Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Νικος Καζαντζακης(Απο το Βιβλιο ο Χριστος Ξανασταυρωνεται)

%CE%BA%CE%B1%CE%B6%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B6%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82+3
Αποφθέγματα που ο Καζαντζάκης βάζει στο στόμα του Παπα-Φώτη (από το βιβλίο “Ο Χριστός ξανασταυρώνεται”):
Αυτό θα πει άνθρωπος: να πονάς, ν’ αδικιέσαι, να παλεύεις και να μην το βάνεις κάτω!
Αν ήταν να με ρωτούσαν ποιος δρόμος πάει στον ουρανό, θ’ απαντούσα: ο πιο δύσκολος. 
Μεγάλη κολυμπήθρα τα δάκρυα, παιδί μου… 

Τσιπ Που Καταστρεφει ΤΟ DNA Ενσωματωνεται Σε Κινητα Τηλεφωνα..

Mobile_technology : Funky modern mobile phone smartphone jelly bubble concept Stock Photo
Σύμφωνα με τον Δρ. Boian Alexandrov του Κέντρου Μη Γραμμικών Μελετών στο εθνικό εργαστήριο του Los Alamos στο Νέο Μεξικό, τα terahertz (THz) κύματα καταστρέφουν το ανθρώπινο DNA. Τα κύματα κυριολεκτικά αποσυμπιέζουν την έλικα του DNA. Τώρα μια ομάδα τεχνολόγων στο UT Dallas σχεδιάζουν να λάβουν τα τσιπ που εκπέμπουν κύματα THz και να τα ενσωματώσουν σε κινητά τηλέφωνα ώστε να χρησιμοποιηθούν ως σύστημα απεικόνισης για τους καταναλωτές, τις αρχές επιβολής του νόμου και του ιατρικού προσωπικού μια δυνητικά θανατηφόρα τεχνολογία που θα μπορούσε τελικά να σκοτώσει ή να αρρωστήσει εκατομμύρια ανθρώπους. (!!!)

0ΤΗΕRΚΙΝΣ.Οι Ανθρωποι Χωρις Ανθρωπινη Ψυχη.

s30[1]

ΟTHERKINS- Oι Άνθρωποι Δίχως Ανθρώπινη Ψυχή!

«Είμαι otherkin. Δεν μπορώ να είμαι λιγότερο ειλικρινής με τον εαυτό μου, με τη φύση μου. Δεν ανήκω σε αυτόν τον κόσμο παρόλο που γεννήθηκα εδώ.
Και δεν μπορώ να σας δώσω να το καταλάβετε καλύτερα, γιατί δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν αυτήν τη γνώση κι αυτήν τη νοσταλγία, και μόνο αν είστε όπως κι εγώ, μόνο τότε, θα είστε σίγουροι ότι λέω την αλήθεια».

Ποτε Επιτελους Οι Ανθρωποι Θα Βγαλουν Τα Γυαλια Και Τις Παρωπιδες?

Φωτογραφία: Κάθε θεραπεία είναι μια απελευθέρωση από το φόβο.
Elio D’ Anna ‘’Η Σχολή των Θεών’




Κατηγορία: ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ

Επί χιλιάδες χρόνια τώρα ο άνθρωπος αναρωτιέται, αναζητά και πορεύεται πάνω στη Γη...
Αναζητά να μάθει τι και ποιός είναι, αναρωτιέται ποιος είναι ο δρόμος του και ποιός ο σκοπός της ύπαρξης του...


Ψάχνει και αναζητά στα ποιό τρελά και απίστευτα μέρη... και τι καθάφερε αλήθεια στο πέρασμα των αιώνων? Έμαθε ποιος είναι και γιατί ζει?...


ΗΛΕΚΤΡΑ the weapon.ΒΙΝΤΕΟ



 H Αναζητηση Της Εσωτερικης Αληθειας
 Ειναι Το Πιο Δυσκολο Μονοπατι!

     

Κερδίζουμε τους άντρες στα σημεία



Αγόρια μου γλυκά, σας αγαπάμε πάρα πολύ, ασχολούμαστε μαζί σας τον περισσότερο χρόνο και γεμίζετε τα όνειρά μας. Σας θέλουμε δίπλα μας, σαν εραστές, σαν φίλους, σαν οικογένεια. 

Αλλά... πώς να σας το πούμε... υπάρχουν μερικά πράγματα στα οποία είμαστε καλύτερες από εσάς και μάλιστα με αποδείξεις! 

Με άλλα λόγια στον αγώνα της καθημερινότητας, ο αγώνας είναι μάλλον άνισος και υπερτερούμε σε 12 καίρια σημεία. Ας τα δούμε:

PAULO COELHO." ALEPH".

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/c0.0.398.398/p403x403/603495_10151155346166211_413204036_n.jpg


   “If you spend too much time trying to find out what is good or bad about


someone else, you'll forget your own soul and end up exhausted and defeated by the energy you have

 wasted in judging other.


Εαν ξοδευετε

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ!

 

 Η τελευταία τάση για να εξασφαλίσουμε υγιές περιβάλλον γύρω μας και να ξαναφέρουμε την αρμονία στη ζωή μας και από έξω προς τα μέσα! Μια δοκιμή θα σας πείσει!



                                                        http://api.ning.com/files/mGH3BWNKIf6MZoeXL9qGCZ1QP4GRAwWGKFf3Gu5HNkVydsr5a6Nt5FBW7tbslpl95uTv2QkSWjgiTIyiY3Ii6pqnwqCbdJcY/crystalorganiteshiva.gif         

                   Ο Dr. Ράιχ καθόρισε ότι τοποθετώντας εναλλάξ στρώματα γυαλιού δηλαδή μία οργανική ουσία σαν το fiberglass  και κομματάκια από ατσάλι, μία ανόργανη ουσία, μπορούσε στην πραγματικότητα να προσελκύσει και να συλλέξει την Οργόνη την Αιθερική ενέργεια τόσο αυτή που ήταν πλεονεκτική για τη ζωή όσο και την βλαβερή, την αρνητική Αιθερική ενέργεια.

        

Κατασκεύασε, λοιπόν,

Οι άνθρωποι θα δουν πως ενωμένοι μπορούν να δημιουργήσουν ευκολότερα...

Φωτογραφία: «Οι άνθρωποι θα δουν πως ενωμένοι μπορούν να δημιουργήσουν ευκολότερα όσα έχουν ανάγκη και ότι μπορούν να αποκρούσουν ευκολότερα τους κινδύνους που τους περιβάλλουν με ενωμένες δυνάμεις» - Μπαρούχ Σπινόζα


«Οι άνθρωποι θα δουν πως ενωμένοι μπορούν να δημιουργήσουν ευκολότερα όσα έχουν ανάγκη και 

ότι μπορούν να αποκρούσουν ευκολότερα τους κινδύνους που τους περιβάλλουν με ενωμένες 

δυνάμεις» - Μπαρούχ Σπινόζα

 ΠΗΓΗ
     ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Το Ισραήλ θα δημιουργήσει πολεμικά βιο-ρομπότ από έντομα.

© Φωτογραφία:Flickr.com/belgianchocolate



Οι επιστήμονες του Ισραηλινού Τεχνολογικού Ινστιτούτου αναπτύσσουν μέσα ελέγχου της πτήσης των εντόμων από απόσταση.

 Όπως γράφει η εφημερίδα Haaretz, το πρόγραμμά τους χρηματοδοτείται από τη διοίκηση του αμερικανικού στρατού.

Ο «Φάκελος Συρία» του Wikileaks στο ThePressProject




Στις 5 Ιουλίου του 2012 το Wikileaks ξεκίνησε τη δημοσίευση του «Φακέλου της Συρίας», ο οποίος αποτελείται από περισσότερα από δύο εκατομμύρια email πολιτικών προσωπικοτήτων, υπουργείων και συνεργαζόμενων επιχειρήσεων. Τα μηνύματα αυτά έχουν ημερομηνίες από τον Αύγουστο του 2006 έως τον Μάρτιο του 2012. 

Το Wikileaks προκειμένου να επεξεργαστεί τον τεράστιο όγκο πληροφορίας (100 φορές περισσότερα έγγραφα από τα αμερικανικά διπλωματικά έγγραφα) συνεργάζεται με ΜΜΕ από όλο τον κόσμο.

Διεθνές Σύμφωνο Ατομικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων (άρθρο 19 παρ. 1, 2):




Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να έχει την άποψη του χωρίς

Διάγνωση καρκίνου πριν από την εμφάνιση συμπτωμάτων με ένα απλό τεστ αίματος!


7
Image
Ένα απλό τεστ αίματος μπορεί να δείξει την ύπαρξη κοινών καρκίνων πολύ πριν την εμφάνιση συμπτωμάτων!
Εντοπισμός σε πολύ πρώιμο στάδιο
Σύμφωνα με ερευνητές από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Κάνσας αρχική δοκιμή έδειξε ότι το τεστ εμφάνισε επιτυχία της τάξεως του 95% στην ανίχνευση καρκίνων στους συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων του καρκίνου του μαστού και του πνεύμονα. Συγκεκριμένα η εξέταση κατάφερε να εντοπίσει καρκίνους του μαστού σταδίου 0 και 1 καθώς και καρκίνους του πνεύμονα σταδίου 1 και 2. Σημειώνεται ότι το στάδιο 2 είναι εκείνο κατά το οποίο οι ασθενείς εμφανίζουν συνήθως συμπτώματα οπότε και γίνεται συχνότερα η διάγνωση του καρκίνου. Οι ερευνητές από το Κάνσας αναφέρουν μάλιστα ότι είναι πολύ κοντά και στη διάγνωση του καρκίνου του παγκρέατος μέσω του απλού τεστ.

Σκοτεινά & Υπερ-γεια μυστήρια

Μία παράξενη ιστορία για τις πιό απόκρυφες συνωμοσίες… 

Ο ιδανικότερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα, όποιο και αν είναι αυτό, είναι να προσπαθήσεις να βρείς τις λογικές απαντήσεις που το ξεδιαλύνουν. Τι γίνεται όμως όταν το πρόβλημα ξεπερνάει την υπόστασή του κοινού νού, και το λογικό υποχρεούται να τεθεί εκτός των ορίων της αναζήτησης; Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο Περιοδικό του Ε.Τύπου : Φαινόμενα

Διοτίμα, η δασκάλα του Σωκράτη, περί του Κάλλους


Ιδού μια διάσημη ομιλία στο "Συμπόσιο", όπου η δασκάλα του Σωκράτη, η Διοτίμα ή Μαντινεία, πραγματεύεται σχετικά με τους διαφορετικούς βαθμούς αντίληψης του Κάλλους.Περιγράφει με μεγάλη αντίληψη την ιδιότητα της Ομορφιάς, του Ωραίου, με την πνευματική κυρίως έννοια, που φτάνει ως την Ένωση με το Θείο.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ !!! ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΕΣ




Η  μέτρηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του ερευνητή του «Δημόκριτου», κ.  Δημήτρη  Κοσμόπουλου στο σπίτι μιας τετραμελούς οικογένειας. Το όριο  ασφαλείας που θέτουν οιπερισσότεροι ερευνητές αλλά και οι κατασκευαστές  των μετρητών είναι  τα 5,8 μιλιβάτ/τ.μ. εφόσον η έκθεσή μας στην  ακτινοβολία είναι διαρκής (δηλαδή 24 ώρες το 24ωρο). Οι  εθελοντές μας, ένα νεαρό ζευγάρι με δύο παιδιά 3 και 5 ετών, παρακολούθησαν με

ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΡΠΑΘΟ ΚΑΙ ΡΟΔΟ!

Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου του 2012 και ώρα 20:55 το βράδυ, θεάθηκε από τα Πηγάδια, ένα μεγάλο φωτεινό αντικείμενο να συντρίβεται στο νοτιοανατολικό μέρος του Αιγαίου πελάγους, ανάμεσα σε Κάρπαθο και Ρόδο.

Η ψευδαίσθηση της εργασιακής ελευθερίας


Το μαρκάρισμα των σκλάβων ήταν πάγια πρακτική στιςΗΠΑ την εποχή της δουλοκτησίας.

«Οι τοκογλύφοι είχαν ανακαλύψει ότι το σύστημα τηςδουλοκτησίας απέφερε λιγότερα κέρδη σε σχέση με τοσύστημα της 'ελεύθερης' εργασίας. Όποιος ήτανιδιοκτήτης δούλου έπρεπε να τον συντηρεί στη ζωή καισε καλή κατάσταση, ώστε να είναι σε θέση να εργαστεί.Το σύστημα της δουλείας παρουσίαζε μεγαλύτεροκόστος απ' ό,τι η 'ελεύθερη' εργασία βάσει....
της οποίαςστο καπιταλιστικό σύστημα ο εργοδότης δεν έφερεοποιαδήποτε ευθύνη. Η ήττα των δουλοκτητών είχε ήδηκαθοριστεί, είχε προαποφασιστεί». Έζρα Πάουντ, «ΗΑμερική και οι αιτίες του Β΄ ΠαγκοσμίουΠολέμου», σελ. 51, Εκδόσεις Περίπλους

Σημαντικό επίτευγμα στη θεραπεία του διαβήτη τύπου 2

Διεθνής ομάδα ερευνητών με επικεφαλής ειδικούς του Ινστιτούτου Καρολίνσκα στη Στοκχόλμη ανακάλυψε μια εντελώς νέα προσέγγιση για τη θεραπεία του διαβήτη τύπου 2.
Η θεραπεία αφορά την αναστολή της δράσης μιας πρωτεΐνης γνωστής ως VEGF-B. Όπως φάνηκε από μελέτη των ειδικών, η αναστολή δράσης της συγκεκριμένης πρωτεΐνης αποτρέπει τη συσσώρευση λίπους στα «λάθος» σημεία του σώματος, όπως οι μύες και η καρδιά. Το αποτέλεσμα είναι ότι τα κύτταρα αυτών των ιστών αρχίζουν και πάλι να αποκρίνονται στην ινσουλίνη.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΘΕΡΑΣ ή ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΣΩΜΑ



Μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό υπάρχουν βιοενέργεια, ροή, θερμότητα, βιομαγνητισμός, βιοηλεκτρισμός.Ολα αυτά ανήκουν σε δύο ενεργειακά σώματα, ή ενεργειακά πλάσματα. Το βιοενεργειακό σώμα και το αιθερικό σώμα.
Το βιοενεργειακό σώμα ή βιόπλασμα, ανήκει στη βιοενέργεια του σώματος του ανθρώπινου οργανισμού και παράγεται απο τη κυκλοφορία του αίματος, από τα μεταλλικά ιχνοστοιχεία, ηλεκτρολύτες, ενώ
το αιθερικό σώμα ή Ιχώρ ή αιθερόπλασμα, 

Τι θα συμβεί αν πέσει για πάντα το ρεύμα


Έχεις σκεφτεί ποτέ στα σοβαρά τι θα συμβεί αν κλείσουν τα φώτα; Και δεν ανοίξουν ποτέ ξανά; Ή πόσο εύκολο είναι όντως να μας συμβεί αυτό; Ούτε εγώ. Αλλά μπήκα στο τριπάκι με αφορμή το Revolution του Abrahams που έκανε Δευτέρα βράδυ πρεμιέρα. Και από τότε δεν βγήκα ξανά.

H NASA ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ''ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ''‏

«Η δουλειά μας αναμφίβολα θα βοηθήσει να αποφευχθεί μία καταστροφική σύγκρουση με κάποιον αστεροειδή», δήλωσε ο Βρετανός αστροναύτης Tim Peake, μέλος ομάδας της NASA που έχει αναλάβει να ταξιδέψει στο διάστημα για να εξετάσει έναν μεγάλο αστεροειδή έως τα μέσα της δεκαετίας 2020.

Αν διαπιστωθεί πως ο αστεροειδής βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με τη Γη, εκείνος και οι τρεις συνεργάτες του θα κληθούν να τον «επισκεφθούν» για να εκτρέψουν την πορεία του.



«Τέτοια περιστατικά με αστεροειδείς να περνούν κοντά στη Γη συμβαίνουν πολλές φορές. Το Φεβρουάριο ένας με διάμετρο 45 μέτρων πέρασε τόσο κοντά που η απόστασή του από τη Γη ήταν μικρότερη και από τους τηλεοπτικούς δορυφόρους! Τον περασμένο Νοέμβριο ένας άλλος με διάμετρο 360 μέτρα μπήκε ανάμεσα στη Γη και το φεγγάρι», τόνισε ο 40χρονος Peake.


ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ


Χάρη στην «αύρα», τον  ηλεκτρομαγνητισμό, ή όπως αλλιώς τον ονομάσαμε, ο άνθρωπος  εκτός από δέκτης είναι  και πομπός. Επειδή δε το δυναμικό και οι  συχνότητες που εκπέμπουν τα διάφορα μέλη του ή όργανά του, είναι διαφορετικές, ανιχνεύονται με διάφορα  κατάλληλα μηχανήματα- πέρα από τη μέθοδο «Κίρλιαν». Το γυμνό σώμα εκτός από θερμοκρασία που εκπέμπει με μορφή υπέρυθρων ακτίνων,  εκπέμπει στο περιβάλλον και ηλεκτρομαγνητική  ακτινοβολία.
    Ετσι είναι εύκολο να διαπιστωθεί πιο όργανο  ή μέλος πάσχει.  Η εκμετάλλευση της «αύρας» για το σκοπό αυτό έγινε πρώτα στη Ρωσία, κατόπιν στην Αμερική και ύστερα σε άλλες χώρες.

  
Η « αύρα»  σε φωτογραφημένο χέρι.

Χέλμουτ Σμιτ προς Μέρκελ: «Δεν έχουμε δώσει στην Ελλάδα ούτε σεντ»

Χέλμουτ Σμιτ προς Μέρκελ: «Δεν έχουμε δώσει στην Ελλάδα ούτε σεντ»Δριμύ κατηγορώ σε βάρος της Α. Μέρκελ για τον τρόπο που διαχειρίζεται την κρίση χρέους στην ευρωζώνη εξαπέλυσε εκ νέου ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Χέλμουτ Σμιτ.

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Maybrit Illner (Μάιμπριτ Ίλνερ) της κρατικής τηλεόρασης, ο Χ. Σμιτ υπογράμμισε ότι «εν μέρει ευθύνεται η ίδια» η Γερμανίδα καγκελάριος για το γεγονός ότι σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες υπάρχουν φωτογραφίες που «την απεικονίζουν με αγκυλωτό σταυρό».

ΒΙΕΤΝΑΜ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΡΓΑΝΟ ΜΕΤΡΗΣΗΣ 4.000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ


Πηγή Αθέατη γνώση: 
Οι αρχαιολόγοι έχουν βρει ένα πέτρινο εργαλείο που υποτίθεται ότι είναι ενα πρόωρο ημερολόγιο που χρονολογείται πρίν 4.000 χρόνια σε μια σπηλιά στη βόρεια επαρχία του Quang Tuyen. Το πέτρινο εργαλείο είναι σκαλιστό με 23 παράλληλες γραμμές, και φαίνεται να είναι ένα όργανο μέτρησης που αφορά το σεληνιακό ημερολόγιο, ο καθηγητής Trinh Νανγκ Chung από το Βιετνάμ του Ινστιτούτου Αρχαιολογίας είπε:

ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΠΡΙΝ 12 ΧΙΛ. ΧΡΟΝΙΑ; ΥΠΑΡΞΑΝ ΓΙΓΑΝΤΕΣ; ΚΙ ΟΜΩΣ ΝΑΙ! ΒΙΝΤΕΟ


Ιπτάμενα αντικείμενα πριν από 12 χιλιάδες χρόνια.
Ζωή στο φεγγάρι με αποδείξεις.
Πειράματα που εξάπτουν την φαντασία και είναι βγαλμένα από ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Μήπως δεν είναι τόσο της φαντασίας όσο νομίζουμε όμως;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα