Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Αφροδίτη επιτέλους στον Ζυγό μέχρι και τις 21 Noεμβρίου.


    
Η Αφροδίτη μπήκε επιτέλους στον Ζυγό στις 28/10 στις 3 το μεσημέρι και θα μείνει σε αυτό μέχρι και 21 Νοεμβρίου. Όταν μπαίνει η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο τα πάντα αλλάζουν και όλα ηρεμούν. Πρόκειται για μια από τις καλύτερές της θέσεις και φέρνει την αγάπη στην ζωή μας γιατί η αρμονία, η ομορφιά, η ευγένεια, ο γάμος και οι κοινωνικές σχέσεις παίζουν πρωτεύοντα ρόλο. Οι συνεργασίες και η συντροφικότητα σε συνδυασμό με ευελιξία και διπλωματία θα έχουν την πρωτοκαθεδρία. Χρειάζεται να γνωρίζετε ότι αυτά θα είναι τα όπλα που θα προσεγγίσετε την αγάπη. Εύκολα και απλά.

Αυστραλία: Ιδού συμπεριφορά-πρότυπο σε μετανάστες…



Ηχηρή και κατηγορηματική άρνηση εισέπραξαν οι ισλαμιστές μουσουλμάνοι της Αυστραλίας από την πρωθυπουργό Τζούλια Γκίλαρντ, όταν εξέφρασαν την επιθυμία να ζήσουν σύμφωνα με τον Ισλαμικό νόμο, τη «σαρία». Οι σχετικές δηλώσεις είχαν καταγραφεί στα διεθνή ΜΜΕ το περσινό καλοκαίρι, αλλά όσο περνάει ο καιρός στην Ελλάδα, όσα αναφέρθηκαν γίνονται όλο και πιο επίκαιρα…
Με συνοπτικές διαδικασίες λοιπόν, οι Ισλαμιστές ενημερώθηκαν ότι θα πρέπει να εγκαταλείψουν την Αυστραλία. Η δε πρωθυπουργός διευκρίνισε

Να Θυμηθουμε Γιατι Με τα Μυαλα Που Κουβαλαμε Θα Το Ξαναζησουμε!!!!!



 Οι φωτογραφίες ειναι απο τα έργα και τις ημέρες των Ταγμάτων Ασφαλείας 

(Γερμανοτσολιάδων- Συνεργάτες των Γερμανών) Κάτω φωτογραφία χαρακτηριστική 

χαμογελαστή φιγούρα Γερμανοτσολιά!

ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

ΚΟΣΜΟΣΚΑΦΟΣ ΣΤΑ ΓΥΡΟ-ΕΨΙΛΟΝ

                                        

Eνα βιβλίο, του . δικηγόρου Γ. Γλυκοφρίδη, μια σπουδή με βασικό εργαλείο τον Κώδικα που ο ίδιος o Αριστοτέλης έδωσε για τα βιβλία του, στο βιβλίο του Όργανο Οργάνων.

Ωκυτοκίνη (oxytocin) - η ορμόνη τής αφοβίας, της φιλίας, τής αγκαλιάς. / Κορτιζολη - η ορμονη του φοβου, της επιθετικοτητας, της καταθλιψης. Οι θεραπευτικες δυνατοτητες της Ωκυτοκίνης.



Οι άνθρωποι έχουν δύο θεμελιώδεις συγκινήσεις: το θάρρος (δηλαδή την αφοβία) και το φόβο. Όπως και άλλοι οργανισμοί, έχουν συνήθως μια από τις δύο ακόλουθες ορμονικές απαντήσεις στα ερεθίσματα: 

Τα απειλητικά ερεθίσματα προκαλούν μια αύξηση της αδρεναλίνης και της κορτιζόλης. Τα καθησυχαστικά ερεθίσματα προκαλούν μια αύξηση της ωκυτοκίνης.

Μια άμεση απειλή προκαλεί την απάντηση πάλη-ή-φυγή που συνδέεται με την αδρεναλίνη. Η αδρεναλίνη επιταχύνει τον καρδιακό ρυθμό, την αναπνοή, ενεργοποιεί τους μυς και προωθεί την υπερ-επαγρύπνηση. Η συνεχής πίεση (περισσότερο από 15 λεπτά) αυξάνει μια άλλη ορμόνη, την κορτιζόλη. Η κορτιζόλη, μας κάνει κι αυτή υπερ-άγρυπνους, αλλά οι λειτουργίες της είναι αρκετά διαφορετικές από την προσωρινή εκτίναξη της αδρεναλίνης με σκοπό να μας απομακρύνει από τον κίνδυνο, και συχνά δυσμενείς.

Η πυραμίδα που έπεσε στη θάλασσα


Με 562.42 μέτρα ύψος, θεωρούνται η υψηλότερη γνωστή μέσα στην θάλασσα κορυφή στον κόσμο - οι ντόπιοι την ονομάζουν πυραμίδα.
Το Lord Howe Island βρίσκεται μεταξύ Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας, κοντά σε 28 νησιά, νησίδες και βραχονησίδες.

«Game over» για τη Nokia δηλώνει τέως υψηλόβαθμο στέλεχος της Microsoft


Το μερίδιο της Nokia στην παγκόσμια αγορά έξυπνων κινητών έχει συρρικνωθεί στο 4%

Επιμέλεια: Στέλιος Κάνδιας
Ζοφερό προβλέπει το μέλλον της Nokia ο Τζόναθαν Μάρεϊ, τέως υψηλόβαθμο στέλεχος της Microsoft και νυν της Warner Music, θεωρώντας ότι το τελικό χτύπημα στη φινλανδική εταιρεία θα επέλθει από την oριστική «εισβολή» του αμερικανικού κολοσσού της βιομηχανίας λογισμικού και στο πεδίο του hardware.

«Ο πιθανότερος επίλογος στην πολυτάραχη ιστορία της Νokia θα είναι η εξαγορά του ευμεγέθους χαρτοφυλακίου διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, του ανθρώπινου δυναμικού και γενικότερα της τεχνογνωσίας της φινλανδικής εταιρείας από τη Microsoft ίσως και των δικαιωμάτων για το εμπορικό της σήμα» δηλώνει στο ιστολόγιό του ο Μάρεϊ.

DECAY: Ζόμπι στον επιταχυντή του CERN



Mια ομάδα υποψήφιων διδακτόρων στη φυσική των στοιχειωδών σωματιδίων γύρισε μια ταινία τρόμου … με ζόμπι. H ταινία διαδραματίζεται στον υπόγειο Mεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων

ο τυφώνας Sandy από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ΒΙΝΤΕΟ)


… και η άφιξη 3 αστροναυτών στον ΔΔΣ  με το διαστημικό σκάφος Soyuz TMA-06M

Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός περνά ψηλά πάνω από τον τυφώνα Sandy. Ο τυφώνας βρισκόταν περίπου 85 μίλια νότια-νοτιοανατολικά από την περιοχή Great Exuma στις Μπαχάμες. Ο τυφώνας τοποθετείται μέχρι στιγμής στην κατηγορία 2.

Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ


Συγγραφέας άρθρου : Crimson


Όλοι έχετε σίγουρα ακούσει για αυτά τα μεγάλα, φτερωτά ερπετά. Τι ξέρετε όμως τελικά ; Ελάχιστα. Αυτή η μελέτη σκοπεύει να ρίξει λίγο φως, να δώσει πληροφορίες ώστε να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες να επιζήσετε μετά από μια συνάντηση με έναν δράκο.
Υπάρχουν αρκετές κατηγορίες δράκων στον κόσμο. Υπάρχουν σίγουρα είκοσι είδη, αλλά πιθανότατα κάπου μακριά από τον πολιτισμό θα μπορούν να βρεθούν και άλλα, άγνωστα ακόμα. Θα μπορούσαν να χωριστούν σε τρεις κατηγορίες: τους χρωματικούς δράκους (μαύροι, μπλε, κόκκινοι, άσπροι, πράσινοι), οι οποίοι είναι συνήθως κακοί, τους μεταλλικούς(ορειχάλκινους, μπρούντζινους, χάλκινους, χρυσούς, ασημένιους) που περίπου πάντοτε υπηρετούν το καλό και τους δράκους από πολύτιμο λίθο (αμέθυστο, κρύσταλλο, σμαράγδι, ζαφείρι, τοπάζι).

«Τα νέα απο τον Μετεουρολόγο Χάρη Βεραμόν»


Βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας με σταδιακή αύξηση των φαινομένων στο κέντρο της αθήνας, περιμένουμε απο σήμερα 29 Οκτωβρίου 2012. Τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά! Προβλέπεται χαλάζι ή αλλιώς «usbstorm».
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, με βροχές απο κατεψυγμένα cd και ομίχλη Λαγκάρντ κατά τόπους…

H Μεγάλη Ληστεία της Ελλάδας 1981-2011





Από τον Αθανάσιο Χ. Παπανδρόπουλο

Είναι μία βροχερή Τετάρτη του Φεβρουαρίου 1981. Το βράδυ, σε μια ψαροταβέρνα του Χαλανδρίου, στον δρόμο προς Χολαργό, κοντά στο σπίτι του Χαρίλαου Φλωράκη, Γενικού Γραμματέα τότε του ΚΚΕ, συνευρίσκονται οι Ανδρέας Παπανδρέου, αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Άκης Τσοχατζόπουλος, Γεράσιμος Αρσένης, Κωστής Βαΐτσης, Βάσω Παπανδρέου, Μένιος Κουτσόγιωργας και ο μετέπειτα δήμαρχος Χαλανδρίου Νίκος Πέρκιζας.

Η εισαγγελία της ΝΥ μήνυσε την Β. of. America για απάτη



Η Εισαγγελία της Νέας Υόρκης (ΗΠΑ), κατέθεσε μήνυση εναντίον της αμερικανικής τράπεζας Bank of America, την οποία υποψιάζεται για απάτες με υποθήκες αξίας πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια. 
Σύμφωνα με την Εισαγγελία, η εταιρεία ενυπόθηκων δανείων Countrywide,

Ο μυστικός δρόμος προς την αφύπνιση


 

1ο. Η αφύπνιση της Συνείδησης είναι θέμα συσσώρευσης συνειδησιακής ενέργειας ή διαφορετικά αύξησης των δονήσεων ή της συχνότητας δόνησης της Ουσίας (Αντίληψης) μέχρι να φτάσει στο επίπεδο εκείνο που πλέον χαρακτηρίζεται σαν Συνείδηση.
2ο. Η Συνειδησιακή ενέργεια καταναλώνεται στην ταύτιση με την προσωπικότητα και τα "Εγώ" της (Ψυχολογικά ακόλουθα που προσωποποιούν ελαττώματα) και στην ταύτιση με τις αισθήσεις και τον εξωτερικό κόσμο.
Με άλλα λόγια με την ενέργεια της Ουσίας και την συνειδησιακή μας ενέργεια τρέφουμε την

Πανσέληνος στον Ταύρο στις 29 Οκτωβρίου: Δεσμεύσεις που Μεταμορφώνουν Ζωές!



                    

Στις 29 Οκτωβρίου και ώρα 21:53 πραγματοποιείται Πανσέληνος στην 6η μοίρα του Ταύρου, στο ζώδιο δηλαδή που περισσότερο αγαπά η Σελήνη καθώς τη γεμίζει με ασφάλεια, σταθερότητα, χαρά και απόλαυση.

Ο... ¨ΕΙΣ ΤΡΙΠΛΟΥΝ¨ ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.



1ος ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ: ΑΡΓΟΔΟΝΟΥΜΕΝΗ ΒΑΡΕΑ ΥΛΗ.
ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ.

2ος ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ : ΕΠΙΓΕΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.
ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΡΟΠΟΥ ΣΚΕΨΗΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ.

3ος ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟΣ

Ο τόνος της Νέας Εποχής στην Αστρολογία

 ''Το πνεύμα μέσα μας είναι η από καιρό χαμένη Λέξη,

που με πόνο αναζητείται από τον κόσμο της ψυχής

μέσα από έναν κόσμο λέξεων που είναι άδειες και μάταιες.

Ω! Ποτέ όσο σμίγει ο ίσκιος και το φως

δε θα τελειώσει η αναζήτηση της Λέξης απ’ τον κόσμο ή ο πόνος του,

κι απ’ τις πληγές του ο κόσμος ποτέ δε θα συνέλθει,

μέχρι ο Λόγος που έγινε σάρκα να γίνει ο Λόγος που έγινε ψυχή!''

Τα λόγια του ποιητή θυμήθηκα, στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς και την αρχή της νέας χιλιετίας.
Εξαγγελλόταν, τότε, ένα φωτεινό, θετικό μέλλον για την ανθρωπότητα και δώδεκα χρόνια μετά οι προσδοκίες και οι ελπίδες έχουν ματαιωθεί και το όραμα έχει διαταραχθεί.
Η κρίση είναι παγκόσμια λόγω της κρούσης των Ιχθυακών και Υδροχοϊκών ενεργειών και σε κάθε πεδίο βρίσκουμε δύο ανταγωνιστικές δυνάμεις, δύο αντίθετες ομάδες, εκείνες που είναι δεμένες στο παρελθόν και την υλική όψη κι εκείνες που αποκτούν το πνευματικό όραμα της νέας εποχής.

Gliese 581g. Ποιοί τον κατοικούν;

Η είδηση βρίσκεται σε όλα τα μέσα και κυριαρχεί στις επιστημονικές στήλες. Δυνητικά κατοικήσιμος πλανήτης  στον γαλαξία μας και σε απόσταση 20 ετών φωτός από τη Γη (περίπου 189 δισ. χιλιόμετρα).

O πραγματικός μάγος στην ιστορία του Harry Potter



Η μεγάλη επιτυχία των βιβλίων της J. K. Rowling με ήρωα τον Harry Potter και οι ταινίες που γυρίστηκαν σύμφωνα με την ιστορία αυτή έχουν παρουσιάσει σε μια ολόκληρη γενιά παιδιών και γονέων τον κόσμο της μαγείας, της μαντείας και της αλχημείας. Αυτό όμως που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι ότι τουλάχιστον ένας από τους χαρακτήρες της ιστορίας βασίζεται σε έναν πραγματικό αλχημιστή και στα παράξενα πειράματά του.

Σύμφωνα με τις ιστορίες του Harry Potter, ο Albus Dumbledore, διευθυντής της Μαγικής Σχολής του Hogwarts, κέρδισε τη φήμη του ως μεγάλος μάγος, εν μέρει, λόγω της δουλειάς του στη αλχημεία με τον συνεργάτη του, Nicholas Flamel. Και παρόλο που ο Dumbledore, ο Harry και όλοι οι άλλοι δάσκαλοι και μαθητές στη Σχολή Hogwarts είναι φανταστικοί χαρακτήρες, ο Nicholas Flamel υπήρξε πραγματικός αλχημιστής και είχε ανακατευτεί με κάποιες από τις σκοτεινότερες περιοχές της μαγικής τέχνης, συμπεριλαμβανόμενης της αναζήτησης για το Ελιξίριο της Ζωής. Κάποιοι ακόμα πιστεύουνε, πως ο Flamel εξακολουθεί να είναι ζωντανός!

Κυβερνοεπίθεση με ταυτόχρονη διαρροή απόρρητων εγγράφων, στο Ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών


Κυβερνοεπίθεση με ταυτόχρονη διαρροή απόρρητων και διαβαθμισμένων εγγράφων, πραγματοποίησαν hackers, επιβεβαιώνει το Ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών

Η νέα ισχυρή κυβερνοεπίθεση, μια από τις σημαντικότερες των τελευταίων ετών εναντίον Ελληνικών κυβερνητικών δικτύων, είχε κύριο στόχο την διαρροή εγγράφων και πληροφοριών σχετικά με την κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας.

Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ AIDS: Το εμβόλιο κατά της πολυομυελίτιδας

Το βιολογικό όπλο του ιού HIV/AIDS ίσως είχε ως χρονική αφετηρία την 12η Απριλίου του 1955.Το εμβόλιο κατά της πολυομυελίτιδας που παρασκευάσθηκε από τον Salk στις Η.Π.Α  έλαβε άδεια για χρήση στο ευρύ κοινό, και στα αμέσως επόμενα χρόνια περίπου 90 εκατομμύρια Αμερικανοί εμβολιάσθηκαν. Αυτή η εκστρατεία εμβολιασμών αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες που πραγματοποιήθηκαν ποτέ.

Η μετάπτωση των ισημεριών και η μεταμόρφωση των θεών



Ανάλογα με την σκοπιά που εποπτεύουμε την εξέλιξη, ανάλογα με το ποιόν του ελέγχου,  το πνευματικό επίπεδο και την υπάρχουσα γνώση, η οροθέτηση κατά μήκος της γραμμής του χρόνου των σημείων εκείνων που προσδιορίζουν μία μετάβαση, το τέλος μίας εποχής και την αρχή μίας νέας, αλλάζουν. Ο Ησίοδος λόγου χάριν αναφέρθηκε σε χρυσή, αργυρή, χάλκινη, ηρωική και σιδηρά εποχή. Ο αρχαιολόγος θα μιλήσει για εποχή του λίθου, του χαλκού,

Οι Κρύσταλλοι Χαλαζία

            
                                   

Δέκα τύποι κρυστάλλων διὰ τοῦς πλανήτας τοῦ ἡλιακοῦ συστήματος:
 διαυγὴς, ἀμέθυστος, τουρμαλίνης, ροδόχρωμος, γαλακτώδης, κιτρίνης,
 ἀμετρίνης, ῥουτίλιον, σκελετώδης, καπνίας.

Το κομμάτιασμα της σκέψης



Μία από τις λειτουργίες της σκέψης είναι το να είναι πάντα απασχολημένη με κάτι. Οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε να έχουμε το νου μας συνεχώς απασχολημένο ώστε να εμποδιζόμαστε να δούμε τους εαυτούς μας όπως είμαστε πραγματικά. Φοβόμαστε να  είμαστε άδειοι. Φοβόμαστε να κοιτάξουμε τους φόβους μας.

Στο συνειδητό μπορεί να ξέρεις τους φόβους σου αλλά στα βαθύτερα στρώματα του μυαλού σου τους ξέρεις; Και πως θα ανακαλύψεις τους φόβους σου που

Η ιστορία ενός σοφού του μέλλοντος που ζούσε το 1750


Ρότζερ Μπόσκοβιτς (Roger Boscovich)


Μεταλλακτικός; Ταξιδιώτης του  χρόνου;  Εξωγήινος καμουφλαρισμένος ή ένας μεγάλος άγνωστος Μύστης πίσω  απ' αυτόν  τον  μυστηριώδη Σέρβο;

Ο Μπόσκοβιτς γεννήθηκε το 1711 στο Ντουμπρόβνικ: τουλάχιστον αυτό  δήλωνε όταν ήταν  14 χρονών και γράφτηκε στο κολέγιο των Ιησουιτών σαν ελεύθερος  φοιτητής, στη Ρώμη.  Μελετούσε μαθηματικά, αστρονομία και θεολογία. Το 1728 αφού  τελείωσε τη δοκιμασία του μοναχού,  μπήκε στο τάγμα των Ιησουιτών.  Το  1736 δημοσιεύει  μια  μελέτη για  τις κηλίδες του ήλιου.

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας που τον έλεγαν Νηλ Άρμστρονγκ



(δημοσιεύτηκε στην Πτήση & Διάστημα, τ. 320, Σεπτέμβριος 2012)
Στις 25 Αυγούστου πέθανε σε ηλικία 82 χρονών ο πρώτος άνθρωπος που περπάτησε στη Σελήνη. Δεν θα σπαταλήσουμε το χώρο αυτού του μικρού σημειώματος για να επαναλάβουμε χιλιοειπωμένα κλισέ, ούτε θα παραθέσουμε βαρετά ιστορικά στοιχεία για τη ζωή του πρωτοπόρου αστροναύτη. Το Διαδίκτυο και τα έντυπα μέσα βρίθουν από αυτά.

Δωμάτιο 237: ξεκλειδώνοντας τα μυστικά της “Λάμψης”! (BINTEO)


Το 1980, ο Στάνλεϋ Κιούμπρικ σκηνοθέτησε την Λάμψη. 30 χρόνια μετά, ανακαλύπτουμε πως η ταινία είναι πολλά παραπάνω από αυτό που δείχνει: κρυφά μηνύματα, η γενοκτονία των Ινδιάνων, η ψεύτικη προσσελήνωση, σύμβολα, υποσυνείδητα μηνύματα, τα μοτίβα στα χαλιά, διακόπτες εμφανίζονται απ’το πουθενά, τα έπιπλα αλλάζουν θέση και πολλά άλλα..

Κλειτοριδεκτομή-Το Μυστικό της Αυγής (BINTEO)


"Τρεις φορές πονάει η αγάπη-όταν σε κόβουν, όταν παντρεύεσαι κι όταν γεννάς» 
Παλιό αφρικανικό γνωμικό
Η μέρα στη Γκουάνα είναι γιορτινή. Όπως προστάζει ένα πανάρχαιο έθιμο στο Μαλί, αυτή την τεράστια χώρα της Δυτ. Αφρικής, όλα τα μικρά κορίτσια του χωριού, πλυμένα καθαρά, στολισμένα με ένα κοχυλάκι στο μέτωπο και με λευκό μαντήλι στα μαλλιά, έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς στη μεγάλη αυλή. Οι μανάδες έχουν μαγειρέψει καλό φαγητό, οι μουσικοί με τα ταμ ταμ δίνουν το ρυθμό, και οι σοφές γερόντισσες χορεύουν και τραγουδούν.

«Σήμερα όλοι στο χωριό είναι χαρούμενοι, γιατί είναι η μέρα που τα κορίτσια θα κάνουν κλειτοριδεκτομή.

Ο δρόμος της εσωτερικής αναζητήσεως στον Ηράκλειτο , ο δρόμος του Αρίου μέσα στους αιώνες, ο μόνος δρόμος της αυθεντικής επαναστάσεως του σήμερα.


.


«ἐδιζησάμην ἐμεωυτόν.»

Δηλαδή: «Αναζήτησα τον εαυτό μου»

«ἀνθρώποισι πᾶσι μέτεστι γινώσκειν ἑωυτοὺς καὶ σωφρονεῖν.»

Δηλαδή: Σ' όλους τους ανθρώπους έχει δοθεί η δυνατότητα για αυτογνωσία και σωφροσύνη.

«ψυχῆς πείρατα ἰὼν οὐκ ἂν ἐξεύροιο πᾶσαν ἐπιπορευόμενος ὁδόν· οὕτω βαθὺν λόγον ἔχει. »

Δηλαδή: Τα πέρατα της ψυχής δε θα βρείς προχωρώντας, όσο μακριά και αν σε φέρει ο δρόμος σου• τόσο βαθύ λόγο περιέχει.

Το βίντεο που πρέπει να βλέπουμε κάθε μέρα (ΒΙΝΤΕΟ)



«Ο Μεγάλος Δικτάτωρ»

«Ο Μεγάλος Δικτάτωρ», αποτελεί μία από τις σπουδαιότερες και συγκλονιστικότερες πολιτικές σάτιρες, στην ιστορία της έβδομης τέχνης.
Ο μοναδικός Τσάρλι Τσάπλιν, κατάφερε μέσα στα χρόνια του 2ου Παγκοσμίου πολέμου, το 1940, με το ναζισμό να καραδοκεί δίπλα του, να σκηνοθετήσει και να ερμηνεύσει την πιο γνωστή καρικατούρα του Χίτλερ, μέσα από την κινηματογραφική περσόνα ενός Εβραίου.

Εξωγήινα σκάφη αντλούν ενέργεια από τον Ήλιο! (ΒΙΝΤΕΟ)


Μια ηλιακή έκλαμψη τεραστίων διαστάσεων που κατέγραψε το SOHO (Ηλιακό- Ηλιοσφαιρικό Παρατηρητήριο) το οποίο αποτελεί κοινό πρόγραμμα συνεργασία της NASA με την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος ESA για την παρακολούθηση της ηλιακής δραστηριότητας, αποκαλύπτει την ύπαρξη ενός επίσης τεράστιου ιπτάμενου αντικειμένου σε πολύ κοντινή απόσταση από την επιφάνεια του Ήλιου!
ufo-Ήλιος-υπεριώδεις
Οι εικόνες που αναρτήθηκαν στο  http://soho.nascom.nasa.gov/pickoftheweek είναι πραγματικά φαντασμαγορικές και καταχωρήθηκαν ως «εικόνα της εβδομάδας».
Καταγράφηκαν στις 6 και 7 Οκτωβρίου, με άκρως υπεριώδες φίλτρο από τα δίδυμα διαστημικά σκάφηSTEREO (Solar TErrestrial RElations Observatory) που καταγράφουν στερεοσκοπικά την απεικόνιση του Ήλιου και τα ηλιακά φαινόμενα.

Ο ΜΠΙΛ ΚΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ - Welcome to the age of the NEW WORLD ORDER folks. It has arrived. Be afraid...be VERY afraid (ΒΙΝΤΕΟ)

Bill cooper

Ο Bill Cooper ήταν ένας άνθρωπος όπου αναμφίβολα γνώριζε πάρα πολλά. Χάρις αυτόν ακόμη και μέχρι σήμερα γνωρίζουμε κάποιες καυτές αλλά και σοκαρίστηκες λεπτομέρειες  γύρω από τους Illuminati, τους εξωγήινους, την νέα τάξη πραγμάτων, το μυστικό σχέδιο της παγκόσμιας κυριαρχίας, τα διάφορα πειράματα εις βάρος της ανθρωπότητας (Mind Control) και γενικότερα όλο το underground τις πολιτικής σκηνής και όχι μόνο.

Επίσης είναι ο συγγραφέας του ενός και μοναδικού έργου του "Behold a Pale Horse" όπου ανέλυε τα πάντα γύρω

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!


Το παράξενο συμβαίνει σε όλες τις πυραμίδες του κόσμου αλλά ακόμα και σε ναούς σε ανύποπτες χρονικές στιγμές που έχει προβληματίσει πολύ τους επιστήμονες ανά τον κόσμο χωρίς να μπορούν να δώσουν μια λογική εξήγηση το τι μπορεί να συμβαίνει.

Όταν είδαν τις πρώτες φωτογραφίες στην αρχη είπαν ότι τις είχαν φτιάξει για πλάκα όταν όμως άρχισαν να υπάρχουν και ποιο πολλές αλλά ακόμα και φωτογραφίες που τράβηξαν οι ίδιοι τότε πείστηκαν ότι κάτι περίεργο γινόταν.

"ΗΠΙΟΝΗ"μία ελληνική εφαρμογή ικανή να διαχειριστεί κάθε είδους ανθρώπινο σωματικό και ψυχολογικό πόνο

Μία ευφυή εφαρμογή, ικανή να διαχειριστεί κάθε είδους ανθρώπινο σωματικό και ψυχολογικό πόνο, δημιούργησε ομάδα επιστημόνων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η οποία εντός του καλοκαιριού θα δοκιμαστεί πιλοτικά σε νοσοκομεία της Κρήτης και της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αξιολογηθούν πειραματικά τα πρώτα αποτελέσματα σε ασθενείς...
Πρόκειται για την εφαρμογή «Epione» (Ηπιόνη) - από το όνομα της συζύγου του Ασκληπιού, που λατρεύονταν ως αυτή που απάλυνε τον πόνο. Μέσω αυτής, εισάγεται μία νέα αντίληψη στη χρήση της τεχνολογίας

Γιγάντιο «μπαλόνι μάγματος» φουσκώνει κάτω από τη Σαντορίνη


Γιγάντιο «μπαλόνι μάγματος» φουσκώνει κάτω από τη Σαντορίνη
Κατά 10 έως 20 εκατομμύρια κυβικά μέτρα επεκτάθηκε ο υπόγειος θάλαμος του μάγματος (των λιωμένων πετρωμάτων) κάτω από το ηφαίστειο της Σαντορίνης το διάστημα μεταξύ Ιανουαρίου 2011 και Απριλίου 2012.
Αυτό προκύπτει, σύμφωνα με δημοσίευμα του ethnos.gr, από έρευνα Βρετανών επιστημόνων των πανεπιστημίων της Οξφόρδης και του Μπρίστολ, σε συνεργασία με ‘Έλληνες συναδέλφους τους από το πανεπιστήμιο Αθηνών και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Οι επιστήμονες, που δημοσίευσαν τη μελέτη τους στο περιοδικό “Nature Geoscience”,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα