Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Κύματα ELF> Χειραγώγηση της Συνείδησης και ΑντίΜετρα



Το ότι ζούμε μέσα σε μια θάλασσα ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων - φυσικών κα τεχνητών το έχουμε πει πολλές φορές... Οι τεχνητές ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες όμως είναι που όχι μόνον μας αρρωσταίνουν αλλά αδυνατίζουν και το πνεύμα μας πολύ στοχευμένα... Αυτό τονίζει ένας γερμανός γιατρός στο περιοδικό Zeitenschrift, ενημερώνοντας σχετικά με τον ύπουλο αυτό κίνδυνο, δίνοντας επίσης απλές συμβουλές για το πως μπορούμε να προστετευτούμε από αυτή την αθέμιτη επίδραση στη συνείδηση μας.

Ιχώρ, μύθευμα ή ιστορία;

 

Ποιοί ήταν πραγματικά οι Θεοί της Αρχαίας Ελλάδας, ήταν απλώς σύμβολα ή αληθινά υπερδύναμα όντα; Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αρκετά επιχειρήματα ικανά να μας πείσουν ότι οι θεοί των Αρχαίων Ελλήνων ήταν σύμβολα, όπως υποστήριζε και μια μεγάλη μερίδα φιλοσόφων, οι Στωικοί, οι οποίοι πίστευαν ότι οι μύθοι δεν έχουν κυριολεκτική σημασία αλλά αντίθετα παρουσιάζουν αλληγορικές διηγήσεις, χρήσιμες για την καθημερινότητα των ανθρώπων.  Υπάρχει περίπτωση να ισχύει το αντίθετο; 

Η δύναμη της θέλησης (ΒΙΝΤΕΟ)


Όταν στα μέσα της δεκαετίας του 1970 έφηβος Καρλ Τζόσεφ ανακοίνωνε στην  μητέρα του και τα εννέα αδέλφια του ότι θέλει να ασχοληθεί με τον αθλητισμό, αυτό που εισέπραξε ήταν χαμόγελα κατανόησης, όπως αυτά που σχηματίζονται στο δικό μας πρόσωπο όταν ένα μικρό παιδάκι μας λέει ότι θέλει να πετάξει.
Ο Καρλ, το τέταρτο από τα δέκα παιδιά μιας πάμπτωχης μονογονεϊκής οικογένειας από ένα μικρό καπνοχώρι της Φλόριντα, γεννήθηκε χωρίς αριστερό πόδι. Και μόνο το γεγονός ότι μέχρι τότε μπορούσε να μετακινείται με ένα πόδι ήταν αρκετό για την οικογένειά του. Κι όμως αυτός ήθελε κάτι παραπάνω… 

Η ΡΟΔΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!







Οι σύλλογοι Καθηγητών μέσης εκπαίδευσης, Δασκάλων & Νηπιαγωγών, εργαζομένων στο Δήμο Ρόδου, εφοριακών και τελωνειακών Καλούν το Ροδιακό λαό, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους, ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ Ενάντια στα Μνημόνια, στις πολιτικές εξαθλίωσης του λαού και παράδοσης της χώρας στο μεγάλο Κεφάλαιο.

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ, ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ, ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ

Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ




Φτιαγμένη απο τα ίδια τα χερια του θεού Ήφαιστου! με πέντε απανωτές στρώσεις, δυο από καλάι, δυο από μπρούντζο και μια, τη μεσαία, από μάλαμα. 

Κι' έπειτα θα την πλουμίσει όσο δεν πλουμίστηκε καμιά ασπίδα στον κόσμο. 

Η ασπίδα είναι στρογγυλή κι' η εξωτερική της επιφάνεια θα σκεπαστεί ολόκληρη με εικόνες από χρυσάφι, ασήμι, καλάι και άλλα πολύτιμα υλικά, καταταγμένες σε πέντε ομόκεντρους κύκλους.

Ζαμάν φού και πάνω Τούρλα


Υπάρχει πάντα μια τριαδικότητα, ίσως γιατι απο τρία στελέχη αποτελείται ο Πυρήνας - υδρογόνο, ήλιο, λιθιο.


Απο τρία μερη το Άτομο - ηλεκτρόνια, πρωτόνια, νετρονια....


Έχουμε τρείς Γκούνας, την Τρίαινα του ποσειδώνα την αγια Τριάδα, το αρχαίο τρίγωνο της Πυραμίδας κλπ κλπ κλπ.....

Η διπλή ανθρώπινη φύση (ΒΙΝΤΕΟ)


Ὅπως ἴσως ξέρετε ὁ ἄνθρωπος ἔχει διπλὴ φύση. Εἶναι καὶ πολεμοχαρὴς καὶ εἰρηνόφιλος ταυτόχρονα. Ἡ ἀντίφαση προέρχεται ἀπὸ τὴν πληθώρα τῶν ΕΓΩ ἢ ἐλαττωμάτων που φέρουμε στο ἐσωτερικὸ μας.
Ἔτσι δεν εἶναι περίεργό που οἱ περισσότεροι ἄνθρωποι δεν κάνουν αὐτά που ὑπόσχονται καὶ ἀλλάζουν εὔκολα γνώμη. Ἕνα «ΕΓΩ-εἶμαι τίμιος» δίνει κάποια ὑπόσχεση. Μετὰ ἀπὸ λίγο ὅμως ἕνα ἄλλο ΕΓΩ, για παράδειγμα τὸ «ΕΓΩ-βαριέμαι», κυριαρχεὶ στον ψυχισμὸ μας. Τότε ὁ ἄνθρωπος δεν αἰσθάνεται καμία ὑποχρέωση να τηρήσει τὸν λόγο του.

Η Ερμηνεία των Ονείρων


                     Η Ερμηνεία των Ονείρων (Die Traumdeutung)


Η Ερμηνεία των Ονείρων (Die Traumdeutung)

Σύγγραμμα του αυστριακού νευρολόγου και ψυχίατρου Ζίγκμουντ Φρόιντ (1856-1939), που αποτέλεσε την πρώτη συστηματική προσπάθεια να εξηγηθούν με επιστημονικό τρόπο τα όνειρα
 («Die Traumdeutung», ο πρωτότυπος τίτλος στα Γερμανικά).

Η ΔΕΙΛΙΑ ΗΤΑΝ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ

 

Ο σπαρτιάτικος στρατός ήταν, ίσως, η πιο τρομερή πολεμική μηχανή του αρχαίου κόσμου. Αυτή η πολεμική μηχανή με την απίστευτη πειθαρχεία και εκπαίδευση κατάφερνε πολύ καλά για αιώνες να καλύπτει το μεγαλύτερο και βασικότερο ελάττωμά της, που βεβαίως δεν ήταν άλλο από την αριθμητική της σύσταση. Οι Σπαρτιάτες οπλίτες φορούσαν πάντα κόκκινο μανδύα, γιατί κάλυπτε το αίμα εάν πληγώνονταν και επίσης, κατά το Λυκούργο, τρόμαζε

Το Τραγούδι της Ημέρας ''Ξημερώνει Κυριακή'' ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ - ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ «Ο ΔΡΟΜΟΣ»

     

Οι… περιπέτειες του ανθρώπου που άλλαξαν τον κόσμο

Τα μεγαλύτερα «άλματα» της ανθρωπότητας (1)
Από την προσσελήνωση μέχρι και την κατάκτηση του Όρους Έβερεστ, η ανάγκη του ανθρώπου να αψηφά τα φυσικά του σύνορα δεν γνωρίζει όρια…

Ο άνθρωπος ποτέ δεν έμενε «στα αβγά του», ανέκαθεν προσπαθούσε να αγγίξει το άπιαστο, να βιώσει το ακατόρθωτο, να πετύχει το αδύνατο.
Οι ανθρώπινες περιπέτειες δεν γνωρίζουν τέλος, υπάρχουν ωστόσο αυτές που έγραψαν Ιστορία!
Μιλάμε φυσικά για τους σύγχρονους άθλους του ανθρώπου, που έμελλε να αλλάξουν τις προσλαμβάνουσές μας για τα όρια του ανθρώπινου σώματος και τους φραγμούς που έθετε το φυσικό μας περιβάλλον.
Ας δούμε ποιοι είναι…

2012 H EΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ; Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ- Ο ΗΛΙΑΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ;


 

 Αν και βρίσκεται εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά μας ο Ήλιος μας επηρεάζει άμεσα. Όχι μόνον είναι υπεύθυνος για τη διατήρηση της ζωής στον πλανήτη Γη, αλλά κρύβεται πίσω ακόμη και από ανθρώπινες δραστηριότητες, όπως είναι οι πόλεμοι, οι επαναστάσεις, οι διαδηλώσεις κ.α. Τι θα λέγατε αν σας λέγαμε πως ο πραγματικός υπεύθυνος των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου δεν είναι ο διαβόητος Μπιν Λάντεν αλλά ο ζωοδότης Ήλιος μας; Αν αμφιβάλετε, δεν έχετε παρά να διαβάσετε τον παρακάτω άρθρο…

ΤΑ ANEΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Ο Πλούταρχος στο έργο του «Θησεύς», αναφέρει ότι πολλοί Αθηναίοι είδαν να ανοίγει η γη μπροστά τους και να ξεπροβάλει ο Θησέας από μέσα της κυνηγώντας τους Πέρσες. Ακόμα πολλοί είδαν τον ημίθεο Ηρακλή με το ρόπαλό του να ανοίγει τις σειρές των Ανατολιτών. 

Ο Παυσανίας στα "ΑΤΤΙΚΑ" (Ι, 15,3) αναφέρει ότι πολλοί Αθηναίοι είδαν ανθρώπους άγνωστης ταυτότητας να πολεμούν δίπλα τους και μας δίνει μια παραστατική εικόνα για την μάχη που διεξήχθη.

Ο θρύλος του Τουταγχαμών

Ο Τουταγχαμών, σήμερα, είναι αναμφισβήτητα ο πιο γνωστός Φαραώ της Αιγύπτου. Ωστόσο, πριν από την ανακάλυψη του τάφου του στην Κοιλάδα των Βασιλέων δεν ήταν παρά μόνο μια μικρή μορφή της 18ης Δυναστείας.
Γεννήθηκε γύρω στο 1347 π.Χ. και πέθανε ξαφνικά, σε ηλικία 18 ετών. Τα αίτια του θανάτου του δεν είναι ξεκάθαρα. Μία κρανιοεγκεφαλική κάκωση, που εντοπίστηκε κατά την εξέταση της μούμιας με Ακτίνες Χ, μαρτυρά ότι ο θάνατός του ήταν βίαιος, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν επρόκειτο για δολοφονική επίθεση ή ατύχημα.

Υδάτινο Στοιχείο



Aπό τη μακρινή μας Σελήνη σαν γαλαζοπράσινη καλλονή φαντάζει η Γη, τυλιγμένη με αεικίνητα πέπλα, γεμάτη πετράδια διάστικτα από στεριά, που ξεπροβάλλουν σαν φαιόχρωμα νησιά, επιπλέοντας στην αγκαλιά του απέραντου Ωκεανού. Μια ματιά είναι αρκετή για να αντιληφθούμε ότι το νερό είναι το κυρίαρχο στοιχείο του πλανήτη μας. Δίκαια η Γη μπορεί να χαρακτηριστεί ο Πλανήτης του Νερού. 

Τί επίκειται να συμβεί στην Μεσόγειο;


Το παιχνίδι έχει .."χοντρύνει" πολύ...Οι Τούρκοι ψάχνουν σανίδα σωτηρίας σε αυτό που ξέρουν να κάνουν..Να ασκούν βία στους γείτονες και να..εκφοβίζουν..Η μογγολική αυτοκρατορία βρίσκεται στα..τελευταία της..Με εσωτερικούς τριγμούς, με χίλιες δύο φυλές και άλλες τόσες διαμάχες, δεν μπορεί να συγκρατήσει τα πάλαι ποτέ εδάφη της...Και αυτό γιατί μια..γενοκτονία (προσφιλής στους Τούρκους) δεν είναι πλέον δυνατή για εθνικούς, κοινωνικούς και στρατιωτικούς λόγους...

Που βρίσκεται το Λευκό Αδελφάτο που σχεδιάζει τον αφανισμό της ανθρωπότητας



Το Λευκό Αδελφάτο είναι μια μυστική οργάνωση πού εδρεύει στην περιοχή των Ιμαλαϊων και προετοιμάζει τον αφανισμό της ανθρωπότητας με πρώτο και κύριο στόχο την ηθική και φυσική εξόντωση του Ελληνισμού και τον εκμηδενισμό της Ορθοδοξίας.

Το Λευκό Αδελφάτο κατευθύνει όλες τις εωσφορικές οργανώσεις , τον Σιωνισμό και την Μασονία και είναι μια υπερκυβέρνηση που διά των υποτακτικών οργάνων όπως η Τριμερής Επιτροπή, το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων και η διαβόητος μασονική υπερστοά Μπίλντερμπεγκ , καθορίζει την δράση και των άλλων υπερστοών της γής.

An Gorta Mór (Ο Mέγας Λιμός)



Toυ Δημήτρη Τσίτου*

Το 1845 έγινε ο μέγας λιμός (μεγάλη πείνα) στην Ιρλανδία.  Το αποτέλεσμα ήταν ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού να πεθάνει και ένα μεγάλο μέρος να μεταναστεύσει. Αποτέλεσμα να αλλάξειδραματικά η δημογραφική εικόνα της χώρας.  Τότε άρχισε και η ιρλανδική διασπορά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα