Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Το 97% του dna μας διαθέτει έναν υψηλότερο σκοπό



Έπειτα από χιλιάδες χρόνια αποσύνδεσης από τις υψηλές συχνότητες, το dna μας καταφέρνει να σπάσει τα δεσμά του από τα παλιά πρότυπα τα οποία έχουν κολλήσει σε μία χρονική μήτρα. Ωστόσο οι άνθρωποι σύντομα θα γνωρίζουν και θα κατανοούν γιατί το 97% του γενετικού μας κώδικα έχει έναν υψηλότερο σκοπό και γιατί η μεταμόρφωσή του μας οδηγεί σε μία αφύπνιση που κανείς δε θα μπορούσε να φανταστεί.

Το ανθρώπινο γονιδίωμα αποτελείται τουλάχιστον από 4 εκατομμύρια γονιδιακών διακοπτών που

NATIVE AMERICAN INDIAN.Βιντεο





Συχνά στη σιωπή της νύχτας, όταν όλη η φύση μοιάζει να κοιμάται γύρω μου, ακούγεται ένα απαλό χτύπημα στην πόρτα της καρδιάς μου. Την ανοίγω και μια φωνή ρωτάει. "Pokagon, τι γίνεται με το λαό σου; Ποιο θα είναι το μέλλον του;" Η απάντησή μου είναι: "Ο θνητός δεν έχει τη δύναμη να τραβήξει το πέπλο του αγέννητου χρόνου και να μαντέψει το μέλλον της φυλής του. Αυτό το δώρο ανήκει μόνο στο Θεό. Αλλά μπορεί να κρίνει το μέλλον από το παρόν και το παρελθόν
Simon Pokagon - Potawatomie

ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΥ




Η κομμουνιστική εξουσία έχει νωρίς εξαρχής χαρακτηριστεί από τη μαζική παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

 Για να επιτύχουν και να διατηρήσουν την εξουσία, τα κομμουνιστικά καθεστώτα πήραν πιο πέρα από τις ατομικές δολοφονίες και τις τοπικές σφαγές και ενσωμάτωσαν το έγκλημα στο σύστημα εξουσίας.

Η εξισλαμοποίηση του πλανήτη (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Παραθέτουμε το κείμενο ενός βίντεο που κυκλοφόρησε το 2008, σχετικά με την ισλαμοποίηση ολόκληρου του πλανήτη με αριθμούς, στοιχεία και στατιστικές, καθώς και το ίδιο το αυθεντικό βίντεο.

ΣΤΕΦΑΝΙΑΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΕΚΤΙΝΑΞΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)


Τα μαγνητικά πεδία κοντά στην ηλιακή κηλίδα AR1582 ξέσπασαν στις 5 Οκτώβρη πυροδοτώντας μια B7-class ηλιακή έκλαμψηκαι εκσφενδονίζοντας μία CME προς τη Γη.Το ηλιακό παρατηρητήριο και η Ηλιόσφαιρα (SOHO) συνέλαβε αυτή την εικόνα της επέκτασης από το σύννεφο:

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

.Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε γράψει για το μνημόνιο και τις δανειακές συμβάσεις τις οποίες χαρακτηρίζει αντισυνταγματικά!

Άστρο «φάρος» για την καμπύλωση του χωροχρόνου


Να βρίσκεις το καλύτερο μέσα στους άλλους


Πρόκειται για την Ζωή σου!
Δέξου την Πρόκληση…
«Να γελάς συχνά και πολύ`

Να κερδίζεις τον σεβασμό των ευφυών ανθρώπων
Και την αγάπη των παιδιών`

Συναισθήματα και αξίες!!!


Μια μέρα συγκεντρώθηκαν σε κάποιο μέρος της γης όλα τα συναισθήματα και όλες οι αξίες του ανθρώπου.

Η Τρέλα αφού συστήθηκε 3 φορές στην Ανία της πρότεινε να παίξουν κρυφτό. Το Ενδιαφέρον σήκωσε το φρύδι και περίμενε να ακούσει ενώ η Περιέργεια χωρίς να μπορεί να κρατηθεί ρώτησε: "Τι είναι το κρυφτό;". Ο Ενθουσιασμός άρχισε να χορεύει παρέα με την Ευφορία και η Χαρά άρχισε να πηδάει πάνω κάτω για να καταφέρει να πείσει το Δίλημμα και την Απάθεια-την οποία δεν την ενδιέφερε ποτέ τίποτα- να παίξουν κι αυτοί.

Οι μυστικές δυνάμεις των Πυραμίδων

Όταν μιλάμε για πυραμίδες συνήθως έρχεται στον νου μας μια εικόνα τεράστιων κατασκευών που υψώνονται πάνω από μια απέραντη θάλασσα άμμου. Αυτές είναι οι πυραμίδες της Αιγύπτου. Όμως πυραμίδες έχουν ανακαλυφθεί σε πολλά άλλα μέρη του κόσμου. Πέρα από τις εξίσου γνωστές πυραμίδες του Μεξικού και της Κεντρικής Αμερικής τα τελευταία εκατό χρόνια έχουν αναφερθεί πυραμίδες σε διάφορες τοποθεσίες.

Ο καρκίνος παρά τοις αρχαίοις Ελλησιν ιατροίς

Το αξιόλογο βιβλίο του Καθηγητού-Ακαδημαϊκού Αριστ. Κούζη, (1872-1961).

Ο καρκίνος παρά τοις αρχαίοις Ελλησιν ιατροίς, Αθήνα 2004, το οποίο είχε κυκλοφορήσει πριν από εκατό και πλέον χρόνια, πρόσφατα το επανεκδώσαμε, ώστε να γίνει προσιτό σε εκείνους που θα ήθελαν να γνωρίσουν τις γνώσεις περί καρκίνου των αρχαίων Ελλήνων ιατρών: Ιπποκράτους, Γαληνού, Αρεταίου, Ρούφου του Εφεσίου, Διοσκουρίδου, Αρχιγένους, Φιλόξενου, ΄Αντύλλου, Ορειβασίου, Παλλαδίου, Αετίου, Παύλου Αιγινήτου, Θεοφάνους Νόννου, Μιχαήλ Ψελλού, Συμεώνος Σήθη και Ιωάννου Ακτουαρίου.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης αυτής στη συνέχεια θα παρατεθούν συνοπτικά μερικά στοιχεία που επιλέχθηκαν και τα οποία θα είναι δυνατόν να δώσουν στον αναγνώστη μία γεύση του πλούτου των γνώσεών τους.

Βουντού (Voodoo) - Πως πλανώνται οι άνθρωποι!

Βουντού. Πρόκειται περί πρωτόγονων δεισιδαιμονικών συνηθειών, που επινοήθηκαν κατά την αρχαιότητα στην Αφρική (Tόγκo, Βένιν και Νιγηρία), παρουσιαζόμενες ως θρησκεία λατρείας «πνευματικών» όντων, με....

ΘΟΥΛΗ "ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΝΗΣΙ"


Μύθους και ιστορίες για την Τούλα ή Θούλη, όπως την αποκαλούν οι Έλληνες, συναντάμε  σε περιοχές από την Ρωσία ως την κεντρική Αμερική και πολύ συχνά βλέπουμε πως συσχετίζεται με τις δύο μυθικές ηπείρους :Την Υπερβορεία και την Ατλαντίδα.

Αστυνομικη διαταγη 8 Δεκ. 1907!!




Προς απάσας τας αρχάς που διοικούν το χωρίον Ματαράγκα Καρδίτσης:
Δήμαρχο, ιερέα του χωριού, Δάσκαλο και άπαντας τους προύχοντας του χωρίου.

Ήρθα εις Ματαράγκαν κατόπιν διαταγής του διοικητού μου μετά ενός χωροφύλακος προς επιβολήν της τάξεως, από άκρου εις άκρον του χωρίου, άνευ χρονοτριβής και άμεσα.

Διότι προχθές στο σιργιάνη μετά την Θίαν και Ιεράν Λιτουργίαν εν τω ναό όταν έπεζαν τα κλαρίνα και τα όργανα ο Κώστας (ας μην αναφέρο το ονομά του) χόρεβε σινέχεια μπροστά

ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΣΧΗ BILDERBERG; ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΕΔΩ...

 
 ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΣ Ν.Α ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΚΟ....


Να ποια είναι η Ορθοδοξία η οποία αγνοείται παντελώς από την συντριπτική πλειοψηφία των ανυποψίαστων νεοελλήνων (μέρος Α')

ΠΕΡΙ ΑΙΘΕΡΟΣ

ΝΕΦΕΛΗΓΕΡΕΤΗΣ ΑΡΓΙΚΕΡΑΥΝΟΣ


ΑΙΘΕΡΑΣ



Αιθήρ-> αεί θέρειν =αιωνίως θερμαίνειν. Αίθω= φέγγω ή φλέγομαι -> αίθουσα= ηλιόλουστο δωμάτιο, αίθριος= διαυγής, λαμπερός, Αιθίοψ = ο έχων καμένη όψη κλπ.

«Όταν εγκαταλείπεις το σώμα σου και κατορθώσεις να φθάσεις στον ελεύθερο αιθέρα, θα είσαι θεός αθάνατος, υπερκεράζοντας την γήινη ζωή. 

Τότε θα κατοικείς μαζί με τους

ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΙΚΕΣ , Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ...

ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΥΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΛΟΥΖΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...ΕΚΧΕΩ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΣΑΡΚΑ.... ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΙΚΕΣ ΤΟΥ DNA ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ...ΚΑΙ ΕΠΛΗΣΘΗΣΑΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΑΓΙΟΥ....
Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ

ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ - Eπεισόδιο 1: "Επιστήμη και νέος πολιτισμός" (ΒΙΝΤΕΟ)




Είναι πλέον εμφανές ότι εδώ και αρκετά χρόνια ο δυτικός πολιτισμός διέρχεται μια περίοδο δραματικά αυξανόμενης κοινωνικής κρίσης η οποία συν τω χρόνω αποσαθρώνει τις παγκόσμιες κοινωνικές δομές. Το φαινόμενα αυτό δεν έχει τοπικά χαρακτηριστικά, αλλά αφορά και αναφέρεται στο σύνολο του δυτικού κόσμου αν και εξωτερικεύεται με διαφορετικούς τρόπους στις διάφορες τοπικές κοινωνίες αναλόγως του βαθμού εξέλιξής τους.

ΣΩΡΑΣ VS SOROS...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ...


Εκείνο τον καιρό είχε κατέβει στην Ελλάδα απο την Ρωσία ο πάμπλουτος Ψαριανός Βαρβάκης,(το πραγματικό του όνομα ήταν Ιωάννης Λεοντίδης)θαλασσινός ήρωας της επανάστασης του 1769, ογδόντα πια χρονών άνθρωπος.
Ο Βαρβάκης έπειτα απο τον αποτυχημένο ξεσηκωμό, τράβηξε όπως τόσοι άλλοι στην Ρωσία και εκεί, εκμεταλλευόμενος κι εμπορευόμενος πρώτος αυτός σε μεγάλη κλίμακα στην Κασπία Θάλασσα το μαύρο χαβιάρι, έκανε μεγάλη περιουσία.
Σαν έφτασε τον Μάη του 1824 στην Ελλάδα, όλοι τρέξανε να τον καλωσορίσουν, για τα πλούτη του που τα μοίραζε απλόχερα.
Οταν όμως ήρθε το ζήτημα του δανείου στην Αγγλία , είχε την αποκοτιά να τους πει:
"Tι θέτε να δανιστείτε απο ξένους και να τους βάλετε στο κεφάλι σας αφεντικά; Σας δίνω όσα κι αν χρειάζονται, ακόμα κι'όλο το βιός μου!"

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΡΩΤΟΕΙΠΩΜΕΝΕΣ


ΕΙΠΩΜΕΝΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.




(Από τον φίλο Τάσσο Κ. χωρίς καμία παρέμβαση δική μου για διόρθωση.)

Έκαναν οι Σιωνιστές την μεγάλη εξυπνάδα να κατασκευάσουν την μεγάλη πυρηνική βάση στην έρημο Νεγκέβ, που βρίσκεται δίπλα στο ρήγμα της Ερυθράς και στο Χορήβ το οποίο είναι και ένα τσιγάρο δρόμος απόσταση από την Αστροπύλη της Υεμένης. Μήπως τελικά οι Σιωνιστές θα την βρουν από τους μυστηριώδεις Ναβαταίους- Αβαταίους, τους μυημένους στα μυστήρια του Ηλίου Υπερίωνος και τοποτηρητές των Μινωιτών Φαραώ στην περιοχή ;

Άλμα ρεκόρ από την στρατόσφαιρα

Φέλιξ Μπαουμγκάρτνερ
H αντίστροφη μέτρηση για το άλμα-ρεκόρ από την στρατόσφαιρα ξεκίνησε. Ο Αυστριακός αλεξιπτωτιστής ελεύθερης πτώσης Φέλιξ Μπαουμγκάρτνερ θα κάνει το τολμηρό αυτό άλμα από ύψος 36.567 μέτρων την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου και μπορείτε να το δείτε ζωντανά στις τρεις το μεσημέρι εδώ!

Η ελεύθερη πτώση από την άκρη του διαστήματος θα γίνει πάνω από

Τελικά οι Μάγιας… δεν προφήτευσαν το τέλος του κόσμου;

Η «καμπάνα» των Μάγιας  μπορεί τελικά να μην χτυπά για... κανέναν.

Όλοι έχουμε ακουστά την περίφημη πρόβλεψη των Μάγιας, ότι η συντέλεια του κόσμου θα επέλθει στο τέλος του 2012. Καθώς όμως οι δείκτες του ρολογιού κινούνται αμείλικτα προς το Δεκέμβριο, μήπως όμως έχουμε παρερμηνεύσει τις προβλέψεις του περίφημου Μεσοαμερικανικού πολιτισμού;

Η Αποκάλυψη του 2012 έρχεται - πώς να τη σταματήσουμε!




Αναφορικά με την τρομακτική υποψία ότι το τέλος του πολιτισμού μας θα έρθει το 2012, οι άνθρωποι συνήθως στρέφονται στους οπαδούς των μυστικών προφητειών των Μάγιας. Όχι στους επιστήμονες. Αλλά μια ομάδα ερευνητών της NASA σε αναφορά τους που δημοσιεύτηκε στις αρχές του χρόνου (2009) επισήμαναν τους κινδύνους που σχετίζονται με το καταστροφικό ενδεχόμενο των ηλιακών καταιγίδων.

Με τίτλο 'Σοβαρά διαστημικά καιρικά γεγονότα κατανοώντας τις κοινωνικές και οικονομικές επιδράσεις' (Severe Space Weather Events Understanding Societal and Economic Impacts) η αναφορά αυτή περιγράφει τις συνέπειες που θα έχει η εξαπόλυση ενέργειας από τις ηλιακές

Project Ενωχ... το Master Plan για το 2012? (ΒΙΝΤΕΟ)



Τις τελευταίες δεκαετίες κυριολεκτικά κατακλυζόμαστε από ένα τεράστιο όγκο πληροφοριών, τις οποίες δεν έχουμε τη δυνατότητα να εξετάσουμε, να αναλύσουμε ή να συνθέσουμε με κριτική σκέψη. Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις οι πληροφορίες δίνονται με τρόπο που να αναιρούν οι μεν τις δε κάνοντας σχεδόν αδύνατη την εύρεση της αλήθειας. Και δεν νομίζω πως τυχαία μας δίνουν τόση πολύ πληροφόρηση... Ωστόσο όταν υπερισχύει η ψυχραιμία και ελέγχουμε τα πράγματα από μια κάποια απόσταση και δίχως φανατισμό, πολλά από τα κομμάτια του παζλ φαίνεται να μπαίνουν στη θέση τους...

ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ.....ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ

από Ioannis Stogiannos


 ΑΔΕΛΦΕ… ΑΔΕΛΦΗ  ΨΥΧΗ

ΕΙΣΠΝΕΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ……. ΕΚΠΝΕΕΙΣ ΤΟΝ ΕAΥTO ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.
 ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ…. ΑΡΚΕΙ Η ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ  ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΚΡΑΔΑΣΜΙΑΚΗ ΣΟΥ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ. ΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΘΑ ΓΑΝΤΖΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΝ. ΚΑΘΕ ΠΑΛΜΟΣ ΕΙΝΑΙ  ΜΙΑ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΜΕ ΔΥΟ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. Η ΜΙΑ ΑΔΕΛΦΕ… ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ «ΠΡΑΓΜΑΤΑ» ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΕΝΑ, …..Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΑ ΑΠΩΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΙΣΠΝΟΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΝΟΗΣ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ….. ΠΑΥΕΙ ΚΑΘΕ ΣΥΖΕΥΞΗ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΗΔΕΝ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ…ΠΟΥ ΛΕΕΙ … « …δεν είμαστε στην ίδια την συχνότητα…..» . 

ΕΤΣΙ….ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ή  ΑΛΛΙΩΣ ΑΣΤΡΙΚΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ….. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ …….ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ

ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ...ΜΥΘΟΣ Ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ???




Τηλεκίνηση
Μέντιουμ και Τηλεκίνηση
Τηλεκίνηση είναι η μετακίνηση αντικειμένων με επιστημονικά ανεξήγητα μέσα, όπως τη χρήση εσωτερικών δυνάμεων. Η ψυχοκινητική είναι η παραγωγή κίνησης σε φυσικά αντικείμενα εξασκώντας πάνω σε αυτά ψυχικές ή πνευματικές δυνάμεις. Ο Uri Geller ισχυρίζεταί ότι... μπορεί να λυγίσει κουτάλια και να σταματήσει ρολόγια χρησιμοποιώντας μόνο τη σκέψη του για τον έλεγχο εξωτερικών αντικειμένων. Άλλοι ισχυρίζονται ότι μπορούν να εξαναγκάσουν μολύβια
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα