Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

παρασκευή, 21 Σεπτέμβριος 2012 16:06 onalert.gr
E-mail Εκτύπωση PDF
alt Του Π. ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ
Ο Ναίμ Ελγαντούρ πρόεδρος της Μουουλμανικής Ένωσης Ελλάδος,προφανώς δεν γνωρίζει ή κάνει πως δεν γνωρίζει τι πραγματικά σημαίνει ρατσισμός και ειδικά εναντίον των μουσουλμάνων. Δεν παριστάνουμε τους ανήξερους, ούτε αρνούμαστε ότι μεμονωμένα περιστατικά ρατσιστικής βίας γίνονται και στην Ελλάδα. Όχι μόνο τώρα, με την “ανθηση” της Χρυσής Αυγής,αλλά και πολύ παλιότερα.

Όμως σε καμία περίπτωση κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει την πλειοψηφία των Ελλήνων για “ρατσιστικές συμπεριφορές”  .Κάθε άλλο. Ακόμη και πολίτες που ζουν σε περιοχές που χρόνια τώρα ταλαιπωρούνται από την μαζική προσέλευση μεταναστών στις γειτονιές τους, αντιδρούν με ιώβεια υπομονή. Και προς τους μετανάστες και προς τις ανίκανες ελληνικές κυβερνήσεις που δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν το πρόβλημα προς όφελος και των μεταναστών και των Ελλήνων πολιτών.

Βαρέθηκα να φοβάμαι…


Βαρέθηκα να φοβάμαι…

«Τρία χρόνια τώρα δεν κάνω τίποτε άλλο από το να φοβάμαι.

Στην αρχή φοβόμουν μη φτάσει η θύελλα και στη χώρα μας και δε μιλούσα, μέχρι που κάποια νύχτα άκουσα το βουητό της.

Μετά, φοβόμουν μη μας κόψουν τα δώρα και δεν έβγαζα άχνα, μέχρι που ήρθαν τα Χριστούγεννα και τα δώρα κόπηκαν.

Φοβόμουν μη μου μειώσουν το μισθό και δεν έλεγα κουβέντα σε κανέναν, μέχρι που

Ο Ιάπωνας υπουργός οικονομικών δολοφονείται, νέος Κινέζος ηγέτης χάνεται, Η ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ


«Όλα αυτά τα περιστατικά είναι ο επιθανάτιος ρόγχος της Κλίκας
που θέλει να εγκαταστήσει μια Παγκόσμια Κυβέρνηση αφού ξεκινήσει τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο. «

Benjamin Fulford
Ο Tadahiro Matsushita, ο Ιάπωνας υπουργός οικονομικών δολοφονείται σε μια προσπάθεια της Κλίκας να αποσπάσει εκβιαστικά περισσότερα χρήματα από την Ιαπωνία. Επιπροσθέτως ο επόμενος ηγέτης της Κίνας Xi Jinping εξαφανίστηκε από την δημόσια θέα μετά από την απόφαση του να αποφύγει μια συνάντηση με την Hillary Clinton και αφού αρνήθηκε να χρηματοδοτήσει την Κλίκα της την περασμένη εβδομάδα.

ΛΑΜΠΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ , ΕΜΒΟΛΙΑ ,ΤΟΞΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

Γράφει ο Δικέφαλος  


Σημείωση: ΕΙΜΑΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (και είναι η ιστορία του παιδιού μου).
Με αφορμή το άρθρο:


ΑΡΝΗΘΕΙΤΕτην ΑΓΟΡΑ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ! - πάση θυσία!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ


μετάφραση-επιμέλεια: Βίκυ Χρυσού


Θα ήθελα να σας επισημάνω μερικά πράγματα τα οποία είναι πολύ σημαντικά και θα ήθελα να τα διαβάσουν όλοι οι γιατροί(δύσκολο), οι γονείς (επίσης δύσκολο) και προέρχονται μετά από πολύ ψάξιμο και σύνθεση στοιχείων με επιστήμονες.


Απλά δεν ήρθε η ώρα ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη ακόμα.


-Αυτά που λέει ο επιστήμονας είναι απολύτως ακριβή

Απορρίφθηκε το δικαίωμα των Ευρωπαίων να γνωρίζουν ποια μεταλλαγμένα προϊόντα τρώνε


Η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου απέρριψε την υποχρεωτική σήμανση τροφίμων που προέρχονται από ζώα που έχουν τραφεί με γενετικά τροποποιημένες τροφές.
Αν και η σχετική τροπολογία κέρδισε την πλειοψηφία των ψήφων του Ευρωκοινοβουλίου, λόγω της καταψήφισης από την πλειοψηφία τωνσυντηρητικών, δεν

Η σχολή των Θεών.






 

''Les Miserables'' Elio D’ Anna ‘’Η Σχολή των Θεών’’
Κατάλαβα ότι η ανθρωπότητα υποφέρει επειδή ‘’βλέπει’’ τον κόσμο άνω- κάτω. ‘’Πιστεύω’’ και ‘’βλέπω’’ είναι ένα και το αυτό, αλλά οι άνθρωποι τα αντιλαμβάνονται ως ξεχωριστά, να τα διαχωρίζει ο χρόνος και περιμένουν να δουν για να πιστέψουν. Τα βάσανα και ο πόνος υπάρχουν γιατί είναι ο μόνος τρόπος που η ανθρωπότητα διαθέτει για να γεμίσει αυτό το απατηλό κενό.
Όταν τα ‘’πιστεύω’’ και ‘’βλέπω’’, συγχωνεύονται σε έναν άνθρωπο, τότε αυτός εξαλείφει κάθε βάσανο και κάθε πόνο απ' τη ζωή του, και τα εξορίζει για πάντα από το προσωπικό του σύμπαν.
«'Πίστευε για να δεις' είναι ο νόμος του δημιουργού, του ονειρευτή, είναι ο νόμος όποιου κυβερνάει, είναι ο αναπόφευκτος νόμος των βασιλιάδων — είπε, καθώς η αυλαία ήδη σηκωνόταν - Το πιστεύω, ανήκει στην τέχνη του να ονειρεύεσαι, και είναι η ενδόμυχη ιδιότητα του ονειρευτή... Στη ρίζα τού πιστεύω, υπάρχει το δημιουργώ...

Στροφή της ΔΕΛΤΑ στις ελληνικές ζωοτροφές – μία μεγάλη νίκη 52.000 πολιτών!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ GREENPEACE
Με τη συμπλήρωση 10 ωρών δυναμικής δράσης της Greenpeace έξω από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΔΕΛΤΑ, οι ακτιβιστές της Greenpeace μαζί με 52.000 πολίτες κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη δημόσια δέσμευση της εταιρείας για πλήρη αντικατάσταση της εισαγόμενης σόγιας στις ζωοτροφές με ελληνικές πρώτες ύλες.
Στην αυριανή συνάντηση της Greenpeace με τους εκπροσώπους της ΔΕΛΤΑ, εκτός από ένα σαφές σχέδιο δράσης σκοπεύουμε να εξασφαλίσουμε την υποκατάσταση της σόγιας

Κ.Χαρδαβέλας: Έκρυψαν το πετρέλαιο για να μας βάλουν στο ΔΝΤ

Εικόνα


Γιατί ο Γ. Παπανδρέου έλεγε «όχι» στις έρευνες

Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Το newsbomb στο τρίτο και τελευταίο μέρος σήμερα της μεγάλης δημοσιογραφικής του έρευνας που αποκαλύπτει μια μεγάλη εθνική προδοσία με τον ορυκτό μας πλούτο, συνδέει την απόκρυψη του πλούτου αυτού από τις τελευταίες κυβερνήσεις με την τελική υπαγωγή της χώρας στην κόλαση της τρόικα.

ΣΩΣΤΕ… ΚΡΥΨΤΕ… ΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΣΠΟΡΟΥΣ !!!



Ήταν απλά θέμα χρόνου οι ελληνικές ντόπιες ποικιλίες σπόρων να βρεθούν στο στόχαστρο της επίθεσης, όπως αυτή εξαπολύεται με την μορφή του κλεισίματος της Τράπεζας Διατήρησης Γενετικού Υλικού.
Η αλήθεια είναι ότι γενικά η συγκυρία δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερη για τις φυσικές, ντόπιες ποικιλίες σπόρων σε παγκόσμιο επίπεδο, οι οποίες με κάθε τρόπο επιχειρείται να εξαφανιστούν και να

ΟΙ ΗΛΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ


Πουλιά, ψάρια, σε όλο τον κόσμο έχουν πεθάνει σε τεράστιους αριθμούς κατά τη διάρκεια των τελευταίων 2 ετών. Πάνω από 100.000 ψάρια ξεβράστηκαν στο Αρκάνσας.  Χιλιάδες πουλιά έπεσαν από τον ουρανό σε όλο τον κόσμο. Γιατί; Αναμφισβήτητα, η αυξημένη ηλιακή δραστηριότητα σε συνδυασμό με μια τρύπα στη μαγνητόσφαιρα της Γης θα μπορούσε

ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΣΙΤΑΡΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΕΤΩΝ



Η επιστημονική και βιομηχανική ερευνητική οργάνωση Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας (CSIRO) έχει αναπτύξει μια νέα ποικιλία γενετικά τροποποιημένου σίτου που περιέχει μια τροποποιημένη πρωτεΐνη και ένζυμο μηχανισμό καταστολής που μερικοί επιστήμονες λένε τώρα θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρά

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ - ΚΡΟΝΟΣ & Β. ΔΕΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ


 
                                                Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ


Κάθε φορά που ο Κρόνος εγκαταλείπει κάποιο ζώδιο για να περάσει σε ένα άλλο σημειοδοτεί κάποια νέα δεδομένα σε όλα τα επίπεδα. Στο Σκορπιό ο Κρόνος θα περάσει στις 6 Οκτωβρίου 2012.

Στο Σκορπιό, βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που θα περάσει, έχει περάσει πάμπολλες φορές και θα περάσει κι άλλες, όμως για πρώτη φορά θα περάσει από το ζώδιο

Σκηνικό κρίσης Γ’ Παγκόσμιου Πολέμου – Πρωτοφανείς προειδοποιήσεις ΗΠΑ σε Κίνα!



Για πρώτη φορά οι ΗΠΑ προειδοποίησαν την Κίνα – έστω μέσω του Ιάπωνα ...
υπουργού Εξωτερικών – ότι «Θα έχουν να κάνουν μαζί τους αν τολμήσουν να αμφισβητήσουν με ενεργό τρόπο την ιαπωνική κυριαρχία στα νησιά Senkaku«!

Έτσι λοιπόν «Σε περίπτωση επίθεσης της Κινας στα νησιά Senkaku, οι ΗΠΑ θα την θεωρήσουν ως απειλή για τη δική τους εθνική ασφάλεια, όπως προβλέπει το Σύμφωνο αμοιβαίας συνεργασίας και εγγυήσεων ασφαλείας μεταξύ ΗΠΑ και Ιαπωνία, που υπεγράφη το 1960″.

« …ΕΣΥ Συνέχιζε να πηγαίνεις κόντρα στην ¨ροη του κοπαδιού¨ και η δικαίωση ΣΟΥ είναι θέμα ελάχιστου χρόνου!».



Όταν έρθει ο καιρός που θα νιώσεις ΜΟΝΟΣ ανάμεσα σε πλήθος ανθρώπων και ο κύκλος των φίλων και συγγενών δεν θα σε αγγίζει εσώψυχα… Όταν έρθει η μέρα που θα νιώσεις ότι ¨πνίγεσαι¨ σε μια θάλασσα ¨άψυχων ανθρώπων¨ και θες να φύγεις ¨μακριά¨… Όταν έρθει η στιγμή που όλα θα σου φαίνονται ¨άδεια¨ και ανούσια σε ένα κόσμο ψεύτικο και ξένο για σένα… τότε ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να μείνεις μόνος με τον Εαυτό σου και να κάνεις ίσως τον πιο καθοριστικό διάλογο της ζωή σου μαζί Του. Εσύ και Αυτός, σαν να μιλάς στο είδωλο σου όταν αντικατοπτρίζεται σε έναν καθρέπτη, μονό που Αυτός είναι ¨πιο αληθινός¨ από εσένα διότι ΕΣΥ είσαι εγκλωβισμένος σε ένα κόσμο σαθρό και εικονικό, ενώ Αυτός ¨δονείται¨ σε ανώτερες συχνότητες και γνωρίζει

Αρχαια Ελλαδα.Εκγυμναση και Πολεμικες τεχνες.


"Οσον αφορα την γυμναστικη θα πρεπει να την θεωρουμε επιστημη και καθολου κατωτερη τεχνη απο οποιαδηποτε αλλη."
ΦΙΛΟΣΤΡΑΤΟΣ.

Ενα απο τα σημαντικοτερα θεματα των αρχαιων Ελληνων ειναι η εκγυμναση του σωματος που ειχε σκοπο το αποτελεσμα της αρμονιας.Δεν χωρουσε για τον Ελληνα η μονοπλευρη αντιληψη μιας ανθρωπινης οντοτητας που ειναι μονο πνευματικη η΄μονο γυμνασμενη.Η αρμονικη συζευξη αυτων των δυο ηταν το επιθυμητο αποτελεσμα.
Η γυμναστικη ηταν για τους αρχαιους το κυριοτερο μεσω αγωγης των νεων και γι΄αυτο υπηρχαν παρα πολλα

Λέσχη Μπίλντερμπεργκ: «Τα νησιά της Ελλάδας- Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος- Η αύξηση του πληθυσμού».


Στην τελευταία συνάντηση τα μέλη της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ , η οποία θεωρείται παγκόσμια σκιώδης κυβέρνηση του πιο ισχυρού παγκόσμιου οργάνου των Μασόνων, συμφώνησαν στην έναρξη
ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου.

Στο συμπέρασμα αυτό.... κατέληξαν

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.



Οι Έλληνες μπορούν να πολεμήσουν εναντίον οποιουδήποτε.. εναντίον μουσουλμάνων, ορθόδοξων ή καθολικών χριστιανών ακόμα κι εξωγήινων. Όμως η καθυστέρηση σε συνδυασμό με τον ευμετάβλητο χαρακτήρα των Ελλήνων, οδηγεί σ’ ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Η Δύση όλα αυτά τα γνωρίζει κι από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του σύγχρονου ελληνικού κράτους ακολουθεί την ίδια πολιτική.
Προστατεύει το ελληνικό σύστημα μ’ εξωτερικές παρεμβάσεις. Δεν υπάρχει άλλο κράτος στον κόσμο, που να απειλείται με τη συχνότητα και την ποικιλία εχθρών, όσο απειλείται η Ελλάδα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα