Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Kάποιες δεισιδαιμονίες έκαναν τους Έλληνες να προτιμούν να παντρεύονται όταν είναι πανσέληνος,και (απο τις εποχές του χρόνου)το χειμώνα,Πάρα πολλοί γάμοι γίνονταν κυρίως το μήνα Γαμηλίωνα(Γενάρη),τον έβδομο δηλαδή μήνα του Αθηναϊκού έτους που ήταν αφιερωμένος στην Ήρα,θεά του γάμου.Και το ίδιο το όνομα του δείχνει πως ήταν "ο μήνας του γάμου".
 
Οι τελετές άρχιζαν απο την προηγούμενη μέρα που η νύφη θ'αλλάξει σπίτι.Πρώτα-πρώτα κάνουν μια θυσία στις θεότητες που προστατεύουν το γάμο.Είναι ο Δίας,η Ήρα ,ο Απόλλωνας ,η Άρτεμη ,η Πειθώ.Η νύφη αφιερώνει στους θεούς τα κοριτσίστικα παιχνίδια της και τα πράγματα που αγαπούσε όταν ήταν παιδί καθώς βλέπουμε

Αφιέρωμα στον Μα@άκα Έλληνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια πολιτική αναδρομή, ενημερωμένη μέχρι περίπου το 2007. Δείτε την καθώς είναι ενδιαφέρουσα πάραυτα, καθώς το ανθελληνικό κράτος, παραμένει ΙΔΙΟ κι απαράλλαχτο στη φιλοσοφία και στη λειτουργία.

Θα φέρουμε εξωγηινη τεχνολογία σύντηξης στην Αμερική για πρώτη φορά

Ο δισεκατομμυριούχος Pickens ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με εξωγηινους για να λύσουν το ενεργειακό πρόβλημα της γης: Ο δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας της ενέργειας T. Boone Pickens έχει ανακοινώσει μια επαναστατική εξωγήινη τεχνολογία για την ενεργειακή ανεξαρτησία των ΗΠ
Α. "Ο μόνος τρόπος για αυτό το έθνος να αντιστρέψουμε

Το πρόβλημα Κεφαλαίου - Εργασίας από ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ της Αλίκης Μπέιλυ

Οι λαϊκές μάζες σε κάθε χώρα αφυπνίζονται και εξεγείρονται, χαράζοντας μια νέα μέρα.
Ένας πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα καπιταλιστικά συμφέροντα και στη μάζα της ανθρωπότητας που διεκδικεί τίμια μεταχείριση και δίκαιη διανομή του παγκόσμιου πλούτου.

Deros και Teros Το Μυστήριο του RICHARD SHAVER

Ένας Αμερικανός σημαντικός άνθρωπος του μεσοπόλεμου που ενώ δούλευε σαν εργάτης συγκολλήσεων,άρχισε να ακούει φωνές από τα έγκατα της Γης.

Το ερεύνησε και βρήκε απίστευτα πράγματα τα όποια δημοσίευσε στο Amazing Stories.

O ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΣ ΜΕΓΑΛΙΘΙΚΟΣ πολιτισμός είχε αναπτύξει διαστημικά ταξίδια. Ταυτόχρονα ανακάλυψαν ότι ο Ήλιος μας έχει και άλλες ακτινοβολίες που ακόμα δεν έχουν ανακαλυφθεί, οι οποίες μας μειώνουν την ζωή όπως την ξέρουμε. Έτσι οι περισσότεροι έφυγαν και κάποιοι μείνανε κάτω από την Γη με τεράστιες εγκαταστάσεις και άφθαρτα μηχανήματα. Οι περισσότεροι εκφυλίστηκαν κάνοντας συνεχώς χρήση των μηχανημάτων Σεξουαλικής Αναζωογόνησης (για όποιους νομίζουν πως το σεξ έχει ίχνος πνευματικότητας σε οποιαδήποτε μορφή του, θα επανέλθω ) Αυτούς τους εκφυλισμένους τους ονόμασε Deros (από το Detrimental Robots λόγω της κτηνώδους συμπεριφοράς τους) και τους εναπομείναντες φυσιολογικούς Teros.

Το μυστήριο των «Κατευθυντήριων Λίθων» ..!!!

Στην πολιτεία Τζώρτζια των ΗΠΑ υπάρχει ένα πέτρινο δημιούργημα από 6 πλάκες βάρους άνω των 100 τόνων, το οποίο μιλάει για έλεγχο της αναπαραγωγής και μείωση του πληθυσμού της γης...κάτω από τα 500 εκατ....!!!

2012 H EΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ;

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

Ο ΗΛΙΑΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ;

 


Αν και βρίσκεται εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά μας ο Ήλιος μας επηρεάζει άμεσα. Όχι μόνον είναι υπεύθυνος για τη διατήρηση της ζωής στον πλανήτη Γη, αλλά κρύβεται πίσω ακόμη και από ανθρώπινες δραστηριότητες, όπως είναι οι πόλεμοι, οι επαναστάσεις, οι διαδηλώσεις κ.α. Τι θα λέγατε αν σας λέγαμε πως ο πραγματικός υπεύθυνος των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου δεν είναι ο διαβόητος Μπιν Λάντεν αλλά ο ζωοδότης Ήλιος μας; Αν αμφιβάλετε, δεν έχετε παρά να διαβάσετε τον παρακάτω άρθρο…
Γράφει ο Γιώργος Στάμκος

ΞΕΡΑΤΕ ΑΥΤΟ Το τρομερό μυστικό όπλο των αμερικανικών δυνάμεων που εκαναν χρηση στη Βαγδάτη;


Ο Patrick Dillon, ένας ανεξάρτητος Αμερικανός κινηματογραφιστής, πήρε συνεντεύξεις από Ιρακινούς που υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες σε μια εφιαλτική επίδειξη ενός αμερικανικού υπερόπλου, που χρησιμοποίησαν οι αμερικανικές δυνάμεις σε οδομαχίες στη Βαγδάτη.

Την τρομακτική δύναμη πυρός του μυστικού αυτού όπλου, το οποίο είναι τοποθετημένο πάνω σε τανκς, είδε σε όλη της την κλίμακα ο Mazid ΑΙ Gazali, έμπειρος αξιωματι

Κώδιξ Μελησιγενής


Η αποθέωση  του Ομήρου, Νταλί
Θέσις Τόξου Φ
είναι ο τίτλος μιας ραψωδίας που δύναται να μας ενώσει στον χώρο και στον χρόνο διαχρονικά και συμπαντικά!

Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε δεν μπορούν να λυθούν αν μείνουμε στο ίδιο επίπεδο σκέψης που είχαμε όταν τα δημιουργήσαμε. Σε δύσκολες αλγεβρικές εξισώσεις απαιτείται πλάγια σκέψη, εκτός από τον ορθό λόγο. Το σύστημα είναι προετοιμασμένο να αντιμετωπίσει την δημιουργία ενός κόμματος, ή μιας αντίστασης, ή αντίδρασης και να το διαλύσει, να το διαβρώσει ή να το εκφυλίσει, ακόμη και αν ξεκινά με τις καλύτερες προθέσεις. Καλούμαστε να σκεφτούμε με καινούργιο τρόπο ασυνήθιστο

ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ...ΜΑΡΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ- ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΙΧΩΡ
===============
H ΛΕΞΗ ΒΙΒΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ....ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΩΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΖΩΣΑ ΦΛΥΔΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΦΛΟΙΟ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΙΒΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥ ΚΟΡΜΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΥΜΩΔΗΣ ΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΤΟ ΚΑΜΒΙΟ. ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΥΞΗΣΗΣ, ΔΗΛ. ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΤΟ ΚΑΜΒΙΟ ΠΑΡΑΓΕΙ ΝΕΑ ΒΙΒΛΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΞΥΛΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥΣ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΔΙΟΞΥΛΟ.ΚΕΚΑΥΜΕΝΟ ΞΥΛΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ, ΥΛΗ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΜΑΣ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΦΩΤΙΑ.

ΒΙΒΛΟΣ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΙΑ, ΧΛΩΡΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΟΛΗ

Σαν σήμερα

Σάββατο, 18 Αυγούστου 2012,

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 18ης Αυγούστου στο newsbeast.gr

1910: Ο Αμερικανός Τζον Μοϊσάν περνά τα Στενά της Μάγχης με αεροπλάνο.

1920: Ψηφίζεται η 19η Τροπολογία του αμερικανικού Συντάγματος, που αναγνωρίζει το δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα