Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Τι γίνεται όταν πεθαίνουμε;



Το κείμενο που ακολουθεί βρίσκεται στο βιβλίο
Συζήτηση με το Θεό-3
του Νηλ Ουώλς.



"Νομίζεις ότι μόνο και μόνο επειδή πεθαίνετε, σταματάτε να δημιουργείτε;
Δεν ξέρω. Γι' αυτό σε ρωτάω.
Έχεις δίκιο. Όταν πεθαίνεις, δεν παύεις να δημιουργείς. Το καταλαβαίνεις αυτό;
Ναι.
Ωραία. Ο λόγος τώρα που δεν παύεις να δημιουργείς όταν πεθαίνεις είναι ότι δεν πεθαίνεις ποτέ. Δεν μπορείς να πεθάνεις γιατί είσαι η ίδια η ζωή. Και η ζωή δεν μπορεί να μην είναι ζωή. Επομένως, δεν μπορείς να πεθάνεις. Έτσι, τη στιγμή του θανάτου σου, αυτό που γίνεται είναι... ότι συνεχίζεις να ζεις.

Ένα "μίνι" πυρηνικό πόλεμο προτείνει η NASA ως λύση

Ένας πυρηνικός πόλεμος θεωρείτε  βλαβερός για το περιβάλλον και τους ανθρώπους, ωστόσο σύμφωνα με έρευνες των επιστημόνων της NASA ένας πόλεμος με εκατό βόμβες, παρακαλώ, σαν αυτές τις Χιροσίμα θα μπορούσε να προκαλέσει ψύχος στον πλανήτη έτσι ώστε να επανέλθει. 

Σύμφωνα με την έρευνα ένα εκατομμύριο μετρικού τόνου σε μαύρο άνθρακα θα παρασύρονταν στο χαμηλότερο τμήμα της ατμόσφαιρας, δημιουργώντας..παγκόσμια ψύξη!  

O ήλιος προκαλεί μετάλλαξη του ανθρώπινου DNA


Ο ήλιος για μια ακόμη φορά φαίνεται πως δίνει το σύνθημα της ζωής και της προσαρμογής της στον πλανήτη μας. Μελέτες διαφόρων επιστημόνων δείχνουν πως σωματίδια που εκπέμπονται από τον ήλιο (τα νετρίνια) επηρεάζουν την ύλη στον πλανήτη μας. Εκτός αυτού και δεδομένου πως το ανθρώπινο σώμα περιέχει και ραδιενεργά στοιχεία που επηρεάζονται άμεσα από τις εν λόγω ηλιακές εκπομπές σωματιδίων επηρεάζεται και μεταλλάσσεται και το ανθρώπινο σώμα!
Ο πίνακας στο βίντεο που ακολουθεί αναφέρεται στα εξής ραδιενεργά στοιχεία εντός του ανθρώπινου σώματος: 

Δουλεύεις για να ζεις ή ζεις για να δουλεύεις;

Γράμμα σε έναν άγνωστο νεαρό.
Αγαπητέ νεαρέ της νέας γενιάς πες μου, γιατί να δουλεύεις;
Δουλεύεις για να ζεις ή δουλεύεις για να “ζεις”; 
Το πρώτο είναι ο ορισμός της σκλαβιάς του 21ου αιώνα. Το να νομίζεις ότι είσαι ελεύθερος. Το να νομίζεις ότι έχεις ακόμα επιλογές. Το να νομίζεις ότι αποφασίζεις για την ζωή σου. Το να νομίζεις ότι υπάρχει κάποιος θεσμός που σε προστατεύει. Το να νομιίζεις ότι υπάρχει κάποιος οργανισμός που κάνει πράγματα για σένα (βλ. μη κερδοσκοπικός ). Ο σκλάβος του 21ου αιώνα είναι πολύ πιο αναβαθμισμένος

"Ποτέ μην αμφιβάλλετε για τη δύναμη μικρών ομάδων ανθρώπων να αλλάξουν τον κόσμο. Τίποτε άλλο δεν τον άλλαξε ποτέ..." H μεγαλη κβαντική μεταστροφή στον παγκόσμιο εγκέφαλο.




Tο επόμενο βήμα στην εξέλιξη της ανθρώπινης συνειδητότητας είναι η πρόοδος προς έναν πολιτισμό βασισμένο στην ενσυναίσθηση, την εμπιστοσύνη και την αλληλεγγύη, έναν πολιτισμό του Όλου.


Dr. Ervin Laszlo, "Η μεγάλη κβαντική αλλαγή"

 "Η ανθρώπινη συνειδητότητα δεν είναι κάτι πάγιο και αμετάβλητο: η πολιτισμική ανθρωπολογία δείχνει ότι αναπτύχθηκε βαθμιαία σε ένα διάστημα χιλιετιών. Μέσα στα τριάντα ή πενήντα χιλιάδες χρόνια ιστορίας του σύγχρονου ανθρώπου, το ανθρώπινο σώμα

Πώς να γίνετε πιο τυχεροί στη ζωή


Μια αραβική παροιμία λέει: "Πέτα έναν τυχερό άνθρωπο στη θάλασσα κι εκείνος θα βγει μ' ένα ψάρι στο στόμα". Οι τυχεροί άνθρωποι βρί­σκουν πάντα τους τέλειους συντρόφους, τις τέλειες δου­λειές, εκπληρώνουν τις φιλο­δοξίες τους και

Ο Μαύρος Ηλιος Της Υπαρξης

Με τα δικά μας, σάρκινα μάτια, δεν μπορούμε να τα δούμε όλα…
Με τα μάτια της ύπαρξης μπορούμε να δούμε τα πάντα.
Μονάχα που θα πρέπει να τα φωτίζει ένας άλλος ήλιος, όχι ο γνωστός μας κόκκινος –ή λευκός κατά την μυητική έννοια- αλλά ο μαύρος ήλιος της ύπαρξης.
Δεν τον ξέρουμε, είναι αθέατος σε μας όπως είναι για τα τυφλά κουτάβια όλα γύρω τους.
Κάποιοι όμως, οι όλβιοι ανάμεσά μας, γνωρίζουν καλά το φως του μαύρου ήλιου.
Και γι’αυτούς είναι αφόρητο να ζουν στη δική μας ‘βιόσφαιρα’.

Η συγκλονιστική ιστορία του Στίβεν Λάλας

στιβεν λαλας

Για να μην ξεχνάμε και τους σύγχρονους ήρωες του Ελληνισμού, που σε κάποιους, κυρίως αριστερούς της…πραξεολογίας του καναπέ, μπορεί να προκαλούν ακόμα και θυμηδία!

OI ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ AΡΕΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΩΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ!





*ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑ - Η πρώτη βασική αρετή του πολίτη στην αρχαία Ελλάδα!
Φαιδρός ήταν ο χαρούμενος, αυτός που είχε χιούμορ.
..Ποτέ να μην εμπιστευτείς άνθρωπο που δεν τον έχεις δει να γελάει..

Σ Η Μ Α Ν Τ Ι Κ Ο και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ....! VIDEO

Em_Lamprakis
ΔΙΑΚΥΡΗΞΙΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ...
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ...!
ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ...

Ο σημερινός μας Αγώνας ,έχει Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον...

Με το χέρι στην καρδία , σας λέγω ότι φοβάμαι και θα σας εξηγήσω τι και γιατί

Φοβάμαι μην τυχόν το Σύστημα που πολεμάμε τόσα χρόνια όλοι οι Εθνικιστές έχει "αλλάξει" και μας καταβροχθίσει χωρίς να το αντιληφθούμε.

Μήπως έχει γίνει πιο "ανεχτικό απέναντι μας" και μας θέλει "βολεμένους" στα έδρανα της Βουλής ώστε να μας ελέγξει κι εμάς.

Ho' oponopono 100% Ευθύνη για την Πραγματικότητά μας

Από τον Joe Vitale

Πριν από δύο χρόνια, άκουσα για κάποιον θεραπευτή στη Χαβάη που θεράπευσε μια ολόκληρη πτέρυγα επικίνδυνων ψυχασθενών, χωρίς να δει ποτέ κάποιον απ αυτούς.



Ο ψυχολόγος μελετούσε το φάκελο του ασθενή και μετά έψαχνε μέσα στον εαυτό του για να δει πώς δημιούργησε την ασθένεια αυτού του ατόμου. Καθώς βελτιωνόταν ο ίδιος, ο ασθενής θεραπευόταν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα