Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

GARY McKINNON: Ο Hacker της Μεγάλης Συνωμοσίας;

Ένας αυτοδίδακτος προγραμματιστής, Οι αποδείξεις για την ύπαρξη UFΟ, Ελεύθερη ενέργεια για τους φτωχούς, Δικαστικά θρίλερ, Ένας πόλεμος που μαίνεται, Μία νέα ράτσα Hacker, Ο βρώμικος ρόλος των Μ.Μ.Ε, Μία πορτοκαλί στολή Και τα ρεύματα απομυθοποίησης.



Λέγεται Gary McKinnon, είναι Βρετανός, και κατηγορείται ως υπεύθυνος για την μεγαλύτερη επίθεση μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή (hacking) εναντίον των

Οι άγνωστες πτυχές της Πολιτείας του Πλάτωνα

Οι άγνωστες πτυχές της Πολιτείας του Πλάτωνα

Για να αλλάξει η διαφθαρμένη κατάσταση μιας πόλης ακολουθείται μια διαδικασία που δεν μπορεί να έχει άμεσα αποτελέσματα, αλλά θα αφορά οπωσδήποτε αρκετά χρόνια  

Στην προσπάθειά μας να βρισκόμαστε σε μία συνεχή επαφή με την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, ας γνωρίσουμε σήμερα ένα απόσπασμα από το βιβλίο της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ του ΠΛΑΤΩΝΑ, το οποίο είναι εξαιρετικά επίκαιρο, σχετικά με τον τρόπο που θα μπορούσαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση της σημερινής κρίσης.
Ας απολαύσουμε τον πραγματικά αποκαλυπτικό διάλογο μεταξύ

Πόσα δεν ξέρεις...!!!




·         Το πατρικό όνομα της μητέρας του αστροναύτη Buzz Aldrin, του πιλότου του Apollo 11, που πάτησε δεύτερος το πόδι του στη σελήνη μετά τον Neil Armstrong, ήταν Moon (Σελήνη).
·         Το πλαγκτόν αποτελεί το 85% όλων των ζώντων οργανισμών στη Γη…
·         Το αρχαιότερο γνωστό λαχανικό είναι ο αρακάς.

Σελήνη: Ένα πανάρχαιο διαστημόπλοιο....;!!


Η Σελήνη ασκεί διάφορες επιδράσεις στον πλανήτη μας λόγω της κοντινής απόστασης στην οποία βρίσκεται. Έτσι η παρουσία της Σελήνης λόγω του ότι η ενέργεια της είναι πολύ ισχυρότερη και μεταβάλλεται πιο γρήγορα από την ηλιακή, δημιουργεί το φαινόμενο της μεταπτώσεως των ισημερινών και προκαλεί τις περιοδικές ανωμαλίες του.

Νίκολα Τέσλα


                       
Αυτή είναι η ιστορία ενός ανθρώπου που άλλαξε το πρόσωπου του πλανήτη μας, βελτιώνοντας τις συνθήκες ζωής δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Είναι η ιστορία ενός σύγχρονου Προμηθέα, που έκλεψε το μυστικό του φωτός από τη Φύση και το χάρισε στην ανθρωπότητα. Ενός οραματιστή κι ανθρωπιστή επιστήμονα, που εξερεύνησε νέα και άγνωστα πεδία γνώσης, ήρθε σε ρήξη με το κατεστημένο της εποχής του και τόλμησε ν’ αγγίξει τα άστρα.

Ανα_ΠΑΚΙ_Κύκλωση.... Βιντεο Ακαταλληλο Για Την Κατοχικη Κυβερνηση Της Ελλαδος!!

Δυο φιλοι , δυο παλικαρια απο το Πακισταν....
Δειτε το βιντεο , μεσα απο το οποιο αναδεικνυονται οι οικολογικες ευαισθησιες των πολυαγαπημενων μας Πακιστανων..
Τελικα ανακαλυψαμε το λογο για τον οποιο ηρθαν  στη χωρα μας αυτοι οι γλυκυτατοι ανθρωποι ...
Συγχαρητηρια σε ολους !!!!!!!!

Νόμισμα από τα βάθη της Ασίας με ελληνικά γράμματα

Νόμισμα από τα βάθη της Ασίας με ελληνικά γράμματα . Η Kushans, είναι ένας λαός της Κεντρικής Ασίας .αυτό είναι ένα νόμισμα των απογόνων του Αλέξανδρου. Βλέπετε πουθενά σκοπιανοί γράμματα δικά σας; 

Από την Μογγολία ήρθατε. 

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΟΣ


Kων/νου  Ε. Στρωματιά, σχεδιαστή συστημάτων, εφευρέτη - ερευνητή


   

                                                          εικόνα αυτή δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Εθνος

Η ιδέα της υπάρξεως ενός υπέρλεπτου μέσου πού διαπερνά τά πάντα, υπάρχει καταγεγραμμένη ιστορικά  από τούς αρχαίους Ελληνες φιλοσόφους. Στό μέσο αυτό δόθηκε τό όνομα αιθέρας.  Πριν την επικράτηση της θεωρίας της σχετικότητας στο χώρο της Φυσικής ο αιθέρας εθεωρείτο ότι έχει τις ιδιότητες ενός μέσου - με ελαστικές ιδιότητες - που υπήρχε παντού και ήταν απαραίτητο για να διαδίδει την κυματική φύση του φωτός. Η ιδέα του «φωταυγούντος αιθέρα» εκφράσθηκε από τον Ισαάκ Νεύτωνα στις αρχές του 1700, επειδή θεωρούσε ότι είναι απαραίτητο ένα μέσο για να διαδίδει την κυματική φύση του φωτός και να επιταχύνει τη δράση της βαρύτητας. Ακολούθως, ο αιθέρας έγινε αναπόσπαστο τμήμα της φυσικής επιστήμης, έως ότου τα αποτελέσματα των πειραμάτων Μάικελσον και Μόρλεϊ για την μέτρησή του, - αν και έδειξαν σαφώς την ύπαρξη του αιθέρα - ερμηνεύθηκαν λανθασμένα ως έχοντα μηδενικό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχει χρόνος!!! Δεν το βλέπετε;



Δεν υπάρχει χρόνος!!! Δεν το βλέπετε;;; 
Τι θέλετε δηλαδή, να τα χάσουμε ΟΛΑ πρώτα; 
Νομίζετε ότι θα έχετε Διαδίκτυο και χρόνο για σκότωμα στο Facebook, Twitter και δεν ξέρω εγώ που αλλού, για πολύ ακόμα;;;
Παιδιά, αν θέλετε να βοηθήσετε την Πατρίδα, σταματήστε να συζητάτε μεταξύ σας. 
Εμείς τα ξέρουμε!!! Ή τουλάχιστον ξέρουμε αρκετά! ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΑ!!!…
Υπάρχουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ άνθρωποι αυτήν ακριβώς την στιγμή που έχουν για ενημέρωσή τους το Μέγα, τον Αντ1, Σκάι κλπ. 
ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ!!! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ

Το αίνιγμα του Mary Celeste

Image
Το όνομα Mary Celeste παραπέμπει σε ένα από τα μεγαλύτερα, για μερικούς το μεγαλύτερο, μυστήρια της θάλασσας, ή ορθότερα, της ναυσιπλοΐας. Οι ναυτικοί του 19ου αιώνα χρησιμοποιούσαν τον όρο «στοιχειά» για τα πλοία εκείνα που έπλεαν χωρίς πλήρωμα, ακυβέρνητα, στους ωκεανούς. Οι λόγοι της εγκατάλειψής τους ήταν άλλοτε αρκετά απλοί (πειρατείες, προσαράξεις, φυσικά φαινόμενα) και άλλοτε περισσότερο ομιχλώδεις. Κάθε καπετάνιος που συναντούσε ένα στοιχειό είχε την υποχρέωση να προσπαθήσει να το ρυμουλκήσει σε λιμάνι, καθώς αποτελούσε σοβαρό κίνδυνο για τη ναυσιπλοΐα. Κάπως έτσι ξεκινά και η ιστορία του Mary Celeste.

Γ Ε Ω Ε Ν Ε Ρ Γ Ε Ι Α

Εισαγωγή στις Φυσικές Ενέργειες-Δυνάμεις που επηρεάζουν τη γαία

Πολλά είδη  ΦΥΣΙΚΩΝ ΄΄ενεργειών΄΄, που κατά το ρου της ιστορίας οι φυλές της γης ονόμαζαν ΄΄θετικές΄΄ και ΄΄αρνητικές΄΄ περιβάλουν τη γη, δημιουργώντας και άλλες ίσως δυνάμεις που απορρέουν από αυτές.  Ενέργειες που δεν έχουν να κάνουν με τη σημερινή τεχνητή ενεργειακή επιβάρυνση από των ανθρώπων έργα. Ενέργειες όπως οι γεωπαθογόνες ακτινοβολίες (παρακάτω 2 εικόνες) και τα τελλουρικά ρεύματα ή απλά τελλούρια.



Αλλη μορφή ενέργειας είναι το λεγόμενο 'ΓΟΡΓΟΝΙΟ', ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ...  ΑΛΛΑ

Μυστήρια του μυαλού

 
Πολλοί επιστήμονες και φιλόσοφοι προσπάθησαν να εξηγήσουν και να ερμηνεύσουν ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του και να αποδείξουν με τους πιο ευφάνταστους τρόπους τις θεωρίες που διατυπώθηκαν. Παρότι ωστόσο οι επιστήμη και η ανθρώπινη σκέψη έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου, κανείς δεν έχει καταφέρει να δώσει επαρκείς εξηγήσεις που ν' αποκαλύπτουν τα μυστήρια του εγκεφάλου.

Τα μυστήρια, περίεργα, παράξενα και ασυνήθιστα του κόσμου


Πόσα δεν ξέρεις...!!!

·         Το πατρικό όνομα της μητέρας του αστροναύτη Buzz Aldrin, του πιλότου του Apollo 11, που πάτησε δεύτερος το πόδι του στη σελήνη μετά τον Neil Armstrong, ήταν Moon (Σελήνη).
·         Το πλαγκτόν αποτελεί το 85% όλων των ζώντων οργανισμών στη Γη…
·         Το αρχαιότερο γνωστό λαχανικό είναι ο αρακάς.

"TO ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ" ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΟΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ... ....


ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΤΟΣΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ, ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΕΤΣΙ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ ΘΑ ΦΑΝΗ ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ...
     
ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΩΡΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΤΡΕΙΣ ΦΑΣΕΙΣ (ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ) ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ - 

ΣΧΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ (ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ), (ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΘΕ'Ι'ΟΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ?)  ΠΟΥ ΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟ ΘΕΩΡΗΜΑ ΤΟΥ ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ Μ' ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ.

ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΙ ΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΜΗΝΙΣΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ Ή ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ...



Είδαμε προηγουμένος (σε προηγούμενο κεφάλαιο) οτι κατά την Γεωμετρική απόδειξι της υπάρξεως της Χαμένης Ενέργειας του 82,2% (Σκοτεινή Ενεργεια) σχηματίζονται μέσα στη 7η και 13η Ακτινωτή Δημιουργική χοάη (κώνο) δυο Απολλώνειοι Σφαίρες ή στην Πραγματικότητα Πυθαγόρειοι σφαίρες, σε κάθε σύμπαν που περιέχεται μεσα στή χοάνη.

Αυτές οι δύο σφαίρες τέμνονται μεταξύ τους και η τομη τους σχηματίζει ενα σφαιρικό μηνίσκο.

Αυτός ο σφαιρικός μηνίσκος που δημιουργήθηκε εκ κατασκευής κατά την ενεργοποίησην

ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΤΟ ¨ΚΥΠΕΛΛΟ¨ ΤΟΥ ΝΟΥ ΣΑΣ ...


 …Η αρχή κάθε προβλήματος ξεκινά μέσα μας, επειδή δεν έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, επειδή δεν θεωρούμε τον εαυτό μας άξιο και όσιο για να επικοινωνήσει με τον συμπάν…
ΜΕΓΑ ΣΦΑΛΜΑ αυτό αδέλφια μου….
               …όχι μονό ο καθένας μας είναι άξιος και μοναδικός για να επικοινωνήσει με το ΠΑΝ, αλλά και εν ¨δυνάμει θεό¨ που μπορεί να φτιάξει το μέλλον του έτσι όπως ακριβώς το επιθυμεί. Ότι βιώνουμε γύρω μας είναι αποτέλεσμα των συνειδητών

ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.........



«Γι’ αυτούς  που ψάχνουν να τον καταλάβουν, ο θάνατος είναι μία άκρως δημιουργική δύναμη. Οι υψηλότερες πνευματικές αξίες της ζωής προέρχονται Γι’ ααπό τη σκέψη και τη μελέτη του θανάτου.»

 Dr. Elisabeth Kubler-Ross
    

 Το πένθος είναι η απάντηση της ψυχής απέναντι στην απώλεια. Ως απώλεια δεν εννοούμε μόνο το θάνατο ενός αγαπημένου προσώπου ή ζώου αλλά αναφερόμαστε γενικά και σε καταστάσεις όπως χωρισμός, ακρωτηριασμός, μαστεκτομή συνταξιοδότηση, απώλεια αγαπημένων υλικών αγαθών κ.α.
      
Παρ όλο που πολλές φορές συσχετίζουμε το πένθος με τα συναισθήματα της λύπης ή και της κατάθλιψης, η αλήθεια είναι ότι το πένθος αγγίζει και άλλες πλευρές μας, όπως σωματικές, κοινωνικές και πνευματικές.

   Ο ψυχικός πόνος του πένθους είναι τόσο μεγάλος που μερικές φορές οι άνθρωποι αναζητούν τρόπους να τον αποφύγουν παρά να περάσουν από τα στάδια του. Δυστυχώς ο τρόπος αυτός δεν επιτρέπει
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα