Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Αόρατη σκοτεινή ύλη "πλησιάζει" τον Ήλιο!Η Αορατες Σκοτεινες Οντοτητες?

http://www.nooz.gr/image.ashx?fid=522821
Μια διεθνής αστρονομική ομάδα θεωρεί ότι ανίχνευσε μεγάλες ποσότητες αόρατης «σκοτεινής ύλης» κοντά στον Ήλιο.

Οι εκτιμήσεις τους ενισχύουν τη θεωρία ότι όχι απλώς ο γαλαξίας μας περιβάλλεται από μία τεράστια «άλω» σκοτεινής ύλης, αλλά ότι αυτή η μυστηριώδης μορφή ύλης βρίσκεται...


 πολύ πιο κοντά, στο ίδιο το ηλιακό μας σύστημα.

Η δύναμη της αδράνειας



Πού είναι το «καινούργιο», το «φρέσκο» που περιμένει με μεγάλη αγωνία η ελληνική κοινωνία, για να πιστέψει ότι υπάρχει κάπου μια χαραμάδα αισιοδοξίας; Σίγουρα όχι στη Βουλή, στα κόμματα και γενικότερα στο πολιτικό σύστημα. Η κυβέρνηση παλεύει με την τρόικα και η διαπραγμάτευση έχει ρουφήξει όλη της την ενέργεια, όλα της τα κουράγια. Οι άνθρωποι που αντέχουν την πίεση, καταλαβαίνουν τι διακυβεύεται και γνωρίζουν τα θέματα, είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Οι ξένοι εντυπωσιάζονται με τη δύναμη της αδράνειας, το πώς είναι δυνατόν η διοίκηση και η πολιτική στην Ελλάδα να είναι, ύστερα από όλα αυτά που έχει περάσει η χώρα, αυτό που λένε business as usual.

ΕΚΤΑΚΤΟ... ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.


Επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στην περιοχή της Ομόνοιας, επί της οδού Σταδίου, καθώς ομάδα μουσουλμάνων που είχαν συγκεντρωθεί για να διαδηλώσουν κατά ταινίας που προβάλλεται στις ΗΠΑ και έχει ως θέμα τον προφήτη Μωάμεθ, προσπάθησε να πραγματοποιήσει πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία και ανακόπηκε από διμοιρία των ΜΑΤ.

"ΞΑΛΑΦΡΩΣΑΝ" ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΡΟΔΟ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ


Αφού παραβίασαν την είσοδο διαμερίσματος στη Ρόδο, άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν χρυσαφικά, χρυσές λίρες και ηλεκτρονικές συσκευές με την αξία των κλοπιμαίων να αγγίζει τις 10.000 ευρώ. Η αστυνομία του νησιού έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών χωρίς να έχει καταφέρει κάτι μέχρι στιγμής...
 
 


ΠΗΓΗ 
       ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Σωματικά και φυσικά αλλάζουμε από όντα με άνθρακα και 2 δομές στο DNA σε όντα ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ με 1024 δομές στο DNA

Σωματικά και φυσικά αλλάζουμε από όντα με άνθρακα και 2 δομές στο DNA σε όντα ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ με 1024 δομές στο DNA, και αυτό γιατί οι κρυσταλλικές δομές μπορούν να επιβιώσουν σε υψηλά ενεργειακά επίπεδα και διαστάσεις. Πράγματι γίνεται μια συγχώνευση των σωμάτων μας με δομές DNA όμοιες με αυτές του Σειρίου που μοιάζει με την δική μας δομή, και με λιγότερες παρενέργειες. Δεν αλλάζουν σε κρυσταλλική μορφή μονάχα οι άνθρωποι αλλά και όλες οι μορφές ζωής πάνω στον πλανήτη : τα ζώα, τα φυτά όλα αλλάζουν. Τίποτα δεν θα πεθάνει και τίποτα δεν θα χαθεί γιατί

Ας κοιτάξουμε επιτέλους την Ιστορία κατάματα.

Στο σημείο αυτό θα αναφέρω ένα άλλο θέμα: Κάποιοι θέλοντας να υποβαθμίσουν τους σημερινούς Έλληνες, ισχυρίζονται ότι αλλοιωθήκαμε γενετικά κατά την διάρκεια των 400 χρόνων σκλαβιάς από τους τούρκους. (Πνευματικά δεν το συζητούμε ...; εξακολουθούμε να εκφυλιζόμαστε ...; ). Αλλά, γενετικά ΟΧΙ κύριοι. 

Επί τουρκοκρατίας δεν αλλοιωθήκαμε. Το αντίθετο μάλιστα. Οι κατακτητές αλλοιώθηκαν και θα αναφέρω παρακάτω τα επιχειρήματα. ΑΝ οι Έλληνες αλλοιώθηκαν γενετικά, αυτό συνέβη στα 1000 χρόνια της

ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ!!!




Λόρδος Βύρων:
Περιφρονώ τη φυλή των Ελλήνων 






Ο λόρδος Μπάιρον με κόκκινα παπούτσια και φουστανέλλα

Λόρδος Βύρων: Πώς έλαμψε διά τής απραγίας του και τον θαυμάσαμε γι αυτό: «
Η περίπτωση τού λόρδου Βύρωνα είναι μια άλλη απόδειξη τής ομαδικής παράνοιας, που χαρακτήριζε και χαρακτηρίζει ακόμη τους νεοέλληνες από την Επανάσταση μέχρι τις ημέρες μας. Πρόκειται για μια ομαδική αυθυποβολή

Σταυρός: Το Αρχαίο Ελληνικό σύμβολο του Θεού Ήλιου-Δία






Το πανάρχαιο σύμβολο του σταυρού στην Κνωσό το 1600 π.Χ.

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί η ελληνική σημαία φέρει ισοσκελή σταυρό και όχι τον ανισοσκελή χριστιανικό;
Η πιθανότερη απάντηση είναι ότι οι κατασκευαστές του εθνικού σύμβολου... πρέπει να γνώριζαν περισσότερα από ότι νομίζαμε!
Ο ισοσκελής σταυρός ήταν ανέκαθεν ιερό σύμβολο των θαλασσοπόρων Ελλήνων, μιας και συμβόλιζε τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Οι θαλασσοκράτορες Κρήτες αλλά και γενικότερα οι θαλασσινοί Έλληνες με τα αναρίθμητα νησιά και τα ποντοπόρα ταξίδια τους, όφειλαν να γνωρίζουν στοιχεία προσανατολισμού με κάθε δυνατή λεπτομέρεια.
Κάτι που ίσως οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν σήμερα, είναι οτι η Ελληνική σημαία στην σημερινή της μορφή ,αποτελούσε την σημαία των

Οι υπηρεσίες του “Φέρε” και της διαδικασίας, βλάπτουν σοβαρά την υγεία και μπλοκάρουν την παραγωγή και την πρόοδο.




του Αλέξανδρου Γιατζίδη, Μ.D., medlabnews.gr

Έχουμε καταντήσει μια κοινωνία του “Φέρε”
 Φέρε αυτό το χαρτί, φέρε εκείνο το χαρτί και ξαναφέρε και ξαναφέρε…..

Γιατί; Γιατί δεν παράγουμε, απλά συντηρούμε δουλειές. Συντηρούμε υπηρεσίες και στον ιδιωτικό αλλά και στον δημόσιο τομέα.

Σκεφτείτε πόσες υπηρεσίες που συναλλάσσεστε, από την εφορία μέχρι την τράπεζα είναι υπηρεσίες του φέρε. Θα μου πείτε ανέκαθεν υπήρχε αυτό αλλά τώρα πια έχει αυξηθεί στον υπέρτατο βαθμό. Σκεφτείτε πόσες φορές

Πόσο ωφέλιμα είναι τα αυγά; Πόσα αυγά επιτρέπεται να τρώμε καθημερινά;

του Aλέξανδρου Γιατζίδη, Μ.D.



Το αυγό μαζί με το γάλα αποτελούν τις μόνες πλήρεις φυσικές τροφές, δηλαδή περιέχουν όλα τα απαραίτητα συστατικά για μια πλήρη και ισορροπημένη δίαιτα. Το αυγό είναι το δώρο της φύσης στη ζωή.

Το ασπράδι του αυγού αποτελείται κατά 45% από πρωτεΐνες ανώτερες όλων των άλλων φυσικών τροφών, καθόσον περιέχουν όλα τα απαραίτητα αμινοξέα για τον οργανισμό μας. Η κατανάλωση ενός αυγού ημερησίως συμβάλλει κατά 11% στην αναγκαία ημερήσια κατανάλωση πρωτεϊνών του ανθρώπου.

ΙΕΡΟΙ ΤΟΠΟΙ....ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΟΣ




ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΙΣ…(KAΘΑΡΣΙΣ)

Αδέλφια η άσκησις της ΑΡΕΤΗΣ, βάσις των Μυστηρίων διά της καθάρσεως, είναι ο κεντρικός ΗΛΙΟΣ της Αρχαιοελληνικής Κοσμοθεάσεως και Ουσία του Πολιτισμού μας. Ο κάθε ερευνητής και ο κάθε συν-ΕΛΛΗΝ , εάν τον ενδιαφέρη η ουσιαστική του ΑΝ-ΕΛΙΞ-ΙΣ εις τα λεπτοφυέστερα Πεδία…οφείλη να γνωρίζει εκείνα τα οποία δεν γνωρίζει, καθώς η λανθασμένη γνώμη είναι εμπόδιον δια την Αληθινήν Μάθησιν. Άνευ ΓΝΩΣΕΩΣ …, η καλπάζουσα φαντασίωσις της εγωπάθειας και ματαιοδοξίας, η οποία φαινομενικώς τα πάντα γνωρίζει, τον ΕΞΑΠΑΤΑ.

Συνιστώ την προσοχήν…δια εκείνους που θα προσέλθουν εις τα ΙΕΡΑ μας και συγκεκριμένα εις τον ΙΕΡΟΝ ΧΩΡΟΝ ΤΩΝ

ΘΕΑΤΡΑ


Η ηχητική των Αρχαίων Θεάτρων εξασφαλιζόταν με τα αντηχούντα αγγεία που βρίσκονταν ακριβώς κάτω από τα σκαλιά του κοίλου και τα σκηνικά άλλαζαν σχεδόν αυτόματα. 

Τα αντηχούντα αγγεία τοποθετούνταν σύμφωνα με έναν μαθηματικό υπολογισμό…… σε

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ


Ο φόβος, ειδικά όπως εμφανίζεται στον άνθρωπο της σημερινής εποχής, έχει πολλές μορφές. Εδώ θα εστιάσομε κυρίως στον ενστικτώδη φόβο και λιγότερο σε επίκτητες φοβικές καταστάσεις εμμονών και ψυχολογικού άγχους. Ο φόβος, κατά βάση, χαρακτηρίζεται ως ένα έμφυτο αίσθημα που υπακούει στο αρχέγονο ένστικτο της αυτοσυντήρησης. Είναι το εξαιρετικά δυσάρεστο συναίσθημα που καταλαμβάνει κάποιον στην παρουσία ή στην σκέψη πραγματικού ή υποθετικού κινδύνου.



Ο φόβος αποτελεί προειδοποιητικό σήμα και θέτει ολόκληρο τον οργανισμό σε ετοιμότητα συναγερμού ώστε να αντιμετωπισθεί μία απειλή και να αποτραπεί πιθανή βλάβη. Το συναίσθημα του φόβου διεγείρει το νευροφυτικό σύστημα και τους ενδοκρινείς αδένες, έτσι που το σώμα μπαίνει σε επιφυλακή και ρυθμίζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ικανό να αντιδράσει γρήγορα και δυναμικά, χωρίς την μεσολάβηση της σκέψης. Διακρίνεται από το άγχος στο ότι ο φόβος συνιστά αντίδραση σε μια συγκεκριμένη εξωτερική απειλή και υποχωρεί όταν η απειλή αποχωρήσει, ενώ το άγχος αποτελεί συναισθηματική απάντηση στην αναμονή ενός ασαφούς κινδύνου και διαρκεί πολύ περισσότερο από τον φόβο.

ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)


...ΤΌΣΑ ΕΖΗΣΑ , ΤΌΣΑ ΕΜΑΘΑ. ΤΌΣΑ ΛΕΩ ΚΙ' ΑΠ' ΟΣΑ 



ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΛΑ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ 

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΘΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ 

ΖΩΗ ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ...


ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ


Ο πολιτισμός στον Πόντο και η ποντιακή διάλεκτος »»»

Η ποντιακή είναι μία από τις λίγες διαλέκτους του ελληνικού λαού που σχετίζονται τόσο άμεσα με την αρχαία ελληνική γλώσσα. 

Σήμερα, με την γεωγραφική της έννοια δεν υφίσταται πλέον, όμως ακόμη και τώρα παρά το ότι πέρασε σχεδόν ένας αιώνας από τότε που ο Ποντιακός Ελληνισμός εκπατρίστηκε, εξακολουθεί να υπάρχει σε πολλές περιοχές της πατρίδας μας και κυρίως στη Μακεδονία όπου διαβιούν αμιγείς ποντιακοί πληθυσμοί. 

Ο γλωσσολόγος Ανθιμος Παπαδόπουλος, προβλέπει ότι με το πέρασμα του χρόνου θα συμβεί η πλήρης γλωσσική αφομοίωσή της με την επίδραση της νεοελληνικής γλώσσας και θα καταταγεί στην κατηγορία των νεκρών γλωσσών.
  
 Η ποντιακή διάλεκτος προέρχεται από την αρχαία Ιωνική, λόγω κυρίως της καταγωγής των αποίκων του Πόντου από την Ιωνική Μίλητο. Οι επιδράσεις που δέχτηκε στο πέρασμα των 26 αιώνων ζωής, προέρχονται από την κοινή των αλεξανδρινών χρόνων, και από τη μεσαιωνική κοινή του Βυζαντίου. 

Το... ξανασκέφτονται οι ξένες τράπεζες να αποχωρήσουν από την Ελλάδα


 Image
προστατευτικοί φραγμοί  που έθεσε η Τράπεζα της Ελλάδος καθιστούν πολύ ακριβή την έξοδο από τη χώρα. Μετά την Τράπεζα Κύπρου και η πορτογαλική Μillennium ανακρούει πρύμναν και παγώνει τα σχέδια πώλησης της θυγατρικής της στην Αθήνα. Στο μεταξύ, ως το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου θα έχει ολοκληρωθεί και συμφωνηθεί το σχέδιο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.
Την επόμενη εβδομάδα το υπουργείο Οικονομικών, η τρόικα και εποπτικές αρχές θα έχουν καταλήξει στην πρόταση που θα προωθήσει το υπουργείο για νομοθέτηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την τρόικα βρίσκονται οι εξής προτάσεις:

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ? ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΣΑΣ!

alt Tι σημαίνει ένα διαζύγιο; Την ανικανότητά μας να αγαπήσουμε. Αυτό βασικά σημαίνει. Όλα τα υπόλοιπα είναι οι δικαιολογίες μας. Την αποτυχία να αγαπηθούμε. Τη λαθεμένη αντίληψη που είχαμε για τον γάμο. Ο γάμος δεν είναι βίος ανθόσπαρτος. [...]

Μελετήστε με προσοχή την ακολουθία του Μυστηρίου [ενν. του γάμου]. Υπάρχει και μεταφρασμένη. Εκεί μέσα λοιπόν υπάρχουν όλα τα στοιχεία και όλες οι προϋποθέσεις που αν τις ζήσεις φθάνεις στην πληρότητα της σχέσης σου. Η Εκκλησία από την αρχή μας δείχνει τον δρόμο:  «Ευλογημένη η Βασιλεία του Πατρός...». Κι εκείνη τη στιγμή με το Ευαγγέλιο κάνει ο ιερέας το σημείου του Σταυρού. Τι σημαίνει αυτό; Τρία πράγματα βασικά.

ΣΟΦΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

 
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ  ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ 
ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΑΣ

ΠΗΓΗ
       ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
     

Το Ωροσκόπιο της εισόδου του Κρόνου στο Σκορπιό




Με το μηδέν και το άπειρο
να συμφιλιωθούμε

Κ.Γ. Καρυωτακης


Είναι συνηθισμένη πρακτική των αστρολόγων, όταν θέλουν να ανιχνεύσουν την δυναμική ενός πλανήτη σε κάποιο ζώδιο , να καταστρώνουν ωροσκόπιο τη στιγμή της εισόδου του , όταν δηλαδή είναι 00ο.00’

Η κρισιμότερη των μαχών είναι κοντά. Θα βάλετε όλοι ένα χεράκι βοηθείας;

Όσοι παρακολουθείτε την ειδησεογραφία, θα βλέπετε την προσπάθεια να μας περάσουν τα μέτρα των 11,5 δις και αποτυπώνεται το καλό πρόσωπο του (καλού;) Στουρνάρα να προσπαθεί για το καλύτερο και το κακό πρόσωπο του Τόμσεν να προσπαθεί να επιβάλλει χειρότερα μέτρα. Η ουσία είναι ότι προσπαθούν να μας πείσουν επικοινωνιακά ότι πρέπει να δεχθούμε τα 11,5 δις αλλιώς πάμε σε χάος.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ & εμεις… ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΜΕ…


Η Ελλάδα διατρέχει έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους της Ιστορίας της. Το συμβόλαιο θανάτου που την απειλεί και έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή, είναι δύσκολα αντιμετωπίσιμο και περιλαμβάνει:

1. Εθνική κυριαρχία (εκχώρηση δικαιωμάτων, εδαφών και ορυκτού πλούτου)

2. Μνημόνιο – Δανειακή Σύμβαση (Οικονομική υποδούλωση χωρίς διέξοδο)

3. Κάρτα του Πολίτη (Αφαίρεση και στέρηση δικαιωμάτων και Ελευθερίας)

Το Κρυμμένο Σχέδιο του ημερολογίου «Ονειρικό Ξόρκι» (Dreamspell - Thirteen Moon Calendar)


Το Κρυμμένο Σχέδιο του ημερολογίου «Ονειρικό Ξόρκι»
(Dreamspell) / ή «Το Ημερολόγιο των Δεκατριών
Φεγγαριών» (Thirteen Moon Calendar)Του Καρλ Γιόχαν Κάλλεμαν 

Υπέρ-αρκετοί άνθρωποι στον κόσμο ξέρουν για το ημερολογιακό σύστημα που επινοήθηκε από τον Χοσέ και την Λοϋντίν Αργκουέλλες στις αρχές της δεκαετίας του '90: Το Ξόρκι του Ονείρου (Dreamspell) / Ημερολόγιο των Δεκατριών Φεγγαριών το οποίο επικράτησε ως "ημερολόγιο των Μάγια".
 Παρά το γεγονός ότι αυτό το ημερολογιακό σύστημα δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ από τους Μάγιας. Στα λόγια του Άνταμ Ρούμπελ (Adam Rubel) του Σακ Μπε (Saq Be), μιας οργάνωσης που εκφράζει απόψεις ιθαγενών και κυρίως των Μάγιας: "Σχετικά με το Dreamspell και τη δουλειά του Αργκουέλλες: Είναι σαφής πιστεύω η ανάγκη και πρέπει όλοι εδώ να το κατανοούν αυτό, να ξεχωρίσουμε αυτό το σύστημα από οποιαδήποτε συσχέτιση με την παράδοση των Μάγιας. [ ...;] 
Αυτή είναι η επιθυμία των πρεσβύτερων, ότι η σύγχυση και η παραπλάνηση πρέπει να σταματήσει ."

Τα Μυστικά του Ημερολογίου των Μάγιας Αποκαλύπτονται (ΒΙΝΤΕΟ)


Διάλεξη στο Πανεπιστημιακό Κολλέγιο «Οκάναγκαν» του Καναδά στις 6 Σεπτεμβρίου 2003

από τον Ίαν Ξελ Λάνγκολντ


(Η Συνείδηση και τα Ημερολόγια - Ο εστιασμός μας - Ο συνδιασμός Τζολ-Κιν (μέτρημα των ημερών) και Τουν (πέτρα) / Το ημερολόγιο των Μάγιας - Ανάλυση των επιπέδων της εξέλιξης της συνείδησης στη δημιουργία του ημερολογίου ΤΟΥΝ)

Οργανώτρια - Καλοσωρήστε τον Ίαν Λάνγκολντ!
Ίαν - Λοιπόν θέλω και εγώ επίσης να πω το ευχαριστώ μου, το εγκάρδιο ευχαριστώ μου στον κάθε ένα σας που ήρθατε. Θα έχουμε μια μικρή περιπέτεια σήμερα και είναι μόνο η αρχή, της περιπέτειας. Θα ήθελα επίσης να σας συστήσω την Μάντελιν.
Η Μάντελιν είναι η σύντροφός μου και συνάντηθήκαμε στη διάρκεια των ταξιδιών μου στον κόσμο. Βασικά βγάζοντας αυτές τις πληροφορίες και είχαμε τις δικές μας περιπέτειες που πήγαιναν... ουαου! Αλλά αυτό είναι υπέροχο και... η Μάντελιν
και εγώ καθόμαστε στη Σεντόνα, σε ένα υπέροχο μέρος στο Πάρκο του...

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ... (ΒΙΝΤΕΟ)


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΌ ΤΟΝ
ΙΑΝ ΞΕΛ ΛΑΝΓΚΟΛΝΤ
ΣΤΗ ΣΕΝΤΟΝΑ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑ
16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2002


Λόγια των Χόπις
  Υπάρχει ένα γράµµα για όλους εσάς από τους Χόπι. Είναι ένα γράµµα που
σύστησαν στην ανθρώπινη φυλή:
«Υπάρχει ένα ποτάµι που ρέει πολύ γρήγορα.
Είναι τόσο ορµητικό που θα υπάρξουν αυτοί που θα φοβηθούν.
Θα προσπαθήσουν να κρατηθούν στην ακτή.
Θα αισθανθούν ότι διαµελίζονται και θα υποφέρουν φοβερά.
Οι πρεσβύτεροι λένε,να ξέρεις ότι το ποτάµι έχει ένα προορισµό.

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ...ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ 2


Η περίφημη φυλή των Μάγια, άφησε μια παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά, συνάμα και πολλά παράξενα μυστικά καλά φυλαγμένα στο χρόνο. Αυτός ο πολιτισμός κατάφερε να δημιουργήσει εκπληκτικά έργα στα βάθη της ζούγκλας, στη χερσόνησο του Γιουκατάν, χωρίς μεταφορικά μέσα ή δρόμους. Κάθε πέτρα ζύγιζε 20 τόνους. Κι, όμως, έκτισαν πυραμίδες, ανάκτορα και ναούς, που μόνο θαυμασμό και δέος προκαλούν.


Από τη Γουατεμάλα μέχρι το Μεξικό, οι Μάγια, εδώ και δυόμισι χιλιάδες χρόνια, ιχνηλάτησαν τους

ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ..ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ 1



Ήταν προσεκτικοί µε τα πράγµατα του θεού



Μόνο ένα θεό είχαν
Τον είχαν σαν µοναδικό θεό
Τον επικαλούνταν
Του έκαναν ικεσίες:
Το όνοµά του ήταν
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα