Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Gracias a la vida

Ευχαριστώ τη ζωή που μου έδωσε τόσα πολλά,
μου έδωσε δυο μάτια κι όταν τα άνοιξα
μπόρεσα να ξεχωρίσω το μαύρο από το άσπρο
και τ’ αστέρια στον απέραντο ουρανό
και στο πλήθος, τον άντρα που αγαπώ

ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ- ΕΓΡΗΓΟΡΟΤΑ- ΑΡΧΕΤΥΠΑ



Η εξάλειψη των ατομικών Σκεπτομορφών, επειδή έχουν σχετικά μικρή εμβέλεια και ενεργειακή πυκνότητα, είναι κάτι όχι δύσκολο. Αρκεί να τις αφήσουμε να φύγουν από το συνειδητό νου μας και από τη μνήμη μας και τότε σιγά σιγά η συμπύκνωση που τις έχει δημιουργήσει εξαϋλώνεται, οπότε και παύουν να «υπάρχουν».


Όσο δηλαδή σκεπτόμαστε ότι ένας γνωστός, συγγενής, φίλος, δάσκαλος κλπ. είναι κακότροπος, δύσκολος και ανυπόφορος τόσο αυτός θα συνεχίσει να έχει αυτές τις ιδιότητες, τουλάχιστον απέναντί μας (ή πάντως έτσι εμείς θα ερμηνεύουμε τη συμπεριφορά του).

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΔΟΥΣΑΣ (Νικόλαος Παναγοδημητρόπουλος)


Ο Αλέξανδρος και τα Μυστήρια της Μέδουσας    

Ο Ηρακλής μάζευε λοιπόν στρατό για να χτυπήσει τη Λακεδαίμονα. Όταν έφτασε στην Αρκαδία, ζήτησε βοήθεια από τον Κηφέα, ο οποίος του αρνήθηκε λέγοντάς του ότι φοβόταν μήπως επιτεθούν στην πόλη του την Τεγέα ενώ αυτός έλειπε. Τότε η Αθηνά έδωσε στον Ηρακλή μια πλεξούδα

Η Madonna προσφωνεί τον Ομπάμα «μαύρο μουσουλμάνο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Madonna προσφωνεί τον Ομπάμα «μαύρο μουσουλμάνο», και λέει ότι θα αφαιρέσει όλα της τα ρούχα στην σκηνή ζωντανά αν ο Ομπάμα βρεθεί στον λευκό οίκο για δεύτερη φορά

Άνθρωποι, αθανασία και επεμβάσεις στο DNA

Μήπως κάποιοι, πραγματικά είχαν κατάφεραν να κερδίσουν την σωματική  αθανασία και να ζουν για πάντα στους κύκλους του χρόνου; Αν «κοιτάξουμε» προσεκτικά τα αρχαία αλλά και νεώτερα κείμενα και αναφορές που έφτασαν ως τις μέρες μας αποκαλύπτονται μπρος στα μάτια μας, μια πληθώρα θρύλων, μύθων, παραδόσεων και πληροφοριών που έχουν σχέση με θεούς, ημίθεους, αθάνατους ανθρώπους με μυστηριώδης υπέρ-δυνάμεις  και άλλα πολλά που μας εκπλήσσουν και μας οδηγούν σε μια εποχή που όλα ήταν προσιτά για την ανθρωπότητα.   

Η τεχνολογία σύντομα θα μας κάνει... αθάνατους!

Το πρόγραμμα Avatar υπόσχεται την ανθρώπινη αθανασία μέχρι το 2045

Για πολλούς, η ιδέα της ανθρώπινης αθανασίας αποτελεί άπιαστο όνειρο, ο Dmitry Itsikov όμως σκοπεύει να την κάνει πραγματικότητα με τη βοήθεια της τεχνολογίας και αρκετά σύντομα μάλιστα!
Ακούγεται ως σενάριο από επιστημονική ταινία, ο ρώσος επιστήμονας όμως παίρνει πολύ σοβαρά την ιδέα της αθανασίας με τη χρήση της νευροεπιστήμης και της ρομποτικής.
 
Ήδη έχει συγκεντρώσει μια ομάδα ρώσων επιστημόνων με μοναδικό σκοπό τη δημιουργία ενός

Η Γαλλία απαγορεύει τη χρήση των λέξεων "μητέρα" και "πατέρας" σε επίσημα έγγραφα και προετοιμάζει το έδαφος για "γάμους" μεταξύ ομοφιλοφίλων

Toυ Dave Bohon (New American) / Απόδοση: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

Η Γαλλία δρομολογεί την απαγόρευση της χρήσης των λέξεων "μητέρα" και "πατέρας" σε νομικά και άλλα δημόσια έγγραφα, στα πλαίσια της εφαρμογής του σχεδίου νομιμοποίησης των "γάμων" μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου και της απονομής ίσων δικαιωμάτων στις υιοθεσίες, τόσο στα παραδοσιακά όσο και στα ομοφυλοφιλικά ζευγάρια.

Σύμφωνα με την πρόταση, η οποία προωθείται επιθετικά και με γοργό ρυθμό από τον

Στο πεδίο της μάχης

 
Μάχες γνώρισαν όλοι οι πολιτισμοί, κάθε εποχής και σε κάθε γωνιά της γης. Η μάχη είναι η πιο αιματηρή έκφραση των σχέσεων ανάμεσα σε ανθρώπινες ομάδες. 

Μέσα στους αιώνες όμως δεν ανέπτυξαν όλοι οι λαοί την ίδια αντίληψη για το τι είναι μάχη. Μέχρι το 1700 ορισμένες αφρικάνικες φυλές μάχονταν από απόσταση . Νικούσε ο στρατός που πρώτος κατόρθωνε να

Στα ίχνη της νέας Γης



Η ύπαρξη μιας δεύτερης Γης και κατ΄επέκταση εξωγήινης ζωής ήταν και παραμένει αγαπημένο θέμα των συγγραφέων επιστημονικής φαντασίας. Το 1995 μια ομάδα αστρονόμων κατάφερε να μετατρέψει την επιστημονική φαντασία σε πραγματικότητα. Ανακάλυψε τον πρώτο πλανήτη που δεν βρισκόταν σε τροχιά γύρω από τον ήλιο, αλλά σε έναν άλλο πλανήτη.

Από τότε οι επιστήμονες εντόπισαν

Η ΥΠΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΙΜΟΥΜΕ (ΒΙΝΤΕΟ)


ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ


Η βιβλιοθήκη της Αλεξανδρείας χαρακτηρίστηκε  από Ισπανούς επιστήμονες ως «Η πρώτη τράπεζα δεδομένων της ανθρωπότητας». Μόλις τα τελευταία χρόνια άρχισε να γίνεται γνωστός ο τρόπος επιβολής του ισχύοντος δόγματος, στους Έλληνες. Δικαιολογίες εφευρίσκονται συνεχώς, για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα. 

Aγάλματα άθικτα σε υπόγειο αρχαίο χώρο στην Αθήνα

agalmata  

 130 αγάλματα άθικτα σε υπόγειο αρχαίο χώρο στην Αθήνα και το ήξεραν εδώ και 25 χρόνια και το έκρυβαν.. Τι κάνει το Υπ. Πολιτισμού;

Αυτή η πληροφορία ήρθε στο φως στην τηλεοπτική εκπομπή μυστικά περάσματα του Ευάγγελου Μπεξή στης 26.01.2012, Μακάρι να ισχύει κάτι τέτοιο...

 

Έυδοξος ο Κνίδιος (404-335 π.χ.)

  

Έυδοξος ο Κνίδιος (404-335 π.χ.)

 Αρχαίος μαθηματικός, αστρονόμος, φιλόσοφος και γεωμέτρης, ιδρυτής Σχολής στην Κύζικο της Προποντίδας.


Η Πανδώρα (παν + δώρα)

pandora   


Η Πανδώρα (παν + δώρα) 

Σύμφωνα με την Θεογονία και τα Έργα και Ημέραι του Ησιόδου που συντάχθηκαν γύρω στο 750 π.Χ. η Πανδώρα πλάστηκε από χώμα από τον Ήφαιστο κατά παραγγελία του Δία. Η Αθηνά (ή ο Ερμής) της έδωσε ζωή και οι θεοί του Ολύμπου της προσέφεραν γενικά όλα τα χαρίσματα και τις ικανότητες, και μαζί μια επικίνδυνη γοητεία.

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ, ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΜΟΡΓΚΕΛΟΝΣ

  


Το 2006 αφανίζονται στην Αμερική 2.300.000 μέλισσες. Από τότε, έχουν πεθάνει δισεκατοµµύρια µέλισσες σε όλον τον κόσµο και οι ειδικοί προσπαθούν να αναζητήσουν τα αίτια κρούοντας παράλληλα τον κώδωνα του κινδύνου: η µεγάλη µείωση του πληθυσµού τους θα έχει ανυπολόγιστες συνέπειες στις καλλιέργειες. Εκτιµάται ότι το ένα τρίτο των τροφίµων που καταναλώνουµε εξαρτάται άµεσα από την επικονίαση.


ΟΡΦΙΚΗ ΚΟΣΜΟΓΩΝΙΑ.Οι Βασικες Αρχες!



Η Ορφική Κοσμογονία διδάσκει ότι ο Κόσμος δημιουργήθηκε από μια σειρά προϋπαρχουσών Αιτιών που ήσαν καθαρή Νόηση. Οι Αιτίες αυτές ονομάζονται Πρώτες Αρχές (εκ του ρ. άρχω) και είναι οι εξής: 

Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.ΒΙΒΛΙΟ


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiVyvpHkI7JOKQEZzcqNPrdt6T7s9jcA2UitGRAgYzdrEd_UdqcZgwgfiw2c6tLxvWUGBSf1UKTPMxIgbOPeyhQ1kNzOC571wluSgNfku3C3Cbl_UhlRd-4ocoH4Ed1EboyH1LmP02Na30/s1600/book-pol-met-politiki.jpg
                                                                     

Καταστροφική η πολιτική της τελευταίας δεκαετίας στο Μεταναστευτικό
Συνέντευξη του Γιάννη Κολοβού στην εφημερίδα «Ελεύθερος Κόσμος»

Φοινικικό Αλφάβητο - Μία ιστορική απάτη



Επιγραφή που θεωρείται η πρώτη που βρέθηκε με Φοινικική γραφή. Σαρκοφάγος του Αχιράμ. 12ος αιωνας π.Χ. 

Α. ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΦΟΙΝΙΚΙΚΗ ΓΡΑΦΗ "ΑΛΦΑΒΗΤΟ";

Κατά τη Γλωσσολογία ως "αλφάβητο" ορίζεται το «σύνολο συμβόλων με ορισμένη σειρά και τάξη, που χρησιμεύουν για να αποδίδονται οι στοιχειώδεις φθόγγοι μιας γλώσσας, με τον περιορισμό ο κάθε φθόγγος ν' αντιστοιχεί σ' ένα μόνο σύμβολο και αντίστροφα». Στην αλφαβητική γραφή επομένως (δηλαδή τη γραφή των λαών της Ευρώπης, της Αμερικής, της Αυστραλίας αλλά και άλλων περιοχών του πλανήτη) κάθε γράμμα αποδίδει ένα στοιχειώδη ήχο.

ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ ΤΗ ΓΗ




Λέγεται ότι οι σκοτεινοί εξωγήινοι δεν μπορούν να προσεγγίσουν τη Γη πλέον, λόγω δύο πραγμάτων: 


1.  Απαγόρευση από τις δυνάμεις του Φωτός 


2.  Η αύξηση των ενεργειών που εμποδίζουν την προσέγγισή τους. 

H αποκωδικοποίηση της αναγέννησης των Ελλήνων


http://www.hellenica.de/Griechenland/Mythos/Bild/DeucalionPyrrhaBarcelona.jpg
Στα αποσπάσματα που ακολουθούν, ο Πίνδαρος και ο Απολλόδωρος αποκωδικοποιούν την αναγέννηση της Ελληνικής φυλής, μετά την κάθαρση που προκλήθηκε από τον μεγάλο κατακλυσμό. Ο Δευκαλίων αφού ταξίδεψε εννέα ολόκληρα μερόνυχτα μέσα εις την θάλασσα, προσέκρουσε εις τον Παρνασσόν. 

Οι υπέροχοι άνθρωποι είναι,,,



Οι υπέροχοι άνθρωποι σου βγάζουν πάντα τον καλύτερο σου εαυτό.

Οι υπέροχοι άνθρωποι είναι πάντα γενναιόδωροι στις πράξεις και τα λόγια.

Οι υπέροχοι άνθρωποι είναι ανοιχτόμυαλοι.

Οι υπέροχοι άνθρωποι δεν λένε

ΓΕΩΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ


ΓΡΑΜΜΕΣ HARTMANN  

Ζούμε μέσα σε ένα τεράστιο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, που είναι το αποτέλεσμα των συνεχών ανταλλαγών ενέργειας μεταξύ του πλανήτη  μας και του κοσμικού Σύμπαντος.

Και κάθε ανθρώπινο ον, όπως άλλωστε και κάθε μορφή ζωής (όπως αποδεικνύει και η τεχνική Kirlian), είναι και μια ηλεκτρομαγνητική μηχανή (με νόηση φυσικά!), ένας δέκτης, ένας συμπυκνωτής, ένας μετατροπέας και ένας ευαίσθητος πομπός της αρμονίας του σύμπαντος.

Το 1935 ο  καθηγητής του πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης E. Hartmann, ανακάλυψε ότι η επιφάνεια της Γης σαρώνεται από ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες, οι οποίες, εάν δεν

UFO Στην Ουασιγκτον? Η Στρατιωτικο Χ -47Β.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhJt-ESkvx-cEolDXR5PPNOmWXdz8BN7XWYxtiNR6Ay8nw4Pm3JThOTH0zsX7I_3o6TemRVKX_HeMyUZU1sWy25xymcNJWnTGHuGu1N6yoKd9UgLlWbzWH5QhXVxsuH5mFQdlTkEVYQvoU/s320/X-47Bs.jpg 

 Κάτοικοι της περιοχής Ουάσιγκτον, DC, είδαν σε απευθείας σύνδεση ένα "UFO" στον τομέα των μεταφορών κατά μήκος του Beltway προς το Καπιτώλιο.

 Η παρατήρηση πραγματοποιήθηκε γύρω 23:00 μ.μ. της Τετάρτης, όταν οι οδηγοί είδαν αυτό το σκάφος να ρυμουλκείται σε μια καρότσα για Ι-270.Ένας υπάλληλος της Northrop Grumman επιβεβαίωσε την Πέμπτη στον τηλεοπτικο σταθμο WTTG  ότι το σκάφος ήταν στην πραγματικότητα ένα Χ-47Β μη-επανδρωμένο  Είπαν ότι το σκάφος μεταφερόταν από την Βάση της Πολεμικής Αεροπορίας Edwards στην Καλιφόρνια,στο Ναυτικό Σταθμό αέρα Patuxent του ποταμού στο Μέριλαντ για τη δοκιμή.

Aπιστευτο!!Στο Περου Ο Στρατος Εχει Συλλαβει Κατι Πραγματικα Τρομακτικο.


    

Στο Περού ο στρατός έχει συλλάβει κάτι πραγματικά τρομακτικό, ένα τεράστιο σε μέγεθος ζώο, που όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία εμφανίζεται να είναι ένα δεμένο σε ένα τεράστιο ξύλο ανάμεσα σε κορμούς δέντρων .

Ιδού η νέα φορολογική κλίμακα - Μειώνουν τους φόρους μόνο στους πλούσιους!!!

  

 Απίστευτο και όμως Ελληνικό! Οι πολιτικοί για άλλη μια φορά βολεύουν εαυτούς και φίλους....

ΦΩΣ

MinimalΣκεφθήκατε ποτέ ότι το φως είναι κυριολεκτικά η τροφή μας ; σκεφτήκατε ότι είναι πρωταρχική ενέργεια ζωής του υλικού κόσμου ; Ότι, αν δεν υπάρχει φωτοσύνθεση, δεν μπορεί να υπάρξει φυτικό βασίλειο που θρέφει όλα τα όντα ; Ότι τα φυτά μετουσιώνουν την ανόργανη ύλη σε οργανική, ώστε

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ........ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ

Τα σύμβολα ασκούσαν πάντα ισχυρή επιρροή στην ψυχή των εθνών.

 Κάθε αυτοκρατορία που πέρασε από την ιστορία  σφράγισε  με  ένα σύμβολο την κυριαρχία της. Η Ρώμη σφράζισε την pax romana της
με τον περήφανο αετό που συμβόλιζε για πάνω από έξι αιώνες την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία.

τον καιρό της Σιωνιστικής αυτοκρατορίας της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ που ζούμε εμείς ποιο θα μπορούσε να είναι το σύμβολο της επιβαλλόμενης Pax Judaica;  Το ΔΝΤ, η Παγκόσμια τράπεζα; Η Goldman Sachs; Το Εβραϊκό Hollywood; Ή μήπως οι έξι εβραιοκρατούμενες  εταιρείες (Disney, ABC, Time Warner, Viacom INC, Rupert Merdoch, Sony Corporation οf America,) που ελέγχουν το 96% των ΜΜΕ παγκοσμίως;

    Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν μπορεί να παράσχει τον ισχυρό συμβολισμό κυριαρχίας που έχει ανάγκη η σιωνιστική ΝΕΑ ΤΑΞΗ για να υποβάλει στα έθνη την ιδέα της Εβραϊκής κυριαρχίας. Αυτό μόνο ένα σύμβολο θα μπορούσε να το κάνει. Ο Ναός του Σολομώντα!

    Συνοπτικά η ιστορία του Ναού είναι η εξής:

OUT OF THE BLUE (ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)


Αν δεν έχετε παρακολουθήσει αυτό το Ντοκιμαντέρ δεν έχετε ιδέα τι σας λείπει. Τι κρίμα που περιμέναμε τόσο καιρό να δούμε ένα από τα καλύτερα ντοκιμαντέρ για UFO που έγινε ποτέ.

Αφήγηση από τον Peter Coyote,το Out of the blue θεωρείται ευρέως ως μία από τις καλύτερες ταινίες ντοκιμαντέρ που έγινε ποτέ για τα UFO,και

Ποιό μυστικό κρύβει ο αριθμός 7...(ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)



Ο αριθμός 7 μπορεί να είναι ο πιο κακότυχος από όλους αυτό γιατί το επτά σχετίζετε με το Αρμαγεδδών και το τέλος του κόσμου. Επτά Άγγελοι αναγελούν μια αδιανόητη καταστροφή και επτά φιαλίδια περιέχουν το δηλητήριο που θα μας αφανίσει.Κάθε ένα αρχίζει σε μια περίοδο επτά χρόνων….

ΠΩΣ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΜΑΣ

Έχουμε δει πολλές πτυχές του εαυτού μας κατα τη διάρκεια της εξελικτικής μας πορείας και τώρα ξέρουμε ότι ο πιο γρήγορος τρόπος να αλλάξουμε την πραγματικότητα είναι να ανεβάσουμε τη δόνησή μας και να συνδεθούμε με την αλήθινή μας φύση.
~Ξέρουμε ποιοι είμαστε;
~Έχουμεε συνδεθεί με την πραγματική φύση μας, με το λόγο για τον οποίο βρισκόμαστε εδώ στη Γη;
~Έχουμε συνειδητοποιήσει το σκοπό για τον οποίο βρισκόμαστε εδώ;
~Ξέρουμε την αξία της δικής μας δόνησης;
~Νιώθουμε την αλλαγή;~
Αυτά είναι ερωτήματα

Μία Νέα Ανθρώπινη Φυλή (BINTEO)


Ομιλία του Drunvalo Melchizedek για παιδιά με μεταφυσικές ικανότητες και τη σχέση της συνειδητότητας με το DNA.


ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ "ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ" ΚΥΒΟΥ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ!


Τον Αύγουστο του 2011 είχα γράψει σχετικά με την εμφάνιση ενός κύβου σε φωτογραφίες που έστειλε ο SOHO από την δραστηριότητα του Ήλιου (Περισσότερα ΕΔΩ).   Χθες 2 Οκτωβρίου έκανε πάλι την εμφάνιση του ο "γνωστός" κύβος και εγώ ξαναγράφω: Έχει πέσει λογοκρισία από την NASA και ο κύβος καλύπτει κάτι που δεν θέλουν να φανεί.. ή υπάρχουν κύβοι που κόβουν βόλτες στο διάστημα..;;;

Που είναι η προσοχή μας

Που είναι η προσοχή




Αν στρέψουμε σε κάτι την προσοχή μας, τότε σ' αυτό επάνω στηρίζουμε τη δημιουργικότητά μας. Αν στρέφουμε την προσοχή μας σε λάθος πράγματα, τότε αυτά κλέβουν την ενέργειά μας και μας αφήνουν ανήμπορους, ενώ ταυτόχρονα φέρνουν

Η Τουρκία χτύπησε στη Συρία! Συνεδριάζει το ΝΑΤΟ



Πριν από λίγο ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε ότι η Τουρκία, χτύπησε στρατιωτικά τη Συρία. Η εξέλιξη είναι πάρα πολύ σοβάρη και γι΄ αυτό το λόγο συνεδριάζει η στρατιωτική επιτροπή του ΝΑΤΟ. ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα