε καθόλου με την απόδειξη της τότε θεωρίας και σημερινής πραγματικότητας. Αργότερα, ο Αριστοτέλης παρατήρησε ότι η γη σχημάτιζε μια κυκλική σκιά στο φεγγάρι κατά τη διάρκεια μιας έκλειψης. Σίγουρα ήταν μία απόδειξη ότι η γη ήταν πράγματι σφαιρική. Για να επιβεβαίωση την συγκεκριμένη θεωρία, επισήμανε το γεγονός ότι τα αστέρια άλλαζαν τη θέση τους στον ουρανό όταν κάποιος ταξίδευε από τον Βορρά προς τον Νότο ή και αντίστροφα.

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ.


Αφορμή για να γράψω το παρακάτω άρθρο στάθηκε το βιβλίο του Γεωργίου Κασιμάτη "Εξωγήινη Αρχαιολογία". Έχω αναφερθεί κάποια στιγμή ξανά στο ιστολόγιο μου για το υπέροχο βιβλίο που εκδόθηκε πριν μια δεκαετία αλλά είναι πάντα τόσο επικαίρο..

Θυμάμαι τότε η πληροφόρηση γινοτάν είτε απο βιβλία είτε απο μηνιαία περιοδικά και κάθε φωτογραφία που βλέπαμε αναλυόταν ξανά και ξανά με το συνεχές ερώτημα να πλανάται στο μυαλό μας.. Υπάρχει άραγε ζωή σε άλλους πλανήτες; Και αν δεν υπάρχει και έχει καταστραφεί ο πολιτισμός τους; Δεν θα υπήρχαν ερείπια, κάποια
υπολείμματα πολιτισμού;

Από το 1994 ως το 2010 πληρώσαμε ως χώρα στους διεθνείς τοκογλύφους ελέω προδοτών πολιτικών 571.000.000.000


Aπό το 1994 ως το 2010 πληρώσαμε ως χώρα στους διεθνείς τοκογλύφους ελέω προδοτών πολιτικών 571.000.000.000 (πεντακόσια εβδομήντα ένα δισεκατομμύρια) ευρώ διαβάστε τι έχουμε πληρώσει τα τελευταία 200 χρόνια! Μια απάντηση στους απατεώνες και παραχαράκτες της ιστορίας, όπως η «Bild» και το «Focus»! ... Στις παρακάτω γραμμές θα βρείτε απίστευτες πληροφορίες οι οποίες θα μας βοηθήσουν να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας στα ερωτήματα που θέτουν τα «πειθήνια όργανα» των διεθνών τοκογλύφων όπως το «Focus» και η «Bild», που δεν έχουν σταματήσει δευτερόλεπτο να «χτυπούν» την Ελλάδα! Δάνεια, που στο σύνολό τους είναι αποικιοκρατικά, με εξοντωτικούς όρους, τα οποία τα αποπληρώσαμε μέχρι τελευταίας … δεκάρας! Δάνεια τα οποία θα πρέπει να επανεξεταστούν, και στο ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, να γίνουν άμεσα απαιτητά από τους τοκογλύφους, οι οποίοι σήμερα μας κουνάνε το δάχτυλο υποτιμητικά! ιστορία του Δημοσίου χρέους της χώρας μας χωρίζεται σε πολλές περιόδους.

«Δίκοπο μαχαίρι» η χημειοθεραπεία σύμφωνα με νέα έρευνα



 
  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ!!!

Μία νέα επιστημομική έρευνα εγείρει τις ανησυχίες σχετικά με την αποτελεσματικότητα της χημειοθεραπείας στην καταπολέμηση του ...
καρκίνου, αφού όπως επισημαίνουν οι επιστήμονες, η μέθοδος αυτή είναι δυνατό να έχει αρκετές φορές το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς, μπορεί να κάνει τελικά τους όγκους των ασθενών περισσότερο και όχι λιγότερο ανθεκτικούς κατά την αντικαρκινική θεραπεία.


Οι ερευνητές με επικεφαλής τον βιολόγο Πίτερ Νέλσον του Ινστιτούτου Ερευνών για τον Καρκίνο Fred Hutchinson του Σιάτλ, αναφέρουν ότι η χημειοθεραπεία μπορεί να ωθήσει τα υγιή κύτταρα γύρω από τον όγκο να παράγουν μια πρωτεΐνη, η οποία βοηθά τα καρκινικά κύτταρα να επιβιώσουν και να αυξηθούν.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα