Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Αρχηγοί κρατών ακυρώνουν μαζικά τα ταξίδια τους τον Οκτώβριο!

image.jpeg



Τι συμβαίνει; Στη Διεύθυνση του Προγράμματος Λευκού Οίκου ΕΔΩ δεν υπάρχει ούτε μία δραστηριότητα μέχρι και τις Αμερικάνικές Εκλογές στις 6-11-2012!
 Δηλαδή στο επιβαρυμένο πρόγραμμα του Προέδρου των ΗΠΑ σε προεκλογική περίοδο μόλις 35 ημέρες από τις εκλογές δεν υπάρχει ούτε ΜΙΑ συνάντηση!

Τη ίδια στιγμή και ο Πούτιν

Τροποποίησαν γενετικά αγελάδα-κλώνο και τώρα παράγει υποαλλεργικό γάλα!

 

Τι σας έρχεται πρώτο στο νου όταν ακούτε μια τέτοια είδηση; Μια γενετικά τροποποιημένη αγελάδα δίνει υποαλλεργικό γάλα, στο οποίο τα επίπεδα μιας πρωτεΐνης που προκαλεί αλλεργίες στα παιδιά είναι πολύ χαμηλά. Οι ερευνητές μάλιστα ισχυρίζονται ότι ανοίγει ο δρόμος για την παραγωγή υποαλλεργικού γάλακτος από γενετικά τροποποιημένες αγελάδες. Εσείς θα εμπιστευόσασταν αυτό το γάλα στα παιδιά σας;

USAF: Σε λίγο καιρό τα Drones θα σκοτώνουν από μόνα τους!




Σε μια εφιαλτική εποχή κινείται ο κόσμος καθώς σύντομα –όπως δήλωσε σχετικά Αμερικανός επιστήμονας συνεργάτης σε αμυντικά προγράμματα  για την αμερικανική Αεροπορία- τα μη επανδρωμένα αεροχήματα (Drones) θα μπορούν να πραγματοποιούν επιθέσεις εναντί0ον στόχων χωρίς την παρέμβαση ανθρώπου. 

ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ



http://img.pathfinder.gr/Pathfinder/Blogs/profile_images/4/861264.jpg  

7000=ΧΡΙΣΤΟΣ:Η ΟΔΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΔΟΓΜΑΤΙΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΕΣΤΙΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΘΜΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!...

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΟΓΜΑΤΙΣΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ ΟΠΛΟ-ΕΝΑ ΚΛΕΙΔΙ-,ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΗΤΟΙ ΣΤΗΝ Λ Ο Γ Ι Κ Η ΚΑΙ ΣΤΗΝ Γ Λ Ω Σ Σ Α ,ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΖΩΟ.

HEALING WITH ART.Αλλαξτε Τον Κοσμο Σας!

Φωτογραφία


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ!

ΤΙ  ΕΚΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΣΜΑ

  ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ?




Μορφή ζωής που τρέφεται με Ουράνιo

 Ένας μονοκύτταρος οργανισμός που βρίσκεται σε μια θερμή πηγή κοντά στον Βεζούβιο  αντιμετωπίζει την τοξικότητα του ουρανίου άμεσα: «τρώγοντας» αυτό το βαρύ μέταλλο και αντλώντας στη συνέχεια ενέργεια από αυτό.

ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΚΑΜΑΚΙ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΛΥΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ!


Με δεκάδες χιλιάδες κομμάτια «διαστημικων σκουπιδιων» σε τροχιά, υπαλληλοι και εμπειρογνωμονες από διαστημικές υπηρεσίες  ολου του κόσμου θα συναντηθούν για να συζητήσουν πώς να  καθαρίσουν το διαστημα.

Ο κίνδυνος είναι ότι

ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ: ¨ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΙΣ.

ΔΙΑ-ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΙΑ-ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ.




Ο ΗΛΙΑΚΟΣ ΗΛΙΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ = ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ <ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ-ΓΑΜΑ> ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΥΝΟΣ, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ "ΦΩΤΟ-ΛΑΜΠΕΙ" ΕΙΣ ΣΤΗ ΧΘΟΝΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΝΓΑΙΑ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΕΤΗ ΛΗΘΗΣ-ΝΑΡΚΗΣ-ΥΠΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ [ΙΕΡΟ-ΔΙΟΓΕΝΝΗΤΩΡ] ΓΑΙΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ.


ΚΑΘΩΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΝΙΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ (ΜΕΤΑ 26,000 ΕΤΗ ΠΕΡΙΠΟΥ) ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Ναυτικό δυστύχημα στο Χονγκ Κονγκ με δεκάδες νεκρούς

Ναυτική τραγωδία με 36 νεκρούς στο Χονγκ Κονγκ

Τουλαχιστον 36 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Χονγκ    Κονγκ, όταν πλοίο με περισσότερους από 120 επιβαίνοντες, συγκρούστηκε με οχηματαγωγό σκάφος και βυθίστηκε κοντά στο νησί Λάμμα -το τρίτο μεγαλύτερο του Χονγκ Κονγκ- το βράδυ της Δευτέρας, σε ένα από τα χειρότερα ναυτικά δυστυχήματα στην ιστορία της -θαλάσσιας- περιοχής.

IBC: 720 εκατ. ευρώ θα πλήρωνε ο Λάτσης για ενοίκια, 81 το αγόρασε


Μπορεί στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) και η κυβέρνηση να άνοιξαν σαμπάνιες για την παραχώρηση του πρώην Διεθνούς Κέντρου Ραδιοτηλεόρασης (IBC) στη Lamda Developmentτ του ομίλου Λάτση, ωστόσο η συγκεκριμένη παραχώρηση προκαλεί πολλά ερωτηματικά.
Η εταιρεία ανέλαβε τη μακροχρόνια

Krishnamurti: Η αναζήτηση του ανθρώπου


Η Αναζήτηση του Ανθρώπου

Ο άνθρωπος μέσα στους αιώνες αναζητούσε πάντα κάτι πέρα από τον εαυτό του, κάτι πέρα από την υλική του καλοπέραση - κάτι που το ονομάζουμε ή Θεό ή πραγματικότητα, μια κατάσταση πέρα από το χρόνο, κάτι που δεν μπορεί να κλονιστεί από τις περιστάσεις, από τη σκέψη ή την ανθρώπινη διαφθορά.

Η ανακάλυψη του μποζονίου Higgs ο αιθέρας και τι σημαίνει;

 http://www.huforc.gr/Racent%20ufo%20news%202012/07/9%20%207%202012%20%20Higgs-boson-006.jpg

πιθανώς την πρόσφατη ανακοίνωση του CERN για την ανακάλυψη του μποζονίου Higgs  Το λεγόμενο λανθασμένα "Σωματίδιο του Θεού" που δυστυχώς, λίγοι άνθρωποι καταλαβαίνουν πραγματικά τι είναι το σωματίδιο ή τι σημαίνει η ανακάλυψη, και λίγοι φυσικοί σωματιδίων εκεί έξω είναι σε θέση να το εξηγήσουν με τρόπο που είναι κατανοητό για το ευρύ κοινό.

"Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΩΝ"ΕΜΠΝΕΥΣΗ Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ!ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΟΡΑΤΟ.ΒΙΝΤΕΟ

LotrIII.jpg 

Είναι ίσως η πιο αγαπημένη ιστορία της σύγχρονης εποχής .Μια φανταστική διήγηση , μιας επικής αποστολής , για τη διάσωση ενός κόσμου που κινδυνεύει .

Η ομάδα Ε

Ένα θαυμάσιο περιληπτικό κείμενο για την περιβόητη ομάδα.Ιστορία , μέλη , στόχοι... 




Οι «ευαγγελιστές» της Ομάδας Έψιλον
Στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, ο αναμορφωτής του ελληνικού τεκτονισμού, ονόματι Σπυρίδων Νάγος, οραματίστηκε μια υπερομάδα Ελλήνων που θα δρούσε για την υπεράσπιση των ελληνικών συμφερόντων, όπως και για την αναβίωση της αρχαίας θρησκείας.

ΡΟΔΟΣ 2012 - ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ...ΒΡΩΜΙΑ...ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ...Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!

ΡΟΔΟΣ 2012 - ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ...ΒΡΩΜΙΑ...ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ...ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ...ΜΑΦΙΑ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ...ΤΣΙΓΓΑΝΑΡΙΑ...ΑΛΒΑΝΟΙ...ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...ΚΡΑΧΤΕΣ...ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΣΚΥΛΩΝ...Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!

Ο Θάνατος...




".... Ο Θάνατος δεν είναι κάτι το επώδυνο. Δεν αλλάζει κάτι από την ηθική και νοητική φύση του ανθρώπου, απλά είναι από ένα κόσμο σε έναν άλλον και το μόνο που χάνουν οι άνθρωποι είναι το φυσικό τους σώμα.
Κατά το θάνατο λοιπόν επιστρέφουν στη Γη τα υλικά που είχαμε δανειστεί, ενώ η υπόλοιπη ύπαρξη μένει αμετάβλητη.
Έτσι εισέρχεστε στο

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΗΡΩΕΣ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ)

ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ , KAMIA OΔΟ με ΤΟ ΟΝΟΜΑ του ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ;;; θα έπρεπε ομως...
Διαβάστε να πάθετε σοκ :

Γεννήθηκε στην Πάφο στις 4 Μαϊου 1910. Πάνω από έναν αιώνα πια. Φτωχόπαιδο ήταν και κάποια στιγμή ξεκίνησε τον αθλητισμό στην Λεμεσό. Του άρεσε να τρέχει από πιτσιρίκι. Κατάφερε, μάλιστα, να πάρει μέρος ως δρομέας με την ελληνική εθνική ομάδα στους ολυμπιακούς αγώνες του 1936!

Φωτογράφισαν UFO στην Κρήτη



Η φωτογραφία είναι από τις 19 Αυγούστου στην παραλία του Μπάλου (Γραμβούσα) στα Χανιά ένα ζευγάρι Γερμανών τουριστών προσπαθούσε να βρει ένα καλό σημείο στην παραλία. 

Στον απότομο δρόμο που οδηγούσε σε μια από τις παραλίες συνάντησαν ένα κοπάδι

Θελετε Να Μαθετε Ποιος Θα Ειναι Και Ποτε Θα Ερθει Ο Αντιχριστος?




Θέλετε να μάθετε:

• Ποιός θα είναι ο αντίχριστος;

• Πότε θα εμφανισθεί για να αναλάβει την παγκόσμια διακυβέρνηση;


• Πόσο θα διατηρήσει την επίγεια βασιλεία του;


• Πότε θα συντριβεί οριστικά αυτός ο υποκριτής, ο δόλιος, ο πλάνος με το πικρό του μένος, αυτός ο ώριμος καρπός του κακού, που έσπειρε ο σατανάς μέσα στον παράδεισο;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα