Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΣΑΜΠΟΥΑΝ και ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ (φτιάχτο μόνος σου)




...και ξεχάστε τα parabens, τα αλουμίνια και όλα τα καρκινογόνα που περιέχονται μέσα στα τοξικά προϊόντα που χρυσοπληρώνουμε στα super markets!!

Όλοι ξέρουμε τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιολάδου και το πόσο σπουδαίο είναι το σαπούνι ελιάς.
Έχουμε όμως συνηθίσει να χρησιμοποιούμε υγρό σαπούνι για να πλενόμαστε και το στερεό σαπούνι - και ιδιαίτερα αυτό της ελιάς - είναι συνήθως σκληρό και άβολο!

ΦΩΝΗ ΣΤΟ ΧΑΡΑΜΑ

http://4.bp.blogspot.com/-TQ4W2kEXuDw/Tk-WNiZB1tI/AAAAAAAAALA/A0Fn3zfLjJI/s1600/tumblr_lp4difLGt41r06xquo1_500.jpg 
Ερευνητής: Το ξέρω ότι με ακούς, νιώθω την παράξενη, απόκοσμη παρουσία σου μέσα στα μηνίγγια μου, ή μάλλον, για να το πω ορθότερα, νιώθω να είμαι εμβαπτισμένος μέσα σου…

O Eχθρος βρισκεται μεσα μας

Image
                           
                        Το δυσκολότερο πράγμα είναι να μπορείς να νικήσεις τον εαυτό σου,                                           γιατί δεν είναι ένας, αλλά πολλοί.                                
  






 ΠΗΓΗ  MERY DONTSOF
  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Ο μύθος του Τριστάνου και της Ιζόλδης

Γιατί οι Αμερικάνοι θέλουν να εκραγεί το ηφαίστειο της Σαντορίνης

Τι συνέβη τους τελευταίους μήνες: Κάποιοι λένε για υποθαλάσσιες πυροδοτήσεις πυρηνικών όπλων μικρής ισχύος στο ευρύτερο Κρητικό πέλαγος !

Ο τελετουργικός χορός της πεταλούδας

 
                   Η καθαρή ομορφιά της πεταλούδας ερμηνεύεται σε ένα μύθο των Παπάγκο.

ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΕΞΕΛΙΣΣΟΥΝ


             

Για να επιλύσουμε ένα πρόβλημα που μας βασανίζει και που θέλουμε να το ξεπεράσουμε πρέπει αρχικά να διακρίνουμε την λύση. Αυτό δεν είναι απλώς θέμα μόρφωσης, ενημέρωσης, ή συμβουλών που θα δεχθούμε, αλλά και θέμα συναισθήματος. Ποιότητας συναισθήματος, που θα εξασφαλίσει την συνειδητοποίηση της λύσης. Δηλαδή η επίλυση ενός προβλήματος απαιτεί την άνοδό μας σε ένα υψηλότερο επίπεδο εξέλιξης. Απαιτεί την βελτίωσή μας ως ανθρώπων.

2221 Τούρκοι στρατιωτικοί αυτοκτόνησαν μέσα σε 22 χρόνια

Image 
Το απίστευτο αριθμό των 2221 αυτοκτονιών καταγράφουν  οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις μέσα σε 22 χρόνια.

ΓΥΝΑΙΚΑ




 
               ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ



ΠΗΓΗ   MERY DONTSOF
  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Εχινάτσεα: καλλιέργεια και χρήσεις ενός φυσικού φαρμάκου


 Ένα από τα πιο δημοφιλή φαρμακευτικά φυτά παγκοσμίως είναι η Εχινάτσεα (Echinacea sp), φυτό που κατάγεται από τις ΗΠΑ και η καλλιέργειά της έχει διαδοθεί στην Ευρώπη.

Βρέθηκε γιγάντιος πλανήτης από διαμάντια



Διαμαντένιο πλανήτη με μέγεθος διπλάσιο και μάζα οκταπλάσια από τη Γη ανακάλυψαν οι επιστήμονες σε τροχιά γύρω από ένα κοντινό μας αστέρι.

ΕΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙ...


                                    Σκέψεις Πάνω Στην Αθανασία Και Την Γνώση
                                                    (του Βλάση Γ. Ρασσιά)

Λατινικη Μουσικη.Μερος β'

Salsa # 35

Λατινική μουσική είναι το αποτέλεσμα μιας σύνθετης κοινωνικής και ιστορικής διαδικασίας που έλαβε χώρα στην Αμερική μετά την άφιξη του Κολόμβου. 

Ζωή & θάνατος κατά την σύγχρονη επιστήμη (Δρ. Δανέζης Μ.)



===============================================
    Από το τιτλοφορούμενο άρθρο “Δεν Θα Πεθάνουμε Ποτέ! – Πώς η σύγχρονη Αστροφυσική ακυρώνει το Φαινόμενο του Θανάτου” του επίκουρου καθηγητή στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Δρ. Δανέζη Μάνου στο περιοδικό “Άβατον”, Νο 84 – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008.
    ===============================================

    Η γεωμετρία του Σύμπαντος

    Όταν αναφερόμαστε σε μια γεωμετρία, θεωρούμε αυτονόητη την ύπαρξη ενός χώρου μέσα στον οποίο αυτή αναπτύσσεται και τις ιδιότητες του οποίου περιγράφει.
    Στα μαθηματικά, στο μαθηματικό Κόσμο, η έννοια του χώρου είναι ιδεατή -νοητή και δεν έχει καμία μα καμία σχέση με την υλική πραγματικότητα. Ομοίως και τα γεωμετρικά σχήματα που μορφοποιούνται εντός του είναι ιδεατά – νοητά και άυλα και δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με την υλική πραγματικότητα.

    Τα σχήματα και οι μορφές που σχηματοποιούνται μέσα σε αυτούς τους μαθηματικούς

    Ποια ήταν η πραγματική ψωροκώσταινα;



    Ψαροκώσταινα ή Ψωροκώσταινα υπήρξε πραγματικό πρόσωπο της Ελληνικής Ιστορίας
    Το παρατσούκλι της αποδίδει την άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας. Η ίδια, όμως, υπήρξε φτωχή και περήφανη Ελληνίδα
    Ψωροκώσταινα: «Δεν έχω τίποτα άλλο από αυτό το ασημένιο δαχτυλίδι κι αυτό το γρόσι. Αυτά τα τιποτένια προσφέρω στο μαρτυρικό Μεσολόγγι».
    Το όνομα «Ψωροκώσταινα» το χρησιμοποιούμε σήμερα, όταν θέλουμε να περιγράψουμε την ανέχεια και τη φτώχεια και ειδικότερα όταν θέλουμε να καταδείξουμε κάποιον ή κάτι ως τον «φτωχό συγγενή» ενός συνόλου, ή με άλλα λόγια τον «τελευταίο τροχό της αμάξης»

    Το Θαύμα της Φάτιμα


                    Τα παιδιά, στα οποία εμφανίστηκε η Παναγία


    Στις 13 Μαΐου   του 1917, τρία βοσκόπουλα, η Λουσία Ντος Σάντος (10 ετών) και τα ξαδέλφια της Φρανσίσκο και Ζασίντα Μάρτο, 9 και 7 ετών αντίστοιχα, είδαν ένα όραμα έξω από το χωριό Φάτιμα της Κεντρικής Πορτογαλίας. Παρουσιάστηκε μπροστά τους η Παναγία μέσα σ' ένα λαμπρό σύννεφο και τους ανήγγειλε πως θα εμφανιζόταν στο ίδιο σημείο κάθε 13 του μήνα, έως τον Οκτώβριο. 
    Τους προέτρεψε σε μετάνοιες και πράξεις αυτοτιμωρίας για τη σωτηρία των αμαρτωλών, ενώ τους ανακοίνωσε και τρεις προφητείες.

    ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΑΙΟ ΤΕΛΟΣ

    Η αναδυόμενη εικόνα του Γαλαξία, μας αποκαλύπτει ότι ο Γαλαξίας γεννήθηκε στο χάος και διαμορφώνεται από τη βία, ότι ζει σε μια κατάσταση ταραχώδης πολυπλοκότητας, και ότι το μέλλον του έχει σίγουρη καταστροφή.




    Αν παρατηρησετε προσεκτικα στον νυκτερινο ουρανο,θα δειτε μια χλωμή λωρίδα  φωτός την οποια οι Ρωμαίοι αποκαλούσαν The Milky Way - Ο  Γαλαξιας Μας!

    Οι αστρονόμοι γνωριζαν ηδη από τη δεκαετία του 1920 ότι η ζώνη αυτή είναι μια αποψη της άκρης  του γαλαξία στον οποίο ζούμε: μια τεράστια pinwheel γεμάτη με νεφελώματα,  σύννεφα αερίου και δισεκατομμύρια δισεκατομμυρίων άστρα. 

    Για τις περισσότερες από τις εννέα δεκαετίες από τότε, οι

    Φράσεις που καταργούνται λόγω... ανεργίας!


    1. Καταργείται η φράση του αγανακτισμένου γείτονα: “Θα κάνετε ησυχία να κοιμηθούμε, δουλεύουμε αύριο” (σιγά να μην δουλεύετε από αύριο).

    Κυλά ο χρόνος πιο αργά όταν βρισκόμαστε σε κίνδυνο;

    Στις μάχες του Matrix, ο Neo μπορούσε να αποφύγει τις σφαίρες που του έριχναν, επειδή ο χρόνος κυλούσε αργότερα γι’ αυτόν. Και στον πραγματικό κόσμο, άνθρωποι που βρίσκονται σε κίνδυνο συχνά νιώθουν ότι ο χρόνος γι΄ αυτούς τρέχει με πιο αργή ταχύτητα. Αυτή η διαστρέβλωση του χρόνου δεν οφείλεται στην επιτάχυνση της εγκεφαλικής λειτουργίας λόγω της αδρεναλίνης, αλλά αντίθετα, η αίσθηση αυτή φαίνεται πως αποτελεί ένα είδος ψευδαίσθησης, όπως υποστηρίζει μία ομάδα ερευνητών από το πανεπιστήμιο του Houston.

    Τι Ειναι Τελικα Η Αγαπη?





    https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT1mHVE4w51ajDJAV1si2xq_vnZGmWvPwf6Inbw1Eu8_cbnbq0JΚαθομαι και σε σκέφτομαι και ένα κύμα συναισθημάτων με παρασέρνει σε μία δίνη που δεν προσπαθώ να ξεφύγω αλλά αφήνομαι να με πάει σε μονοπάτια ονειρικά, σε κήπους με ανθισμένα λουλούδια.

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ!



    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ;
    ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ν.D.

    EΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΟ ΠΑΝΘΕΟΝ

    Συνεχίζοντας τον συσχετισμό των Σκανδιναβικών θεοτήτων με τις ελληνικές βλέπουμε τον Θωρ που δεν είναι κανένας άλλος παρά ο Ερμής των Ελλήνων, ο Θωθ ή Τωδ, στους Αιγυπτίους.
    Ο Γραμματέας του Κρόνου είχε πάρει την θέση αυτή μετά τον πόλεμο με τους «ερυθρομέλανες» Υξώς, τους οποίους οι Έλληνες είχαν νικήσει υπό την στρατηγεία του Διονύσου Β΄.
    Τότε την βασιλεία της Αιγύπτου παίρνει ο Μίνως ο Α΄ . Η παρουσία του Ερμή-Θωθ στην Αίγυπτο η οποία κυριολεκτικά αναμορφώθηκε, ή επί το σωστότερο εκπολιτίστηκε, έμεινε ανεξίτηλη στην μνήμη τους οι οποίοι μάλιστα τον ονόμασαν, Ερμή Τρισμέγιστο!!!

    Γιατί οι Αμερικάνοι θέλουν να εκραγεί το ηφαίστειο της Σαντορίνης

     Γράφει ο Γιώργος Παπαγεωργίου 

     Τι συνέβη τους τελευταίους μήνες: Κάποιοι λένε για υποθαλάσσιες πυροδοτήσεις πυρηνικών όπλων μικρής ισχύος στο ευρύτερο Κρητικό πέλαγος !
     Που είναι η αλήθεια ? 
     Ποιοι ξέρουν ? και γιατί όλα αυτά ?
     Ερωτήματα που εκ των προτέρων σας λέμε πως δεν θα απαντηθούν γιατί απλά ούτε εμείς ξέρουμε απλά εμείς έχουμε συλλέξει μια σειρά αδιαμφισβήτητων ντοκουμέντων και γεγονότων, θα προσπαθήσουμε να βάλουμε σε χρονική σειρά και εσείς να....
    βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.  

    Στις πλάκες του Στόουνχεντς εντοπίστηκαν άγνωστες ζωγραφιές

    Οι αρχαιολόγοι με τη βοήθεια σαρωτή λέιζερ εντόπισαν 72 παλαιότερα άγνωστες ζωγραφιές στις πλάκες των Στόουνχεντς. 71 από αυτές απεικονίζουν τσεκούρι της εποχής του χαλκού, ενώ μία ακόμη παρουσιάζει μια εικόνα σπάθης της ίδιας περιόδου.

    Τα σκοτεινά κεφάλαια του Βιβλίου της Ύπαρξης


    Απόσπασμα από το βιβλίο "Οικογένεια του Φωτός" που γράφτηκε τη δεκαετία του '90 και περιέχει πληροφορίες από την Γαλαξιακή Οικογένεια των Πλειάδιων, με σκοπό αφ' ενός να μας πληροφορήσει και αφ' ετέρου να μας προετοιμάσει για τις αλλαγές που θα βιώναμε στο μέλλον.

    "...Σήμερα υπάρχει η τάση να παίξετε με το σκοτάδι με έναν τρόπο πιο τολμηρό από ποτέ άλλοτε. Η Οικογένεια του Σκότους (αυτή των 13 οικογενειών που κυβερνούν τον κόσμο) καταπατά με εξοργιστικό, τερατώδη τρόπο καθεμία από τις αξίες σας στη ζωή. Γιατί; Επειδή χωρίς αυτή την πίεση μέχρι τα όριά σας, δεν θα ξυπνούσατε ποτέ. Θα παραμένατε ευχαριστημένοι με τους εαυτούς σας, σαν τις αγελάδες που μυρικάζουν, χωρίς να παρατηρείτε ποτέ τι ακριβώς διαδραματίζεται. Οπότε, το

    Η Γενιά του Εγώ

    Οταν ήταν παιδιά τους έλεγαν ότι είναι οι καλύτεροι. Σήμερα παίρνουν αντικαταθλιπτικά γιατί αισθάνονται ότι δεν ανταποκρίνονται στην εικόνα που έχουν για τον εαυτό τους. Ποιoς φταίει;
    Η Γενιά του Εγώ


    Εδώ και μερικές δεκαετίες τα παιδιά του δυτικού κόσμου μεγαλώνουν με κανακέματα και επαίνους και διαρκείς τονωτικές ενέσεις του Εγώ τους σε μια καλών προθέσεων προσπάθεια ενίσχυσης της αυτοεκτίμησής τους. Πού οδήγησε αυτό; Στην εμφάνιση μιας γενιάς που αν και επισήμως ονομάζεται Γενιά Υ (ως διάδοχος της Γενιάς Χ),

    Ελληνες εντόπισαν την πηγή του αυτισμού




    Τον γενετικό κώδικα του αυτισμού κατάφεραν να αναπτύξουν δύο Ελληνες επιστήμονες της ομογένειας, κάνοντας ίσως σημαντικό βήμα στην αντιμετώπιση του προβλήματος. 


    Ο καθηγητής ηλεκτρολόγος μηχανικός με ειδίκευση στην νανοηλεκτρονική, Σταν Σκαφίδας, και ο επίσης καθηγητής νευροψυχιατρικής, Χρήστος Παντελής, και οι δύο από το Πανεπιστήμιο Μελβούρνης στην Αυστραλία, δημιούργησαν ένα γενετικό τεστ, το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται να συμβάλλει στη διάγνωση του αυτισμού και -ενδεχομένως- και της σχιζοφρένειας, ενώ μπορεί να εκτιμήσει κατά πόσο ένα νεαρό άτομο βρίσκεται στις ομάδες μεγάλης επικινδυνότητας για την εκδήλωση αυτών των παθήσεων.

    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 20.000 ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΣΕ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΡΟΔΟ...!!

    Σχέδιο για να φιλοξενηθούν 20.000 πρόσφυγες από τη Συρία σε δύο ελληνικά νησιά, αποκαλύπτει και το γαλλικό πρακτορειο ειδήσεων επικαλούμενο το ελληνικό υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

    Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο, ήδη η ελληνική κυβέρνηση σχεδιάζει πώς θα φιλοξενηθούν 20 χιλιάδες πρόσφυγες από τη Συρία σε ειδικές εγκαταστάσεις στην Κρήτη και στη Ρόδο.

    ΤΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

    Εάν ποτέ ρωτήσατε τον Θεό: Τι είναι αυτό που θέλεις να γνωρίζω; ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

    Κλεοπάτρα Ζ' Φιλοπάτωρ - Η Ελληνίδα Φαραώ της Αιγύπτου (69 π.Χ.- 30 π.Χ.)


    Η Κλεοπάτρα (Ιανουάριος 69 π.Χ. – 12 Αυγούστου, 30 π.Χ.) ήταν η τελευταία βασίλισσα της ελληνιστικής Αρχαίας Αιγύπτου, προτού αυτή αποτελέσει πλέον κομμάτι της πανίσχυρης Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

     Η βασιλεία της σηματοδοτεί το τέλος της ελληνιστικής και την αρχή της ρωμαϊκής περιόδου στην ανατολική Μεσόγειο.

     Ο μύθος της επιβίωσε ως τις μέρες μας μέσα από πάρα πολλές δραματοποιήσεις της ιστορίας της,

    Γεώργιος Σουρής. Ες αεί επίκαιρος!

    Ο Γεώργιος Σουρής είναι ένας από τους σπουδαιότερους σατιρικούς ποιητές της νεότερης Ελλάδας, έχοντας χαρακτηριστεί, δικαίως, ως «σύγχρονος Αριστοφάνης».
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    1

    Το Ενατο Κυμα