Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Υποχρεωτικό τσιπ στο χέρι για τους Αμερικάνους


Τελικά πέρασε από το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ και ισχύει από 1-1-2013 ο νόμος OBAMA CARE, ο νέος υγειονομικός νόμος του Ομπάμα, που απαιτεί από όποιον θέλει να έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη θα πρέπει από 1-1-2013 μέχρι 31-12-2014 να έχει ενταχθεί στο νέο σύστημα, που είναι αυτό που απαιτεί εμφύτευση μικροτσίπ.
O νόμος του Ομπάμα, δεν απαιτεί απλά

Μυστηριώδη Απολιθωμένα Ανθρωποειδή Κρανία

Αυτό είναι ένα από τα πιο μυστηριώδη απολιθωμένα ανθρωποειδή κρανία που βρέθηκαν στην Αφρική το 2010. Παρά το γεγονός ότι το εξωτερικό μέγεθος και το μέγεθος της κοιλότητας του εγκεφάλου του κρανίου είναι παρόμοιες με

Πήραν δάνειο οι Αμερικανοί από τους εξωγηινους;

WASHINGTON - O Πρόεδρος Ομπάμα πριν αναλάβει την προεδρεία των ΗΠΑ, είχε ανακοινώσει ότι η πρώτη του κίνηση θα ήταν να φέρει την οικονομία πάλι στο σωστό δρόμο. θα το πετύχαινε δίνοντας ένα τέλος στα προνόμια του τραπεζικού συστήματος. 

Ο Πρόεδρος ισχυρίζονταν ότι η παράνο
μη τακτική, με τη χρήση εικονικών εταιρειών, και με ψεύτικα ονόματα, κοστίζει στην αμερικανική κυβέρνηση σχεδόν 500 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο.

Επιτυχημένοι Ψυχοπαθείς. Τα Χαρακτηριστικά κι ο Χειρισμός τους

postman“Οι Επιτυχημένοι Ψυχοπαθείς ή αλλιώς Οργανικές Πύλες (εν συντομία Ε.Ψ ή Ο.Π.)
είναι κοινωνικά αρπακτικά που ασκούν γοητεία,
χειραγωγούν και φέρνουν τη ζωή στα μέτρα τους με τον πιο ανελέητο τρόπο
αφήνοντας πίσω τους ένα μονοπάτι από ραγισμένες καρδιές,
τσακισμένες προσδοκίες, κατεστραμμένα όνειρα και άδεια πορτοφόλια.
Έχουν πλήρη έλλειψη συνείδησης και

Ὡς πότε τὰ σκατὰ θὰ στολίζουν τὸ στόμα καὶ τὰ μάτια μας;

Περὶ Ἀκαδήμου τὸ ἀνάγνωσμα...

Καλημέρα τῆς Ἑλλάδος παιδιά… Ἤθελα πολὺν καιρὸ νὰ σᾶς μιλήσω, ἀλλὰ δίσταζα… Μᾶλλον γεννήθηκα καὶ μεγάλωσα αἰσθανόμενος συγκίνησιν κάθε φορὰ ποὺ τὰ μάτια μου σὲ χῶρον ἀρχαιολογικὸν ἐταξίδευαν…


Ἄρχισα νὰ διαβάζω, νὰ ἐρωτῶ καὶ νὰ καταλήγω εἰς τὸ μέγιστον τῆς ἀδιαφορίας μνημεῖον! Ἐκεῖ μὲ ὁδηγοῦσαν ὅλες μου οἱ ἔρευνες! Τεῖχος παντοῦ! Τσιμεντένιον δίκτυ ἁπλωμένον γύρω ἀπὸ κάθε σημεῖον ἐπαφῆς μὲ τὴν Πατρῶαν κληρονομιάν μας!

Ὥσπου ἕνα μικρὸν Φῶς, μία λάμψις ἀθῶα μοῦ ἄνοιξε τὶς πόρτες… δὲν ὑπάρχουν τῆς Ἑλλάδος παιδιά τείχη, οὕτε πόρτες κλειδωμένες!

Ἕνα σύστημα ὑπάρχει προδοσίας τοῦ Ἔθνους, ὅπου οἱ ἐκ φύσεως καταραμένοι, ὁδηγοῦν τὸ Φῶς μὲ βήματα ἀργά, εἰς τὸ στόμα τοῦ σκότους νὰ γίνῃ βορά…

Μια Σχεδόν Γη


Μια Σχεδόν ΓηΕίναι το πιο κοντινό ταίρι της Γης που έχει βρεθεί μέχρι στιγμής. Ο πρόσφατα ανακαλυφθέν πλανήτης Kepler 22b έγινε αμέσως το καλύτερο μέρος για να βρεθεί ζωή έξω από το ....
ηλιακό μας σύστημα.

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ Η WALL STREET ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ.

Τα προειδοποιητικά σημάδια είναι εκεί και ο χρόνος εξαντλείται.




Εαν θελεις να ανακαλυψεις τι προκειται να συμβει στις χρηματοπιστωτικες αγορες, το μονο που εχεις να κανεις ,ειναι να παρακολουθησεις  προσεκτικα τις ενεργειες που κανουν αυτοι που βρισκονται μεσα στα πραγματα.


Αυτους, που ειναι συνδεδεμενοι και εχουν  καλυτερη προσβαση  απο τους υπολοιπους  εμας...και εαν ακουσουν οτι κατι μεγαλο προκειται να συμβει ,συχνα ,κανουν πολυ σημαντικες κινησεις  με τα χρηματα τους, υποδεικνυοντας  τι προκειται να συμβει.

Υπάρχει ζωή στην σελήνη;

Η αποστολή του «Απόλλων 13» με μικρή ποσότητα εκρηκτικών που πυροδότησε προκάλεσε αρμονικές δονήσεις που κράτησαν 3ω30', και η ΝΑΣΑ αρκέστηκε να πει: Κάτι περίεργο συμβαίνει στο εσωτερικό της σελήνης για να έχουμε αντήν την αρμονικότητο με την οποία μπορούμε να συντονίσουμε το ρολόγια μας. Η αποστολή του «Απόλλων 14» προκάλεσε και αυτή δονήσεις και η ΝΑΣΑ είπε: Οι πιθανότητες να είναι κούφια η σελήνη είναι πολύ μεγάλες.

ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ... ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ... ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ



Οι νεοέλληνες που θέλουν να αποκαλούνται και ρωμιοί και έλληνες, νομίζοντας ότι είναι το ίδιο, έχουν μια παγκόσμια αποκλειστικότητα. Όσο και να ψάξει κανείς δεν πρόκειται να βρει άλλον λαό στον πλανήτη, ο οποίος να υβρίζει τους προγόνους του.

Αυτό είναι παγκόσμια πατέντα και την έχει μόνο ο νεορωμιός. Υπερηφανεύεται για τους προγόνους του μόνο όταν...τον συμφέρει, για ότι δημιούργησαν εκείνοι, χωρίς να σκέπτεται ότι τα δημιούργησαν εκείνοι και όχι αυτός, χωρίς να σκέπτεται, για ποιο πράγμα θα είναι υπερήφανες για αυτόν οι μελλοντικές γενιές.Υπερηφανεύεται μόνο και μόνο διότι είναι απόγονος εκείνων, αλλά την άλλη στιγμή τους αποκαλεί ειδωλολάτρες, και εκμεταλλευτές των δούλων, και ότι χωρίς τους δούλους δεν θα είχε γεννηθεί εκείνος ο πολιτισμός.

Τα 5 μεγαλύτερα αινίγματα της ανθρωπότητας



Πέντε από τα πιο αινιγματικά και ανεξήγητα ευρήματα στην ιστορία της ανθρωπότητας.


 1) Ο Δρόμος Μπίμινι
DROMOS MPIMINIΤο 1968 κάτω από στον βυθό της θάλασσας, κοντά στις ακτές των νησιών Μπίμινι στις Μπαχάμες, ανακαλύφθηκαν δεκάδες τεράστιες επίπεδες πέτρες από ασβεστόλιθο. Εκ πρώτης όψεως, τίποτα το αξιοπερίεργο δεν υπονοείται από ένα σωρό πέτρες στον πάτο του ωκεανού.
Οι επιστήμονες, όμως, προβληματίστηκαν γιατί οι πέτρες αυτές σχημάτιζαν μια απόλυτα ευθεία λεωφόρο μήκους ενός χιλιομέτρου, που μοιάζει απίθανο να δημιουργήθηκε με φυσικό τρόπο.

Δρόμος Bimini

Μηνύματα από μία βυθισμένη πολιτεία

Edgar Cayce Το 1968, κομμάτια ογκόλιθων που αποτελούσαν τμήμα μιας αρχαίας λεωφόρου, ήρθαν στο φως στην υποθαλάσσια περιοχή κοντά στο Μπίμινι (Bimini). Μέχρι σήμερα παραμένει αβέβαιο αν αποτελούν τμήμα της Ατλαντίδας. Το περίεργο είναι πως ο Έντγκαρ Κέυση είχε προφητεύσει σε ανύποπτο χρόνο, ότι τμήματα της βυθισμένης ηπείρου θα έρχονταν στο φως το 1968 ή 1969. Έιναι άραγε από την Ατλαντίδα;

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ COLUMBIA ΚΑΙ Ο ΤΣΟΥΤΣΟΥΡOΣ !!!!


ΠΡΟΛΟΓΟΣ
-----------


ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2003 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 16.00 (09.00 ΩΡΑ ΗΠΑ)!!! ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΑΓΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ COLUMBIA,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΣΗΡΧΕΤΟ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ 16 ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ.

ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ UFO «ΒΙΒΛΙΟ»ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ

Φωτογραφία: ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ UFO «ΒΙΒΛΙΟ»ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ;                                                                      Ένα βιβλίο βρέθηκε σε ένα διαστημόπλοιο αλλοδαπών που κατέπεσε στην Αμερική! Το βιβλίο βρέθηκε στα συντρίμμια ενός UFO και ανακαλύφθηκε στο κάτω μέρος του Grand Canyon, των ΗΠΑ, την άνοιξη του 1994," είπε ο Δρ Henry Leaumont. Αποτελείται από 132 σελίδες, είναι τυπωμένο με  σύμβολα που αντιπροσωπεύουν ένα μαθηματικό κώδικα, και είναι κατασκευασμένο από  άγνωστες μεταλλικές ίνες που δεν καίγονται και δεν μπορεί  να κοπεί ή να σχιστεί. Οι επιστήμονες χρησιμοποιώντας εξελιγμένες μαθηματικές έννοιες, πριν από λίγους μήνες κατόρθωσαν να σπάσουν τον κώδικα. Περιληπτικά διαβάστε τι γράφει. «Πιστεύουν  στην ύπαρξη μια Ανώτερης Δύναμης που την ονομάζουν Letuk και η οποία θεωρείται ως η κινητήρια δύναμης του σύμπαντος. Κηρύττει ένα αυστηρό ηθικό κώδικα που απαγορεύει φόνο, κλοπή, μοιχεία και άλλες παραβάσεις .Η μεγαλύτερη αμαρτία είναι η  λαιμαργία. Έτρωγαν λίγο και μόνο όταν ήταν πολύ πεινασμένοι. Ίσως αυτό εξηγείται  το μικρό τους μέγεθος. Ο Δρ Leaumont λέει ότι το αλλοδαπό Βιβλίο περιέχει μια λίστα από 14 εντολές .Είναι καταπληκτικό συνεχίζει ο  Δρ Leaumont, γιατί αυτό είναι μια απόδειξη ότι οι εξωγήινοι είναι σαν εμάς -. Και ότι, επίσης, όλο το συμπαν  καθοδηγείται από μια Ανώτερη  Στοργική Δύναμη.Ένα βιβλίο βρέθηκε σε ένα διαστημόπλοιο αλλοδαπών που κατέπεσε
στην Αμερική! Το βιβλίο βρέθηκε στα συντρίμμια ενός UFO και ανακαλύφθηκε στο κάτω μέρος του Grand Canyon, των ΗΠΑ, την άνοιξη του 1994," είπε ο Δρ Henry Leaumont. Αποτελείται από 132 σελίδες, είναι τυπωμένο με σύμβολα που αντιπροσωπεύουν
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα