Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Η νύχτα του Γκάι Φωκς

Σαν σήμερα το πρωινό της 5ης Νοεμβρίου, πριν 407 χρόνια, γράφτηκε το τέλος για την Συνωμοσία της Πυρίτιδας μετά την σύλληψη του Γκάι Φώκς.  Η Συνωμοσία της Πυρίτιδας οργανώθηκε το 1605 από μία ομάδα Καθολικών ανάμεσα στους συνωμότες πιο γνωστός είναι ο Άγγλος στρατιώτης, Γκάι Φωκς, με μοναδικό σκοπό τους τη δολοφονία του βασιλιά Ιακώβου Ά της Αγγλίας, της οικογένειας του αλλά και πολλών μελών τις αριστοκρατίας. 

Φυσικές καταστροφές, ατυχήματα ή μέρος ενός σχεδίου για επιβολή παγκόσμιας κυβέρνησης ;

Tα γεγονότα ξεκίνησαν με την καταστροφή της πλατφόρμας της BP στον κόλπο του Μεξικού.Πολλοί ανέφεραν ότι δεν ήταν ενα τυχαίο γεγονός λόγω αμέλειας της εταιρίας, αλλά σχεδιασμένο εξαρχής και αρκετό καιρό πριν.

 Ο διευθύνων σύμβουλος της ΒP Τόνι Χέιγουορντ πούλησε το 1/3 των μετοχών του στην εταιρεία του , ένα μήνα πριν από το δυστύχημα της 20ης Απριλίου.

Πώς να δείτε τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό από το σπίτι σας


Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός ISS, είναι εύκολα ορατός με γυμνό μάτι όταν περνά πάνω από την Ελλάδα - είναι εξάλλου το τρίτο φωτεινότερο αντικείμενο στον ουρανό μετά τον Ήλιο και τη Σελήνη. Αν θέλετε να δείτε το πολυεθνικό τροχιακό συγκρότημα, μια υπηρεσία της NASA αναλαμβάνει να σας ενημερώνει πότε πρέπει να ανεβείτε στην ταράτσα και προς τα πού πρέπει να κοιτάξετε. 

Έχοντας πάρει πια την τελική του μορφή, 14 χρόνια μετά την εκτόξευση της πρώτης υπομονάδας του, ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός (ISS) έχει μήκος 109 μέτρα και πλάτος 73. Ολοκληρώνει μια περιφορά γύρω από τη Γη σε 90 λεπτά, κινούμενος σε μια τροχιά που σχηματίζει γωνία 51,6 μοιρών σε σχέση με το επίπεδο του ισημερινού.

Τα «παραμελημένα» σούπερ τρόφιμα

Παραμελημένα και αγνοημένα από το τραπέζι μας τρόφιμα (Κεφίρ/ ξινόγαλα, Φακές, Ρόδι, Σαρδέλες)  τα οποία μπορούν να εκτοξεύσουν το επίπεδο της διατροφής μας, προσφέροντας μας όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειαζόμαστε για να είμαστε υγιής και γεμάτοι ενέργεια.
Τα «παραμελημένα» σούπερ τρόφιμα

Ξαναχτίζεται μια σχέση μετά από απιστία;

Ξαναχτίζεται μια σχέση μετά από απιστία;

Όταν δύο άνθρωποι παντρεύονται ή βρίσκονται σε μια σχέση, η βασική προσδοκία που δημιουργείται είναι η αποκλειστικότητα. Οι δύο σύντροφοι συμφωνούν να παραμείνουν πιστοί ο ένας στον άλλον. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα ίσως αδυνατούν να σκεφτούν ότι η απιστία τους αφορά. Τι συμβαίνει όμως και τελικά η αποκλειστικότητα αυτή απειλείται; Πώς εξηγείται η απιστία; Ποια είναι τα διαφορετικά είδη απιστίας που υπάρχουν; Και πώς μπορεί να ξαναχτιστεί μια σχέση, όταν κλονιστεί από ένα τέτοιο γεγονός; Η ψυχολόγος Μαρία Μεραμβελιωτάκη-Simon μας λύνει όλες αυτές τις… δυσάρεστες απορίες.

Γιατί απιστούμε;

Πατάτες και κρεμμύδια δεν πάνε μαζί

 

Μην αποθηκεύεις τις πατάτες και τα κρεμμύδια μαζί, γιατί παρασύρουν το ένα το άλλο στη φθορά. Τουτέστιν, όταν βρίσκονται στον ίδιο χώρο, κινδυνεύουν να χαλάσουν γρηγορότερα.

Αυτό που χρειάζεται είναι να τοποθετήσεις τόσο τις πατάτες όσο και τα (ξερά) κρεμμύδια χωριστά σε κάποιο ξερό και δροσερό μέρος, το οποίο αερίζεται επαρκώς.

Δεν είναι άνθρωποι, αυτοί που καταστρέφουν την ΓΗ ! (BINTEO)

terrapapersΣίγουρα δεν είναι άνθρωποι αυτοί που καταστρέφουν την ΓΗ. Διαφορετικά δεν μπορεί να εξηγηθεί με την λογική, το γεγονός πως σκόπιμα με δόλο και με μεθοδικότητα καταστρέφουν τον πλανήτη που μας φιλοξενεί. Αυτή είναι μια μη-εμπορική προσπάθεια, να τονιστεί το γεγονός ότι οι παγκόσμιοι ηγέτες,οι ανεύθυνες πολυεθνικές και οι «υπνωτισμένοί» καταναλωτές, συνεισφέρουν όλοι μαζί , να καταστραφεί κάθε είδους ζωή στον πλανήτη.

Η Συνωμοσία της Πυρίτιδας.

                                 Φωτογραφία: 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1605 – Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΙΤΙΔΑΣ 
- Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΓΚΑΙ ΦΩΚΣ 

Η Συνωμοσία της Πυρίτιδας του 1605 είχε οργανωθεί από μια ομάδα Καθολικών, με σκοπό τη δολοφονία του βασιλιά Ιακώβου Α' της Αγγλίας, της οικογένειάς του και πολλών μελών της αριστοκρατίας, με την ανατίναξη των κτιρίων του Βρετανικού Κοινοβουλίου στο Λονδίνο κατά την έναρξη της Βουλής στις 5 Νοεμβρίου 1605. Ανάμεσα στους συνωμότες πιο γνωστός είναι ο Γκάι Φωκς, Άγγλος στρατιώτης από το Γιόρκ.
Η Συνωμοσία οργανώθηκε σαν αντίδραση στην τυραννική βασιλεία του Ιακώβου Α' και στα σκληρά μέτρα του προτεστάντη βασιλιά απέναντι στους Καθολικούς. Οι συνωμότες βρήκαν ένα κελάρι κάτω από το κτίριο της Βουλής των Λόρδων και συγκέντρωσαν 36 βαρέλια πυρίτιδας, τα οποία θα ανατίναζαν για να δολοφονήσουν τα μέλη του Κοινοβουλίου. Κάποιοι συνωμότες, ωστόσο, ανησυχούσαν από το γεγονός ότι στο κτίριο της Βουλής θα βρίσκονταν κι άλλοι Καθολικοί, σαν κι αυτούς, των οποίων η ζωή μπορεί να κινδύνευε. Έτσι στάλθηκε μια προειδοποιητική επιστολή στο Λόρδο Monteagle, τον οποίον προειδοποιούσαν να μην παρουσιαστεί στη συνέλευση. Του δημιουργήθηκαν όμως υποψίες κι έτσι ξεκίνησαν οι έρευνες στις υπόγειες σήραγγες κάτω από τη Βουλή των Λόρδων. Ο Γκάι Φωκς ανακαλύφθηκε και συνελήφθη το πρωινό της 5ης Νοεμβρίου. Μετά από βασανιστήρια, αποκάλυψε τα ονόματα των υπόλοιπων συνωμοτών, που είτε ήταν ήδη γνωστοί είτε νεκροί. Οi συνωμότες καταδικάστηκαν και στις 31 Ιανουαρίου εκτελέστηκαν με αγχόνη και διαμελισμό.
ΓΚΑΙ ΦΩΚΣ 
Ο Γκάι Φωκς (αγγλ. Guy Fawkes, 13 Απριλίου 1570-31 Ιανουαρίου 1606), γνωστός επίσης κι ως Γκίντο Φωκς, γεννήθηκε στην Υόρκη (York) κι ήταν Άγγλος στρατιώτης και μέλος μιας ομάδας Kαθολικών συνωμοτών, οι οποίοι οργάνωσαν τη Συνωμοσία της Πυρίτιδας στις 5 Νοεμβρίου 1605. Η συνωμοσία, όμως, ξεσκεπάστηκε πριν την ολοκλήρωση του σχεδίου: ο Γκάι Φωκς κι οι συνεργάτες του πέρασαν από ανακρίσεις με βασανιστήρια, κι έπειτα από δίκη καταδικάστηκαν κι εκτελέστηκαν για προδοσία κι απόπειρα δολοφονίας. Σε ορισμένες χώρες η επέτειος αυτής της αποτυχημένης απόπειρας γιορτάζεται στις 5 Νοεμβρίου σαν Νύχτα του Γκάι Φωκς (Guy Fawkes Night ή Bonfire Night).
Εις ανάμνηση της αποτυχημένης απόπειρας του Γκάι Φωκς να ανατινάξει το Κοινοβούλιο, στην Αγγλία και άλλες χώρες η 5η Νοεμβρίου εορτάζεται σαν Νύχτα του Γκάι Φωκς (Guy Fawkes Night ή Bonfire Night). Πυροτεχνήματα λάμπουν στον αέρα, ενώ επικρατεί το έθιμο να καίγεται στη φωτιά ένα ομοίωμα του Γκάι Φωκς. Επίσης, σε ανάμνηση της Συνωμοσίας της Πυρίτιδας, λέγονται οι παρακάτω στίχοι:
Remember, remember, the 5th of November
The Gunpowder Treason and plot;
I know of no reason why Gunpowder Treason
Should ever be forgot.
Guy Fawkes, Guy Fawkes,
'Twas his intent.
To blow up the King and the Parliament.
Three score barrels of powder below.
Poor old England to overthrow.
By God's providence he was catch'd,
With a dark lantern and burning match
Holloa boys, Holloa boys, let the bells ring
Holloa boys, Holloa boys, God save the King!
Hip hip Hoorah !
Hip hip Hoorah !
A penny loaf to feed ol'Pope,
A farthing cheese to choke him.
A pint of beer to rinse it down,
A faggot of sticks to burn him.
Burn him in a tub of tar,'
Burn him like a blazing star.
Burn his body from his head,
Then we'll say: ol'Pope is dead.

 ΑΠΟ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - Γκραβούρα του 17ου αιώνα: τα μέλη της Συνωμοσίας της Πυρίτιδας


Η Συνωμοσία της Πυρίτιδας περιλάμβανε την απόπειρα δολοφονίας του Βασιλιά Ιάκωβου Α' της Αγγλίας, της οικογένειάς του και των μελών της αριστοκρατίας, με την ανατίναξη του Παλατιού του Γουέστμινστερ, που στέγαζε το Βρετανικό Κοινοβούλιο, στις 5 Νοεμβρίου 1605, ημέρα κατά την οποία ο βασιλιάς θα απευθυνόταν σε μια διευρυμένη συνέλευση της Βουλής των Λόρδων και της Βουλής των Κοινοτήτων.

ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ-ΔΡΑΚΟΙ ΘΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΧΗΜΙΚΩΝ,ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ,ΤΙΣ ΕΜΦΥΛΙΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΡΥΦΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 


                  ΗΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 45.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΝΗ ΦΥΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ-ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 10 ΕΛΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΟΜΗ (ΣΩΜΑ) . ΣΤΟΥΣ 12 ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΕΛΙΚΕΣ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ¨ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ¨ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΣΑΣ. ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΜΕ ΑΟΡΑΤΕΣ ¨ΕΛΚΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ¨,

Οι αποκαλύψεις του Δρα Μάικλ Βολφ για την συγκάλυψη των ΑΤΙΑ και την πραγματικότητα των εξωγήινων



Του Κρις Στόνορ, Οκτώβριος 2000
http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_mj12_4_1.htm
Αυτό το άρθρο διαβάστηκε και εγκρίθηκε από τον Δρα Βολφ πριν τον θάνατό του.

Ο Αμερικανός επιστήμονας Δρ Μάικλ Βολφ ισχυρίστηκε πως υπήρξε μέλος της δορυφορικής κυβέρνησης για πάνω από εικοσιπέντε χρόνια. Βρισκόταν σε ένα πολύ υψηλό «Υπεράνω Κορυφαίας Μυστικότητας» επίπεδο διαβάθμισης ασφάλειας και εργάστηκε κυρίως σε κοινά επιστημονικά προγράμματα εξωγήινων και ανθρώπων.

Πέθανε στις 18 Σεπτεμβρίου του 2000 από καρκίνο, ύστερα από μια μακρά περίοδο ασθένειας.

Ποιες οι αιτίες της ισχιαλγίας, πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί και πώς να προληφθεί; Μύθοι και αλήθειες.



του Αλέξανδρου Γιατζίδη, Μ.D., medlabnews.gr

Αποτελεί μια από τις συχνότερες μορφές πόνου με κύριο ένοχο το σύγχρονο τρόπο ζωής, την καθιστική ζωή, τα περιττά κιλά αλλά και κάποιος ενδεχόμενος τραυματισμός.
Η ισχιαλγία (δηλ. η αίσθηση πόνου στο ισχιακό νεύρο) προκαλείται από την πίεση που υφίσταται το ισχιακό νεύρο κάπου στην περιοχή της μέσης και μπορεί να εμφανιστεί είτε ξαφνικά είτε να προϋπάρχει κάποιος πόνος ή ενόχληση στη μέση και να επιδεινωθεί.

Ο, τι θα πρέπει να γνωρίζετε για τυχόν μόλυνση από απεμπλουτισμένο ουράνιο που θα προκύψει αν οι ισραηλινοί βομβαρδίσουν το Ιράν

Ο, τι θα πρέπει να γνωρίζετε για τυχόν μόλυνση από απεμπλουτισμένο ουράνιο που θα προκύψει αν οι ισραηλινοί βομβαρδίσουν το Ιράν


Η βιολογική ημίσεια ζωή για το ουράνιο (δηλαδή ο μέσος χρόνος που χρειάζεται για το ανθρώπινο σώμα για να αποβάλει την μισή ποσότητα από το σώμα) είναι περίπου 15 ημέρες.

ΑΠΛΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ


Κατά τη διάρκεια του Σχεδίου Μανχάταν για την ανάπτυξη της ατομικής βόμβας στις αρχές της δεκαετίας του 1940 πολλοί επιστήμονες διερεύνησαν τις τοξικές ιδιότητες του ουρανίου. Βρήκαν ότι τα οξείδια του ουρανίου κολλάνε πολύ καλά σε βαμβακερό ύφασμα, αλλά δεν πλένονται με σαπούνι ή απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων.

Το ουράνιο μπορεί να ξεπλυθεί από τα ρούχα με ένα διάλυμα 2% διττανθρακικού νατρίου (μαγειρική σόδα).

Ο Κολόμβος δεν ήταν o πρώτος



  

Ενα ανεξάντλητο πεδίο γοητευτικών εικασιών και υποθέσεων

Εισαγωγικά

Μετά την ανακάλυψη της Αμερικής και αφού, χάρη κυρίως στο έργο του Αμέρικο Βεσπούτσι, εξακριβώθηκε ότι πρόκειται για Νέο Κόσμο άγνωστο μέχρι τότε, που δε συνδεόταν με τις τρεις γνωστές ηπείρους του Παλιού, οι ιστορικοί άρχισαν να ερευνούν μήπως πριν από τον Κολόμβο είχαν φτάσει στις ακτές της Αμερικής και άλλοι εξερευνητές, ταξειδιώτες ή απλοί ναυαγοί. Η βιβλιογραφία που συγκεντρώθηκε έχει σεβαστόν όγκο και αναφέρεται σε δεκάδες περιπτώσεων, αλλά από όλες τις αναφερόμενες ως προηγηθείσες ανακαλύψεις της Αμερικής, πολύ λίγες αντέχουν στην δοκιμασία και τον έλεχγο.
Οσο γοητευτική κι αν είναι η εκδοχή ότι σε πολύ παλιά χρόνια αιγύπτιοι με πλοία φτιαγμένα από καλάμια παπύρου έφτασαν στο Γιουκατάν και στο Περού, αυτή Θα πρέπει να αποδειχτεί, όχι με την εκ των υστέρων επανάληψη του υποθετικού αυτού εγχειρήματος, αλλά με αδιάσειστα στοιχεία ή έστω να υποστηριχθεί με πολύ πειστικές ενδείξεις.
Μπορούμε να χωρίσουμε τις πραγματικές ή υποθετικές ανακαλύψεις της Αμερικής πριν από τον Κολόμβο σε τρεις κατηγορίες:

Ήρθε η ώρα


Ήρθε η ώρα λοιπόν. Υπάρχουν 3 (!) θέσεις εργασίας στη Γερμανία που με περιμένουν.
Πέρασα το τελευταίο διάστημα Θεσσαλονίκη ετοιμάζοντας χαρτιά και οργανώνοντας  την μετανάστευση.

Περίμενα από συγγενείς και φίλους στους οποίους είχα στείλει βιογραφικά και άλλα έγγραφα απαντήσεις. 
Η απάντηση ήρθε.

ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ. Ιστορία και οχι μύθος, κατά τον Κριτία του Πλάτωνα

Μια εκτενής αναζήτηση μέσα στο σκοτάδι του μύθου, σκαλίζοντας τη σκοτεινή και άγνωστη περίοδο της ιστορίας των χαμένων πολιτισμών, πριν την αυγή των Ελληνιστικών χρόνων.

Στα χνάρια της θρυλικής χαμένης Ατλαντίδας, μέσα απο τη συλλογή δημοσιευμάτων και χαρτών, με οδηγό τις αφηγήσεις του Πλάτωνα, καταγραμμένες στον Τίμαιο, τον Κριτία και την Πολιτεία του.
Και μια προσπάθεια αντιπαραβολής της Ομηρικής Οδύσσειας και της περιπλάνησης του Οδυσσέα, με την ΙΣΤΟΡΙΚΗ μαρτυρία του Πλάτωνα για την εξαγωγή συμπερασμάτων βασισμένα πάντα στην έρευνα των γραπτών κειμένων, ελλείψει μνημείων της αρχαιολογικής σκαπάνης

                                    

Είναι Σπειροειδής ή Ευθύγραμμη η Εξέλιξη του Πολιτισμού;

Οι πλείστοι των αρχαιολόγων θεωρούν - όπως και ο πολύς κόσμος άλλωστε - ότι ο πολιτισμός έχει εξελιχθεί κατά έναν ευθύγραμμο τρόπο, ασχολούμενοι όχι με την τεχνολογία κάθε εποχής , αλλά με τα οικοδομήματα.
Ετσι , αδιαφορώντας για το ότι στην Ελλάδα έχουν καταγραφεί 4 κατακλυσμοί και στην Αίγυπτο 11, αρχίζουν με κάποιες πρωτόγονες ομάδες που χαρακτηρίζονται ως Νεολιθικές και ακολουθούνται από την Εποχή του Χαλκού μετά την οποίαν έρχεται ένας πραγματικός πολιτισμός τον οποίον θεωρούν ως το αποκορύφωμα.

ΑΤΛΑΝΤΕΣ-ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΩΝ


Οι κατακτήσεις των Ατλάντων στη Μεσόγειο

Στη ΣΥΜΗ της Δωδεκανήσου,  κάποιοι από το νησί των Μακάρων( ’αδη )   του Κρόνου (Εωσφόρου  διαβόλου  χάρου κλπ) έφτασαν στο νησί αυτό κι είχαν μαζί τους και τη νύμφη Σύμη, που έμενε εκεί κι έδωσε τ' όνομά της στο νησί. O Ποσειδώνας που πέρασε λίγο αργότερα, την έκανε δική του και γεννήθηκε ο Χθόνιος. Αργότερα έφτασε και ο Προμηθέας, αδελφός του ’Aτλαντα και δίδαξε πολλές τέχνες και τη μακροβιότητα.
Εκεί λέγεται έπλασε άνθρωπο από πηλό... 

Ο Προμηθέας δύο τινά μπορεί να  έκανε  κατά την άποψή μας

Μέλι και κανέλα.Η απάντηση της φύσης στα φάρμακα, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορεί στο διαδίκτυο το άρθρο για τις ευεργετικές επιδράσεις της χρήσης μελιού μαζί με κανέλα στον ανθρώπινο οργανισμό.
Το άρθρο κυκλοφόρησε πρώτη φορά στις 17 Ιανουαρίου 1995  στο World News, ένα περιοδικό του Καναδά και έκτοτε έχει γίνει άπειρες φορές copy-paste σε πολλές ιστολίδες υγιεινής διατροφής και εναλακτικών θεραπειών.

Προκόπης Παυλόπουλος:"Τα περισσότερα μέτρα είναι αντισυνταγματικά και αντίθετα στο ευρωπαϊκό δίκαιο"

  ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕ!!!!

Κυριολεκτικά εμβρόντητος, άκουσα τον κύριο Προκόπη Παυλόπουλο, να λέει επι λέξη στο κόντρα channel, Εχτές 3/11/2012 στην εκπομπή "επί του πιεστηρίου" ότι :

"Τα περισσότερα μέτρα είναι αντισυνταγματικά και αντίθετα στο ευρωπαϊκό δίκαιο" σε μια αποστροφή του λόγου του μάλιστα είπε "και καλά το συνταγμά μας αφήστε το αυτό, είναι και αντίθετα στο ευρωπαϊκό δίκαιο". 

«Καμπάνα» για τα παραπλανητικά ενεργειακά βραχιόλια

 braxioliaenergeiaka 5Πρόστιμα συνολικού ύψους 350.000 ευρώ σε πέντε εταιρείες για προώθηση και διάθεση προς πώληση ενεργειακών βραχιολιών με αναληθείς ισχυρισμούς, επέβαλε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.
Πρόκειται για βραχιόλια με διάφορες εμπορικές επωνυμίες (Power Balance, Bios Balance, Trymax, ENERGY BALANCE PERFORMANCE TECHNOLOGY, SB Super Balance κ.λπ.), τα οποία, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των εταιρειών, είναι προϊόντα ειδικής τεχνολογίας που χαρίζουν ισορροπία, ενέργεια, δύναμη, βοηθούν στην υγεία, αθλητικά προϊόντα τεχνολογίας για καλύτερες επιδόσεις, βελτιώνουν την ισορροπία, τη δύναμη και την ευελιξία του σώματος και βοηθούν στην καθημερινή, καλύτερη λειτουργία και απόδοση του οργανισμού του ανθρώπου.

Μασονική Aριθμολογία (BINTEO)


                            Βίντεο: Μασονική αριθμολογία



Τι σημαίνουν οι αριθμοί; Πως τους ερμηνεύει η μασονική αριθμολογία;

Νέος εφιάλτης: Έτοιμα τα πειράματα ψεκασμού της ατμόσφαιρας


                              Νέος εφιάλτης:  Έτοιμα τα πειράματα ψεκασμού της ατμόσφαιρας

Πείραμα με χιλιάδες τόνοι σωματιδίων θείου ετοιμάζονται να γίνουν στο Νέο Μεξικό, ως μέρος μίας μελέτης γεωμηχανικής.

«Ο David Keith, ένας εκ των ερευνητών, υποστήριξε ότι η ηλιακή γεωμηχανική μπορεί να αποτελέσει μία λύση χαμηλού κόστους για τη μείωση του ρυθμού της ανάπτυξης της υπερθέρμανσης του πλανήτη, αλλά έτεροι επιστήμονες προειδοποιούν ότι η συγκεκριμένη ενέργεια μπορεί να έχει απρόβλεπτες και καταστροφικές συνέπειες για τα καιρικά συστήματα και τις προμήθειες τροφίμων της γης,» σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian που φιλοξενεί το pentapostagma.gr.

Τα ιατρικά οφέλη της ποδηλασίας Από τον Θαλή Παναγιώτου



urbancycling
Το ρητό "ποδηλατιστείτε, είναι για καλό" θα πρέπει να τοποθετηθεί ψηλά στις προτεραιότητές σας, αφού είναι και επιστημονικά επιβεβαιωμένο. Δείτε τους λόγους...

Ποδήλατο για καλύτερη διάθεση


Ένα όφελος της ποδηλασίας που συχνά παραβλέπεται είναι η θετική επίδραση στη ψυχική διάθεση, που ονομάζεται «η ευφορία του ασκούμενου» και οφείλεται στην έκκριση ενδορφινών. Οι ενδορφίνες είναι ουσίες που επιδρούν θετικά στη διάθεση. Η ποδηλασία επομένως συνιστάται επίσημα για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης.


ΕΝΩΣΙΣ

 
Ο τελικός στόχος μας....είναι η ΕΝΩΣΙΣ με το ΘΕΙΟΝ, είναι η ώσις (ώθησις) της ΨΥΧΗΣ προς το ΕΝ, η ΕΝ+ΩΣΙΣ(ώθησις), που μας οδηγεί εις το ΕΝ ΔΕ ΑΠΟΛΛΩΝ των Πυθαγορείων. Είναι η ώσις προς τον πόλον/Απόλλωνα του άξονος του Μεσημβρινού. Μόλις όμως διεισδύουμε εις την διασταύρωσιν ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΥ/ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥ

Ο ΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)


"Ο,τι είναι ό νους και ή καρδιά διά τον άνθρωπο, είναι ή ΕΛΛΑΣ διά την ανθρωπότητα. (ΓΚΑΙΤΕ)

Οι "Έλληνες είναι οι διδάσκαλοι και δημιουργοί μας, Θεοί για να

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ


Γιάννης Χαραλαμπίδης

 
ЄΜΑΘΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΩΣ ΝΑ ΠЄΡΠΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΑΡΗΚЄ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΦΥΠΝΙΖЄΤΑΙ ΚΑΙ ΔЄΝ ΑΡΚЄΙΤΑΙ ΣΤΟ ΑΠΛΟ ΠЄΡΠΑΤΗΜΑ, ΤΟΥ ЄΙΠΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ Α-ΛΗΘЄΙΑ…ΟΤΙ ΜΠΟΡЄΙ ΝΑ ΤΡЄΞЄΙ ΑΜΑ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΣЄΙ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ

Θρυλικα σπαθια!

Το μυστήριο του δαμασκηνού σπαθιού

Τι κοινό έχουν ο Μεγαλέξανδρος, ο Σαλαντίν, ο «χαμένος παράδεισος» και η Οθωμανική Αυτοκρατορία με έναν μετεωρίτη; Ενα μυστικό 2.500 χρόνων, αφού και η Ανατολή έχει το δικό της Εξκάλιμπερ…
Οι ευρωπαίοι Σταυροφόροι που γύρισαν στις πατρίδες τους έλεγαν ιστορίες για τα σπαθιά των ισλαμιστών πολεμιστών που οι λεπίδες τους μπορούσαν να σκίσουν ένα μαντίλι στον αέρα, να λυγίσουν σε γωνία 90 μοιρών και να ξαναϊσιώσουν χωρίς να πάθουν τίποτε.

Σχέσεις ουσίας


 
Όλοι προσπαθούν πάντοτε να κάνουν τις σχέσεις τους πιο ουσιαστικές, πιο πλούσιες, άλλοτε συνειδητά και άλλοτε ασυνείδητα. Όσο κι αν προσποιείται κάποιος τον αδιάφορο, μην αμφιβάλλετε ότι κάτω από την αμυντική του πανοπλία υπάρχει μια τρυφερή ψυχή που θέλει να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Πίσω από κάθε του κίνητρο και ενέργεια βρίσκεται η επιθυμία του να αγαπηθεί και να εκτιμηθεί, αλλά και η λαχτάρα να μοιραστεί τον εαυτό του με άλλους.

Πίσω από κάθε φοβισμένο προσωπείο βρίσκεται μια ευγενική ψυχή
που θέλει να αγαπήσει και να αγαπηθεί.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ

Τα πέντε βήματα για να δουλέψω τα συναισθήματά μου (κατά τον Fred Kofman).

 Η μεγάλη πρόκληση που κρύβουν τα συναισθήματά μας είναι να καταφέρουμε να αντιληφθούμε όσα μας μεταδίδουν. Ενώπιόν του πρέπει να αναρωτιόμαστε όχι μόνο πως νοιώθουμε , αλλά και τι μας διδάσκει αυτό που νοιώθουμε, έτσι ώστε να δράσουμε σύμφωνα με την ώθηση που μας δίνει κάθε συναίσθημα. 

Τα συναισθήματα μπορεί να αποδειχτούν ακόμα και εχθροί μας όταν τα μεγενθύνουμε ή αντίθετα, όταν τα αγνοούμε. Ορισμένες φορές όμως τα συναισθήματα μας αιφνιδιάζουν και μας κάνουν να πέφτουμε θύματα της “συναισθηματικής απαγωγής”. 

Παραδοσιακά γιατροσόφια για τον βήχα και το στόμα.


Έχουμε πρόβλημα με την στοματική κοιλότητα ή μας ταλαιπωρεί βήχας;; Υπάρχουν εφαρμοσμένα γιατροσόφια:
-Αν έχουμε σπυριά μέσα στο στόμα χρησιμοποιούμε σόδα φαγητού και μέλι.
-Ο χυμός από καρότα θεραπεύει τις άφτρες του στόματος. Επίσης τα βατόμουρα και γαργάρα με φασκόμηλα.
-Στοματικές πληγές. Ακουμπήστε ένα χρησιμοποιημένο και ακόμα υγρό φακελάκι τσαγιού σαν κομπρέσα για λίγα λεπτά επάνω στην πληγή. Θα σας ανακουφίσει και θα απαλύνει το τσούξιμο και τον πόνο.
-Για τον βήχα βράζουμε και πίνουμε ζαμπούκο.
-Επίσης, για τον βήχα, στο τσάϊ που έχουμε βράσει αφού το

Επικίνδυνα χημικά χωρίς κανέναν έλεγχο στην Ευρώπη.


Πάνω από χίλιες δυνητικά επικίνδυνες ουσίες, που εντοπίζονται σε καλλυντικά και οικιακά καθαριστικά, κυκλοφορούν στην ευρωπαϊκή αγορά χωρίς να υπόκεινται σε ελέγχους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με κοινή μελέτη της ΜΚΟ «ClientEart» και του Ευρωπαϊκού Γραφείου Περιβάλλοντος, η ευρωπαϊκή ρυθμιστική αρχή για τα χημικά έχει σημειώσει
ελάχιστη πρόοδο σε ό,τι αφορά των έλεγχο των βιομηχανιών.

Στην Ευρώπη κυκλοφορούν περισσότερα από 30.000 χημικά που δεν υπάγονται σε

5 τροφές που εξαφανίζουν το λίπος της κοιλιάς

Βγάλε από τη διατροφή σου τη ζάχαρη και τους επεξεργασμένους υδατάνθρακες και συμπεριέλαβε τις παρακάτω τροφές που εξαφανίζουν το λίπος της κοιλιάς.



Βρώμη


Μην παραλείπεις τα γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, ειδικά το πρωϊνό, νομίζοντας ότι έτσι θα χάσεις κιλά. Τρώγοντας ένα υγιεινό πρωινό, ενεργοποιείς τον μεταβολισμό σου, ρυθμίζεις τα επίπεδα του σακχάρου και

"Το 97% των καρκινοπαθών είχαν κάνει... ΑΠΟΝΕΥΡΩΣΗ ΔΟΝΤΙΟΥ" (ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ)


Έχετε μια χρόνια εκφυλιστική ασθένεια; Αν ναι, το πιο πιθανό είναι ότι σας έχουν πει «είναι όλα στο μυαλό σου»
Ίσως αυτό να μην είναι και τόσο μακριά από την αλήθεια… γιατί η ρίζα του προβλήματος μπορεί να είναι στο στόμα σου.

Υπάρχει μια κοινή οδοντιατρική διαδικασία, την οποία σχεδόν κάθε οδοντίατρος  θα σας πει ότι είναι απολύτως ασφαλής, παρόλο το γεγονός ότι οι επιστήμονες προειδοποιούν για τους κινδύνους  που ελλοχεύει για

περισσότερο από 100 χρόνια.

ΟΙ ΠΑΝΑΡΧΑΙΕΣ 'ΠΕΤΡΕΣ' ΣΤΗΝ ICA ΤΟΥ ΠΕΡΟΥ - προκολομβιανης εποχής - ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ 6 ΗΠΕΙΡΟΥΣ στη ΓΗ , εγχειρήσεις ανοικτής καρδιάς κλπ.

Ένα από τα μεγαλύτερα αινίγματα των τελευταίων χρόνων, αποτελούν οι πέτρες ica, των οποίων η ύπαρξη έγινε γνωστή την δεκαετία του ’60 (1961) στο Περού, αν και υπάρχουν αναφορές πως παρόμοιες πέτρες είχαν βρεθεί επίσης το 1535, και σταλεί στην Ισπανία το 1562, από τον Ιουσουίτη ιεραπόστολο πατέρα Simon.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα