Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Γιατί δεν προκύπτουν γενικές εκλογές από παραίτηση αντιπολίτευσης;


Για δεύτερη εβδομάδα, αρχηγός πολιτικού κόμματος ισχυρίζεται ότι παραίτηση τουλάχιστον 60 βουλευτών της αντιπολίτευσης, από κοινού με τους αναπληρωματικούς τους, οδηγεί την Ελλάδα, σε γενικές, εθνικές εκλογές. Ο τρόπος αυτός προκρίνεται ως ο πλέον κατάλληλος για να ανατραπεί η πορεία ψήφισης των νέων μέτρων και, ενδεχομένως, να υπάρξει γενικότερη, πολιτική αλλαγή, με την ανάδειξη νέας κυβέρνησης.

61 Εκατομμυρια Παιδια Δεν Πηγαινουν Σχολειο

 
Νέα πρωτοβουλία του ΓΓ του ΟΗΕ εξασφαλίζει πάνω από 1,5 δις δολάρια για την εκπαίδευση,
εν όψει των στόχων του 2015



Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι-μουν σήμερα εξασφάλισε πάνω από 1,5 δις δολάρια για μια νέα πρωτοβουλία ώστε να καταστεί η εκπαίδευση κορυφαία παγκόσμια προτεραιότητα και να ενισχυθεί η πρόοδος ως προς τον Αναπτυξιακό Στόχο της Χιλιετίας (ΑΣΧ) για την εκπαίδευση.

ΦΑΚΕΛΟΣ «ΠΟΡΟΣ» Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ (ΠΑΡΑ)ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΚ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ε.α. ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΡΟΝΤΟΣ - ΗΠΑ.jpg

Θλίβομαι! Θλίβομαι στ' αλήθεια που ένα Έθνος Ηρώων, το Έθνος μας, κατάντησε εθνάριο. Μια ασπόνδυλος κοινωνία που κυβερνάται επί 50ετίαν από τρεις οικογένειες. Που κατάντησαν την πατρίδα να σέρνεται, πενόμενη, καταχρεωμένη,κάτι ανάμεσα σε προτεκτοράτο και αποικία...Θλίβομαι! Γιατί 
υπηρέτησα συνειδητά αυτήν την Πατρίδα. Με όνειρα, με ελπίδες.... Όπως την υπηρέτησαν χιλιάδες άλλοι. Αφιέρωσα τα καλύτερα χρόνια μου, δεκαετίες ολόκληρες, στην υπεράσπιση των άγιων χωμάτων μας. Χειμώνες ατελείωτοι στα λασπόνερα του Έβρου, λιοπύρια αυγουστιάτικα στα ξερονήσια του Αιγαίου μας...Δεν μίλησα τότε. Ήλπιζα. Όπως και οι συνάδελφοί μου. Όπως όλοι μας. Και να που τώρα, φτάνουμε στο τέλος του κατήφορου. Κι η Πατρίδα διαλύεται. Και λέω, και αρωτιέμαι: Δεν πρέπει να σπάσει η σιωπή; Δεν πρέπει να ανοίξουμε τις ψυχές μας;
Δεν πρέπει να κοιταχτούμε στους καθρέπτες και ν' αναρωτηθούμε: Τι πατρίδα θα παραδώσουμε στα παιδιά μας, στα εγγόνια μας; Που είναι τώρα οι εθνικές μας επάλξεις;

Sylvia Kristel – Αφιέρωμα στην «Εμμανουέλα» που έφυγε


Λίγες μόνο μέρες μετά την συμπλήρωση των 60 χρόνων της, η αξέχαστη Ζυγός έφυγε από τη ζωή το βράδυ της 17ης Οκτωβρίου ενώ κοιμόνταν, παραδομένη στις ασθένειες που την είχαν καταβάλλει.

Η μυστηριώδης και σαγηνευτική Ολλανδή, σφράγισε με την παρουσία της τον αισθησιακό κινηματογράφο τον οποίο και καθιέρωσε, όταν εμφανίστηκε το 1974 στην ταινία «Εμμανουέλα» του Just Jaeckin, απενοχοποιώντας το sex και γυρίζοντας άλλες τέσσερις.

Η ΞΥΛΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ...


ΠΩΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

ΝΑΥΑΓΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ - ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ





Έγραφα, το λοιπόν, στο πρώτο μέρος:

Τι είχε τελικά μια κοκάλα, η οποία έκανε τα νεύρα τής εξουσίας να τρίζουν τόσο γοερά;

Ας σκεφθούμε λοιπόν:
 
Στο 3.000 πΧ. χρονολογείται η εποχή τού Χαλκού.
Στο 6.000 πΧ. χρονολογείται η Νεολιθική εποχή.
Στο 10.000 πΧ. χρονολογείται η Μεσολιθική εποχή.
Για την διάρκεια τής Παλαιολιθικής εποχής δεν γίνεται συγκεκριμένη μνεία. Πού μπορούμε να την τοποθετήσουμε βάσει των ευρημάτων; Να ρίξουμε άλλα 10.000 χρόνια πάνω; Καταλήγουμε στο 20.000.
Πόσες φορές χωράει όμως το 20.000 στο 700.000;

Οι αναφορές περί κατακλυσμών και καταστροφών πλανητικού μεγέθους στο παρελθόν είναι πολλαπλές. Μέσω αυτών διαβάζουμε ότι κατεστράφησαν πολιτισμοί, βυθίσθηκαν ήπειροι και απωλέσθησαν μνήμαι περί τού παρελθόντος.
 

Μήπως όμως οι καταστροφές αυτές δεν είχαν φυσικά αίτια, αλλά ήσαν προϊόντα τεχνολογίας;
 

Μήπως κάποιοι μάς ανακυκλώνουν;
 

TO KENO ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ




“Mηδέν ημών, το εν το μηδενί
αγιασθήτω το όνομά σου”.

TO KENO ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
“Tο κενό υπάρχει όσο δεν πέφτεις μέσα του”

ΝΑΥΑΓΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ



"ΤΑΥΤΟΝ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΕΙΝ"
ΠΛΩΤΙΝΟΣ

"ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ"
 ILYA PROGOGINE 


1. ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΚΟΜΠΟΛΟΓΙΑ ΤΕΛΕΟΛΟΓΙΚΑ ΖΩΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΜΟΥ

Ένας θανών μπάρμπας, ονόματι Κωνσταντίνος Ζέρβας, στον οποίον αφιέρωσα στο παρελθόν κάποια ανάρτηση (      http://bostopel.blogspot.de/2009/09/blog-post_05.html     ) και ο οποίος είχε βγάλει αρκετά χρονάκια στο Δρομοκαίτειον Ίδρυμα, όταν τον έστελνε η μακαρίτισα η γιαγά μου να τής πάρει τσιγάρα έλεγε:
"Στειλ' τον να πάρει τσιγάρα και μην τον παντρεύεις. Αλλά ο Κώτσος θα τούς φάει λάχανο..."
Επειδή το αίμα νερό δεν γίνεται, ελπίζω, ότι και εγώ κάτι να κληρονόμησα από την τρέλα τού θείου. Μέχρι σήμερα δεν μπόρεσα να δω το προσωπό μου παρα μόνο στον καθρέπτη. Μπορώ όμως να βλέπω το κορμί μου, τα χέρια και τα πόδια μου. Όταν προηγουμένως μού τηλεφώνησε το αδελφάκι μου και μου είπε: "Πάμε χάλια, δεν κινείται τίποτα, φοβάμαι το αδιέξοδο", τού απάντησα:

ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΤΥΑΝΕΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ




X I X . «Σχετικά με την ψυχή, τι γνώμη έχετε;» ρώτησε στη συνέχεια ο  Απολλώνιος.
«Ό,τι ο Πυθαγόρας έχει παραδώσει σε σας και εμείς στους Αιγυπτίους».
Είπε ο Απολλώνιος: «Θα μπορούσες λοιπόν να πεις ότι, όπως ακριβώς ο Πυθαγόρας έλεγε πως ήταν ο Εύφορβος, έτσι και συ, προτού έρθεις σ' αυτό το σώμα, ήσουν κάποιος από τους Τρώες ή τους Αχαιούς ή οποιοσδήποτε;»

ΟΙ ΚΟΥΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ




Οι Αθηναίοι για να βοηθούν το μεγάλωμα των μαλλιών τα άλειφαν με λάδι ανακατεμένο με αρωματικές ουσίες. Τον -6ο αιώνα οι άντρες είχαν μακριούς βοστρύχους.
Οι Έλληνες δεν άφηναν ποτέ μουστάκι χωρίς γένια.
Ο κουρέας τούς περιποιόταν κι όταν τελείωνε έδινε στον πελάτη έναν καθρέφτη για

Η Δύση του Ζωδιακού των Ιχθύων και η αναμενομένη ανάσταση του Ελληνισμού


Δεν ξέρω αν έχουμε σκεφθεί ή μάλλον συνειδητοποιήσει, αυτά που θα σας εκθέσω πάρα κάτω επειδή ζούμε σε μια ονειρική κατάσταση:
Πιστεύεται όλοι προφανώς πως του ΄Ελληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υποφέρει. Μεγάλο λάθος. Δεν είμαστε ΄Ελληνες όλοι, και τον ζυγό τον σέρνουμε κανονικότατα σαν απαραίτητο εξάρτημα. Έχουμε υποστεί την πανωλεθρία και την θεωρούμε αναγκαία ή φυσιολογική. Μας αραδιάζουν ψέματα και μας κατακλέβουν. Εμείς κουβαλάμε εικόνες και παρακαλάμε για την σωτηρία μας. Γεμάτοι θρασύτητα από την έλλειψη αντίδρασης, μας κολλάνε την ρετσινιά της συνυπευθυνότητας, που είναι πολύ φυσικό, αφού εμείς τους ψηφίζουμε τυφλωμένοι από το κομματικό πάθος. 

ΟΙ ΠΑΝΑΡΧΑΙΕΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΝΤΟΓΚΟΝ...

Η μυστική και ιερή παράδοση της φυλής Ντόγκον της Δυτικής Αφρικής, λέει ότι ο γήινος πολιτισμός είναι αποτέλεσμα της επαφής των λαών της Γης με τους κατοίκους ενός πλανήτη που βρίσκεται εντός του συστήματος του αστερισμού του Σείριου, 3.000 χρόνια π.Χ.  



Οι Ντόγκον μιλούν για τους επισκέπτες του πλανήτη Νιάν. Ο πλανήτης βρίσκεται στο άστρο Έμμε Για, του συστήματος του Σείριου, που έχει περίοδο τροχιάς γύρω στα 50 χρόνια, είναι μεγαλύτερο από τον Σείριο Β (Πό Τόλο) και τέσσερις φορές ελαφρύτερο. Το άστρο Έμμε Για ανακαλύφθηκε πρόσφατα και ονομάστηκε επίσημα από τους αστρονόμους σαν Σείριος Γ'.
 

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ DRONE ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ!!!




Ακόμη και τωρα που τα  μη επανδρωμένα αεροσκάφη έχουν ήδη κυριαρχησει στον ουρανό, εξουδετερώνοντας τους αντιπάλους και κρυφά συλλεγοντας δεδομένα, μια νέα έρευνα είναι  σε εξέλιξη για την παραγωγή  αεροσκαφών χωρίς κυβερνήτη .

Volkswagen Aqua Για Την Γη , Το Νερο Και Τον Παγο!!!




Κινέζος σχεδιαστής δημιουργησε  φιλικό προς το περιβάλλον παντός εδάφους αυτοκίνητο για τη γη, το νερό και τον πάγο.
Δημιουργήθηκε από τον κινεζο σχεδιαστή Yuhan Zhang και  η Volkswagen Aqua θα τροφοδοτείται από

«ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑ»





Του Στρατηγού ε.α. Δ. ΣΚΑΡΒΕΛΗ
Επιτίμου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ
Ακαδημαϊκού

                Το θέμα μας, Κυρίες και Κύριοι, με το οποίο θα σας απασχολήσω για 30΄ λεπτά, έχει δύο σκέλη, την γεωπολιτική του ελληνικού χώρου και την εθνική μας άμυνα. Νομίζω, παρέλκει να εξηγήσω, τη στενή διασύνδεση των δύο μερών του θέματος, διότι κατά την ανάπτυξή του θα διαφανεί πλήρως.

Νέες εντυπωσιακές εικόνες από το «Μάτι του Θεού» η Της Θεας?

Μία νέα εικόνα του Νεφελώματος της Έλικας, που βρίσκεται στον αστερισμό του Υδροχόου, τραβήχτηκε με ειδικά υπέρυθρα φίλτρα από το τηλεσκόπιο VISTA του Ευρωπαϊκού Νότιου Παρατηρητηρίου (ESO).

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ…

 
 ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ…

«Τρία χρόνια τώρα δεν κάνω τίποτε άλλο από το να φοβάμαι.

Στην αρχή φοβόμουν μη φτάσει η θύελλα και στη χώρα μας και δε μιλούσα, μέχρι που κάποια νύχτα άκουσα το βουητό της.

Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό.Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 22 - 28 Οκτωβρίου 2012


                        

Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό τα ξημερώματα της Τρίτης 23/10 σηματοδοτεί μια περίοδο μετασχηματισμού και αναμόρφωσης κυρίως στον οικονομικό τομέα. 
Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα στις 23 αλλά και η σύνοδος με τον Κρόνο στις 25 σηματοδοτούν ώριμες αποφάσεις που αποσκοπούν σε μια καλύτερη ζωή. Η λέξη «καλύτερη» ωστόσο σ’ αυτή την περίπτωση έχει την έννοια του «θείου», του ιδανικού, της φιλανθρωπίας.

Η Επανασταση Των Γαρυφαλλων



 Όταν πεθαίνει βασιλιάς, μη χαίρεσαι   λαουτζίκο
Μη λες πως θάν’ καλύτερος ο νυν από τον τέως
Πως θάναι το λυκόπουλο καλύτερο απ’ τον λύκο
Τότε μονάχα να χαρείς: αν θάναι ο τελευταίος                                                   Κωστας Βαρναλης                               








                                            






ΠΗΓΗ mery dontsof                                                                                                                                      AΠOΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ                                                                                          

Κέικ με σταφίδες.Ό,τι πρέπει για το απογευματινό σας ρόφημα

Κέικ με σταφίδες
Υλικά

Για 6-8 άτομα


1/2 κλοναράκι βανίλια

1 κουταλιά του γλυκού ξύσμα λεμονιού
1 μεγάλο αβγό
1/2 κούπα γάλα ή ξινόγαλα, καλά ανακινημένο
1 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (φαρίνα)
1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Η σύγχρονη «Κιβωτός του Νώε»


Φωτογραφίες από την εφεύρεση που έχει στόχο να σώσει ζωές

Δύο χρόνια και 235.000 δολάρια ξόδεψε ο Κινέζος εφευρέτης Yang Zongfu για να φτιάξει μία σύγχρονη «Κιβωτό του Νώε»  που έχει ονομαστεί «κινεζική Κιβωτός του Νώε».

Αυτοκριτικη

 

                           Από τη στιγμή που κάποιος έχει συναίσθηση του κακού που έκαμε,
                             από τότε αρχίζει η διαδικασία της βελτίωσής του.   Πυθαγόραs


 ΠΗΓΗ mery dontsof
     ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Σεισμός 5,3 Ρίχτερ έπληξε την Καλιφόρνια

Σεισμός 53 Ρίχτερ,Καλιφόρνια,seismos 53 richter,kalifornia

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για ζημιές ή θύματα.
Σεισμική δόνηση της τάξης των 5,3 βαθμών

Οι ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ δεν είναι ανάγκη να γίνουν πολιτικοί, ιατροί ή δικηγόροι ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..


__Οι ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ δεν είναι ανάγκη να γίνουν πολιτικοί, ιατροί ή δικηγόροι ΓΙΑ ΝΑ 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ..

Δεν περιμένουν ΤΙΠΟΤΑ από την κοινωνία.


Διότι τη γνωρίζουν από μικροί όταν ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ενώ την έκριναν ήδη. 



Ακόμα κι ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΙ ΕΞΑΡΧΗΣ, ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 





ΤΕΛΟΣ.

Πήλιο…βουνό βουνών καμάρι (Γ. Δροσίνης)

Το Πήλιο είναι το κατάφυτο βουνό του Ν. Μαγνησία, με υψόμετρο1.624 μέτρων, που στέκει επιβλητικά πάνω από την πόλη του Βόλου. Τα δάση του με τις οξιές, τις βελανιδιές και τα πλατάνια στα υψηλότερα υψόμετρα, αλλά και τις ελιές και τις μηλιές στα χαμηλότερα, συνθέτουν ένα μαγευτικό φυσικό τοπίο που καθηλώνει τον ταξιδευτή, εραστή της φύσης και της ιστορίας.

Οι συνέπειες της κρίσης στη ζωή των μαθητών

Synigoros-sta-sxoleia
 
Αποτελέσματα της έρευνας των εφήβων συμβούλων του Συνηγόρου του Παιδιού για τις συνέπειες της κοινωνικής και οικονομικής κρίσης στη ζωή των μαθητών και τις προτάσεις τους για την αντιμετώπισή τους.

PELLETS

τι είναι τα pellets;

Τα Pellets ή αλλιώς συσσωματώματα ή σύμπηκτα, είναι είδος φυσικού βιολογικού καυσίμου. Τα pellets έχουν τη μορφή μικρών κυλίνδρων μήκους 25 χιλιοστών και διαμέτρου 5-8 χιλ. και παρασκευάζονται με την συμπίεση πριονιδίων και υπολειμμάτων ξύλου. Τα pellets δημιουργούνται με μηχανική κατεργασία, χωρίς τη χρήση χημικών ή άλλων ουσιών.

χρήση των pellets

alfapellet1
Ενδεικτικές χρήσεις των pellets
Τα pellets χρησιμοποιούνται ως καύσιμο:

• Στις βιομηχανίες και βιοτεχνίες • Στα δημόσια κτίρια (νοσοκομεία, σχολεία, φυλακές, κολυμβητήρια, ιδρύματα, δημόσιες υπηρεσίες κ.λ.π.) • Στα ξενοδοχεία, spa, συγκροτήματα κατοικιών • Στα θερμοκήπια και τις πτηνοτροφικές μονάδες • Στην οικιακή θέρμανση • Στην τηλεθέρμανση οικισμών • Στις αρτοποιίες, πιτσαρίες,κ.λ.π.

UFO - EMV κοντά στον Ήλιο


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEinsHvnSfCd4gZBsA-_g2oghK1IYSGSab03MM44JJ20sWC-GZgde-3aSXyQ-MLgD2d_6rqwqTno1v0OOEQbttt2UFIwO8QCuCVRtUR4Jq_jb0PywQM9QjJZQ4svMYDmy-JHtRGhga5IbmU/s400/ufo-near-Sun.jpg
Η NASA δεν είχε το χρόνο να κρύψει αυτές τις πληροφορίες από το κοινό. Οι άνθρωποι ρωτούν την NASA - Τι είναι αυτά;

Παράξενο σύμπαν, ο κόσμος μας δεν υπάρχει

ImageΤο παράξενο Σύμπαν. Ο κόσμος μας δεν υπάρχει
Ένα άρθρο του Bob Berman


Όταν οι αστρονόμοι μελετούν διάφορα αντικείμενα, εμείς συμπεραίνουμε πως αυτά υπάρχουν. Μερικές φορές όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι. Ας πάρουμε για παράδειγμα το

ουράνιο τόξο. Υπάρχει στ’ αλήθεια; Περίπου. Το ουράνιο τόξο δεν είναι τίποτε άλλο παρά ακτίνες φωτός που συγκλίνουν προς τα μάτια μας. Δεν είναι συμπαγές. Δεν δημιουργεί σκιά.
Τα χρώματά του όμως είναι αληθινά, έτσι δεν είναι; Τα χρώματα είναι ηλεκτρομαγνητικοί παλμοί. Από μόνα τους δεν έχουν οπτικά χαρακτηριστικά. Όταν κάποιος δεν κοιτάζει, ούτε το ουράνιο τόξο ούτε και ο Άρης έχουν χρώμα. Εμείς αντιδρούμε σε αόρατα ηλεκτρομαγνητικά ερεθίσματα. Οι αμφιβληστροειδείς και το μυαλό μας δημιουργούν τα χρώματα. Δεν υπάρχουν από μόνα τους.


Παρουσίαση κυπριακών αρχαιοτήτων (Πανεπιστήμιο Πρίνστον)

Φωτογραφία αρχείου.
Νιού Τζέρσι: Ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, στο Μουσείο Τέχνης του Πανεπιστημίου Πρίνστον της Νιού Τζέρσι, η έκθεση κυπριακών αρχαιοτήτων με τίτλο «Πόλη Χρυσού (Πόλη Χρυσοχούς): Τύμβοι και ναοί στην Αρχαία Κύπρο».

Δυστυχώς επτωχεύσαμεν… και έρχεται Αρμαγεδδών

Γράφει ο Αντώνης Ι. Γρυπαίος
Διεθνολόγος
Είναι τυχαίο άραγε το γεγονός ότι δύο διαχρονικοί εχθροί της Ελλάδος και του Ελληνισμού, Γερμανοί και Τούρκοι, επισκέφθηκαν την Ελλάδα σχεδόν ταυτόχρονα, ο ένας μετά τον άλλον, τι θέλουν; Ήλθαν εδώ αφού εμείς λέμε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, έτσι οι επισκέπτες μας επωφελούνται της δικής μας υποτέλειας, για τα δικά τους συμφέροντα…
O Σαμαράς βρίσκεται στο δρόμο που χάραξε ο ΓΑΠ…

Ας δούμε όμως γιατί η Μέρκελ έφερε καταιγίδα.
Η κυρία Καγκελάριος, «
Ήλθε, είδε, πήρε, έδωσε εντολές, και απήλθε».
Σε αυτό το πεντάπτυχο συνοψίζεται η επίσκεψη Μέρκελ.
Πριν αναλύσουμε την επίσκεψη Μέρκελ, υπενθυμίζουμε την επίθεση των προγόνων της Ναζί, εναντίον της Ελλάδος, και τις καταστροφές που επέφεραν στη χώρα μας, με τις εκατόμβες των νεκρών Ελλήνων, θυμάτων της Γερμανικής θηριωδίας, χωρίς να πληρώσουν.
Μετά τη λήξη του Β! Π.Π. και την ήττα της Γερμανίας, πολλοί Καγκελάριοι επεσκέφθησαν τη χώρα μας, και έτυχαν λαϊκής υποδοχής και φιλοξενίας από το Λαό μας, αν και ήταν ακόμη νωπές οι πληγές από τις θηριωδίες της κατοχής της χώρας.

Σιωπηλά όπλα σε έναν αθόρυβο πόλεμο-Λέσχη Μπίλντερμπεργκ1954

Αποκάλυψη ενός μυστικού στρατιωτικού εγγράφου της λέσχης Μπίλντερμπεργκ που εκθέτει την πολιτική της

Το έγγραφο αυτό περιγράφει ξεκάθαρα την δογματική και κυριαρχική νοοτροπία της ελίτ της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Βρέθηκε τυχαία το 1986, ονομάστηκε «Σιωπηλά όπλα για έναν αθόρυβο πόλεμο», και αποτελεί μια θαυμαστή εξήγηση της τεχνικής της μαζικής πλύσης εγκεφάλου. Αυτό το εκτενές και λεπτομερές έγγραφο που χρονολογείται από το 1979 περιγράφει μία πολιτική που επιβλήθηκε από το 1950. Το έγγραφο λέει πως: «ο αθόρυβος πόλεμος …κηρύχθηκε από την Διεθνή Ελίτ σε μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα 1954». Το 1954 όμως είναι το έτος που για πρώτη φορά συναντήθηκε η λέσχη Μπίλντερμπεργκ.


Εδώ υπάρχει μια περίληψη του περιεχομένου του:

Ψάχνει η NASA για τον Nibiru;


Ψάχνει η NASA για τον Nibiru; 
Ένας πλανήτης τέσσερις φορές το μέγεθος της Γης μπορεί να βρίσκεται στα άκρα του ηλιακού μας συστήματος, πέρα ​​από τον Πλούτωνα,
σύμφωνα με νέα έρευνα. Πάρα πολύ μακρινός για να εντοπίσει εύκολα από τα συνήθη τηλεσκόπια. Ο αόρατος αυτός πλανήτης θα μπορούσε να τραβάει βαρυτικά τα μικρά παγωμένα αντικείμενα πέρα ​​από τον Ποσειδώνα, και αν αυτό ευσταθεί, μπορεί να  βοηθήσει στην εξήγηση του μυστηρίου στις περίεργες τροχιές αυτών των αντικειμένων.

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΟΠΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΤΩΡΑ!!!!!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟΛΕΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΤΩΡΑ!!!,
Η ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΕΣ ΣΤΟΛΕΣ... -ΤΣΟΛΙΑΔΩΝ, ΠΟΝΤΙΩΝ, ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ-ΚΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΠΛΙΤΗ ,,? ΓΙΑΤΙ? ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ ΚΡΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ .

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ !

To home-port δεν θέλει tourist information ?
Στο αναβαθμισμένο τουριστικό λιμάνι της Ρόδου που αρκετές φορές υποδέχεται έως και 7 κρουαζιερόπλοια ταυτόχρονα...

Μετά το «ναι σε όλα»

 
«Η Ελλάδα αλλάζει» είπε μετά τη χθεσινή σύνοδο κορυφής η Αγκελα Μέρκελ μιλώντας με θετικό τόνο για τη χώρα. Τώρα, που είδε την αλλαγή, είναι ένα θέμα: ουδέποτε της ειπώθηκε από ελληνική κυβέρνηση εδώ και χρόνια κάτι διαφορετικό από εκείνο που ήθελε να ακούσει. Από αυτή την άποψη, ουδέν άλλαξε.

Ημερήσιες Προβλέψεις

  • Αν και γενικά είναι μια ευνοϊκή ημέρα, η σημερινή φθινοπωρινή Κυριακή ίσως φανεί σε κάποιους πιεστική, μια και θα διαπιστώσουν ότι χρειάζεται να γίνουν κάποιες αλλαγές και προσαρμογές, κυρίως στις εκτιμήσεις για τα οικονομικά θέματα.

Κορυφαίος Έλληνας φυσικός βραβεύεται για διερεύνηση του χωροχρόνου



Ένας ακόμη Έλληνας επιστήμονας που διαπρέπει στο εξωτερικό, ο καθηγητής μαθηματικής φυσικής Κώστας Σκεντέρης του πανεπιστημίου του Σαουθάμπτον στη Βρετανία, είναι ένας από τους 20 διακεκριμένους ερευνητές απ’ όλο τον
κόσμο -και ένας από τους μόνο δύο Ευρωπαίους- που ανακοινώθηκε ότι θα βραβευθεί και θα επιχορηγηθεί με 175.000 δολάρια στο πλαίσιο του διεθνούς διαγωνισμού «Νέα Σύνορα στην Αστρολογία και την Κοσμολογία».

ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ...ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ??


 

                                                                                                                                                                ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ      
1. Γενικά

α. Το νόημα των Μυστηρίων
Ή ανθρώπινη φύση μετά το προπατορικό αμάρτημα «εξαγριώθηκε» και έγινε «ακανθώδης» όπως τα άγρια δέντρα. Για την «ημέρωση» της βλάστησε ή «ράβδος (= βλαστός) έκ της ρίζης Ίεσσαί και ανθός έκ της ρίζης» (Ήσ. ια', 1), ό Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός και έγινε «βλαστός» αισθητός, για να εξημερώσει με αισθητό τρόπο τους αισθητούς ανθρώπους.


Αυτό το εξημερωτικό και αναγεννητικό έργο επιτυγχάνεται με τον τρόπο πού όρισε και παρέδωσε ό Χριστό; στους Αγίους Αποστόλους και συνεχίζεται να επιτυγχάνεται και να τελείται με τα Αγια Μυστήρια, με την ιδιαίτερη για τον καθένα Ιεροτελεστία,

Χημικοί Αεροψεκασμοί 2012

Πάλι άρχισαν τα πειράματα, φυσικά σε όλη την Ελλάδα και κάποιοι μετά απ΄ολα αυτά τα χρόνια, ακόμα χρησιμοποιούν γελοίες δικαιολογίες για να μας πείσουν για το αντίθετο!

Στον ορίζοντα της πλάγιας σκέψης

                                                                                                                                                             
Ιστορίες από το τέλος  των  δουλεμπόρων των Εθνών

Ήταν μια φορά και ένα καιρό ένας τοκογλύφος κακός και άσχημος και καλόβλεπε την κόρη ενός ταλαιπωρημένου ανθρωπάκου που είχε πιαστεί στα δίχτυα του και του χρωστούσε.
Του πρότεινε λοιπόν να του χαρίσει το χρέος αν του έδινε την κόρη του.

Μικρές λέξεις V - Αγκαλιά


                                            Το βράδυ έρχεται η ώρα και σβήνω το φως
                                            όπως πέφτει σιωπή χαμογελάω κρυφά, λίγο
                                            χαίρομαι, τουλάχιστον αυτό μπορώ να στο
                                            ανταποδώσω.



ΠΗΓΗ
   ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα