Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Αυτό που ακολουθεί είναι μια περιγραφή της ζωής πάνω στον πλανήτη Γη(VIDEO).

Αυτές οι πληροφορίες προήλθαν από τις αγαπημένες οντότητες γνωστές ως Το Γκρουπ μέσω του Steve Rother. Αυτή ήταν η βάση για όλες τις πληροφορίες που ακολούθησαν μετέπειτα από το Γκρουπ στα μηνύματα που περιέχονται στους Φάρους Φωτός και στο πρώτο βιβλίο με τίτλο 'H Ρομφαία του Μιχαήλ" από τον Steve και το Γκρουπ. Αυτή ήταν η απάντηση του γκρουπ στην ερώτηση του Steve: Γιατί είμαστε εδώ;

Παράλληλος κόσμος κρυμμένος μέσα στη Γη;


Φαίνεται ότι οι επιστήμονες εντοπίζουν ολοένα και περισσότερα στοιχεία για να αποδείξουν την ύπαρξη παράλληλων κόσμων.

Φυσικοί στο Πανεπιστήμιο του Stanford κατάφεραν να υπολογίσουν τον θεωρητικό αριθμό των… συμπάντων που δημιουργήθηκαν ως αποτέλεσμα της Μεγάλης Έκρηξης (Big Bang).

Σαράντος Καργάκος: συγκλονιστικός!


Του Σαράντου Καργάκου

Ιστορικού – Συγγραφέως
       

Απέφευγα για λόγους προσωπικής ευαισθησίας (έχουμε κι εμείς βέβαια τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα μας!) ν’ αναφερθώ στο περιβόητο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων. Ήμουν εξήμισυ ετών όταν ανήμερα σχεδόν του Αγίου Νικολάου του 1943 οι Γερμανοί πηγαίνανε για σκοτωμό τ’ αδέρφια του πατέρα μου. Η μάνα μου λέει πως με κρατούσε από το χέρι. Πέρασε το αυτοκίνητο με τους μελλοθάνατους από μπροστά μας, ο μικρός θείος μου που ήταν δεν ήταν 30 ετών, σήκωσε το χέρι και μας χαιρέτισε μ’ ένα πικρό χαμόγελο.
 



Και μετά το αυτοκίνητο χάθηκε σε κάποια στροφή. Τότε για πρώτη φορά άκουσα κι έμαθα τη λέξη εκτέλεση. Κι η λέξη έμεινε άσβηστη στη συνείδησή μου,

‎(ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ,ΟΥΤΕ Ο ΝΙΜΠΙΡΟΥ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΟΥΤΕ ΗΛΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΤΛ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΩΤΙΚΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ. ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ )

Και για να επανέρθουμε ολίγον εις την πραγματικότητα,που δυστυχώς ''τσούζει'' πολλούς,Το Πάν είναι Εν,δηλαδή όλες οι οντότητες σχηματίζουν μια ενιαία οργανική μάζα,την οποία αρχαίοι φιλόσοφοι ονομασαν ΤΟ ΟΝ και όχι το σχιζοφρενικό φαλλοκρατικής ριπής <<Ο ΩΝ>> ή καλός Θεούλης ''Δημιουργός''(ο τρελός Γιαχβέχ της Βίβλου) το οποίο είναι και βέβηλη παραποίηση του Ορφικού αυγού (το ΟΩΝ).


Ετσι λοιπόν,προέκυψε και το ρητό <<όπως πάνω,έτσι και κάτω>>.Επομένως το Σύμπαν λειτουργεί όπως ένας τεράστιος οργανισμός (τόσο μικροί είμαστε),και εμείς λειτουργούμε

ΑΠΟ ΤΗΝ 3η ΣΤΗ 4η ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ




Φίλοι μου, σήμερα θα ασχοληθούμε με την ιδέα της μετάβασης από τη τρίτη στη τέταρτη διατατική πυκνότητα. Το μηχανισμό που έχουμε φτιάξει φυσιολογικά για την μετατροπή μας σε όντα που θα ζουν στη 4 πυκνότητα.

 Τι εννοούμε όταν μιλάμε για διαστάσεις . Είναι  διαφορετικές συχνότητες φωτός της ύπαρξης ,  διαφορετικές πυκνότητες, διαφορετική αντίληψη της πραγματικότητας, διαφορετικός διαχωρισμός από το Όλον! 

Είναι ένας τρόπος για να πούμε ότι υπάρχει ένας

διαχωρισμός, ο διαχωρισμός σε δονητικά φάσματα.
 Μπορούμε να κάνουμε μια αναλογία με
ορατό φως, έχουμε το ορατό φως και  το φως που δεν μπορούμε να δούμε.
 Ο λόγος που μπορούμε να δούμε κάποιο φως και

Τα Ψιλά Γράμματα της ιστορίας

Θόδωρος Δημοσθ. Παναγόπουλος


Η Επανάσταση τού 1821 είχε όλα όσα πρέπει να έχει μία επανάσταση, που σέβεται τον εαυτό της: ίντριγκες, δολοπλοκίες, χρήμα, δολοφονίες και... ενδιάμεσα να παραπαίουν τα αγνά αισθήματα ολίγων ρομαντικών. Ένα μεγάλο μέρος αυτών εσκεμμένα αποκρύπτεται από την επίσημα διδασκόμενη Ιστορία. Στο βιβλίο αυτό ο συγγραφέας ανασύρει τις αποκρυμμένες αυτές πτυχές τής Επανάστασης, που αποκαθηλώνουν πολλούς κατασκευασμένους ήρωες τής Ρωμιοσύνης.

Επιλέγουμε δειγματοληπτικά μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα:


Λόρδος Βύρων:
Περιφρονώ τη φυλή των Ελλήνων
Λόρδος Βύρων: πως έλαμψε διά τής απραγίας του και τον θαυμάσαμε γι αυτό: «Η περίπτωση τού λόρδου Βύρωνα είναι μια άλλη απόδειξη τής ομαδικής παράνοιας, που χαρακτήριζε και χαρακτηρίζει ακόμη τους νεοέλληνες από την Επανάσταση μέχρι τις ημέρες μας. Πρόκειται για μια ομαδική αυθυποβολή σε ό,τι εκάστοτε

Αφυπνιστείτε Έλληνες, η ώρα δεν έρχεται.. Ήρθε και σχεδόν πέρασε!


Τρεις "Μυστικές" Πόλεις-Κράτη



Η αντίσταση ξεκινάει τώρα. Τώρα που επιτέλους ξυπνάμε και συνειδητοποιούμε πως πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα είναι προγραμματισμένα να τα ζήσουμε χρόνια πριν γεννηθούμε καν, τώρα είναι η ώρα να αναγνωρίσουμε τα σχέδια των ανθρώπων-σχεδιαστών που καλλιτέχνησαν πάνω σ'αυτό το Μά(ν)τριξ. Ενωμένοι, με κοινούς στόχους και κοινούς αντιπάλους. Και ο δρόμος για αυτό είναι η γνώση. Η γνώση. Και αυτή, τιθασευμένη στο μυαλό, ανοίγει τον δεύτερο δρόμο. Τον δρόμο προς τη σοφία. Αφυπνιστείτε Έλληνες, η ώρα δεν έρχεται.. Ήρθε και σχεδόν πέρασε!


Οι Ιταλοί πήγαν τους Γερμανούς στα δικαστήρια για μια αρχαία ελληνική περικεφαλαία!



Το 1993. σύμφωνα με τις ιταλικές αρμόδιες αρχές, εκλάπη από αρχαιολογικό χώρο στην Ιταλία μια περικεφαλαία, που χρονολογείται γύρω στον 7ο με 6ο αιώνα πχ. 


Η περικεφαλαία βρέθηκε σε ένα γερμανό συλλέκτη ο οποίος πέθανε . 

ΜΟΝΟ ΦΩΣ......



Τα σκοτεινότερα και τα φωτεινότερα χαρακτηριστικά του εαυτού μας κρύβονται μέσα μας.
Βρίσκονται κλειδωμένα στο ασυνείδητό μας .

Μόνο η ικανότητά μας να υπερβούμε τις καταστροφικές ορμές ,να κατευθύνουμε

Μια επιστολή-βόμβα για το PKK

Post image for Μια επιστολή-βόμβα για το PKK



Δημοσιεύουμε σήμερα επιστολή που έστειλε τα τέλη Αυγούστου ο ακαδημαϊκός και καθηγητής σε σχολές Ασφαλείας της Τουρκίας Ουμίτ Οζντάγ στον υπουργό Εσωτερικών Ιδρίς Ναΐμ Σαχίν με θέμα την καταπολέμηση της δράσης του κουρδικού εθνικο-απελευθερωτικού κινήματος και του ΡΚΚ.

Η επιστολή είναι τόσο εύγλωττη, που θα αποφύγουμε να τη σχολιάσουμε, αφήνοντας τους αναγνώστες της εφημερίδας μας να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα. Αλλωστε, μπορούμε να πούμε ότι οι αναγνώστες της «δημοκρατίας» και της «κυριακάτικης δημοκρατίας» είναι από τους πιο ενημερωμένους στο Κουρδικό και στα ζητήματα που αναφέρονται στην επιστολή.

Εμείς απλώς να σημειώσουμε ότι οι όροι «τρομοκράτες», «τρομοκρατική οργάνωση» κ.λπ. που χρησιμοποιεί ο επιστολογράφος όταν αναφέρεται στο εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα και το ΡΚΚ αποτελούν τη ρίζα του κουρδικού προβλήματος, αφού δείχνουν το φασιστικό πείσμα του τουρκικού κατεστημένου να συνεχίζει να αποκαλεί και να χαρακτηρίζει «τρομοκρατικό» ένα απελευθερωτικό κίνημα που έχει εκατομμύρια οπαδούς και μέλη και αποτελεί την ελπίδα της παλιγγενεσίας του κουρδικού έθνους.

H Απάτη Ομπάμα (ΒΙΝΤΕΟ).

Καταστρέφει το μύθο ότι ο Μπαράκ Ομπάμα εργάζεται για τα συμφέροντα του λαού. Μια φάρσα προσεκτικά δημιουργημένη απο τους καπετάνιους της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Έχουμε φτάσει σε μια κρίσιμη στιγμή στα σχέδια της ΝΤΠ. Δεν έχει να κάνει με Αριστερά ή Δεξιά: πρόκειτε για μια Παγκόσμια Κυβέρνηση. Οι διεθνείς τράπεζες σχεδιάζουν να λεηλατήσουν τους ανθρώπους του κόσμου και να τους μετατρέψουν σε δούλους σε μια Παγκόσμια Φυτεία. Για ποιο δουλεύει ο Ομπάμα, τι ψέματα έχει πει και την πραγματική του ατζέντα.

Η Ελλάδα για να γίνει δούλα,,, Κάντε το λαό τους νούλα… Να τα χάσει όλα, ούλα,,, Να μην έχει δόντια ούτε ούλα !!!


2hgqm1g Η Ελλάδα για να γίνει δούλα,,, Κάντε το λαό τους νούλα... Να τα χάσει όλα, ούλα,,, Να μην έχει δόντια ούτε ούλα.

Αν η «Ελευθεροτυπία» καταχώριζε τις βρισιές και τις κατάρες του κοσμάκη, για τους επί δεκαετίες κυβερνήτες μας, δεν θα περίσσευε χώρος για τη συνήθη της ύλη. Καταγράφω μερικές από τις πιο… κόσμιες: Επίορκοι. Καρεκλοκένταυροι. Νάρκισσοι. Ανήθικοι. Διεφθαρμένοι. Ασπόνδυλοι. Λουδοβίκοι. Λαμόγια. Πουλημένοι. Ανίκανοι. Ευθυνοφόβοι. Σαπισμένοι. Ανανδροι. Βάρβαροι. Απατεώνες. Λαοπλάνοι. Αχρηστοι. Απαίδευτοι. Ανεγκέφαλοι. Απολίτιστοι. Βδέλλες. Καταχραστές, που ενοχοποιούν όλους τους Ελληνες για να κρύψουν τις ευθύνες τους.

Ο παράδεισος της ανάπτυξης και της προόδου…(ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ)


Από το βιβλίο του Εντουάρντο Γκαλεάνο ” Ένας κόσμος ανάποδα”.  

Μία γέφυρα δίχως ποτάμι.
Ψηλές προσόψεις κτιρίων δίχως τίποτε από πίσω. Ο κηπουρός ποτίζει το πλαστικό γρασίδι.
Κυλιόμενες σκάλες που δεν οδηγούν πουθενά. Ο αυτοκινητόδρομος που μας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσουμε τόπους, που εξ αιτίας του έχουν καταστραφεί. Η οθόνη της τηλεόρασης δείχνει μία τηλεοπτική συσκευή που περιέχει μίαν άλλη τηλεοπτική συσκευή μέσα στην οποία υπάρχει μία τηλεοπτική συσκευή..

Αυτός ο πολιτισμός δεν αφήνει κανέναν να κοιμηθεί, ούτε τα…λουλούδια,

Πληθυντικός της ευγενείας


Πώς η αρχαιοελληνική δημοκρατικότητα απωθήθηκε από την ξενική δουλοπρέπεια 

Του Γιαννη Καρβελα 
Φιλολογου 

Ένα θέμα, που είτε αγνοείται είτε αποσιωπάται, είναι ο λεγόμενος «πληθυντικός της ευγενείας». Λίγοι γνωρίζουν ότι το γλωσσικό τούτο φαινόμενο είναι ξενικής προέλευσης. Ακόμη λιγότεροι υποψιάζονται, πως η χρήση του τα τελευταία 180 περίπου χρόνια έχει προκαλέσει σύγχυση στη γλώσσα μας κι αφαιρέσει ένα σημαντικό ποσοστό από τη δημοκρατικότητά της. 

Μπορούμε ν’ αρχίσουμε με μερικές παρατηρήσεις πάνω στη χρήση του πληθυντικού στην αρχαία Ελλάδα. Η αρχαία γλώσσα χρησιμοποιεί τον πληθυντικό μόνο με την αριθμητική του έννοια. Βλέπουμε ότι ο ενικός δηλώνει ένα πρόσωπο ή πράγμα, ο δυικός δηλώνει δύο και ο πληθυντικός περισσότερα από δύο πράγματα ή πρόσωπα. Δεν υπάρχει εδώ πληθυντικός ευγενείας, σεβασμού, μη οικειότητας ή ακόμη και ειρωνείας. Υπάρχει ένας πληθυντικός, που, όπως λέει και το όνομά του,

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΛΚΥΟΝΑΣ


Βάλτε την µεγαλύτερη προσοχή. Πριν απ’ όλα, είναι αναγκαίο να γνωρίζουµε ότι από το 1962, στις 4
του Φεβρουαρίου, ανάµεσα στις 2  και στις 3  το απόγευµα, άρχισε η εποχή του Υδροχόου,  του Υδροφόρου.

Υπήρξε ένα γεγονός που θα θυµόσαστε στης µνήµες σας, αναφέροµαι σε αυτό το συνέδριο των κόσµων, των πλανητών που συναντήθηκαν, ακριβώς, στον αστερισµό του  Υδροχόου. Ήταν πραγµατικά ένα µποτιλιάρισµα της ουράνιας κυκλοφορίας, µια συνάντηση των κόσµων. Υπήρξε µια έκλειψη του ήλιου και της σελήνης.

Εδώ και πολλά χρόνια  µιλούσαµε γι’ αυτό το κοσµικό γεγονός και είχαµε δώσει  µέχρι και την ώρα.
Είχαµε βεβαιώσει µε σύνεση ότι αυτό το γεγονός θα γινόταν στις 4 Φεβρουαρίου του 1962, µεταξύ 2 µε 3 το απόγευµα. Γεγονός που συνέβη συγκεκριµένα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα