Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

XPONOΣ KAI ΦYΣIKH


 


Εκεί που το πουθενά μετατρέπεται σε χώρο
αρπάζει το μηδέν το σωσίβιο της ύπαρξης
κι επεκτείνεται η στιγμή του επινοητή στο χρόνο.

Τότε χύνεται στη σκέψη η έμψυχη ενέργεια
που ανάβει στον ουρανό της παντοσύνης,
μια πράξη συγκρίσιμη με την καρδιά του ανθρώπου.

Περιμένοντας τους δικούς μας Θεούς

Περιμένοντας τους δικούς μας Θεούς
Τι να σου κάνει και η φύση αν είσαι ηλίθιος; Από τη μία το ηφαίστειο της Σαντορίνης που προσπαθεί να μας ταρακουνήσει και από την άλλη, ο πιο ζεστός Οκτώβρης των τελευταίων 200 χρόνων, δείχνουν πως αν μη τι άλλο, η "φύση" κάνει την προσπάθεια της.

ΘΕΩΡΙΕΣ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΑΣ



Εσχατολογία είναι ο τομέας της Θεολογίας που ασχολείται με τα έσχατα γεγονότα της ιστορίας του κόσμου ή την κατάληξη του ανθρώπινου γένους, που διατυπώνεται συνήθως ως «συντέλεια του κόσμου», και των προσδοκιών που σχετίζονται με αυτά. Ευρύτερα, η εσχατολογία καλύπτει επίσης έννοιες που αφορούν την τελική κατάσταση του κάθε ατόμου, όπως η Μεσσιανική εποχή και η Ημέρα της Κρίσης, η μετά θάνατον ζωή, ο Παράδεισος, η Κόλαση, το Καθαρτήριο, η ανάσταση των νεκρών και η ψυχή.

Η διάκριση μεταξύ «Τέλους των Αιώνων» και «Συντέλειας του Κόσμου» έχει ιδιαίτερη θεολογική

ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΨΕYΤΟΑΡΧΟΝΤΕΣ...ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ!! (ΒΙΝΤΕΟ)


              

               ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΛΙΔΩΤΟΥΣ

                                            ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ
                                  ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗΣ
                   ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
                                                  ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ
                                               ΤΗΣ ΑΣΧΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΑΛΑΙΣΘΗΣΙΑΣ
                                         ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΩΣ ΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ
                                         ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΑΤΕ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΑΣ

                                           ΚΑΨΤΕ                ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ 
                       ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΤΕ                        ΔΙΑΛΥΣΤΕ

                                   
                                               ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ
                                                                
                                                                        ΝΕΜΕΣΙΣ

Ψυχολογική μετατροπή - εσωτερική αλλαγή




Η χώνευση των εντυπώσεων........ 

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος επεξεργάζεται τετρακόσια δισεκατομμύρια πληροφοριών 
το δευτερόλεπτο , όμως μπορεί να αντιλαμβάνεται  μονό δυο χιλιάδες από αυτές .
 [σε αυτό το συμπέρασμα έχει καταλήξει η επιστημονική κοινότητα.]

Αναβλύζει όμως και το ερώτημα,  τελικά πόσες από αυτές  τις δυο  χιλιάδες μπορεί να 

συνειδητοποιεί  ο ανθρώπινος εγκέφαλος , και  φυσικά που πηγαίνουν τα υπόλοιπα 
δισεκατομμύρια πληροφοριών ?

Αυτό το αναφέρω απλά και μόνο για να έχομε μια  << εικόνα >> του μεγέθους των πληροφοριών

 που κάθε στιγμή έχουμε από την ζωή μας και που αδυνατούμε να συνειδητοποιήσουμε .

Καφές και τσάι αντίδοτο στο αυχενικό .

Καφές και τσάι «αντίδοτο» στο αυχενικόΑν η δουλειά σας προκαλεί πόνους στον αυχένα και στους ώμους, ίσως πρέπει να πίνετε έναν καφέ ή έστω ένα φλιτζάνι τσάι πριν την αρχίσετε, αναφέρουν επιστήμονες από τη Νορβηγία.

Σε μελέτη που πραγματοποίησαν με 48 εθελοντές, οι 22 εκ των οποίων έπασχαν από χρόνιο πόνο στον αυχένα ή τον ώμο, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως όταν έπιναν το ένα από τα δύο ροφήματα πριν καθίσουν μπροστά στο κομπιούτερ, πονούσαν λιγότερο απ’ ό,τι όταν κάθονταν δίχως να τα έχουν καταναλώσει.

Τσουκνίδα

Οι ιδιότητες της τσουκνίδας

  Το φαρμακευτικό σκεύασμα αποτελείται από τα στεγνωμένα φύλλα, τα άνθη και τις ρίζες της Τσουκνίδας, η οποία είναι ένα πολυετές φυτό, ευρέως διαδεδομένο κοντά στις κατοικίες των ανθρώπων και στα νιτρώδη εδάφη. Όπως γράφει ο άγγλος βοτανολόγος του 17-αιώνα, Κουλπεπέρ στο πιο δημοφιλές βοτανολογικό βιβλίο όλων των εποχών, “οι τρίχες τις που κεντρίζουν και φέρνουν φαγούρα δεν χρειάζονται περιγραφή,- αυτές μπορεί να τις βρούμε και στο πιο βαθύ σκοτάδι, μέσων της αφής”.


The truth is out there..συνέντευξη του Nick Pope στην Independent



Ασχολούμαι με το θέμα των UFO από το 1991, αλλά σε αντίθεση με τα περισσότερα άτομα που το κάνουν από ενδιαφέρον, αυτό δεν ήταν αποτέλεσμα κάποιας προσωπικής μου παρατήρησης και δεν ήταν και ένα χόμπι - ήταν δουλειά της κυβέρνησης μου! Εργάστηκα για το Υπουργείο Άμυνας για 21 χρόνια, 1985 - 2006. Είχα μια ποικίλη και ευχάριστη καριέρα, αλλά και μια  πιο παράξενη δουλειά στο Υπουργείο Άμυνας με αυτό που έκανα το 1991 - 1994, όταν στις ευθύνες μου περιλαμβανόταν και η έρευνα για UFO.
Το πρόγραμμα για τα UFO χρονολογείται από τη δεκαετία του πενήντα, με την  υπέροχη ονομασία - ομάδα εργασίας ιπτάμενου δίσκου.  Αυτή είχε συσταθεί το 1950 από τον επικεφαλής των επιστημονικών συμβούλων του Υπουργείου Άμυνας, τον μεγάλο πρωτοπόρο ραντάρ Sir Henry Tizard, ο οποίος είπε ότι οι εμφανίσεις UFO δεν θα πρέπει να απορριφθούν  χωρίς να προβούμε  προηγουμένως σε κάποια κατάλληλη επιστημονική έρευνα.

Η Γνωστική Θεωρία για την Εξωγήινη Εισβολή

Οι αρχαίοι πολιτισμοί της εποχής του Χαλκού πέρασαν υπό τον έλεγχο εξελιγμένων, παρασιτικών υπερ-διαστατικών οντοτήτων που χειραγωγούν τον ανθρώπινο νου ακόμα και σήμερα για να πετύχουν τους δικούς τους κακούς σκοπούς; Γνωστικά κείμενα 2000 ετών πριν ίσως να δίνουν την απάντηση για τη μεγαλύτερη συνωμοσία στην ιστορία όλης της ανθρωπότητας! Γενικά οι συνομωσίες είναι πολύ γοητευτικές και μυστηριώδεις για να μας αφήνουν αδιάφορες, αλλά όταν τα στοιχεία μιας έρευνας αλλά και της παρατήρησης συγκλίνουν, τότε κάθε συνομωσία γίνεται πραγματικότητα.


Από την εποχή του κατακλυσμού φαινόμενα εμφάνισης UFO το 1947, οι εικασίες σχετικά με εξωγήινες επεμβάσεις είναι ανεξέλεγκτες. Πάρα πολλές θεωρίες έχουν προκαλέσει έντονες αντιπαραθέσεις, όμως υπάρχει μία θεωρία που δεν έχει μελετηθεί. Δεν παρουσιάστηκε μετά το 1947, αλλά περίπου 1600 χρόνια πριν. Για να είμαστε ακριβείς, η θεωρία αυτή ήρθε στο φως με μία ανακάλυψη που έγινε στην Αίγυπτο το Δεκέμβριο του 1945, αν και η σημασία της ανακάλυψης έγινε αντιληπτή αργότερα—πότε; Μα φυσικά το 1947.
Εκείνη τη χρονιά, ο Γάλλος επιστήμονας Jean Doresse ταυτοποίησε τους παπύρους από την περιοχή Nag Hammadi με μία συλλογή από σπάνια Γνωστικά κείμενα. Με τη λέξη «γνωστικισμός» οι ερευνητές αναφέρονται στις διδασκαλίες που αφορούν τις Μυστηριακές Σχολές της προ-χριστιανικής αρχαιότητας. Οι Γνωστικοί εναντιώθηκαν στις διδασκαλίες του χριστιανισμού, όπως η ανάσταση του Χριστού και η θεία τιμωρία. Για αυτό το λόγο στοχοποιήθηκαν και χαρακτηρίστηκαν σαν αιρετικοί, δεχόμενοι την καταπίεση από τους νεοφώτιστους της «Μίας και Αληθινής Πίστης.» Αυτή είναι η ανέκδοτη ιστορία για το πώς τα Μυστήρια έπαψαν να υπάρχουν. Η χρονιά όμως του 1947 ήταν σημαντική γιατί κάποια από τη χαμένη γνώση των Μυστηριακών Σχολών ήρθε και πάλι στο φως.
«Γνώση» (εσωτερική) ήταν το μονοπάτι του πειραματικού μυσ

ΕΓΩ.. ο άνθρωπος!! Οι Δυο Διαφορετικες Αποψεις...

Η ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΑΠΟΨΗ

ΕΓΩ ο άνθρωπος …. ως έμπορος και ως πωλών

τοις μετρητοίς, ξεπούλησα……………………….
αντάλλαξα το φως μου και την πραγματική μου
υπόσταση, αποδεχόμενος την αρχέγονη, κτηνώδη, βάρβαρη,
και βέβηλη φύση.

Φόρτωσα το βάρος των δικών επιλογών καταστροφής και ευθύνης

Γιατί πονάει η «μέση» μου; Χρήσιμες συμβουλές

Ο πόνος στη «μέση» (οσφυαλγία) είναι ένα από τα πιο συχνά συμπτώματα που μπορεί να εμφανίσει κανείς. Τέσσερις στους πέντε ανθρώπους θα εμφανίσουν πόνο στη μέση, σε κάποια στιγμή στη ζωή τους. Μετά το κοινό κρυολόγημα, η οσφυαλγία είναι η πιο συχνή πάθηση που προκαλεί απώλεια εργατοωρών σε ηλικίες κάτω των 45 ετών και επιβαρύνει την ποιότητα ζωής των ασθενών . 


ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ - Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΛΕΡΝΑΙΑΣ ΥΔΡΑΣ B' Mέρος


                              

Οι Εννέα Κεφαλές της Ύδρας

Το έργο που ανατέθηκε στον Ηρακλή είχε εννέα πλευρές. Κάθε κεφάλι της ύδρας αντιπροσωπεύει ένα απ’ τα προβλήματα που περιστοιχίζουν το θαρραλέο πρόσωπο το οποίο ζητά να κυριαρχήσει τον εαυτό του. Τρία από τα κεφάλια αυτά συμβολίζουν τις ορέξεις που συνδέονται με το σεξ, την άνεση και το χρήμα.

Έρχεται το Χάραγμα της Ανθρωπότητας; Μύθοι & Αλήθειες!


Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες εβδομάδες (Αύγουστος 2012) η ψήφιση του νέου νομοσχεδίου του Ομπάμα για την Υγεία, που προβλέπει την υποχρεωτική ασφάλιση όλων των Αμερικανών ως το 2014. Πέρα από τα θετικά της παροχής ασφάλισης σε 30 εκατ. πολίτες που μέχρι σήμερα δεν είχαν μια τέτοια δυνατότητα, πολλοί πιστεύουν πως πρόκειται για έναν ύπουλο Δούρειο Ίππο. Και αυτό γιατί, κατά μια άποψη, προβλέπει το υποχρεωτικό «τσιπάρισμα» όλων των Αμερικανών, που πλέον θα φέρουν επάνω τους τον Μεγάλο Αδελφό ή κατά άλλους το περίφημο Χάραγμα!

Αυτοάμυνα και νομοθεσία... Γιατι ο Έλληνας έχει δικαίωμα στην αυτοάμυνα


ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΣΤΟ ΑΔΙΚΟ 
Η ανωτέρω ρήση, που είναι γνωστή, ιδιαίτερα στους νομικούς και διατυπώνεται με επίφαση και σε βιβλία του γενικού Μέρους του Ποινικού Δικαίου από τους καθηγητές του Ποινικού Δικαίου, κους Γ.Α Μαγκάκη και Ν. Ανδρουλάκη δείχνει το γενικό πλαίσιο αναζήτησης της αυτοάμυνας στις πολεμικές τέχνες.

Επιστημονικές αποδείξεις πως η Ελληνική γλώσσα είναι η αρχαιότερη στον κόσμο.


Η Αγγλική γλώσσα έχει 490.000 λέξεις από τις οποίες 41.615 λέξεις… είναι από την Ελληνική γλώσσα (βιβλίο Γκίνες). Η Ελληνική με την  μαθηματική δομή της είναι η γλώσσα της πληροφορικής και της νέας γενιάς των εξελιγμένων υπολογιστών, διότι μόνο σε αυτήν δεν υπάρχουν όρια.(Μπιλ Γκέιτς).


 Η Ελληνική και η Κινέζικη είναι οι μόνες γλώσσες με συνεχή ζώσα παρουσία από τους ίδιους λαούς και στον ίδιο χώρο εδώ και 4.000 έτη. Όλες οι γλώσσες θεωρούνται κρυφοελληνικές, με πλούσια δάνεια από την μητέρα των γλωσσών, την Ελληνική. (Francisco Adrados, γλωσσολόγος).

Μέρος Β’- Πόλεις χωρίς σκουπίδια! (πρόταση στρατηγικού μοντέλου διαχείρισης απορριμμάτων)



Πόλεις χωρίς σκουπίδια!
(πρόταση στρατηγικού μοντέλου
διαχείρισης απορριμμάτων)

Μέρος Β’

Συνεχίζουμε το χτεσινό αφιέρωμα σήμερα με τις 3 τελευταίες από τις 10 προτάσεις των μεγαλύτερων οικολογικών οργανώσεων της Ελλάδας: η Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης (ΟΕΑ), η Greenpeace, το WWF Ελλάς και το Δίκτυο Μεσόγειος SOS  προτείνουν:

Πόλεις χωρίς σκουπίδια! (πρόταση στρατηγικού μοντέλου διαχείρισης απορριμμάτων) Μέρος Α’



Πόλεις χωρίς σκουπίδια!
(πρόταση στρατηγικού μοντέλου
διαχείρισης απορριμμάτων)

Μέρος Α’

-
Ποια θα μπορούσε να είναι σήμερα στην Ελλάδα η βέλτιστη περιβαλλοντικά πολιτική στη διαχείριση απορριμμάτων;
-Μα φυσικά το να ελαχιστοποιήσουμε τα σκουπίδια για τελική διάθεση.
-Είναι άραγε αυτό εφικτό στην Ελλάδα;
-Εάν ακολουθήσουμε μία ολοκληρωμένη και συνεπή πολιτική θα μπορέσουμε να το επιτύχουμε τις αμέσως επόμενες δεκαετίες.

ΦΟΙΝΙΞ



Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΘΙΚΟ ΠΤΗΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ 500 ΧΡΟΝΙΑ .

ΕΚΤΑΚΤΟ : Ξαφνική άσκηση εντός κατοικημένων περιοχών!!!




Ξαφνική άσκηση της δύναμης Ταχείας Αντίδρασης  εντός κατοικημένων περιοχών εκτελείται σήμερα το πρωί  με εντολή Α/ΓΕΕΘΑ  στην περιοχή της Αξιούπολης  ! 

Υλοποίηση.




Στο Theta healing η έννοια της υλοποίησης είναι η Πεποίθηση οτι είναι δυνατό να δημιουργηθεί κάτι .Η πίστη είναι το στοιχείο που μεταμορφώνει τους συνηθισμένους κραδασμούς της σκέψης.Είναι η πιο ισχυρή και η πιο αποτελεσματική απο όλα τα συναισθήματα.

Η πραγματικότητα σας είναι δική σας υλοποίηση.Είναι αποτέλεσμα των σκέψεων

10 κανόνες για να είσαι άνθρωπος!


1. Θα λάβεις ένα σώμα. Μπορεί να σου αρέσει ή να το μισείς, αλλά είναι δικό σου να το κρατήσεις για όλη την περίοδο της ζωής σου.
2. Θα πάρεις μαθήματα. Είσαι γραμμένος σε ένα υποχρεωτικό και πλήρους φοίτησης ανεπίσημο σχολείο που ονομάζεται “ζωή”.
3. Δεν υπάρχουν λάθη, μόνο

Περί φτώχειας, «Πενίας» και «Πτωχοπροδρομικών»


    Φωτογραφία: Γιάννης Ρίτσος '' Μεγάλη φτώχεια ''

Μεγάλη φτώχεια πλάκωσε, παιδί μου, και το ψωμί το τρώμε με το δράμι.
Πέθανε η κόρη εψές του μπάρμπα Τίμου- δεκάξι χρονών, σαν το κρύο νερό-
κ’ η σεμνούλα η Πηνιώ του μπάρμπα Τσάμη την κακιά στράτα πήρε από καιρό. 

Η φτώχεια τους ανθρώπους έχει αγριέψει. Προχτές τη Δημαρχία είχαν κυκλώσει
μάνες, παιδιά, που η πείνα τα ‘χει ρέψει, κι άλλος ψωμί ζητούσε, άλλος δουλειά,
μ’ αντίς ψωμί- σαν πήρε να σουρουπώσει- με το ξύλο τους διώξαν τα σκυλιά. 

Τα μάτια τους παράξενα σπιθίζαν, κ’ είχαν σφιχτά τα χείλη. 
Ακολουθούσα και γω μαζί, και την καρδιά μου αγγίζαν τα λόγια τους σα γνώριμη λαλιά,
και πόθησα, δεν ξέρω πώς, να κλειούσα όλους μ’ ίδια στοργή στην αγκαλιά. 

Λες κ’ ήτανε παιδιά μου σαν και σένα και γω ήμουνα γι αυτούς  καλή μητέρα,
κ’ είχα τα μάτια, γιε μου δακρυσμένα σαν από λύπη, σαν από χαρά,
κ’ ήμουνα νέο πουλί που στον αγέρα δοκίμαζα πρωτάνοιχτα φτερά.

“Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. 
 Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή”
                             (Ντομ Χέλδερ Καμάρα, Βραζιλιάνος αρχιεπίσκοπος)

O Μένανδρος (Αθήνα, 342-292 π.Χ.), ο αρχαίος Έλληνας ποιητής, εκπρόσωπος της Νέας Κωμωδίας, έγραφε: «Των δ’ απάντων ισθ’ ότι πτωχός αδικηθείς εστί δυσκολότατον» (=Απ’ όλα πάντως γνώριζε, το πιο σκληρό και αφόρητο είναι να είσαι και φτωχός και αδικημένος)…

Yπεροψία


Όσο διαλλακτική και να υπήρξα με τους ανθρώπους, ποτέ δε μπόρεσα να καταλάβω εκείνους που έπαιρναν τον εαυτό τους στα σοβαρά. Είτε ρητόρευαν με στόμφο όντες ετοιμοπόλεμοι με το γνωμικό που άρμοζε στην περίσταση, είτε εκθείαζαν το σπάνιο ταλέντο τους στη φωτογραφία, είτε αναλώνονταν σε επίδειξη άψογου στυλ, εξειδικευμένης γνώσης, υλικού πλεονάσματος.

Τρόποι για να γεμίσετε θετική ενέργεια!



Για  σωματική αποτοξίνωση

  • Περιορίστε τον καφέ σε ένα ή το πολύ δυο φλιτζάνια ημερησίως.
  • Κόψτε ή τουλάχιστον περιορίστε το αλκοόλ σε δυο τρία ποτήρια κρασί, ή ένα ουίσκυ ημερησίως.
  • Κόψτε ή περιορίστε το τσιγάρο σε  πέντε το πολύ οκτώ τσιγάρα ημερησίως.

.... Λύκος ...




Ένα από τα Ιερότερα ζώα σε όλες τις Κοσμοθεωρίες, αν και ενοχοποιείται επιμελώς απ' ό,τι προσπαθεί να "κοπαδοποιήσει" τους ανθρώπους σε δόγματα και Παγωμένες αντιλήψεις, όπως θρησκείες, πολιτικά κόμματα, αθλητικές ομάδες και όλα τα συναφή.

Η ρίζα "-λυκ", περικλείει το

Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι σε αυτό δημιουργώντας καταστάσεις κόλασης εκεί που κάποτε ήταν παράδεισος

.

Αυτό που ξέρουν οι διαχειριστές …..είναι ότι οι μάζες δεν μπορούν να οργανωθούν μεταξύ τους ..... είναι όλοι πρόεδροι και αφεντικά

...... δεν υπάρχει ο θεσμός της ομάδος και της συνεργασίας σε ένα ενιαίο ιδεολογικό υπόβαθρο αξιών στο σύνολ
ο του χώρου έκτος ενδεχόμενος λίγων τους οποίους δεν γνωρίζω .....

όλοι λειτουργούμε ατομικά και για ιδίων όφελος , άσχετα που όταν συζητάμε όλοι

Εξισορροπώντας και ανυψώνοντας την ενέργεια


  του Ιωάννη Αυγουστάτου

Είμαστε όλοι συνδεδεμένοι σ' ένα συλλογικό επίπεδο συνειδητότητας γι' αυτό η ενεργειακή συχνότητα (σκέψεις, συναισθήματα) καθενός από μας επηρεάζει όλους μας.

Επιστημονικές έρευνες έχουν υπολογίσει την ενεργειακή συχνότητα κάθε μεμονωμένου ατόμου όπως επίσης και τη συχνότητα μεγάλων ομάδων ανθρώπων.

Οι άνθρωποι που λειτουργούν μέσα από ανώτερα επίπεδα ενέργειας ασκούν ενδυναμωτική επίδραση στο σύνολο. Αντίθετα εκείνοι που λειτουργούν σε κατώτερα

ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ


Η διάλυση ενός κράτους σε 7 βήματα!



του Γιάννη Ζαφειρόπουλου
-Η διάλυση ενός ανεξάρτητου κράτους (και η μετατροπή του σε "ειδικές" οικονομικές ζώνες φθηνού εργατικού δυναμικού) - σε 7 απλά
βήματα...1) Εντάσουμε αυτό το κράτος, σε ένα διεθνή οργανισμό" (π.χ. Ευρωπαϊκή Ενωση).

-"Κατασκευάζουμε" ένα "νέο" νόμισμα (π.χ. ευρώ) με το οποίο
ανταλλάσουμε ΟΛΑ τα υπάρχοντα εθνικά νομίσματα ενός κράτους.

2) Στη συνέχεια - αφού αυτό το νόμισμα είναι "διεθνές" το ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΑΚΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.


Η συνέχεια είναι κάτι που δεν θα έχει λόγια...



Όλοι μας έχουμε μια πίκρα μέσα μας. Τι στο διάολο γίνεται κι είμαστε τόσο σιωπηλοί. Τι συμβαίνει κι είμαστε τόσο υποταγμένοι. Κι εγώ το φωνάζω εδώ μέσα και χιλιάδες άλλοι γύρω μου.Κοιτάμε ο ένας τον άλλον πλέον και τον μετράμε με το μάτι να δούμε... τι σκέφτεται, πως είναι το βλέμμα του, τι λέει. Με μια λαχτάρα. Να είναι τόσο οργισμένος, οσο είμαστε κι εμείς. Μετράμε την οργή μας με τ διπλανό μας. Προσπαθούμε να αποκωδικοποιήσουμε τα σημάδια.

life coaching


1. Αγωνίσου για ότι πιστεύεις ότι αξίζει. 2. Πηγαίνοντας στο άγνωστο, είναι ο τρόπος να διευρηνεις το γνωστό. 3. Διάβασε περισσότερο. 4. Να θυμάσαι τις συμβουλές των γονέων σου. 5. Ψάξε για πράγματα και ιδέες που σε εμπνέουν κι ακολούθησε τα! 6. Μάθε μια καινούργια γλώσσα. 7. Να μοιράζεσαι.. 8. Υπάρχει μέθοδος που λειτουργεί. Ανακάλυψε την! 9. Κάνε κινήσεις που δεν

Ποιό είναι το φαινόμενο Casimir;


Hendrik B. G. CasimirΟ Hendrik Brugt Gerhard Casimir γεννήθηκε στη Χάγη της Ολλανδίας, το 1909 και πέθανε την άνοιξη του 2000. Ο Casimir έγινε γνωστός για την πρόβλεψη του φαινομένου που φέρει το όνομα του από το 1948. Η εξήγηση ήλθε 10 χρόνια αργότερα με τη βοήθεια πειραμάτων.
Το φαινόμενο Casimir είναι μια μικρή ελκτική δύναμη που δρα μεταξύ δύο αφόρτιστων αγώγιμων πλακών παράλληλων μεταξύ τους όταν βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση. Το φαινόμενο το πρόβλεψε ο Ολλανδός φυσικός Hendrick Casimir το 1948.
Σύμφωνα με την κβαντική θεωρία, ο χώρος που φανταζόμαστε ως κενό δεν είναι εντελώς άδειος γιατί κάτι τέτοιο θα σήμαινε ότι η ένταση των διαφόρων πεδίων όπως του βαρυτικού και του ηλεκτρικού είναι μηδέν.

Η συγχώρεση κάνει καλό στην υγεία


Το να συγχωρείς και να ξεχνάς δεν είναι μόνο όμορφο συναίσθημα αλλά και καλή συμβουλή για την υγεία. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζεται σε ένα άρθρο που δημοσιεύεται στο περιοδικό Psychological Science.
Στο άρθρο επισημαίνεται ότι πολλοί άνθρωποι αδυνατούν να συγχωρήσουν εκείνους που τους πλήγωσαν, χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι ο θυμός τους ξεσπά τελικά στο ίδιο το σώμα τους.
Ορισμένες δε έρευνες έχουν ήδη καταδείξει ότι τα άτομα που θυμώνουν εύκολα ή είναι εχθρικά και αγχώδη διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να παρουσιάσουν καρδιαγγειακά προβλήματα.

ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΣ

Τί σημαίνει το όνομα σου;

Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή, ακόμα και το ονοματεπώνυμό μας επηρεάζει την προσωπικότητά μας, τον τρόπο που σκεφτόμαστε, που αντιδρούμε και που προβάλουμε τον εαυτό μας. Η πανάρχαια τέχνη της αριθμολογίας, μας αποκαλύπτει τι σημαίνει το ονοματεπώνυμό μας και πώς επηρεάζει τη ζωή μας. Σύμφωνα με την Πυθαγόρεια αρίθμηση, κάθε γράμμα αντιστοιχεί σε έναν αριθμό. Το ονοματεπώνυμό μας μπορεί να μεταφραστεί σε έναν λεξάριθμο, προσθέτοντας τους αριθμούς που προκύπτουν από κάθε γράμμα που εμπεριέχει. Το Oroskopos.gr σου δίνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να βρεις εύκολα και γρήγορα τον λεξάριθμο του ονοματεπώνυμού σου και να διαβάσεις τί σημαίνει! 

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΥΡΑ



Η Προστατευτική αύρα είναι μια μεγάλης δύναμης προστατευτική τεχνική. Αρχίστε να χρησιμοποιείτε αυτή την τεχνική και εφαρμόστε την για 7 ημέρες. Η τεχνική της προστατευτικής αύρας είναι ένα επιπλέον κλειδί που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε θετικότητα στη ζωή σας και η θετικότητα προσελκύει θετικότητα. 

Ότι εκπέμπεις στο Σύμπαν αυτό και λαμβάνεις. Η τεχνική αυτή μπορεί να γίνει οπουδήποτε: στο σπίτι, μέσα σε κόσμο, στο γραφείο, στο λεωφορείο, παντού. Δεν είναι απαραίτητο να κλείσετε τα μάτια για να την κάνετε, αν και κάτι τέτοιο θα βοηθούσε στην αρχή.

Η αρσενική και θηλυκή αρχή .... και Πνευματικότητα...




Στον φυσικό μας κόσμο ο άνδρας είναι η αρσενική αρχή του θεού…τα χρωματοσώματα του είναι Χ και Ψ, όπου Χ είναι το αρσενικό και Ψ το θηλυκό!

(το Ένα, που περιέχει την Μητέρα)

Στον φυσικό μας κόσμο η γυναίκα είναι η θηλυκή αρχή του θεού εντός του, τα χρωματοσώματά της είναι μόνο Ψ και Ψ, που σημαίνει μόνο θηλυκά…

ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΕΡΟ "ΘΕΪΚΟ" ΣΧΕΔΙΟ.



MIA EINAI H ΨΥΧΗ ΣΑΣ... ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙ...!!! 

ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ... ΣΑΣ... ΚΟΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ 

ΣΑΣ... ΚΟΙΝΗ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΣ... ΚΟΙΝΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ... 

Μεταβάλουμε το δηλητήριο σε αγνό νερό



Πίσω από της παγωμένες μάσκες των ανθρώπων υπάρχει μια 

καρδια από φωτιά.Δεν είμαστε εδώ για να καταδικάσουμε 

κανέναν,είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε..Αναγνωρίζουμε

Οι πέτρινοι πύργοι στην έρημο Ennedi VIDEO

Η έρημος Ennedi βρίσκεται στην βόρειο-ανατολική πλευρά του Τσαντ σε μια από τις πιο δύσβατες περιοχές, ακριβώς στη μέση της Σαχάρας. Λόγω της φτώχειας της χώρας, της έλλειψης τουριστικών εγκαταστάσεων και των συχνών πολιτικών ταραχών το ταξίδι σε αυτό το απομονωμένο μέρος του κόσμου είναι δύσκολο αλλά και πολύ επικίνδυνο. Κάποτε μόνο τα νομαδικά καραβάνια διέσχιζαν την έρημο. Σήμερα αν κάποιος έχει αυτοκίνητο 4χ4 μπορεί να φτάσει στην περιοχή και ας μην υπάρχουν δρόμοι.



Καθαρισμός του αέρα με τη βοήθεια των φυτών


Έναν καθαριστή αέρα που συνδυάζει την τελευταία τεχνολογία αλλά και τα οφέλη της φύσης ανέπτυξε ο Γάλλος σχεδιαστής Mathieu Lehanneur, με τη βοήθεια του καθηγητή του Χάρβαρντ David Edwards, στο πλαίσιο ενός επιστημονικού πειράματος το 2007.

Βαρέθηκα να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου...VIDEO



Βαρέθηκα να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου...
Βαρέθηκα οι εγχώριες και ξένες Μέδουσες των ΜΜΕ να μου επιβάλουν επιλεκτικά ''ειδήσεις'', μόνο ότι τους διευκολύνει, μόνο τα αρνητικά σενάρια τους και τα δικά τους τρομολαγνικά συμπεράσματα ...

Βαρέθηκα οι δημοσιογράφοι να μετατρέπουν τους εαυτούς τους από απλούς και αντικειμενικούς αναμεταδότες, σε κατασκευαστές και διαχειριστές γεγονότων, επειδή οι ''ισχυροί'' τους βάζουν χρήματα στις λιγδιασμένες τσέπες τους, για να διαστρεβλώνουν τους πάντες και τα πάντα...

Βαρέθηκα τα γελοία και ανύπαρκτα επιχειρήματά τους...

Βαρέθηκα να μου κάνουν πλύση εγκεφάλου και να νομίζουν ότι με πείθουν...

Αν τα χρήματα δεν είχαν σημασία; VIDEO


Μπορείς να αναρωτηθείς τι θα ήθελες να κάνεις στην ζωή σου αν τα χρήματα δεν είχαν σημασία; 
Μια υπέροχη διάλεξη από τον Βρετανό συγγραφέα και φιλόσοφο Alan Watts (1915 - 1973)

Φυτέψτε «Υπερτροφές» στο μπαλκόνι και τον κήπο σας


Τα φυτά αυτά τα αποκαλούν «θαύματα της φύσης». 
Πρόκειται για «υπερτροφές» γιατί περιέχουν πολύ περισσότερα θρεπτικά συστατικά σε σύγκριση με άλλες, συστατικά απαραίτητα για την καλή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού και με επιπλέον θετικές επιδράσεις. Προσφέρουν περισσότερη φυσική ενέργεια, μεγαλύτερη ζωτικότητα, ευεξία, αύξηση της ερωτικής διάθεσης, διατήρηση της νεανικότητας, βελτίωση της υγείας.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα