Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

PROJECT EXODUS ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΛΛΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ

 Η ΓΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
 Ο πλανητης αυτος επιστρεφει καθε 26000 - 30000 χρονια αλλα ειδικα αυτο το περασμα θα ειναι το κοντινοτερο που θα εχει γινει ποτε!!!!!

Πρωτα απ'ολα.... ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟ!

Εχουμε ηδη αναφερθει στις ενεργειες που λαμβανουν μερος στο πλαισιο της προετοιμασιας γυρω απο τα επερχομενα  γεγονοτα και τις αλλαγες που θα συμβουν στον πλανητη. Αυτες οι προετοιμασιες  γινονται απο ανθρωπους που εχουν εισητηρια ,εξαιτιας του βαθμου συμμετοχης τους στη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ η στα μυστικα κυβερνητικα προγραμματα γνωστα ως BLACK PROJECTS.

OrelSan - Nouveau Clip - Ils Sont Cools feat. Gringe (ΒΙΝΤΕΟ)

"ΣΚΙΖΕΙ" ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ-ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΜΕ ΣΑΦΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ "ΑΣΤΡΙΚΗ" ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ?

Ένα ρωσικό σκάφος το 1982 όταν προσγειώθηκε στην Αφροδίτη στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν, βρέθηκαν ζωντανά όντα στην Αφροδίτη! Αυτά ισχυρίζεται ο Leonid Ksanfomaliti της Space Research Institute της Ακαδημίας Επιστημών της Ρωσίας που δημοσίευσε έρευν
α στην οποία αναλύθηκαν οι φωτογραφίες από την αποστολή Venus που έγινε από την Ρωσία το 1982.Οι φωτογραφίες έχουν διάφορα αντικείμενα, τα οποία ο Ksanfomaliti είπε, έμοιαζαν

Παπαρήγα Μάου Μάου (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΙ ΤΟΥΣ...ΟΣΟ ΕΜΕΙΝΕ ΔΗΛΑΔΗ...

ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ ΣΥΝΝΕΦΟ ΑΝΩΘΕΝ ΤΟΥ ΜΠΡΙΣΜΠΕ'Ι'Ν.


Ένα ασυνήθιστο μοτίβο σύννεφου σχηματίστηκε πάνω από Μπρίσμπειν και το νοτιοανατολικό Queensland στις 9 Αυγούστου 2012. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Weatherzone Τζος Φίσερ, το πρότυπο αυτό αποτελεί ένα μήνυμα ότι ο καιρός είναι έτοιμος να

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ...

Ο άνθρωπος από την φύση του δεν έχει τάση μόνο για να αγαπά, αλλά και για να εχθρεύεται. Καταλάβατε υποκριτές χριστιανοί και συριζαίοι; Ακόμα και την αγάπη εξελικτικά ο άνθρωπος την χρειάστηκε για να μπορεί να εχθρευτεί και να πολεμήσει. Εάν ως είδος λειτουργούσε όπως εσείς ζητάτε, δηλαδή με την αδυναμία ως αρετή, τότε αυτή την στιγμή δεν θα υπήρχε. Η βούληση για δύναμη είναι στην φύση του ανθρώπο
υ, αλλά και κάθε ζωντανού οργανισμού.
Ο μεγάλος Νίτσε όταν έγραφε "ο κόσμος έχει

Α Θ Η Ν Α (ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ).

ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΠΑΡΘΕΝΑ. 

 
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑΣ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΕΦΑΛΙ" ΤΟΥ ΔΙΑ. 
ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ Η ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟ ΔΟΡΥ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΣ ΥΠΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΙΝ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ. ΕΠΑΘΛΟΝ ΤΗΣ ΟΡΘΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΝΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΣΥΖΥΓΩΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΝΟΥΝ. 
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΝ ΚΕΝΤΡΟΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΩΝ, ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΞΕΝΗΝ ΕΠΙΒΟΥΛΗΝ. 
ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΘΕΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΙΜΑΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΑ. 
ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ: ΠΑΛΛΑΣ, ΑΡΕΙΑ, ΘΕΙΚΗ ΚΟΡΗ, ΑΓΝΗ, ΑΜΩΜΗ, ΑΣΠΙΛΗ, ΠΑΝΔΡΟΣΟΣ, ΠΕΡΘΕΝΑ, ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΣ, ΕΛΕΟΥΣΑ, ΠΡΟΜΑΧΟΣ, ΔΥΝΑΤΗ, ΝΙΚΗΦΟΡΑ κ.α. 
ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΠΑΡΘΕΝΑ. 
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ, ΕΚΤΙΣΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.
 
ΤΟΝ ΠΕΡΘΕΝΩΝΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΘΕΙΚΗΣ ΚΟΡΗΣ.
 
ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΣΟΦΙΑΝ) ΜΕ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ, ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΝ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΝ, ΑΝΤΙΚΡΥΖΕΙ ΤΟ ΦΡΙΚΤΩΔΕΣ ΘΕΑΜΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗΝ ΤΟΥ ΕΠΑΝΩ ΕΙΣ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ ΘΕΑΣ.
(ΠΥΘΑΓΟΡΙΟΙ).
ΠΗΓΗ Tryfon Graphics
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


Mηχανή του χρόνου

Για την μηχανή του χρόνου καταγίνονται και επιστήμονες της Ρωσιας: Υπάρχουν και αναφορές ότι στην ΕΣΣΔ της εποχής του Στάλιν υπήρξε ένα «Ερευνητικό Ινστιτούτο Παράλληλων Κόσμων» που ασχολούνταν με τον επηρεασμό της ροής του χρόνου και με ταξίδια μέσα στον χρόνο. Μάλιστα ο Lavrenty Beria, αρχηγός της Μυστικής Αστυνομίας το 1952, αποκάλυψε ότι 18 καθηγητές που ασχολήθηκαν με τέτοια πειράματα εκτελέστηκαν και άλλοι 59 στάλθηκαν σε … «κατασκηνώσεις» στη Σιβηρία για να μην αποκαλύψουν το μυστικό.

Πώς η κατάθλιψη συρρικνώνει τον εγκέφαλο

Το πώς η κατάθλιψη συρρικνώνει τον εγκέφαλο ανακάλυψαν ερευνητές του Πανεπιστημίου Γέιλ. Στα άτομα με μείζονα κατάθλιψη ορισμένες περιοχές του εγκεφάλου είναι μικρότερες και με πιο αραιή «δικτύωση» σε σύγκριση με τις αντίστοιχες περιοχές του εγκεφάλου υγιών ατόμων. Τώρα οι αμερικανοί επιστήμονες βρήκαν, όπως αναφέρουν με δημοσίευσή τους στην επιθεώρηση «Νature Medicine», τη γενετική βάση πίσω από αυτή τη συρρίκνωση.

Το ουράνιο τόξο είναι ένα πολύχρωμο οπτικό και μετεωρολογικό φαινόμενο, κατά το οποίο εμφανίζεται το φάσμα των χρωμάτων που συνθέτουν το ορατό φως στον ουρανό.

Το φαινόμενο εμφανίζεται όταν οι ακτίνες του ήλιου πέφτουν πάνω σε σταγονίδια βροχής στην ατμόσφαιρα της Γης και αποτελεί ένα παράδειγμα διάθλασης, μετά από ανάκλαση.
Διάθλαση του φωτός ονομάζουμε το φαινόμενο κατά το οποίο, όταν λεπτή παράλληλη δέσμη φωτεινών ακτίνων συναντά τη διαχωριστική επιφάνεια δύο διαφορετικών διαφανών μέσων, τότε ένα μέρος της μπαίνει στο δεύτερο μέσο, αλλάζοντας ταυτόχρονα διεύθυνση διάδοσης.
Το κάθε χρώμα (δηλαδή κάθε μήκος κύματος) διαθλάται υπό διαφορετική γωνία

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ''ΟΔΥΣΣΕΙΑ'' ...

ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΗΔΗ.
ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ.
ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΙΑ ΑΓΝΗ ΚΑΘΑΡΗ ΨΥΧΗ ΔΙΧΩΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΗ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ¨ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΗ¨ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΛΙΜΝΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ. ΟΠΩΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕΙ ΧΡΗΣΙΜΗ. ΠΩΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΗ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΗ…? ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ¨ΠΟΛΥ¨ ΚΑΙ ¨ΠΟΛΛΑ¨ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΣΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ, ΑΠΙΣΤΙΑΣ, ΑΜΦΙΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ ΜΙΑ ΑΧΡΗΣΤΗ ΑΠΟΘΗΚΗ ΑΝΟΥΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑΣ, ΠΙΣΤΗΣ, ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΝΑ ΕΠΑΙΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΕΝΑΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΤΗΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ¨ΤΕΡΜΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ¨, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΣΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ!


Υπογράφει : Σπορά Έκτο Γένος Διός

ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ (PROJECT).Μια ταινια που ολοι πρεπει να δουμε!

H ταινία των μαθητών του Α1.β του 1ου ΕΠΑΛ ΑΡΓΟΥΣ για το μάθημα της ερευνητικής εργασίας (PROJECT) του Επαγγελματικού Λυκείου με τίτλο: "ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ".

Αστροναύτης σκαλισμένος σε ναό του 1102 μ.Χ.!



Οι φωτογραφίες που ακολουθούν δείχνουν έναν σκαλισμένο αστροναύτη στην πρόσοψη του καθεδρικού ναού της Σαλαμάνκα,στην Ισπανία.Βρίσκεται σε έναν καθεδρικό ναό που κτίστηκε το έτος 1102 μ.Χ!Η κατασκευή του νέου καθεδρικού ναού της Σαλαμάνκα ξεκίνησε το 1513. Η Παλιά Μητρόπολη, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, είναι το κτίριο που χρονολογείται από το 1100 μ.Χ. περίπου.

Οι ίδιες φωτογραφίες έχουν αναρτηθεί σε μια σειρά από διαδικτυακά φόρουμ και blogs στα οποία έχουν δημιουργήσει πολύ συζήτηση.Κάποιοι σχολιαστές μάλιστα προτείναν ότι ο αστροναύτης έχει προστεθεί χρησιμοποιώντας λογισμικό επεξεργασίας εικόνας,ενώ άλλοι κατέληξαν σε πιο εξωτικές εξηγήσεις, όπως το ταξίδι στο χρόνο, επισκέψεις από εξωγήινους στην αρχαιότητα και εκπληκτικές προβλέψεις για το μέλλον.

Το χρυσόμαλλο δέρας δεν ήταν μύθος!

Το χρυσόμαλλο δέρας δεν ήταν καθαρά αποκύημα της φαντασίας των αρχαίων Ελλήνων, αλλά βασιζόταν σε…ιστορικά δεδομένα του τρόπου απόληψης χρυσού. Η απόληψη του πολύτιμου μετάλλου γινόταν με προβιές, κυρίως προβάτων, τις οποίες βουτούσαν οι μεταλλευτές μέσα στο ποτάμι, όπου και εγκλωβίζονταν τα ψήγματα του χρυσού. Στη συνέχεια οι προβιές στέγνωναν και τινάζονταν για να συλλεχθεί ο χρυσός ή καίγονταν για να αποληφθούν οι σβόλοι του χρυσού.

Η κιβωτός του Νώε


Η Κιβωτός του Νώε είναι το πλοίο που κατασκευάστηκε από το βιβλικό χαρακτήρα Νώε. Κατ' εντολήν του Θεού, σύμφωνα με την ιστορία, ο Νώε έπρεπε να κατασκευάσει ένα πλοίο το οποίο θα φιλοξενούσε την μεγάλη οικογένεια του, περίπου 50,000 είδη ζώων και γύρω στο 1 εκατομμύριο είδη εντόμων. Το σκάφος έπρεπε να κατασκευαστεί ώστε ν' αντέχει σε ένα προσχεδιασμένο θεϊκό κατακλυσμό που είχε σαν στόχο να καταστρέψει όλους τους άλλους ανθρώπους και τα ζώα πάνω στη Γη (εκτός απ' αυτά που ζουν μέσα στη θάλασσα υποθέτω).

Βάσεις Εξωγήινων: Το μυστήριο της Σελήνης



Για χιλιάδες χρόνια η ανθρωπότητα έβλεπε την Σελήνη σαν πηγή δεισιδαιμονίας και θαυμασμού. Όταν ο Νίλ Άρμστρονγκ έκανε αυτό το ιστορικό πρώτο βήμα στην Σελήνη στις 21 Ιουλίου 1969, έμοιαζε σαν η ανθρωπότητα να κατακτούσε τελικά τον αινιγματικό μας δορυφόρο. Άλλα έτσι πραγματικά έγινε, ή απλά μόλις ξύσαμε την επιφάνεια και σπεύσαμε προς μια βιαστική υποχώρηση;

Υπήρχε προηγμένη τεχνολογία στην αρχαιότητα;




Αρχαία Mu ή Λεμουρία.

Σύμφωνα με πολλές εσωτεριστικές πηγές, ο πρώτος πολιτισμός δημιουργήθηκε πριν από 78,000 χρόνια στη γιγαντιαία ήπειρο γνωστή σαν Mu ή Λεμουρία και διήρκεσε προς έκπληξη, 52,000 χρόνια. Λέγεται πως καταστράφηκε από σεισμούς που έγιναν από μετατόπιση του πόλου που έγινε 26,000 χρόνια πριν, ή περίπου το 24,000 π.Χ.

Η Mu δεν έφτασε σε τόσο υψηλή τεχνολογία, υποθετικά, όσο άλλοι μεταγενέστεροι πολιτισμοί, λέγεται παρόλα αυτά ότι έφτασε σε μια προοδευτική τεχνολογία, κυρίως στην οικοδόμηση μακροχρόνιων μεγαλιθικών κτιρίων που άντεχαν τους σεισμούς. Παρόλα αυτά, το μεγαλύτερο κατόρθωμα των Mu λέγεται πως ήταν η επιστήμη της κυβέρνησης.

Tittytainment – Επαρκής διατροφή και αποβλακωτική διασκέδαση



Ο όρος Tittytainment αν και έχει συμπεριληφθεί εσχάτως ως λήμμα σε κάποια αγγλοσαξονικά λεξικά και αναφέρεται σε αρκετά εξειδικευμένα βιβλία και ακόμη περισσότερα άρθρα, είναι σχεδόν παντελώς άγνωστος στο ευρύ κοινό. Ο όρος, ωστόσο, έγινε ευρύτερα γνωστός πριν από δεκατέσσερα χρόνια, όταν κυκλοφόρησε το βιβλίο των δημοσιογράφων Χανς-Πέτερ Μάρτιν και Χάρολντ Σούμαν, Η Παγκόσμια Παγίδα.

Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ

Πριν από έναν αιώνα, τον Ιούλιο του 1908, μια ομάδα ιταλών αρχαιολόγων ξεκίνησε ανασκαφές μέσα στα μινωικά ανάκτορα της Φαιστού. Η προσπάθειά τους αυτή έμελε να στεφθεί από μια αναπάντεχη επιτυχία. Μέσα από τα παμπάλαια ερείπια του παλατιού αναδύθηκε ένα περίεργο πήλινο αντικείμενο, ένας κεραμικός δίσκος όχι μεγαλύτερος από 16 εκατοστά σε διάμετρο και πάχους 2,1 εκατοστών, καλυμμένος και στις δύο του πλευρές με περίεργα έντυπα σύμβολα που ακολουθούσαν σπειροειδή φορά, σύμβολα που θύμιζαν τα αιγυπτιακά ιερογλυφικά, αλλά που πρώτη φορά τα έβλεπε ανθρώπου μάτι. Η γραφή αυτή δεν είχε ταίρι. Ήταν μοναδική.

Βρέθηκε μικροτσίπ εξωγήινων στο κρανίο του Ναπολέοντα;


NapoleonΓάλλοι επιστήμονες με επικεφαλής τον Δρ Dubois και με επιχορήγηση 140.000 ευρώ από τη γαλλική κυβέρνηση, τους ανετέθη να εξετάζουν τον σκελετό του Ναπολέοντα. Εξετάζοντας τα λείψανα του Ναπολέοντα Βοναπάρτη έπεσαν σε "βαθιά αμηχανία" από την ανακάλυψη του μισού-ιντσών
μικροτσίπ που ήταν από καιρό ενσωματωμένο στο κρανίο του. Τα υλικά που είναι κατασκευασμένο το τσιπ δεν υπάρχουν στην γη , γεγονός που υποδηλώνει ότι ο Ναπολέων μπορεί κάποτε να είχε απαχθεί από UFO! Ερεύνησαν την ιστορία του και ανακάλυψαν ότι ο Ναπολέων είχε εξαφανιστεί για αρκετές ημέρες, τον Ιούλιο του 1794, όταν ήταν 25 χρονών. Όταν τον ρωτούσαν που είχε πάει ισχυριζόταν ότι
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα