Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Το Τραγούδι της Ημέρας- ''Ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς '' Απ.Καλδάρας-Πυθαγόρας-Χ.Αλεξίου


                               

Oι νεότεροι, ξέρουν κυρίως τα τραγούδια, τις παρακαταθήκες που μας άφησαν  όλοι οι "μεγάλοι" τραγουδοποιοί, ενώ δε γνωρίζουν πράγματα για τη ζωή και την προσωπικότητά τους. Για το πώς έφτασαν, τί τους ώθησε να γράψουν αυτά τα αριστουργηματικά κομμάτια, που μας συγκινούν βαθιά, παρ'όλο που δεν έχουμε ζήσει τις καταστάσεις για τις οποίες μιλούν...

Γιάννης Γιακουμάκης-Γιάννης Παπαθεοδώρου σε μια ξεχωριστή συνάντηση...

                                             Γιάννης Γιακουμάκης - Γιάννης Παπαθεοδώρου @ Τεχνουργείο Art Cafe


Ο Σολίστ κλασσικής κιθάρας Γιάννης Γιακουμάκης θα συναντηθεί με τον νέο ερμηνευτή και τραγουδοποιό Γιάννη Παπαθεοδώρου το Σάββατο 17 Νοεμβρίου στις 21:00 στο Τεχνουργείο Art Cafe.

Ο Κλέφτης Ποδηλάτων (1948) του Βιτόριο Ντε Σίκα

                                                

Η εξαιρετική ταινία του Βιτόριο Ντε Σίκα ( ''έφυγε'' σαν σήμερα το 1974 ), που θεωρείται μια από τις κορυφαίες ταινίες του ευρωπαϊκού κινηματογράφου, κέρδισε το ειδικό βραβείο Όσκαρ για καλύτερη ξένη ταινία 7 χρόνια πριν καθιερωθεί αυτή η κατηγορία. Ένας άνεργος ιταλός βρίσκει μια δουλειά που απαιτεί ποδήλατο αλλά για κακή του τύχη, κάποιος του το κλέβει την πρώτη του μέρα στην δουλειά . Μαζί με τον νεαρό του γιο, ξεκινούν μια μανιώδη αναζήτηση για να βρουν τον κλέφτη και στην πορεία θα πάρουν πολλά μαθήματα από την ζωή.

Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Μαντάμ Τισώ

Η Μαντάμ Τισό ήταν δημιουργός του ομώνυμου μουσείου των κέρινων ομοιωμάτων στο Λονδίνο. H Marie Tussaud έγινε γνωστή για το μουσείο της, το Madame Tussauds.

Νόθευση των βασικών καλλιεργειών του πλανήτη (vid)

Οι ντομάτες θα μπορούσαν να γίνουν το επόμενο «έξυπνο τρόφιμο»

Ο υπερδανεισμός των κρατών με χρήμα που δεν παράχθηκε ποτέ, και συγκεντρώθηκε στα χέρια λίγων "απίθανων" τύπων που τους ονομάζουν γενικώς "αγορές" οδήγησε την πραγματική οικονομία (ενεργειακοί πόροι,πρώτες ύλες, τροφή, νερό) να οδηγηθούν στα χέρια τους, χωρίς να χρειαστεί να εργαστούν ποτέ! Το θέμα είναι ότι ελέγχοντας την τροφή μας και το νερό μας, ελέγχουν και την επιβιωσιμότητά μας.

«Ελεύθερη Ενέργεια: Η Επόμενη Πλανητική Επανάσταση»


«Ο μόνος λόγος που δεν έχουμε ακόμη αυτοκίνητα, που κινούνται με εναλλακτικό τρόπο,
είναι πολιτικός, δεν είναι επιστημονικός».
John O’ Malley Bockris, φυσικός

Φανταστείτε μια συσκευή μικρού μεγέθους που θα παράγει όλη την ποσότητα του ηλεκτρισμού που χρειάζεται το σπίτι σας, χωρίς καλώδια, λογαριασμούς και μόλυνση… Φανταστείτε την πόλη σας χωρίς καυσαέρια, γιατί τα αυτοκίνητα θα καίνε υδρογόνο και θα αφήνουν ως κατάλοιπο σταγονίδια νερού, που θα νοτίζουν ελαφρώς τους δρόμους… Φανταστείτε τρένα, αεροπλάνα και πλοία να κινούνται με απίστευτες ταχύτητες χωρίς να καταναλώνουν ορυκτά καύσιμα…

Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΝΟΙΞΤΕ ΣΤΟ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΔΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ. ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ.

Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

Παλιό βιβλίο (1993-1994) αλλά τώρα έτυχε να πέσει πάνω μου. Νομίζω είναι ...must για αυτό ανοίγω θέμα για πληροφόρηση ή για συζήτηση.

Με καταγοήτευσε θα μπορούσα να πω αυτό το βιβλιαράκι με την απλότητα του. Μέσα από μια ιστορία περιπέτεια βουτά τον ανυποψίαστο αναγνώστη στο ζουμί της Νέας Εποχής.
Λίγα λόγια για την ιστορία.

Γέροντας Αμβρόσιος - Ο έχων πίστη μέχρι και βουνό μετακινεί

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΡΥΚΤΑ.Τυρκουάζ


Turquoise pebble, one inch (2.5 cm) long. This pebble is greenish and therefore low grade.

Σε πολλούς πολιτισμούς της Παλαιού και του Νέου Κόσμου, αυτός ο ημιπολύτιμος λίθος θεωρείται για χιλιάδες χρόνια ως ιερή πέτρα, ένα φυλαχτό που φέρνει καλή τύχη. Πραγματικά έχει το δικαίωμα να ονομάζεται "ο πολύτιμος λίθος του λαού".

Γυναίκες Σαμουράι


stock photo : SHIRAKAWAGO, JAPAN - MARCH 27: Hinamatsuri in Shirakawago, Japan on March 27, 2012. A set of ornamental dolls are consisted of Emperor, Empress, attendants, and musicians in traditional court dress.
 Εν γένει η κοινωνία των σαμουράι ήταν ανδροκρατούμενη, αλλά τα ιστορικά αρχεία αναφέρουν ότι τα θηλυκά μέλη στις πατριές των σαμουράι επεδείκνυαν συχνά μαχητικό πνεύμα, ενώ η φροντίδα τους για θέματα τιμής και καθήκοντος μπορούσε να παραβληθεί με αυτή των ανδρών. 

Μαζικά παραιτούνται οι υπάλληλοι της Βουλής


Σε μαζικές παραιτήσεις για να μη χάσουν τα υψηλά εφάπαξ προχωρούν οι υπάλληλοι της Βουλής. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αρμόδιο γραφείο έχουν ήδη υποβληθεί 45 αιτήσεις σχετικές από διευθυντές και προϊσταμένων τμημάτων, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ο αριθμός τους να αυξηθεί. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι, μόνο ......σήμερα, Δευτέρα, υποβλήθηκαν 18 αιτήσεις. 

Οι υπέροχοι και μυστήριοι αριθμοί Fibonacci

fibon


Η ακολουθία αριθμών στην οποία ο κάθε αριθμός είναι ίσος με το άθροισμα των δύο προηγούμενων είναι γνωστή ώς ακολουθία Fibonacci: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, 233, 377, 610, 987, 1597, 2584, 4181, ...  (κάθε αριθμός είναι ίσος με το άθροισμα των δύο προηγούμενων).
  Επιπλέον, ο λόγος δύο διαδοχικών αριθμών της ακολουθίας τείνει προς την αποκαλούμενη Χρυσή Τομή, ήΧρυσή αναλογία, ή Αριθμό φ =1.618033989.  Ο αντίστροφος της Χρυσής Τομής 1/φ= 0.618033989, με αποτέλεσμα να ισχύει: 1/φ=φ-1.

Η Ιστορία των Προϊόντων Περιποίησης & Καλλωπισµού στην αρχαία Ελλάδα




Οι Έλληνες της αρχαιότητας έκαναν υπερβολική χρήση 
αρωµάτων και καλλυντικών ουσιών κυρίως για θρησκευτικές 
τελετές ή για προσωπική χρήση, αλλά και για ιατρικούς σκοπούς.  

Οι Ελληνίδες χρησιµοποιούσαν µια προπαρασκευή από 
άσπρο µόλυβδο, άλειφαν µε καολίνη τα µάτια τους, και 
χρησιµοποιούσαν ζωηρό κόκκινο χρώµα στα µάγουλα και στα 
χείλη.

Στη σπονδυλική στήλη... στηρίχθηκε ο Παρθενώνας


Η αριστοτεχνική του κατασκευή με πρότυπο την ανθρώπινη σπονδυλική στήλη ήταν αυτή που τον προστάτευσε από τις καταστροφικές επιδράσεις, που κατά καιρούς δέχθηκε, όπως βομβαρδισμούς, σεισμούς, εκρήξεις, κεραυνούς


Παρέμβαση του Γιάννη Τεσσέρη καθηγητή Νευροχειρουργικής Πανεπιστημίου Αθηνών
Στη σπονδυλική στήλη... στηρίχθηκε ο Παρθενώνας
Στοιχεία για την ανατομία της ανθρώπινης σπονδυλικής στήλης δεν έχουν προκύψει από τα αρχαία κείμενα. Μοναδικές σχετικές πληροφορίες αναφέρονται στον πάπυρο του Edwin Smith. Οι πρώτες σαφείς πληροφορίες για την οντότητα και τη στοιχειώδη δόμηση της ανθρώπινης σπονδυλικής στήλης προήλθαν από τις εξαίρετες ανατομικές μελέτες του Leonardo Da Vinci (15ος αιώνας) και του Ανδρέα Βεσάλιου (16ος αιώνας).

Τα φάρμακα στην αρχαία Ελλάδα

Ε. Σκαλτσά
Επίκουρη Καθηγήτρια
Τομέας Φαρμακογνωσίας, Τμήμα Φαρμακευτικής, Πανεπιστημιόπολις, Ζωγράφου, Αθήνα, 157 71.
Με τις πρώτες εκδηλώσεις ζωής επί της γης βρίσκουμε και αδιαμφισβήτητες μαρτυρίες ασθενειών. Η ασθένεια πάντοτε συνόδευε τη ζωή. Σκηνές χαραγμένες σε τοίχους σπηλαίων, σε βράχους, ο τρόπος ταφής των νεκρών κ.ά. αποτελούν μαρτυρίες για τον τρόπο αντιμετώπισης των ασθενειών.
Η αναζήτηση των φαρμάκων άρχισε από το περιβάλλον. Όπως και τα ζώα, ο πρωτόγονος άνθρωπος είχε πολύ ανεπτυγμένο το ένστικτο αυτοπροστασίας. Σταδιακά κυριάρχησε η παρατήρηση και ο συσχετισμός των θεραπευτικών μέσων με συγκεκριμμένες ασθένειες. Αναμφίβολα και η τύχη βοήθησε στην ανακάλυψη των φαρμάκων.
Θεωρώντας την θεραπευτική των πρωτογόνων σαν μια ενότητα, που διήρκεσε εκατοντάδες αιώνες πιστεύεται ότι αρχικά ήταν ενστικτώδης και εμπειρική, έπειτα έγινε δαιμονιακή και ανιμιστική και στην τελευταία φάση της υπήρξε μαγική και θεοκρατική. Θρησκεία και θεραπευτική συνδέθηκαν άρρηκτα σ΄ αυτή την τρίτη φάση και ήταν αποκλειστικά κτήμα των ιερέων. Η άγνοια και η φαντασία καλλιεργούμενη από τις εκάστοτε θρησκευτικές αντιλήψεις γέννησε τον φόβο

Η αινιγματική έκλειψη Ηλίου της 14ης Νοεμβρίου 2012



Βαδίζουμε ολοταχώς προς μία αινιγματική έκλειψη Ηλίου που  θα συμβεί λίγες μόνο εβδομάδες πριν από τη λήξη του ημερολογίου των Μάγια (21 Δεκεμβρίου 2012). Ουσιαστικά αυτή θα είναι η τελευταία έκλειψη που θα λάβει χώρα στον ουρανό μας πριν από αυτή την (υποτιθέμενη) "αποκαλυπτική" ημερομηνία.

Οι μυστικοί κώδικες της μυθολογίας... Ποιος ο συμβολισμός τους;




Ένας μύθος είναι μία αλληγορική διήγηση που αφορά πρόσωπα, καταστάσεις, πράξεις που συνέβησαν κάπου, κάποτε. Ο χώρος και ο χρόνος είναι αρκετά απροσδιόριστοι. Θυμίζουν τον τρόπο που όλα τα παραμύθια ξεκινάνε «μια φορά κι έναν καιρό, σε έναν τόπο μακρινό…». 

Είναι διδακτικές διηγήσεις, που κρύβουν και εμπεριέχουν πολλά από τα μυστικά, νόμους, μυστήρια του Σύμπαντος, του ανθρώπου και της ψυχής. 

Ο Άνθρωπος Σήμερα: Πλάνη και Διάκριση

Η Δημιουργική Σκέψη είναι το εφόδιο που έχουμε σαν ανθρώπινες υπάρξεις για να υπερβούμε τη γήινη-υλική πραγματικότητα και να αναπλάσουμε, να αναδημιουργήσουμε μια πιο εξυψωμένη νόηση ωθώντας την ύπαρξή μας και την πλάση ολάκερη σε μια πιο, Επί της Ουσίας, δημιουργική έκφραση.

Στο «φως» το αρχαιότερο γραφικό σύστημα του κόσμου

Ενα βήμα πιο κοντά έρχεται η αποκρυπτογράφηση της πρωτοελαμιτικής γραφής, του αρχαιότερου γραφικού συστήματος που δεν έχει αποκωδικοποιηθεί μέχρι σήμερα, με την εφαρμογή μιας νέας τεχνολογίας ψηφιακής απεικόνισης. 
Η τεχνολογία ξεκίνησε να χρησιμοποιείται πρόσφατα για να αποτυπωθούν σε ψηφιακή μορφή και σε εξαιρετικά υψηλή ανάλυση οι επιγραφές που βρίσκονται στο Λούβρο και είναι γραμμένες στα πρωτοελαμιτικά – ένα γραφικό σύστημα που χρησιμοποιήθηκε περίπου από το 3200 έως το 3000 π.Χ. σε νοτιοδυτικές περιοχές του σημερινού Ιράν, αναφέρει η Καθημερινή.

Γιατί χαλάνε τα "μηχανήματα" μετά την εγγύηση; Μα είναι προγραμματισμένα!


Έχεις διερωτηθεί ποτέ γιατί ο εκτυπωτής ή ο σαρωτής σου «τα φτύνουν» λίγο καιρό αφού λήξει η εγγύηση; Έχεις ποτέ επιχειρήσει να αλλάξεις την διαρκώς «κουρασμένη» μπαταρία του smart-phone σου ή κάποιο ζωτικής σημασίας....εξάρτημα του φορητού υπολογιστή σου, για να διαπιστώσεις πως σε συμφέρει καλύτερα να αγοράσεις καινούργιο; Δεδομένου πως η απάντηση είναι σίγουρα «ναι», καθώς όλοι έχουμε έρθει σε αυτή τη θέση, τότε ξέρεις από πρώτο χέρι τι σημαίνει «προμελετημένη απαρχαίωση» ή «προκαθορισμένη παλαίωση». Όταν, δηλαδή, η συσκευή σου καθίσταται αναλώσιμη, ξεπερασμένη, μη χρήσιμη.

Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες

Ποια μπορεί να είναι η απάντηση στην τρομοκρατία του Σόιμπλε, της Λαγκάρντ και των περίφημων αγορών που ασκούν πιέσεις στην Ελλάδα;
Μία και μοναδική: η τρομοκράτησή τους. Και τι τους τρομοκρατεί; Ένα ελληνικό «άι σιχτίρ», πατριωτικό, ένα «άντε γ.... κι εσείς και τα δανεικά σας».

Η ιστορία της Πεντάλφα


pentalfa
Η πιο πρόσφατη χρήση του πεντάγωνου σαν ένα μυστικιστικό σύμβολο ήταν από τους Γνωστικούς, οι οποίοι το αποκαλούσαν “Φλεγόμενο αστέρι”.

To Στόουνχετζ και τα Μυστήρια Γύρω από Αυτό


STONEHEDGE
Το Stonehenge θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά μεγαλολιθικά μνημεία του κόσμου. Οι λόγοι για τους οποίους κατασκευάστηκε δεν είναι γνωστοί, αν και οι υποθέσεις που υπάρχουν είναι πολλές. Βρίσκεται τοποθετημένο στην πεδιάδα Salisbury τρία χιλιόμετρα από την πόλη Wiltshire στην νοτιοδυτική Αγγλία.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



To σώμα είναι σαν το μπουκάλι που το πετάς στον ωκεανό.
Γι' αυτό ήρθε στη Γή. 
Γιά να βρεί τον προορισμό του, το περιεχόμενο...Μ.Μ. 

Μάικλ Τζάκσον– MJacksonTruth

 

Ο Μάικλ Τζόζεφ Τζάκσον (29 Αυγούστου 1958 - 25 Ιουνίου 2009) Αμερικανός μουσικός ήταν τραγουδιστής, χορευτής, τραγουδοποιός και παραγωγός. Θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στην ιστορία της μουσικής και του θεάματος. Είναι ευρέως γνωστός ως «Βασιλιάς της Ποπ». Τιμήθηκε μεταξύ άλλων μετά θάνατον με Βραβείο Γκράμι για το σύνολο της προσφοράς του.

ΥΠΕΡΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ‏


Η παραψυχολογία προχώρησε πολύ βαθύτερα στην άβυσσο του μυαλού μας και έκανε λόγο για το ΥΠΕΡΣΥΝΕΙΔΗΤΟ τμήμα του εγκέφαλου.Στο τμήμα αυτό του μυαλού κρύβονται οι άγνωστες και μη εύκολα αποδεκτές και κατανοητές δυνάμεις του ανθρώπου.

Το Παιδί Και Η Μουσική


Τα παιδιά παίζουν μουσική ακόμη
κι όταν δεν το καταλαβαίνουν.
Στα παιδιά αρέσει πολύ η μουσική,
και τους αρέσει πολύ η δημιουργικότητα.

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ.Αβεντουρίνης


Γενικές Πληροφορίες:

Είναι μία ημιδιάφανη ποικιλία χαλαζία, που τη συναντάμε συνήθως σε πράσινο χρώμα, και σπανιότερα σε κοκκινωπό. Η αβεντουρίνη παρουσιάζει στην επιφάνεια έναν ενδιαφέροντα ιριδισμό που δημιουργείται από λαμπυρίζοντες κόκκους. Στην περίπτωση του πράσινου χαλαζία, το λαμπύρισμα οφείλεται σε διάσπαρτα έγκλειστα κομματάκια χρωμιούχου μαρμαρυγίας (μικα), ενώ στην περίπτωση του κόκκινου, τα έγκλειστα είναι αιματίτης.

Φτιάξτε μόνες σας φυσικές μάσκες ομορφιάς


Μπανάνα: Λιώνετε μια μπανάνα με το πιρούνι και την απλώνετε στο πρόσωπο και τον λαιμό. Περιμένετε 15 λεπτά και ξεπλένετε με ζεστό νερό. Η μάσκα - μπανάνα χαρίζει απαλότητα και αναζωογόνηση στα ξηρά και ευαίσθητα δέρματα.

Το Τραγούδι της Ημέρας- '' Το Αγριολούλουδο '' Πυθαγόρας-Χρ.Νικολόπουλος-Στ.Καζαντζίδης

                                


Το «αγριολούλουδο» της έριδος


Νικολόπουλος εναντίον Καζαντζίδη ή μια πλούσια φλέβα χρυσού στις αίθουσες των δικαστηρίων
Κωδικός τίτλου: 0000297 . Ονομα τίτλου: Αγριολούλουδο (Το). Περιγραφή δικαιούχου: Καζαντζίδης Στυλιανός (Χαραλάμπους) 0,0%, Νικολόπουλος Χρήστος - Χριστόδουλος 25%, Πυθαγόρας Παπασταματίου 50%, εκκρεμείς διανομές 25%. Ημερομηνία: 27.11.97. Μια τυπική εγγραφή ­ όπως χιλιάδες άλλες ­ στα μηχανογραφικά δελτία της εταιρείας ΑΕΠΙ που εισπράττει τα δικαιώματα των συνθετών και των στιχουργών από τις δισκογραφικές εταιρείες, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα κέντρα διασκέδασης κλπ.

ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ¨ΜΕΓΑΛΟ¨ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ, ΚΑΤΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ (ΚΟΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ) ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ¨ΠΑΓΩΝΕΙ¨ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ. ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.



ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Η ΓΑΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ. ΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΚΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΔΙΑ-ΣΠΑΡΘΗΚΑΝ ΜΕ ΔΙΑ-ΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ. ΔΙΑ-ΛΑΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΦΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ-ΜΗΝΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ,

Σεισμός 6,4 Ρίχτερ στον Κόλπο της Αλάσκας


Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στις 11:42 τοπική (22:42 ώρα Ελλάδος) στον υποθαλάσσιο χώρο του Κόλπου της Αλάσκας.

Σεισμός 6,4 Ρίχτερ στον Κόλπο της Αλάσκας

Αρχαίοι Αστροναύτες (Ντοκιμαντέρ)



Η μοναδικότητά μας στο Γαλαξία δεν είναι αναζήτηση μόνο του σύγχρονου κόσμου. Αρχαίοι πολιτισμοί, όπως αυτοί των Μάγια και των Σουμέριων, απεικονίζουν τους τότε γαλαξιακούς «συγκατοίκους» τους!
Τι είναι εκείνες οι αμέτρητες μυστήριες αναπαραστάσεις που βρήκαν κατά καιρούς οι αρχαιολόγοι διάσπαρτες σε διάφορες γωνιές και σπηλιές της Γης; Αρχαίοι πολιτισμοί, από τους μεγαλύτερους που δημιουργήθηκαν στον πλανήτης μας, κάνουν λόγο για θεούς που κατέβαιναν από τον ουρανό μέσα σε φωτεινά, επιβλητικά άρματα.

Έγχυμα από πευκοβελόνες


Πεύκο, βελόνες

Το έγχυμα απο πευκοβελόνες, έχει πενταπλάσια ποσότητα βιταμίνης C από 5 λεμόνια. 

Βοήθησε τους πρώτους αποικιστές τις Αμερικής να ξεπεράσουν την έλλειψη βιταμίνης C, η οποία προκαλεί σκορβούτο, με τελική κατάληξη τον θάνατο. 

Μάλιστα ο γηγενής Αμερικανικός πληθυσμός, έδειξε στους "νεόφερτους" αυτό το "μαγικό"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα