Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Έκτακτο : Προετοιμασία μεγάλου Σεισμού στην Καλιφόρνια;;;


Τεράστια τμήματα της νότιας Καλιφόρνιας και της Αριζόνα  αναφέρουν τη μυρωδιά του θείου παντού, αρχίζοντας αναφορές εδώ και 24 ώρες. 

Φαίνεται σαν να είχαμε πολλούς μικρούς σεισμούςκαι μαζικούς θανάτους

Ο γλάρος Ιωνάθαν Λίβινγκστον (ΒΙΝΤΕΟ)


Βασισμένη στο βιβλίο του Richard Bach "Ο γλάρος Ιωνάθαν Λίβινγκστον», με την υπέροχη μουσική και τους στίχους του Neil Diamond, η ταινία μάς ταξιδεύει στους απέραντους ορίζοντες των δυνατοτήτων μας.
"Πέταξε" σημαίνει αποδεσμεύσου, σπάσε τις προσκολλήσεις, έχε εμπιστοσύνη στη δύναμη του αόρατου. 

Αυξάνεται η ανησυχία για τον Apophis

Ξαναμεγαλώνει η ανησυχία για ενδεχόμενη σύγκρουση του αστεροειδούς Apophis, και για αυτό τον λόγο σχεδίαζεται μία ειδική διαστημική αποστολή που θα πραγματοποιηθεί το 2020 με την εκτόξευση ενός «ελκυστήρα βαρύτητας» βάσει του οποίου θα δοκιμασθούν μέθοδοι εκτροπής της τροχιάς του αστεροειδή.

20120906-apophis

Παραγγελία Πίτσας....Το Μελλον Ειναι Εδω Και Ειναι Τρομακτικο!


Τηλεφωνήτρια : "Pizza "τάδε", καλησπέρα σας."

Πελάτης : "Καλησπέρα, θα ήθελα να δώσω μια παραγγελία."

Τηλεφωνήτρια : "Θα μπορούσα να έχω τον ΕΑΤ σας, παρακαλώ;"

Πελάτης : "Τον Εθνικό Αριθμό Ταυτοποίησής μου (National ID Number), ναι, μια στιγμή, ορίστε, είναι ο 6102049998-45-54610."

Τηλεφωνήτρια : "Ευχαριστώ, κύριε Sheehan. Λοιπόν η διεύθυνσή σας είναι 1742 Meadowland Drive, και ο αριθμός τηλεφώνου σας 494-2366. Το επαγγελματικό τηλέφωνό σας στην Lincoln Insurance είναι 745-2302 και ο αριθμός του κινητού σας 266-2566. Από ποιον αριθμό καλείτε ;"

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!! TOMMY LEE

Η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου και 

πολλοί ήταν εκείνοι που είδαν με 

διαφορετικό 

μάτι τη χώρα μας!  


Ο Tommy Lee γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά 

μεγάλωσε στο Los Angeles.



Έγινε γνωστός όχι μόνο για τη μουσική του 

αλλά και για τη σχέση του με την 

σεξοβόμβα 

Pamela Anderson.

Πρόσφατα κοινοποίησε στην προσωπική 

του σελίδα στο facebook ένα κείμενο για 

την 

Ελλάδα το οποίο 

αγκαλιάστηκε από τους θαυμαστές του από την πρώτη στιγμή.


«Επειδή είμαστε μια μικρή, φτωχή χώρα γεμάτη από ανθρώπους με μεγάλες καρδιές


Επειδή ποτέ δεν επισκεπτόμαστε κάποιον με άδεια χέρια

Το τελος του κοσμου ...... όπως το συναντάμε στις αρχαίες γραφές!



Σύμφωνα με την Ινδουϊστική παράδοση περί Κοσμολογίας, τώρα πλησιάζουμε το τέλος της Κάλι Γιούγκα (της Εποχής
του Σιδήρου), η οποία είναι ο τελικός και ο πιο αρνητικός από τους κύκλους των Γιούγκα (Εποχών) ανάπτυξης των όντων.
Κάθε Γιούγκα είναι σαν μία εποχή ενός υπέρ-κοσμικού έτους, ακόμη πιο μεγάλου από το κοσμικό έτος της μετάπτωσης του Ισημερινού. Όταν η Γη έφθασε στην παρούσα φάση εκδήλωσής της και η πρώτη Γιούγκα άρχισε (η Σάτυα Γιούγκα που σημαίνει Αγνή Εποχή), η ανθρωπότητα μετακινήθηκε μόλις ελάχιστα από την αρχική της κατάσταση της θεϊκής αθωότητας.Αυτή ήταν η λεγόμενη Χρυσή Εποχή.

8 αρχαίες γραφές παραμένουν στο σκοτάδι


Οι επιστήμονες έχουν αποκρυπτογραφήσει πολλές και σημαντικές αρχαίες γραφές, όμως κάποια κείμενα δεν έχουν ακόμα καταφέρει να τα διαβάσουν


8 αρχαίες γραφές παραμένουν στο σκοτάδι


Οι ειδικοί δεν βρίσκουν αρκετό υλικό και σύνδεσμο με μια γνωστή γλώσσα
Το κείμενο που αναγράφεται στον Δίσκο της Φαιστού, η Γραμμική Α, κι έξι ακόμα γραφές του αρχαίου κόσμου κρατούν καλά κρυμμένα τα μυστικά τους, μιας και κανείς δεν έχει καταφέρει ακόμα να τις διαβάσει.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ Η ΓΡΑΜΜΙΚΗ Α

Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΟΥΔΗ
Πολιτιστικό γεγονός διεθνούς εμβέλειας είναι η ανάγνωση της Γραμμικής Γραφής Α από τον Ηρακλειώτη ερευνητή Μηνά Τσικριτζή. Μελέτη η οποία κυκλοφορεί τις επόμενες μέρες από τις εκδόσεις της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης με τίτλο: «Γραμμική Α. Συμβολή στην κατανόηση μιας αιγαιακής γραφής».
Το βιβλίο που προλογίζεται από την επίκουρο καθηγήτρια Προϊστορικής Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, Κατερίνα Κόπακα, αναμένεται να προκαλέσει έντονους και γόνιμους προβληματισμούς στη διεθνή επιστημονική κοινότητα αλλά και στους μη ειδικούς, αφού σύμφωνα με την τεκμηριωμένη άποψη του μελετητή, η Γραμμική Γραφή Α είναι ελληνική γραφή, η οποία -όπως είναι φυσικό- μετατοπίζει ιστορικά τη χρήση της ελληνικής γραφής στην περίοδο (1750 π.Χ. – 1450 π.Χ.).

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ

Τό μνημόνιο σύντομα θά καταρρεύση.  
Δεν το λέμε εμείς, αλλά οικονομολόγος μεγάλης συμβουλευτικής εταιρίας επενδύσεων, της Capital Economics.
Σύμφωνα με τον Ben May, το μνημόνιο θα καταρρεύσει, αφού τα στοιχεία δείχνουν ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν, ενώ την ίδια ώρα οι ευρωπαίοι, θα

Οι πόρτες... της ζωής μας


Πόρτες. Συνειδητοποιώ τελευταία πόσο σημαντικές είναι. Συναντάμε πόρτες σ' όλη μας τη ζωή. Η μία πόρτα ανοίγει μια άλλη και αυτή άλλη μία. Μία αλυσίδα επιλογών. Η ζωή, μας δίνει απλόχερα τόσες πολλές. Κάνουμε τις επιλογές μας, είτε είναι λάθος είτε σωστές. Αλλά οτιδήποτε κι αν κάνουμε, να  ‘μαστε πάλι, στεκούμενοι μπροστά από δύο πόρτες – ή και παραπάνω. Αν είναι παραπάνω, είναι εντάξει. Οι δύο πόρτες, είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν. Με κάποιες από αυτές είναι εύκολο – απλά τις ανοίγουμε και προχωράμε παρακάτω, στην επόμενη. Με κάποιες άλλες… απλά πρέπει να βρούμε ένα κλειδί.

ΟΤΑΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΙΘΩ ΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.


Τουργκούτ Οζάλ – Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες ,φτάνει να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια ανθρώπους από την εδώ μεριά και να τελειώνουμε μια και καλή με δ’αύτους.
 – Αν και πεθαμένος ο Τουργκούτ Οζάλ το σχέδιο εφαρμόζεται και με επιτυχία μάλιστα.
 Οχι πως φταίνε οι οικονομικοι μετανάστες αλλά... 
τι ρατσισμός, αντί ρατσισμός ,τι ανθρώπινα δικαιώματα, τι συνθήκη του Δουβλίνου 2, τι αγώνας για την εκμετάλλευση των αλλοδαπών, τι εγκληματικότητα ,τι για τον φράκτη στον Εύρο, τι για κατάργηση των συνόρων, τι Αιγαίο τι Θράκη, και τόσα άλλα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα