Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Η μεγάλη Πυραμίδα της Αιγύπτου με Ελληνικό DNA



Στις Ιστορίες του Ηρόδοτου εκείνο από τα θαύματα που περιγράφεται περισσότερο και εκτενέστερα είναι οι... Πυραμίδες. Ίσως επειδή ήταν το μεγαλειοδέστερο και εντυπωσιακότερο για τις μέρες του οικοδόμημα - και το μοναδικό μνημείο το οποίο σώζεται ακόμη, ως τις μέρες μας, όπως στην τελική του μορφή, σχεδόν ανέπαφο από τον πανδαμάτορα χρόνο αλλά και τον ίδιο τον άνθρωπο.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ!


                ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΒΔΕΛΥΡΑ ΕΡΠΕΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΦΥΣΗΣ, ΕΝΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΣΑΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ,... ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΤΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΗΣ 5ης ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ

Greek Historic Events: Η αφιξη των Ολυμπιων Θεων

Greek Historic Events: Η αφιξη των Ολυμπιων Θεων

 

Η αφιξη των Ολυμπιων Θεων

Τελευταία πυκνώνουν οι επιστημονικές αναφορές σχετικά με τις επισκέψεις που δέχθηκε στο παρελθόν η Γη από Εξωγήινους ή Θεούς ή...


Ολύμπιους ή Αγγέλους, μάλιστα οι επιστήμονες εμφανίζονται πολύ τολμηροί χωρίς να διστάζουν να διακινδυνέψουν την επαγγελματική τους φήμη.

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ

το 1918 μ.Χ γεννήθηκε ο ακατανόμαστος γκαντέμης (επίτιμος, ψηλός κ.λπ.).
Για λόγους ασφαλείας των υπολογιστών μέσα απο τους οποίους θα διέλθει το παρόν και για λόγους της εύρυθμης λειτουργίας του hardware και software η παραπάνω φωτογραφία έχει υποβληθεί σε τρισάγιο και ευχέλαιο.

(εγώ πάντως της έκανα cut για την περίπτωση που είναι ανθεκτική και στο ευχέλαιο και στο τρισάγιο).
Ένας πολιτικός που έζησε τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, την Μικρασιατική καταστροφή, την δικτατορία του Μεταξά,
τον 2 παγκόσμιο πόλεμο, κατοχή, εμφύλιο, ψυχρό πόλεμο, Κορέα,  Βιετνάμ, αποστασία, χούντα, κατοχή της Κύπρου κλπ., κλπ...

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ: ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ;

Μήπως το οικογενειακό τραπέζι έχει συνδεθεί με την Κυριακή και αυτό αραιά και πού; Πράγματι, εξαιτίας του φορτωμένου προγράμματος και των υποχρεώσεων, οι οικογένειες σπάνια βρίσκονται σε απαρτία για να φάνε. Προτιμούμε να τσιμπήσουμε -ο καθένας μόνος του- βιαστικά μπροστά στην τηλεόραση, τον υπολογιστή κλπ. Φαίνεται, ωστόσο, ότι η καθημερινή αυτή συνάθροιση γύρω από ένα τραπέζι είναι ωφέλιμη, όχι μόνο για τις διατροφικές μας συνήθειες και την υγεία μας, αλλά και για τους συναισθηματικούς μας δεσμούς, την ψυχική μας ισορροπία και συμπεριφορά. Δείτε και μόνοι σας γιατί!

Προφητεία 2012: Τι μας περιμένει ως τον Δεκέμβρη!

 Η προφητεία για το 2012 δεν είναι καινούργια. ΄Εχει πάνω κάτω ηλικία 800 ετών και εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε κάποιο κείμενο που έγραψε ο Ιησουΐτης μοναχός Σεμπαστιάνο Φιμπονάτσι, σε κάποιο μεσαιωνικό μοναστήρι της Ιταλίας.
 Τι λέει όμως αυτή η περίφημη....   «Προφητεία 2012»; 
 Η «Προφητεία 2012» αρχίζει με την ημερομηνία 30 Απριλίου 1945.

Η εξαιρετική συνάντηση Διογένη-Μεγαλέξανδρου και "πότε ένας βασιλιάς είναι ωφέλιμος για τον λαό"!

Ο Διογένης είχε συλληφθεί αιχμάλωτος και κατέληξε στα δουλοπάζαρα στην Κόρινθο. 

Ο Ξενιάδης, πλούσιος, αριστοκράτης της εποχής είδε τον Διογένη και θέλησε να τον αγοράσει. Συζήτησε με τον δουλέμπορο και ο δουλέμπορος πλησίασε τον Διογένη και του λέγει. “Αυτός ενδιαφέρεται να σε αγοράσει, τί δουλειά ξέρεις να κάνεις να του πώ;” Ο Διογένης με λογοπαίγνιο απαντά “Ανθρώπων Άρχων”.  

Το λογοπαίγνιο αυτό

♥♥♥ Ο ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ♥♥♥

images.bvjpg.jpg
Πνευματικός είναι ο άνθρωπος που δε ζει σαν αυτόματο, δεν εξαρτάται από το παρελθόν, τα δόγματα, τις κουλτούρες.

Ζει σαν άτομο, όχι σαν γρανάζι μιας μηχανής. Η ζωή του δεν αποφασίζεται από τους άλλους, αλλά από τη δική του συνείδηση.

Ουσιαστικό άρωμα της ζωής του είναι η Ελευθερία. Είναι ένας άνθρωπος που ζει ελεύθερα, επιτρέποντας σε όλους να ζουν ελεύθερα.

Δεν ακολουθεί το πλήθος στις λεωφόρους και δε φοβάται να είναι μόνος. Αντίθετα, απολαμβάνει τις στιγμές μοναχικότητας σαν πολύτιμο θησαυρό. Η ζωή του είναι ριψοκίνδυνη, γιατί είναι πραγματικά ζωντανή. Είναι μια φλεγόμενη ψυχή,

ΦΙΛΙΑ


Ο Διογένης είπε ότι η φιλία είναι «μια ψυχή σε δύο σώματα».

Η απόλυτη επικοινωνία μας με τον ψυχικό κόσμο εκείνου που διαλέξαμε για φίλο μας, καθορίζει την έννοια της φιλίας. 

Η φιλία είναι ένα από τα πιο πολύτιμα αγαθά της ζωής μας.

Μας ανυψώνει, μας εξευγενίζει, προάγει την ηθικότητα του χαρακτήρα μας, μας δίνει έμπνευση και χαρά.

 Ο ειλικρινής φίλος, που έχει το θάρρος να μας υποδεικνύει τα σφάλματά μας και να μας

Ο σύγχρονος κόσμος πεθαίνει

Βιβλίο: Δημήτρης Αλικάκος: Λιαντίνης, έζησα έρημος και ισχυρόςΧάνεται ο σημερινός άνθρωπος. Ο κόσμος, η εποχή μας, ο πολιτισμός μας. Καταποντιζόμαστε όπως η αρχαία εκείνη Ατλαντίδα που γράφει στον Τίμαιο ο Πλάτων.

Αυτά δε σας τα λέω εγώ. Αυτά τα είπανε και τα γράψανε όλοι οι επιφανείς αιματολόγοι του πνεύματος από τον περασμένο κιόλας αιώνα. Ο Φριδερίκος Νίτσε, ο Ντοστογιέβσκι, ο Σπέγγλερ, ο Έλιοτ, ο Κάφκα, ο Φρόυντ, ο Τζόυς, ο δικός μας Καβάφης....



Σας κοιτώ και βλέπω να μην πιστεύετε

Θεραπεία καρκίνου – Η επίσημη αναγνώριση της Ηλεκτρομαγνητικής θεραπείας

του Ιωάννη Πηλιούνη
Όλοι γνωρίζουμε τον πανίσχυρο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ, τον περίφημο FDA, που πολλές φορές έχει κατηγορηθεί για μεροληπτική «κάλυψη» των χημικο-φαρμακευτικών εταιριών και για τον «πόλεμο» που ασκεί εναντίον των εναλλακτικών θεραπειών και μεθόδων.
Εκατοντάδες υποθέσεις εκκρεμούν στα αμερικανικά δικαστήρια που αφορούν διώξεις του FDA εναντίον επιστημόνων και γιατρών που έχουν επιτυχώς παρουσιάσει μη χημικές θεραπευτικές μεθόδους για πολλές ασθένειες. Ουδεμία, επίσης, κλινική μελέτη δεν μπορεί να λάβει πιστοποίηση

ΧΝΑ : Το νέο DNA

  Τεχνητό γενετικό υλικό μπορεί να μιμηθεί τις ιδιότητες του DNA και του RNA. Επιστήμονες βρέθηκαν ένα βήμα πιο κοντά στη σύνθεση νέων μορφών ζωής στο εργαστήριο καθώς έδειξαν ότι τεχνητό γενετικό υλικό που ονομάζεται ΧΝΑ (xeno-nucleic acid) μπορεί να μιμηθεί τις ιδιότητες του DNA και του RNA. 


Ανατρεπτικά ευρήματα!!
 Ερευνητές από το Εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας του Ιατρικού Ερευνητικού Συμβουλίου της Βρετανίας κατάφεραν για πρώτη φορά,

Η γιαγιά Λισάβ και η Νηστεία. Μια..αιρετική , δυσκολοχώνευτη κι άκρως επαναστατική άποψη .

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου με τη γιαγιά τη θυμάμαι να νηστεύει. Τούτο βέβαια δεν ήταν μια γνώση που μου χε πει κάποιος, ούτε καν η ίδια ,μα με τα χρόνια πέρασε μέσα μου σα φυσική αλήθεια των όσων ζούσα μαζί της. Η γιαγιά ποτέ δεν έλεγε νηστεύω ίσως και ποτέ δεν έλεγε τι έκαμε γενικότερα μιας και δρούσε για κείνην κι όχι για το θεαθήναι.

Photon Belt

Μια άλλη άποψη για το πως θα αλλάξει ο κόσμος το 2012 είναι ότι η γη θα βυθιστεί μέσα σε μια "φωτονική ζώνη" -ένα δαχτυλίδι από φωτόνια-, που είτε θα καταστρέψει την ανθρωπότητα είτε θα διαφωτίσει τους ανθρώπους και θα τους εισαγάγει σε μια Νέα Εποχή. 
Η βάση για τη θεωρία αυτή είναι ότι μια πυκνή "φωτονική ζώνη" περικλείει τις Πλειάδες, ένα ανοικτό σμήνος από θερμά, γαλάζια άστρα τα οποία σχηματίστηκαν τα προηγούμενα 100 εκατομμύρια χρόνια. 
Η γη λοιπόν στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 θα περάσει μέσα

Η Πέμπτη Διάσταση μας περιμένει!



Έχουμε πια ξεκινήσει τη μεγαλύτερη από όλες τις περιπέτειες - την Ανάληψη.
Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε δυο ενεργές έλικες DNA και δέκα που είναι σε λανθάνουσα κατάσταση, εξαιτίας μιας γενετικής χειραγώγησης που έλαβε χώρα. Με την παροδική απόκρυψη ενός τόσο μεγάλου ποσοστού του θεϊκού δυναμικού μας, λειτουργούμε αυτή τη στιγμή στο περίπου 5-10% αυτού. Το δυναμικό αυτό εξαπλώνεται και διευρύνεται διαρκώς για καθέναν που εξελίσσεται προς τις ανώτερες και υψηλότερες διαστάσεις.
Κατά τη διάρκεια της Λεμούριας εποχής, το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας λειτουργούσε με 36 πλήρεις έλικες DNA.

Κατά τη διάρκεια της 'πτώσης',

Το νέο ανθρώπινο είδος του μέλλοντος : Υπεράνθρωποι μέσω τεχνολογίας


Γράφει ο Κωνσταντίνος Φανουράκης


Μπορεί να έχουν περάσει  μερικές χιλιάδες χρόνια για να αποκαλύψουν την τεχνολογία που κατέχουν, αλλά ο δρόμος προς την εμφάνιση της νέας γενιάς των μικροτσίπ και των διαστημοπλοίων έχει ήδη ξεκινήσει και αναπτύσσετε τα τελευταία χρόνια πολύ γρήγορα.
Η Wellcome Collection γιορτάζει με μια μεγάλη έκθεση για την ανάπτυξη της  ανθρωπότητας και συγκεκριμένα την αλλαγή του σώματος μας με νέα μέλη.
Η ανακοίνωση έγινε μέσα στο καλοκαίρι με πρόσχημα τους Ολυμπιακούς αγώνες λέγοντας πως στο μέλλον θα έχουμε νέα αθλήματα με την νέα τεχνολογία.

ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ "Ν" ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ "Ν" ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ (Ανήθικο)


ΤΟ  ΓΡΑΜΜΑ  "Ν"  ΚΑΙ  Η  ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ
Ν = Νούς - Νόμος



-Κάθε γράμμα του Ελληνικού Αλφαβήτου εκπέμπει ήχο και εικόνα.
Κάθε λέξη τέθηκε από τους «Ονοματοθέτες», νομοθέτες θα τους λέγαμε σήμερα,
με ακρίβεια και όχι τυχαία και έχει άμεση σχέση Αιτίας και Αιτιατού, μεταξύ Σημαίνοντος
και Σημαινομένου.
Εάν πάμε δε  στις Επιστήμες, τα παραδείγματα είναι  ατελείωτα και άκρως
διαφωτιστικά, αλλά και διδακτικά για τις επόμενες γενεές.
Το "Ν"  συντονίζει τον εγκέφαλο.

Το Τραγούδι της Ημέρας -'' Το χαμόγελο της Τζοκόντας '' Μ.Χατζιδάκις



                                          
Σαν σήμερα το 1507 ο σύζυγος της Λίζας Γκεραρντίνι, πλούσιος έμπορος από τη Βενετία, μισθώνει τις υπηρεσίες του Λεονάρντο Ντα Βίντσι για να ζωγραφίσει το πορτρέτο της γυναίκας του.
Ο ιταλός μετρ θα δημιουργήσει το αριστούργημά του, που έμεινε στην ιστορία ως Μόνα Λίζα.

Το 1965 ο Μάνος Χατζιδάκις θα δημιουργήσει το μουσικό αριστούργημά του, που έμεινε στην ιστορία , εμπνευσμένος ή μήπως όχι , από  ''Το χαμόγελο της Τζοκόντας'' 

Ο ιατρός Γαληνός και οι 4 χυμοί του σώματος

Αριστερά εικονίζεται ο Γαληνός και δεξιά το εξώφυλλο ενός από τα πρώτα βιβλία του που τυπώθηκαν (Βασιλεία 1538).
Μετά τον Ιπποκράτη, ο μεγαλύτερος ιατρός της αρχαιότητας ήταν ο Κλαύδιος Γαληνός που ήταν ο ιδρυτής της 
πειραματικής φυσιολογίας και της περιγραφικής ανατομίας. Ο Γαληνός ήταν Έλληνας. Γεννήθηκε το 129 ή 131 μ.Χ. στην Πέργαμο της Μ. Ασίας (πρώην ελληνιστικό βασίλειο που πέρασε στους Ρωμαίους). Ήταν υιός του αρχιτέκτονα Νικία. Από παιδί ο Γαληνός σύχναζε στο Ασκληπιείο της πόλης του που οι Έλληνες ιδρύσαν όπως και σε άλλες πόλεις στην επικράτεια της νοτιοδυτικής Ασίας. Εκεί συνέρρεαν ασθενείς από όλον τον κόσμο. Ο Γαληνός παρακολουθούσε στην ιατρική σχολή τους ιατρούς να εξασκούν το ιατρικό επάγγελμα. Σε ηλικία 14 ετών άρχισε μαθήματα φιλοσοφίας και ιατρικής. Σημειώνεται ότι στην αρχαιότητα η ιατρική ήταν αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας. Δάσκαλός του ήταν ο Σάτυρος, μαθητής του μεγάλου ανατόμου Κοΐντου.

Αλλάζει η συμμετοχή των ασφαλισμένων στην αγορά των φαρμάκων-Για ποιες παθήσεις θα χορηγούνται δωρεάν [λίστα]

Αλλάζει η συμμετοχή των ασφαλισμένων στην αγορά των φαρμάκων-Για ποιες παθήσεις
Αλλαγές στη συμμετοχή για την αγορά των φαρμάκων φέρνει η νέα τροποποιημένη κοινή υπουργική απόφαση. Βάσει αυτής ορίζεται συμμετοχή 10% σε σκευάσματα που αφορούν κάποια χρόνια νοσήματα. Επιπλέον, οι ασθενείς θα πληρώνουν από την τσέπη τους τα φάρμακα που δεν απευθύνονται αποκλειστικά στο νόσημά τους ακόμη και αν είναι απαραίτητα για την καταπολέμηση συμπτωμάτων που σχετίζονται με αυτά.
Στην υπουργική απόφαση, σύμφωνα με το iatropedia.gr,  αναφέρεται πως

ΥΙΝ ΥΑΝG (ΓΙΝ ΓΙΑΝΓΚ)



Το σύμβολο Γιν Γιανγκ είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά της Κινέζικης κουλτούρας. Στην εποχή μας αποτελεί ένα απο τα πλέον αναγνωρίσιμα σύμβολα παγκοσμίως. Ανέκαθεν έπαιζε πολύ σημαντικό ρόλο στις ζωές των Κινέζων που προσπαθούσαν και προσπαθούν αδιάκοπα να ανακαλύψουν τα μηνύματα που εκπέμπει.

Κρύσταλλοι και Θεραπευτικές Δυνάμεις


Αγγίζοντας τον κόσμο των κρυστάλλων είναι σαν να βρισκόμαστε στη θαυμαστή σπηλιά του Αλαντίν, χρώματα αστραποβολούν ψιθυρίζοντας μυστικά γεμάτα θεραπευτικές δυνάμεις, ενώ η λάμψη και η ακτινοβολία τους καλύπτεται με τεράστια αποθέματα σοφίας. 
Οι κρύσταλλοι σαν μια ιδιαίτερη «μαγική» προσφορά της μητέρας φύσης, μας γοητεύουν τόσο, ώστε τους χρησιμοποιούμε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, αποδίδοντάς τους αξίες συμβολικές, φιλοσοφικές, αισθητικές αλλά και θεραπευτικές.

Αφροδίτη: Η μητέρα του κόσμου


Σημαντική θεά της ελληνικής μυθολογίας η Αφροδίτη σύμφωνα με τον ελληνικό μύθο γεννήθηκε σε μια ακτή της Κύπρου. Σπρωγμένη από τον Ζέφυρο στη θάλασσα, η θεά καλλωπίστηκε από τις θεραπαινίδες της Ώρες και μεταφέρθηκε στον Όλυμπο, όπου παρουσιάστηκε στον Δία και τους υπόλοιπους θεούς.

Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ -- ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ‏.


«Δεν προήρχοντο από το σπέρμα, αλλά αντιθέτως το σπέρμα προήλθε από αυτούς» (Αριστοτέλης: Μετά τα Φυσικά, 7,30).

Συνταγές με μπαγιάτικο ψωμί που δεν πετάμε ποτέ πια

Από το orthodoxigynaika
Δεν πετάμε ποτέ το μπαγιάτικο ψωμί ειδικά τώρα που κοντεύουμε να πούμε το ψωμί ψωμάκι. Σας προτείνουμε λύσεις για να κάνετε οικονομία αλλά και για να δοκιμάζετε συνταγές που δεν θα φανταζόσασταν .

Η Ρόδος για τη Ζωή - Αγώνας/Περπάτημα Ζωής κατά του Καρκίνου

Αγώνας/Περπάτημα Ζωής κατά του Καρκίνου
Φέτος ο Αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου. Σας περιμένουμε όλους από τις 9πμ στην Πλατεία Δημαρχείου!
Πρόγραμμα Ημέρας:

Θέλεις πραγματικά να αλλάξεις ;


“Σύντομα θα πεθάνεις, κι ακόμα δεν έγινες απλός και φυσικός και ατάραχος· ούτε ελευθερώθηκες από το φόβο ότι θα σε βλάψει κάτι έξω από σένα· κι ούτε είσαι πονετικός με όλους· κι ακόμη δε λες να καταλάβεις ότι η σοφία σημαίνει δίκαιες πράξεις.”

Ο Γλέζος και το κατέβασμα της σημαίας των γερμανών... Αρκετά πια με αυτόν τον μύθο...!!

Είναι νύχτα της 30ης προς την 31η Μαΐου του 1941. Η σκλαβωμένη Αθήνα κοιμάται βαθειά. Δυο σκιές γλιστρούν μέσα στην νύχτα. Τα διαπεραστικά των βλέμματα σχίζουν το σκοτάδι και πετάν σπίθες. Είναι δυο Ελληνόπουλα που η αδούλωτη ψυχή τους δεν τους αφήνει να κοιμηθούν.

Θέλουν να ταπεινώσουν και να ξεφτιλίσουν τον κατακτητή της πατρίδας των. Έχουν συλλάβει και καταστρώσει ένα σατανικό σχέδιο. Θα κατεβάσουν την Ναζιστική σημαία που κυματίζει στον ιερό βράχο της Ακροπόλεως.

H σοφία της αβεβαιότητας - Οι πραγματικά επιτυχημένοι άνθρωποι δρουν πριν νιώσουν έτοιμοι!



Ισως το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν  οι άνθρωποι - που έχει ως αποτέλεσμα να περιορίζουν την αυτοπεποίθηση και την αποτελεσματικότητα τους σε πολλές καταστάσεις -είναι ότι πρέπει να νιώσουν απολύτως σιγουριά και βεβαιότητα για κάτι πριν αναλάβουν πρωτοβουλία για να το ακολουθήσουν ή υλοποιήσουν.

Εκείνο όμως που διαχωρίζει τους επιτυχημένους σε όλους τους τομείς της ζωής από αυτούς που διαρκώς αποτυγχάνουν είναι ότι η ανάπτυξη της συνηθειας να δρουν και να κάνουν  πριν νιώσουν τελείως έτοιμοι. Οι υπόλοιποι συνήθως καθυστερούν και δεν τολμούν γιατί αισθάνονται ότι δεν έιναι έτοιμοι.

Τελικά ο Άλαν Τιούρινγκ είχε δίκιο για τους ηλιόσπορους

Τα περισσότερα ηλιοτρόπια ακολουθούν έναν μαθηματικό κανόνα που ονομάζεται ακολουθία Φιμπονάτσι (Φωτογραφία: Associated Press)

Τα περισσότερα ηλιοτρόπια ακολουθούν έναν μαθηματικό κανόνα που ονομάζεται ακολουθία Φιμπονάτσι (Φωτογραφία: Associated Press)

Ο Άλαν Τιούρινγκ, ο ιδιοφυής πατέρας της πληροφορικής με την άτυχη προσωπική ζωή, φαίνεται ότι είχε διατυπώσει σωστά τη μαθηματική περιγραφή για τους σπόρους του ηλιοτρόπιου -αυτό τουλάχιστον δείχνει ένα πείραμα με τη συμμετοχή εκατοντάδων υπομονετικών εθελοντών.
Όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι του πειράματος στο Φεστιβάλ Επιστήμης του Μάντσεστερ, οι σπείρες που σχηματίζουν οι ηλιόσποροι πάνω στο φυτό ακολουθούν το λεγόμενο κώδικα Φιμπονάτσι

Mercator – αγγίζοντας τον ουρανό (ΒΙΝΤΕΟ)




O υποψήφιος διδάκτορας της αστρονομίας Péter Pápics δημιούργησε ένα μοναδικής ομορφιάς time-lapse βίντεο στο νησί Λα Πάλμα των Καναρίων Νήσων, στο παρατηρητήριο Roque de los Muchachos. Εκεί βρίσκεται το τηλεσκόπιο Mercator – από το όνομα του Φλαμανδού χαρτογράφου Gerardus Mercator (1512-1594). Ακούγεται η σονάτα του σεληνόφωτος του Μπετόβεν…

Η μετατόπιση των πόλων και οι καταστροφικές της συνέπειες


Θα μπορούσε η άνιση κατανομή των πάγων στην Ανταρκτική να πυροδοτήσει μια μετατόπιση των πόλων του πλανήτη, με καταστροφικές συνέπειες για την ζωή όπως την γνωρίζαμε μέχρι σήμερα;
Φωτογραφία: Supercell Thunderstorm at Sunset - Photographer Sean R Heavey
Σημείωση Ελεύθερης ΕπιστήμηςΣυνδέστε το άρθρο αυτό με το προηγούμενο άρθρο μας που αναφέρει ανάμεσα σε άλλα το γεγονός οτι οι πάγοι στην Ανταρκτική αυξάνονται ενώ στον Βόρειο Πόλο μειώνονται...

Ζηστε το τωρα και μην κανετε μακροπνοα σχεδια επειδη η πραγματικοτητα που βιωνετε τωρα θα αλλαξει αρδην κ ανεπιστρεπτι..


Καντε προμηθειες σε τροφιμα επειδη ερχονται συγκλονιστικα γεγονοτα...ζηστε το τωρα κ 

μην κανετε μακροπνοα σχεδια επειδη η πραγματικοτητα που βιωνετε τωρα θα αλλαξει 

αρδην κ ανεπιστρεπτι...εχετε το συναισθημα της αγαπης-αλληλεγγυης επειδη μονο αυτο θα 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα