Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Αποκρυπτογράφησαν σημειωματάριο των Σουμερίων του 3123 π.Χ

Αποκρυπτογράφησαν Αρχαία Tablet;

Η εγκύκλιος ανακαλύφθηκε πριν από 150 χρόνια στην Νινευή, την πρωτεύουσα της αρχαίας Ασσυρίας, σε αυτό το σημείο που είναι τώρα το Ιράκ. Ο δίσκος δείχνει τα σχέδια των αστερισμών και εικονόγραμμα με βάση το κείμενο που χρησιμοποιήθηκε από τους Σουμέριους, των παλαιότερο γνωστό πολιτισμό του κόσμου.

Τεχνολογίες αιχμής που άφησαν εποχή

Δέκα εφαρμογές που άλλαξαν τη ζωή μας, όπως περιγράφονται από το περιοδικό του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Μασαχουσέτης

 
Επιμέλεια: Γιάννης Ελαφρός, «Κόσμος», Καθημερινή της Κυριακής, 29 Απριλίου 2001
Δεν υπάρχει ίσως άλλη λέξη που να διεκδικεί τόσο επίμονα το μονοπώλιο του μέλλοντος, υποσχόμενη λύσεις στα σύγχρονα προβλήματα του ανθρώπου, όπως η τεχνολογία.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ


Η σβάστικα είναι ένα αρχαίο σύμβολο το οποίο χρησιμοποιούταν για πάνω από 3000 έτη. Προχρονολογείται ακόμα και του αρχαίου αιγυπτιακού συμβόλου Ανκ. Τεχνουργήματα όπως αγγειοπλαστική και νομίσματα από την αρχαία Τροία αποδεικνύουν ότι η σβάστικα ήταν ένα κοινό εν χρήσει σύμβολο πολύ πίσω στο 1000 π.Χ.

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ Φ


Ο χρυσός αριθμός φ ανιχνεύθηκε για πρώτη φορά από τους αρχαίους Έλληνες οι οποίοι παρατήρησαν ότι όλα πάνω στην γη,από τα φυτά μέχρι το ίδιο το ανθρώπινο σώμα,αναπτύσσονται βάσει μίας αναλογίας.

Γιατί η αποψινή πανσέληνος λέγεται μπλε;

Σήμερα Παρασκευή 31 Αυγούστου το φεγγάρι θα είναι "μπλε"! Γιατί λέμε μπλε την πανσέληνο αυτή;
Δεν είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο φαινόμενο να παρατηρούνται δύο πανσέληνοι μέσα στον ίδιο μήνα, πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για το αυγουστιάτικο φεγγάρι. Η δεύτερη πανσέληνος τον ίδιο μήνα αποκαλείται μπλε, όχι μόνο επειδή είναι ασυνήθιστη αλλά επειδή κάποτε ήταν πραγματικά μπλε.

Η ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΔΡΑΜΑ

ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Κυρίες και Κύριοι,
Το θέμα μου πιθανόν να ακούγεται κάπως περίεργο. Ιδιαίτερα όταν απευθύνομαι σε επιστήμονες, ή σαφέστερα, σε άτομα με επιστημονική κατάρτιση, την οποία, καλώς ή κακώς, δεν είχα την τύχη να αποκτήσω. Μη έχοντας λοιπόν τη τεχνική δυνατότητα μια επισταμένης ή αν θέλετε ανατομικής έρευνας, θα έλεγα ότι η προσέγγιση μου είναι μάλλον μια ελεύθερη αναζήτηση απαντήσεων, σε ερωτήματα που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια της

Σε τρέμουν… Να το θυμάσαι αυτό

Καταιγίδα ξεκίνησε... Τα σύννεφα βαριά, σκεπάζουν τη μικρή ζωή μας. Μπόρα είναι και θα περάσει. Καμιά μπόρα δεν μένει. Μόνο οι μπόρες του μυαλού μας γίνονται κάποτε δυνάστες και μας λυγίζουν, μας γονατίζουν και μπροστά σε έναν ανύπαρκτο θεό θέλουν να μας βάλουν να προσκυνήσουμε. Κι εμείς, τότε λυγίζουμε, τότε βογγάμε. Μα, άλλος πέρα από τον εαυτό μας δεν είναι που μας λυγίζει. Να το θυμάσαι αυτό…

Κομμάτια η ψυχή μας έγινε. Αναίτια μήπως;

HAARP (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια νεα τεχνολογια που δουλευει με δισεκατομυρια ραδιοκυματα, μπορει να ελεγχοι και να αλλαζει τον καιρο οπουδηποτε στον κοσμο,προκαλει τσουναμια,σεισμους,και τυφωνες,επισης μπορει να επηρεαζει τον ανθρωπινο εγκεφαλο,ειναι το υπερτατο καταστροφικο οπλο!!


Τι είπε ο άνθρωπος...απίστευτο

30 Σεπ 2011
Ακούστε τη δήλωση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, για τα μέτρα της κυβέρνησης.
Δεν θα πιστεύτε αυτά που βλέπετε και ακούτε...

ΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΘΑ ΚΤΙΣΕΙ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ;



Το Καζακστάν προσπαθεί να είναι η πρώτη χώρα που θα υποδεχτεί δημοσίως τους εξωγήινους επισκέπτες ; 


Σύμφωνα με την Express Κ , μια εφημερίδα του Καζακστάν, η Δημοκρατίας του Καζακστάν ετοιμάζεται να κατασκευάσει το πρώτο κτίριο στον κόσμο για να υποδεχτεί τους

 αλλοδαπούς. 





Η κυβέρνηση γι αυτό τον σκοπό έχει διαθέσει ένα μεγάλο μέρος γης


Θρακικά επομένως Ελληνικά ευρήματα στην Βουλγαρία. 


Οι θράκες συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς αγώνες, που οργανώνονταν από Έλληνες και μόνο για Έλληνες. 


Ανέδειξαν Ολυμπιονίκες ,όπως τον Θεαγένης στην πυγμή 480 π.χ., τον Δαμασίας στο σταδίο 320 π.χ. τον Λάμπος στο τέθριππο 300 π.χ. τον Δημοκράτης τον Τενέδιο
ς στην πάλη 220 π.χ. και άλλους 6 Θράκες. 



Διαβάσατε κανέναν βούλγαρο, πέρση ή αιγύπτιο ή Καρχηδόνιο να

Τάφος με καρυάτιδες στην Βουλγαρία.



Τάφος με καρυάτιδες στην Βουλγαρία.


 Κοντά στα χωριά Sveshtari και Σμποριάνοβο της Βουλγαρίας 

βρέθηκε ο τάφος του βασιλέα

Ενδείξεις ότι κοιμάσαι (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις ενδείξεις ότι κοιμάσαι σε έναν ονειρικό κόσμο, πιστεύοντας ότι έχεις επίγνωση.
Υπάρχουν πολλές ακόμα, τις οποίες ο καθένας πρέπει να ανακαλύψει για τον εαυτό του/της και να αναλάβει την ευθύνη της δικής του/της αφύπνισης.

ΤΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ!


Στην πραγματικότητα, ο φόβος δεν χρειάζεται, γιατί κανένας δεν πρόκειται να πεθάνει — είσαι ήδη νεκρός! Και γι' αυτό ακριβώς φοβόμαστε — επειδή δεν έχουμε ζήσει. Έχουμε χάσει τη ζωή και πλησιάζει ο θάνατος.

Ο άνθρωπος που είναι πραγματικά ζωντανός δεν φοβάται το θάνατο, επειδή ζει! Όταν ζεις πραγματικά, δεν υπάρχει κανένας φόβος τού θανάτου. Μπορείς να ζήσεις ακόμη και το θάνατο. Όταν έρθει ο θάνατος, θα είσαι τόσο ευαίσθητος ως προς αυτόν, που θα τον απολαύσεις. Θα είναι μια σπουδαία εμπειρία.

Αν είσαι πραγματικά ζωντανός, μπορείς να ζήσεις ακόμη

Αρσενική και θηλυκή ενέργεια ..



 Ζούμε σε ένα άπειρο ωκεανό ενέργειας …
Μιας ενέργειας που εκφράζετε και εκδηλώνετε επίσης με άπειρους τρόπους ,  σε πολλές διαστάσεις και επίπεδα  , με άπειρες μορφές και  σχηματισμούς.
Αυτό που είναι ορατό και αισθητό σε εμάς είναι μόνο ένα αρκετά μικρό μέρος αυτής της άπειρης ενέργειας, η οποία  γίνετε αντιληπτή μέσα  από τις φυσικές μας  αισθήσεις ,  η  από επιστημονικά μηχανήματα, και εσωτερικές εμπειρίες   .
Η άπειρη αυτή ενέργεια είναι ανεξάντλητη και έχει την δυνατότητα να μετασχηματίζετε , να αναγεννάτε,  να μετατρέπετε σε κάτι άλλο, να εξαφανίζετε και να ξαναεμφανίζετε, διαφορετική,  με άλλες μορφές, διαφορετικές δομές ,  και ιδιότητες .

Το αποτέλεσμα αυτό της μετάλλαξης ,και μεταβολής της ενέργειας, σύμφωνα με την επιστημονική

Επέλεξε τον τρόπο που θέλεις το σύμπαν να επικοινωνήσει μαζί σου


Το μεγάλο ερώτημα λοιπόν δεν  είναι εάν σου απαντάει το σύμπαν ή όχι, διότι αυτό τουλάχιστον για εμένα είναι δεδομένο. Το μεγάλο ερώτημα είναι το πως

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα