Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ...(Ίμια, Θράκη, Έβρος, όλα στον "άξονα".)

Από Αναγνώστη

(Ίμια, Θράκη, Έβρος, όλα στον "άξονα".)
Πριν από λίγο, δημοσιεύτηκε ένα άρθρο στο ιστολόγιό μας με τίτλο: Ο ποιητής Ισίδωρος Πόσδαγλης γνώριζε το μέλλον της Ελλάδας από το 1952 ! και πραγματικά συγκλονίστηκα καθώς το διάβαζα. Τον συγκεκριμένο Οικονομολόγο, ποιητή και Αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ομολογώ - ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟ - οτι δεν τον γνώριζα ούτε τον είχα ξανακούσει ποτέ στη ζωή μου. Και σήμερα έμαθα τόσα πολλά γι αυτόν, που πραγματικά βουίζει το κεφάλι μου!


Διαβάζοντας όμως το άρθρο ως το τέλος, διαπιστώνω ότι μιλούσε για έναν πίνακα, στην εξής παράγραφο:
"Αμερικανοί και Γερμανοί δεν μπορούν να ζήσουν πιο πέρα απ΄ το τέλος του αιώνα γιατί

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΑΓΙΑΣ ΠΕΡΙ «ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ» ΚΑΙ 21 12 2012


Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑς ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΘΟΔΟς ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗς 13ης  ΠΕΡΙΟΔΟΥ 400 ΕΤΩΝ (ΜΠΑΚΤΟΥΝ) ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑς ΓΡΗΓΟΡΙΑΝΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΤΙΣ 21/12/2012.
ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΣΒΕΝ ΓΚΡΟΝΕΜΑΓΙΕΡ ΤΟΥ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΟΥ ΠΑΝΕΜΠΙΣΤΗΜΙΟΥ LA  TROBE, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΜΙΑς ΝΕΑς ΕΠΟΧΗς ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.
ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑς ΕΧΕΙ 4+4 ΔΕΙΚΤΕς ΚΑΙ ΟΧΙ 12, ΔΗΛΑΔΗ ΟΚΤΩ(8).

Θα προτιμούσα χίλιες φορές….

images?q=tbn:ANd9GcQ0muFamQ52LG2a_9InhMy_c6lB5cMaXWVfo1-_xqI0zrkKMYJOΝα είμαι ανάμεσα στους Μυρμηδόνες του Αχιλλέα και να σκοτωνόμουν στη πολιορκία της Τροίας…

Να ακούω τον Μιλτιάδη στο Μαραθώνα να λέει πως εκείνοι έχουν πατρίδα να γυρίσουν αν χάσουν τη μάχη,ενώ εμείς αν ηττηθούμε

"Κλάψτε Ροδίτες! Μας καίνε το ωραιότερο δάσος του νησιού μας"!

 IMG 0234Ήταν κάτι που μας θύμισε αρχαία Ελληνική τραγωδία! 

Ο αναγνώστης μας, από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, με τον οποίο επικοινωνήσαμε για να μας δώσει νεότερα από το μέτωπο φωτιάς, έδειχνε ο άνθρωπος να τα έχει χαμένα! 

 "Δεν μπορείτε να φανταστείτε την καταστροφή! Ροδίτες κλάψτε!

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ..... ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ...

  ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΕΙΓΜΑ DNA ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΑΛΜΑ;


ΑΜΕΡΙΚΗ...
Τα δικαστηρια θα αποφασισουν συντομα εαν μπορει η αστυνομια να παιρνει δειγμα DNA πολιτων χωρις ενταλμα!!
Η αποφαση αυτη , αν ειναι θετικη για την αστυνομια , θα σημανει το τελος των ευαισθητων προσωπικων δεδομενων των πολιτων της Αμερικης.
Ο  Michael Risher της ACLU της Βόρειας Καλιφόρνια (Ενωση Υπερασπισης της Ελευθεριας των Πολιτων) ,  ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ το νεο νομο περι δικαιωματος της αστυνομιας

Ο ουρανός του μήνα - Σεπτέμβριος 2012 (ΒΙΝΤΕΟ)


Λήψη με φακό 35mmΑστερισμοί, ουράνια αντικείμενα, πλανήτες και γεγονότα. Αναφορά στους αστερισμούς: Αιγόκερως, Υδροχόος. Αστρικά σμήνη: Μ2, Μ30. Πλανήτες: Δίας, Κρόνος, Αφροδίτη, Άρης. Ουράνια αντικείμενα: “Υγρό τρίγωνο” στον ουρανό. Πανσέληνος, γνωστή και ως “φεγγάρι του θεριστή”.

Η δουλεία

του Στ. Γ. Φραγκόπουλου, Δρ.Μηχ., Καθηγητή ΤΕΙ Αθήνας

Η δουλεία - σύντομη ιστορική αναδρομή

Η δουλεία ήταν σ' όλες τις κοινωνίες της αρχαιότητας αναγνωρισμένο και αποδεκτό καθεστώς. Οι δούλοι δεν είχαν κανένα δικαίωμα, όπως να διαθέτουν περιουσία, να δημιουργήσουν οικογένεια, να συνάπτουν δικαιοπραξίες κτλ., θεωρούνταν περίπου «ομιλούντα εργαλεία» και είχαν κατά κανόνα μικρότερη αξία από κατοικίδια ζώα. Στην κατάσταση του δούλου περιέπιπτε κάποιος ως σκλάβος κατόπιν αιχμαλωσίας σε πόλεμο, αρπαγής σε επιδρομές ή πειρατείες, πώλησης από τους γονείς ή άλλους συγγενείς, καταδίκης λόγω σοβαρών εγκλημάτων, αδυναμίας αποπληρωμής χρεών, αλλά και ως απόγονος δούλων γονέων. Στη Μεσοποταμία, τις Ινδίες και την Κίνα χρησιμοποιούνταν δούλοι σε οικιακές και σε παραγωγικές εργασίες, στους αγρούς και τις οικοδομές, αλλά και στο στρατό. Στην Ασσυρία και τη Βαβυλωνία η δουλεία ήταν πολύ σκληρή και οι δούλοι προέρχονταν

Προσωπικό πολιτικό διασυρμό ασυνήθιστων διαστάσεων υπέστη στο Βερολίνο ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς...

Προσωπικό πολιτικό διασυρμό ασυνήθιστων διαστάσεων υπέστη στο Βερολίνο ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς...Προσωπικό πολιτικό διασυρμό ασυνήθιστων διαστάσεων υπέστη στο Βερολίνο ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς. Τον «ξέσκισαν» πολιτικά οι Γερμανοί παρόλο που ο ίδιος προσήλθε στη συνάντηση με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ σε πνεύμα απόλυτης ...δουλοφροσύνης.

Δεν τόλμησε να μεταβεί στη γερμανική πρωτεύουσα ούτε καν σαν επαίτης. Το μόνο που ήθελε ήταν να δηλώσει δια ζώσης την απόλυτη υποταγή του στο Τέταρτο Ράιχ. Να πείσει την καγκελάριο ότι έχει διαγράψει για πάντα το αντιμνημονιακό παρελθόν του και ότι τώρα διακατέχεται από τυφλή εθελοδουλία προς τις εντολές του Βερολίνου. Δεν ζήτησε απολύτως τίποτα, δεν του έδωσαν φυσικά τίποτα.

Αυτό δεν τον γλίτωσε, βεβαίως, από τον...πολιτικό εξευτελισμό. Οι Γερμανοί τους δούλους τους λιώνουν

Αυτό τον Τόπο εσύ τον Γύμνωσες, εσύ τον Βίασες, εσύ τον Έκαψες...

Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος. Ένα  αρχαίο Έθνος, ένας ιστορικός Λαός, μια καμένη Χώρα χαροπαλεύει στην εντατική. Πως νοιώθεις Μαυρογυαλούρε για το «κατόρθωμά» σου;

Μια χώρα καίγεται απ’ άκρη σ’ άκρη.
Και ξέρεις «που, σε ποιά πλήθη» κρύβονται οι εισβολείς – εμπρηστές. Και «ποιοί» τους στέλνουν. Έτσι; Από χρόνια τό’ ξερες. Απλά επέλεξες να αδιαφορείς για την δραστική αντιμετώπιση του θέματος. Μην και «στενοχωρήσεις» κάποιους έξωθεν επίβουλους.
Με καμένη τώρα την ολόμαυρη ράχη, Χιώτικο Ολοκαύτωμα για μιαν ακόμη φορά στην ιστορία της, με ματωμένο το κεφάλι και το κορμί της παλεύει για τη ζωή της αυτή η χώρα.
Πως νοιώθεις Μαυρογυαλούρε για το «οιονεί μα κι εν τοις πράγμασι έγκλημά» σου; Είσαι αρκετά ευχαριστημένος; Οι πράξεις, οι αβουλίες και οι απραξίες σου να’ ναι καλά.
Ελλάδα, μια σεβάσμια Γερόντισσα της Ιστορίας…κι όμως ζει έναν τέτοιον ανομολόγητο κι ασύλληπτο εφιάλτη.
Γιατί Μαυρογυαλούρε;

Φαινόμενο της πεταλούδας- θεωρία του χάους! Ενδιαφέρον φαινόμενο...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi4D1pU6zhlChJPnkG5YRaqif30IVS2sFIFZGEOTqi881jgaKEUpMQnk2pGvhntUcdoV8OteCfrkxHV6aaBZk8YOFcXej2NGcspntmmTMsNRZuZaTHqcxA0ORZUcTrG82XLi32cul-v_qk/s1600/butterfly%255B1%255D.jpgΤι ακριβώς είναι το Χάος και η Θεωρία του Χάους, στοιχείο της οποίας αποτελεί και το ”Φαινόμενο της Πεταλούδας”; Είναι πιθανό να υπάρχουν αόρατες συστημικές σχέσεις μεταξύ φαινομενικά ασυσχέτιστων πραγμάτων;

Το ”Φαινόμενο της Πεταλούδας” περικλείει την άποψη ότι μικρές, φαινομενικά ασήμαντες αλλαγές μπορεί να προκαλέσουν τεράστιες αποκλίσεις στην εξέλιξη των πραγμάτων, δημιουργώντας μια τελείως διαφορετική πραγματικότητα, όπως ακριβώς μια πεταλούδα που χτυπάει τα φτερά της στην Ασία μπορεί να δημιουργήσει έναν τυφώνα στη Βόρεια Αμερική...

Ο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ UVB-79

Στο Pavarovo της Ρωσίας κοντά στα Selnechnogorsk και Zelenogrand, γύρω στα 37 χιλιόμετρα μακριά από την Μόσχα,
υπάρχει ένας πολύ μυστηριώδης ραδιοφωνικός σταθμός. Ο σταθμός δεν...
μεταδίδει τραγούδια, διαφημίσεις, ειδήσεις ή κοινωνικά προγράμματα, αλλά ένα πολύ παράξενο ηχητικό σήμα. Το σήμα είναι συνεχές σχεδόν 24 ώρες το 24ώρο, αφού η μόνη καθημερινή διακοπή που κάνει είναι από τις 7:00 μέχρι τις 7:50 GMT, πιθανόν για λόγους σέρβις.

Σιδερένιος διπλός πέλεκυς ( λάβρυς) βρέθηκε στη Βουλγαρία.

Βούλγαροι αρχαιολόγοι ξέθαψαν ένα σιδερένιο διπλό πέλεκυ, στην κατοικία των ηγεμόνων του Οδρυσών και συγκεκριμένα στον ηγεμόνα Βασίλειο. 
 
Οι Οδρυσοι ήταν η πιο ισχυρή φυλή της αρχαίας Θράκης, και κατοικούσαν στο βουνό του Kozi Gramadi. Ο πέλεκυς ανακαλύφθηκε

Κουνιεται Η Καλιφορνια.40 Σεισμικες δονησεις μεσα σε 1 ωρα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΑΠΟ ΤΙΣ 20/08/2012 ΕΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ  819 ΣΕΙΣΜΟΙ.ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ  ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ



Έξαρση σεισμικότητας στη νότια Καλιφόρνια καθώς τουλάχιστον 40 μικροσεισμοί που το μέγεθός τους ποικίλει από 1,5 έως και 5 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ έχουν σημειωθεί μέσα σε 1 μόλις ώρα ενώ όλη την ημέρα ο...
αριθμός τους ξεπερνά τους 60. Το φαινόμενο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως συνηθισμένο παρά την εγγενή σεισμικότητα όλης της δυτικής ακτής των ΗΠΑ και οι σεισμολόγοι, το παρακολουθούν προσεκτικά.
ΕΠΙΣΗΣ

Οι σεισμολόγοι ανακοίνωσαν τη δημιουργία τσουνάμι

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα